Редуктил - тема 6

• 30 477
  • 457
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Момичета лекар ми каза че колкото по близо ви е ИТМ до нормалното толкова по бавно се сваля.И поне при мен е наистина така.

# 361
  • Plovdiv
Момичета лекар ми каза че колкото по близо ви е ИТМ до нормалното толкова по бавно се сваля.И поне при мен е наистина така.
Много зависи от организма,може би и от възрастта.Аз преди 4 месеца започнах да пия Линдакса при BMI 28.4 сегашното ми BMI е 21.4 и продължавам да свалям килограми и то лесно.

# 362
Момичета, не забравяйте, че има и различни причини за килцата ... строго индивидуално е

# 363
Аз кафенцето го пропуснах,но ви каня на по едно диетично питие и плодове

# 364
  • Бургас
Здравейте, включвам се и аз в темата.Пия редуктил от средата на април-започнах с  10 мл. а после смених на 15мл. За цялото това време съм смъкнала 5 кг. и то в самото начало, оттогава нищо, въобще не помръдвам ,а се храня по 1 път на ден ,избягвам тестени ,сладки.Чудя се вече дали да продължавам да го пия?

# 365
Додро утро отслабващи и отслабнали!

Готови ли сте за малко упражнения?

# 366
Добро утро, момичета! Лек и отслабващ ден и от мен  Peace
Магика, благодаря за кафенцето - страхотно е  Hug

# 367
  • София
Добро утро  newsm81

Лек и ползотворен ден на всички и много мунусчета.

Имам един въпрос колко време трябва горе долу да мине че да има резултати от Редуктила 10мг.
И евентуално как мога да преценя дали не ми трябва 15мг.
Защото никак не ми е намалял апетита ама въобще.

# 368
за статистиката -1килограм в момента 62,500 до целта още 4- 5 килограма
краен срок 20 юли newsm10  animal085 newsm39

# 369
Застой....4-та седмица
Аз го пия за съвсем малко излишни кила, но е странно, че вече няма ефект.
смятам като свърши опаковката да го спра, но се страхувам, че отново могат да ме налазят тези проклети 3 кила (организма ми се бори със зъби и нокти за тях, видяла съм се в чудо!)
Преди човек можеше да вземе Амико, но сега не го произвеждат, а няма еквивалент за запазване на килата и анти йо-йо, поне соколкото аз съм проверявала. Някой да има повечко инфо?

# 370
  • София
Аз го пия вече една седмица редуктила от 10мг. обаче изобщо не ми е намалял апетита а и свалени кг. няма. Confused Чудя се дали да не си взема от 15мг. сега като ми свърши блистера.Защото първо си взех само 1блистер за проба.Вие какво ще кажете момичета?

# 371
Лала Рахин според мен трябва да изчакаш малко повече време да ти подейства лекарството при мен например резултата се появи след 2 седмици. продължи с 10мг. не си взимай 15мг. все още пий го 1 месец и виж как ти действа . аз също очаквах чудеса веднага но трябва да мине време. успех

# 372
  • София
Лала Рахин - Наистина дай време на организма си да свикне. На опаковката пише да се изчака един месец и тогава да се премине към по-високата доза, ако няма резултати. Бъди внимателна  Peace Аз също бях изпробвала 15 мг, но на мен ми понесоха много зле (хем бях пила 10 мг. преди това т.е. организма ми до някаква степен е бил свикнал с лекарството) - панически атаки получавах, сърцебиене, ниско кръвно, причерняване и т.н. Представям си, ако бях започнала направо с 15 мг.  Crazy

И разбира се другия съвет и най-правилен подход - посети лекар за консултация.  Peace

Успех!  bouquet

# 373
Какво да кажа аз, която съм на трети блистер 10мг и не съм мръднала изобщо? Не ям, спортувам малко и нищо. Явно, който преборва малко килограми си има големи проблеми. Ще довърша опаковката, но не знам дори дали си струва да взимам от 15мг?

# 374
Какво да кажа аз, която съм на трети блистер 10мг и не съм мръднала изобщо? Не ям, спортувам малко и нищо. Явно, който преборва малко килограми си има големи проблеми. Ще довърша опаковката, но не знам дори дали си струва да взимам от 15мг?
ми при мен първия блистер беше 15, оттогава са загубените кила. Сега нищо. Май точно малките кила се опъват...

Общи условия

Активация на акаунт