Редуктил - тема 6

• 30 450
  • 457
  •   1
Отговори
# 30
                    Аз вече пия Линдакса от месец и половина.И да,отвреме на време и при мен се появяват болки в ставите/а аз мислех,че ме болят вени/,така че възможно е д е от Линдакса.За първите 15-дни свалих 5-6кг-,после малко върнах.Имах застой,днес се теглих -2кг.Може би първите дни успеха се дължи на това,че нищо не ми се ядеше/хапвах някой плод/,нищо не ми се пиеше/освен вода/.Но сега от  10дни и си хапвам по малко,и си пия по 2-на,2-е бирички,сигурно и затова свалянето сега става по-бавно.                                                                                        http://youtube.com/watch?v=ym3lr6HtAh8&feature=related

# 31
Да се запиша и аз най-накра при вас. Четох доста дълго и накрая се реших. Купих си Линдакса 10. Пия 3 дни. Нямам странични реакции - даже обратното. Имах силно главоболие от доста време - тези дни - не. По принцип спя лошо и през деня съм като парцал, а работата ми изисква много концентрация - сега съм много бодра и като че ли мисълта ми е кристална. Спрях даже кафето, защото се чувствам бодра. Не ми се яде и не мисля за ядене - то преди само за това мислех - не че съм гладна а нещо ми се дъвче - сега пия много вода - не съм усещала пресъхване на устата.
След няколко дни ще докладвам и за кг имам да свалям 10-11кг.
Успех на всички. Аз се боря 1г - никога не е било проблем да сваля кило-две, но не съм и качвала драстично. Получи се на хормонална основа и нищо не помагаше.
Благодаря ви, че ви има и се надявам да се подкрепяме взаимно. Heart Eyes

# 32
  • по течението на реката
Здравейте   bouquet
За сега само чета и се каня да си взема Линдакса.Надявам се да го направя до края на седмицата.Ама то за мене не от 15,а сигурно от 50мг ще трябва да е  Embarassed
Като ги започна обещавам да пиша пак.
Успех на всички в свалянето на килца.

# 33
                             Здравейте момичета!                        Има ли някой вече да се похвали със някакъв резултат?Всички ли сме отчаяни?    Аз искам да попитам,някой да е правил пулс 120.От хапчетата ли ще е,дали да ги спра окончателно? newsm78 Сега от 3 дни не съм ги вземала.Мисля края на седмицата да опитам отново,и ако пак се получи такъв проблем,май ще е по-добре да направя консулт с доктора.              Хайде момичета пишете.Тук е мястото да търсим подкрепа една от друга.Ако се отчаяме тотално и не търсим рамо за болката,наистина няма да се получи.   Успех на всички в борбата с килцата.    bouquet        Ама че рима се получи  Mr. Green

# 34
Здравейте ,аз ли само се хваля.Вече съм -10 кила за няма 3 месеца.Защо така се получава при вас.Аз освен че ги пия разбира се спазвам и малко диета,ограничавам се от някои храни но не че кат ми се дояде сладко не хапвам или хляб ако ми се дояде,но в минимални количества,и се случва чат пат в седмицата.Всички са много учудени като ме видат разликата ми е очебийна.имам още един блистер и край.От няколко дена ми се замайва главата и смятам че  е в от хапчетата или по точно от това където се и ограничавам в яденето,но неми се и яде.Щом свърша хапчетата смятам да си пусна кръв и урина.че нещо се притеснявам да ми няма от хапчетата и свалените кила.Вече съм 50кг е последното варира 50-51.не знам само дали после няма да ги кача но дано не стане.Но имайки предвид сина ми на 9 месеца искащ вече да ходи който ме тормози по цял ден да го вода и да го носа и постоянно мрънкащата ми и капризна дъщеричка на 4 год. може да сваля още 10 и без хапчета.  Joy   bouquet

# 35
Здравей те момичета аз вече 5 дена съм на Редуктил 10 за сега несъм свалила кг.  неосещам странични ефекти освен че се чуствам малко напрегната и тъжна но не е толкова зле. Искам да разбера евентуално след колко дни почва да деиства Редуктила. newsm78

# 36
           При мен   "Линдакса" започна да действа някъде между  5-10 -я ден,но аз пия от 15.А ти точно Редуктил ли пиеш или Линдакса 10?   При всеки има различни странични ефекти,може би е до организма. Ако не се лъжа,при някой девойки не подейства в свалянето на килограми.Ако искаш,продължавай да го пиеш,но за да не се тормозиш,следващия път се притегли след 7-10 дни.

