Редуктил - тема 6

• 30 448
  • 457
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добре де като сте минали и през Лида, и през Линдакса, кажете кое според вас е по-доброто - знам, че при всеки е индивидуално, но все пак - от кое сваляте повече и с кое лошите странични реакции са по-малко?
Отговарям, въпреки че съм пила само Редуктил и Линдакса.
Лида и да ми плащат не бих опитала. Просто първите 2 са лекарства на утвърдени фирми. Лекарствата се изследват преди да се пуснат в продажба.
Лида е хранителна добавка - получават разрешение за продажба само с регистрация. Какво и в какви количества има вътре - знае само производителя. Дано отговаря на описаните билки в листовката. Дано, дано ама надали .....
Мин. лято четох, че в Лида имало сибутрамин 30 пъти над допустимата мярка. А има и странични реакции отложени с години във времето.
Изборът е твой - големи хора сме.

# 46
Здравейте !отсрамих се и реших да се присъединя към вашият клуб и да ми помогнете в борбота с досадните килограми PeaceНадявам се да си помогнем взаимно!

# 47
  • по течението на реката
Здравейте,обещах да си взема Линдакса и го направих.Вече трети ден я пия,но на кантар смятам да се кача чак след поне две три седмици. Чета,че ви причинява безсъние,а аз незнайно защо умирам за сън по цял ден. Вечер едва си държа очите отворени,а като легна,с топ не можеш ме вдигна.Никога не съм спала така.А през деня ми става нещо странно на очите,сякаш както когато гледаш в слънцето и после си отместиш очите.Една такава светлина и нищо не виждаш но около.Мъжа ми каза,че вече съм виждала светлината в тунела.  Joy

# 48
  • Стара Загора
                    Аз вече пия Линдакса от месец и половина.И да,отвреме на време и при мен се появяват болки в ставите/а аз мислех,че ме болят вени/,така че възможно е д е от Линдакса.                                                                http://youtube.com/watch?v=ym3lr6HtAh8&feature=related
Чета,че ви причинява безсъние,а аз незнайно защо умирам за сън по цял ден.А през деня ми става нещо странно на очите,сякаш както когато гледаш в слънцето и после си отместиш очите.Една такава светлина и нищо не виждаш но около. Joy
  Момичета и аз съм като вас ,но и аз пия Линдакса 10 от около 20 дни, а съм отслабнала 4 кг и смятам да си купя още една опаковка  като свърши тази .

# 49
  • София
[
[/quote]
Чета,че ви причинява безсъние,а аз незнайно защо умирам за сън по цял ден.А през деня ми става нещо странно на очите,сякаш както когато гледаш в слънцето и после си отместиш очите.Една такава светлина и нищо не виждаш но около. Joy
  Момичета и аз съм като вас ,но и аз пия Линдакса 10 от около 20 дни, а съм отслабнала 4 кг и смятам да си купя още една опаковка  като свърши тази .
[/quote]
Проверете очното налягане, кръвно.
Не знам - аз като го пих нямах никакви оплаквания. Но и апетита ми почти не намаля. Отслабнах с около 7-8 кг, не съм ги върнала засега.
Не ми се спеше, бързо се наспивах. Даже и сега продължавам да се наспивам бързо. А уж организма трябва да се е изчистил.

# 50
та значи днес си купих линдакса 10 и започвам да го пия надявам се да има ефект!Очаквайте резултати ,било то + или- но важното е че имам желание!
[/b][/i]                            пожелайте ми успех

# 51
Здравейте момичета, изчетох всичко и реших и аз да опитам това чудо , ще си умра гладна и дебела но ....ще направя последен опит ,в България външния вид продава и затова ще взема да се въведа в комерсиална форма  Simple Smile би ли ми споделил някой до каква степен се намаля храната  newsm78

# 52
  • Стара Загора
На мен лично апетита не ми е намалял просто си налагам аз да ям по-малко. До обяд пия кафе и на ябълки , след обяд гледам да ям без хляб и сладко да не пия алкохол.

# 53
Здравейте момичета, изчетох всичко и реших и аз да опитам това чудо , ще си умра гладна и дебела но ....ще направя последен опит ,в България външния вид продава и затова ще взема да се въведа в комерсиална форма  Simple Smile би ли ми споделил някой до каква степен се намаля храната  newsm78
При мен след близо 3 месеца пиене, Линдакса ми намали храната до степен...кафе и цигари Crazy и чаааак сега започнах да слабея/да видим докога/

# 54
Малко съм притеснена купих си Линдакса от 15мг а то трябвало да се почне с 10 мг има ли някой наблюдение по въпроса Rolling Eyes а за цената найстина е много ниска сравнение с Редуктила 33,00лв за месец  Wink успех на всички и който го е пил да ми пише да сподели  Hug bowuu

# 55
Малко съм притеснена купих си Линдакса от 15мг а то трябвало да се почне с 10 мг има ли някой наблюдение по въпроса Rolling Eyes а за цената найстина е много ниска сравнение с Редуктила 33,00лв за месец  Wink успех на всички и който го е пил да ми пише да сподели  Hug bowuu
                                Не се притеснявай ,че започваш директно с Линдакс 15.  Аз също започнах с15. Почни да ги пиеш,ако се появят няколко странични реакции,които да ти пречат в ежедневието,вземи си един блистер "Линдакс" 10.После отново мини на 15.Ако нещо друго те притеснява питай,мога ли, ще отговоря.      bouquet

# 56
Като всеки новак се лутам ,момичета споделете за колко време ще се слабее Laughing да не губя кураж и да вляза в хладилника  #2gunfire  Joy

# 57
Като всеки новак се лутам ,момичета споделете за колко време ще се слабее Laughing да не губя кураж и да вляза в хладилника  #2gunfire  Joy
При всеки е индивидуално,някои на първият блистер свалят по 3-4 кг.,а аз след 3 опаковки започнах да смъквам,така че....ТЪРПЕНИЕ МУ Е МАЙКАТА Peace

# 58
  • по течението на реката
а за цената найстина е много ниска сравнение с Редуктила 33,00лв за месец  Wink
Лелееее,кожодери,не ги е срам,аз го взех на цена 42.20  Joy
Иначе съм на четвъртото хапче,а каквото и да сложа в уста ми горчи отвратително,дори и водата. ooooh! Карам на кафе(то така или иначе си горчи) и сокове или айрян,ама по-редичък.Днес бях на рожден ден.По принцип мога да ям торта докато ме прибоде под лъжичката  Embarassed , а сега само я опитах и ми се стори най-отвратителното нещо,което съм яла.Така си остана в чинията. За сега това е положението,а до кога - не знам.

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 20:50 от mlambeva

# 59
.По принцип мога да ям торта докато ме прибоде под лъжичката  Embarassed , а сега само я опитах и ми се стори най-отвратителното нещо,което съм яла.Така си остана в чинията. За сега това е положението,а до кога - не знам.
[/quote
]

и аз се чувствах така след втората седмица не харесвах дори любимите си  храни . засега  има ефект . аз пиех редуктил10 два месеца но сега от 10 дни нямам понеже не го дават без рецепта . затова съм решила да пробвам линдакса казаха ,че той може и без рецепта . засега не съм качила повече килограми докато бях без лекарства ,запазих си свалените .нямам търпение да продължа и се надявам да сваля още . УСПЕХ на всички в трудната битка с килограмите  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт