''Парфюмни размисли и страсти'' 15

• 22 012
  • 506
  •   1
Отговори
# 480
 И на мееееен, а днес е петък и пиенето може да започне по - от рано Sunglasses Laughing, пък и с едно две Мохито в стомахчето, парфюмите по - хубаво се усещат, не сте ли забелязали Mr. Green Laughing

# 481
  • София
Tess, благодаря!  Embarassed

Защо ли си мисля, че точно Елексир е парфюма, който ме побърква??? Плоското кафениакво шише, мисля че е този. Ама знам ли... Crazy
Аз обожавам Мохито. Simple Smile

# 482
Клеми може и той да е - плосък, но не кафяв, а черен Peace - жеееесток, дето ти казах, че ми прилича на сладолед Heart Eyes Heart Eyes Хайде по още едно Мохито

# 483
  • Бургас

- и това ЧУДО, просто ме побърква, нищо не ме впечатли толкова, колкото той - убийствен е за мен, обожавам го, но много е скъпо по дяволите, за сега само ще си го мечтая

и на мен ми е много любим Вери ирезистъбъл, ето за тези сладки рози говоря че ги обожавам и нямат нищо общо с добре познатия ни аромат на българска роза  Peace
А за "черното злато" съм ти другарче по парфюмни блянове  Blush имам обещание от съпруга ми /може ли пред вас да го наричам Наско, `щот другия изказ ми е много неприсъщ/ та Наско ми обеща ако сваля едни ...10 кг да ми купи парфюм за 100 лв подарък, за сега съм се постарала като за парфюм на Ейвън, но пък стимула е ....

# 484
  • София
Все повече се убеждавам, че е този!! И какво...сега трябва да го търсим тънкана, отивам да ровя сайтовете! Mr. Green
Намерих в един ит.сайт 50мл 46Е...май е по-ниска от тук с едни 40лв.

# 485
Лелеееее  ga_aMa_He  -  да, и ти като мен го обичаш този парфюм - ами няма такъв Heart Eyes Heart Eyes за него бих свалила 5 килограма от раз! Клеми май го няма по сайтовете -търсих го преди седмица, дано излезе скоро, че за 30 мл 130 лв са мноого Shocked

# 486
  • Бургас
Все повече се убеждавам, че е този!! И какво...сега трябва да го търсим тънкана, отивам да ровя сайтовете! Mr. Green
Клеми, няма го още в сайтовете, че е твърде нов. В Бургас 30 мл е 90 лв - колко е при вас?

# 487
Ей ще ме съсипете с този L'INSTANT MAGIC ELIXIR.
Все по-любопитно ми става, но все нямам време да отскоча до БЗ , че ми е далече  Confused

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора Shocked

# 488
Здравейте на всички Simple Smile
Днес реших да понося малко Koко Мадмоазел, не съм го носила този парфюм от март месец. Честно казано от всичките ми парфюми този е най-най-трайният. Чудя се за утре вечерта какво да сложа, че съм на културно мероприятие (Нощ на музеите). Дали да е Коко М, О Премиер или някоя отрова? Какво ще кажете?  balloon

# 489
 Аз съм за Ейлиън Simple Smile

# 490
И аз и аз. А не да си стои само за декор  Wink

# 491
Сериозно ли? В жегата не го понасям грам...
Но ще си пръсна довечера малко на ръката да видя как ще ми понесе Simple Smile Искаше ми се да имах Lovely на SJP. Щеше да е много подходящ

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 16:17 от Jaquie

# 492
Клеми, няма го още в сайтовете, че е твърде нов. В Бургас 30 мл е 90 лв - колко е при вас?

90 лв за 30 мл в Бургас??? Не е честнооо - тук за същото количество е 127 или 128 не си спомням точно smile3514 Тази Бюти Зона е истинска гробница за пари - а какви надценки хвърлят не е истина #2gunfire

# 493
Сериозно ли? В жегата не го понасям грам...
Е вечер си захладнява, не е още толкова горещо.
Има ли смисъл да проверявам колко струва при нас? В смисъл такъв, че пак си е БЗ и цените най-вероятно са същите като в другите БЗ.

# 494
Кой е този парфюм с високата цена, че нещо не разбрах Grinning

Общи условия

Активация на акаунт