# 37
  • София
Браво vesela81 , аз като чели спрях да свалям - за три месеца около 4-5 кг - нищо тоест  Sad със Линдакс 10. имам купена още 1 опаковка - ще я изпия и минавам на 15 - дано има резултат

# 38
Здравейте,мацки!
Аз ви шпионирам,но не смея да пиша и да се похваля/то не,че има кой знае какво де../
Вече пия Линдакса 3-4 месец/загубих им края вече на хаповете то не бе ЛиДа,Редуктил...Инхуа/ и чак сега започна да не ми се яде,ама буквално нищооо на кафе и цигари по цял ден,та съм смъкнала .....2-3кг.много трудно това сваляне то страшна работа Crazy
Дано сега вече се отърва от тези гадни 10кг и да стана 50кг,незнам на какво ще приличам,но искам да съм толкова #Cussing out

# 39
  • В най - голямото село
Искам да ви попитам с рецепти ли взимате Линдакса и Редуктила?   bouquet

# 40
  • София
Намира се и без рецепта  Peace

# 41
  • София
Здравейте,мацки!
Аз ви шпионирам,но не смея да пиша и да се похваля/то не,че има кой знае какво де../
Вече пия Линдакса 3-4 месец/загубих им края вече на хаповете то не бе ЛиДа,Редуктил...Инхуа/ и чак сега започна да не ми се яде,ама буквално нищооо на кафе и цигари по цял ден,та съм смъкнала .....2-3кг.много трудно това сваляне то страшна работа Crazy
Дано сега вече се отърва от тези гадни 10кг и да стана 50кг,незнам на какво ще приличам,но искам да съм толкова #Cussing out
Бравоооооо, най-после тръгна надолу - УСПЕХ   bouquet
и аз като теб минах през Лида, Инхуа и сега на Линдакса - при мен са 4 кг но от сумати време не съм мръднала. Това което ми прави впечатление обаче е че около ханша и корема сланинките ми са станали меки като пихтия и сега взех да се мажа с разни кремове за стягане. Надявам се това да е етап от отслабването.

# 42
Здравейте,мацки!
Бравоооооо, най-после тръгна надолу - УСПЕХ   bouquet
и аз като теб минах през Лида, Инхуа и сега на Линдакса - при мен са 4 кг но от сумати време не съм мръднала. Това което ми прави впечатление обаче е че около ханша и корема сланинките ми са станали меки като пихтия и сега взех да се мажа с разни кремове за стягане. Надявам се това да е етап от отслабването.
Ами да ти кажа май и при мен така се получава/особено около ханша Mr. Green/
Ще споделиш ли с какво се мажеш? Praynig

# 43
Добре де като сте минали и през Лида, и през Линдакса, кажете кое според вас е по-доброто - знам, че при всеки е индивидуално, но все пак - от кое сваляте повече и с кое лошите странични реакции са по-малко?

# 44
  • София
Здравейте,мацки!
Бравоооооо, най-после тръгна надолу - УСПЕХ   bouquet
Ами да ти кажа май и при мен така се получава/особено около ханша Mr. Green/
Ще споделиш ли с какво се мажеш? Praynig
И при мен е така - около паласките, корема и ханша - очаквам и по краката да стана като пихтия - но надеждата ми е така да се разбият мастните депа и да вземат да си ходят по живо по здраво и ако може да не се връщат невър при мен  Peace
Мажа се с два антицелулитни /на Евелин за изгаряне на мазнини - концентрат - нещо такова звучеше и остатъци от един нещо с В - беше името/ , но съм си набелязала новият на ВИШИ заедно с масажорчето.

Общи условия

Активация на акаунт