Редуктил - тема 6

• 30 471
  • 457
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Какво да кажа аз, която съм на трети блистер 10мг и не съм мръднала изобщо? Не ям, спортувам малко и нищо. Явно, който преборва малко килограми си има големи проблеми. Ще довърша опаковката, но не знам дори дали си струва да взимам от 15мг?
ми при мен първия блистер беше 15, оттогава са загубените кила. Сега нищо. Май точно малките кила се опъват...

Точно и при мен са 4-5кг. но все ми се опъват.Това което ме притеснява е че изобщо не ми притъпява апетита.Преди пиех от китайските хапчета за отслабване и свалих много да не би да имат някаква обща съставка и аз да съм привикнала към нея.Защото от тях в началото изобщо не ми се ядеше съхнеше ми устата и пиех много вода като при вас сега.   33uu

# 376
така да започна днес съм леко разочарована от вас активноста я няма никаква,надявам се че  е бил ползотворен ден за вас Mr. Green Joy
сега сериозно как мина при вас днес при мен ок,апетит ниц,само вода сок и други подобни

# 377
Сладури, няколко дни се отпуснах от към ядене ( което ще рече, че не съм яла като нормално, но пих бира и ядох сладолед) и почти 2 кг обратно. Явно така няма да стане. след 1 месец съм - 5 кг. От утре пак на глад. Май само това има ефект. Минавам на диня. И то само в краен случай. И пак включвам тичането. Нещастна съмммм Sad

# 378
  • Plovdiv
Ето от мен нова снимчица Simple Smile за мотивация на начинаещите http://prikachi.com/files/927201y.jpg   Успех на всички гладуващи

# 379
Добро утро, момичета!

Лек и отслабващ ден на всички!  Hug
Каролина - страхотна си   bouquet

# 380
ау елди, какво убву капучино!

Лала Рахин, аз съм пред дилема - да спра напълно (имам 3 хапчета) или "ама само още един блистер!".
Страхувам се да не си върна килата... а ми се струва че вече съм забравила какво е да си свеж и пълен с енергия и да ти се дояжда зверски. Но толкова се харесвам слаба!!!

Между другото аз съм 57кг в момента (при височина 175) и изглеждам като колежката ми (50кг, почти същата височина). Не мога да си обясня откъде това тегло, при условие че съм с тънки кости...

# 381
здравейте,аз съм от 22 дни на линдакса 10 до момента съм свалила 8 кг.чувствам се добре само имам сухота в устата.мисля след като ми свърши опаковката да премина на 15.килограмите ги свалих още в първите 15 дни и след това съм в застои.изпитвам глад, но хапвам само плодове и зеленчуци,спорт никакъв

# 382
Хей, La Rouge, ти си станала страшна мацка! Хайде да ни покажеш и снимчица, че да ни мотивираш и нас по-шишкавките  Laughing

# 383
Здравейте момичета!Аз съм към края на втория блистер линдакса10.Апетитът ми се връща и съм върнала 1 кг. smile3516 smile3511 smile3515Май организмът ми свикна с лекарството и вече не ми действа.Ако сама не си налагам да не ям имам чувството,че ще изям целия свят. #Cussing outЩе продължа така докато изпия и третия блистер и после ще си взема линдакса15 пък да видим докъде ще я докарам. newsm78

# 384
Хей, La Rouge, ти си станала страшна мацка! Хайде да ни покажеш и снимчица, че да ни мотивираш и нас по-шишкавките  Laughing
Аз съм доста слабичка по принцип, но бях 2 мес. на преднизолон през зимата и килцата се качиха от стероидите.

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 20:39 от Анонимен

# 385
Здравейте и от мен. Да докладвам...След дълги чудения, си взех от този препарат. Много се чудих дали да го пия, след като и бях прочела разни плюсове и повече минуси. но реших, че в името на отстраняването на няколко килца, които ми тежат, препоръките на лекарката, че не е зле да отслабна, ще рискувам. Днес завърших първия блистер. Апетита ми е много малък. До сега съм само на едно кафе, кисело мляко сутринта с трици и две кайсии. Ама и не ми се яде. Така е всеки ден. Обаче....Вчера кантара ме изплаши. Не е помръднал! Е, питам аз....на какво прилича това. Не ям, а резултат няма! При вас има ли такъв случай?

# 386
Lа Rouge , също толкова си позитивна и усмихната, колкото си те представях  smile3521. Продължавай все така. И да - права бях - страшна мацка си  newsm03

# 387
  • по течението на реката
Lа Rouge,миличка,ако някога стигна твоите килограми банкет ще направя. Ако изглеждах така  #Crazy никога не бих се тровила с хапове. А ако се питаш как всъщност изглеждам, ще кажа само,че спокойно можеш да се нанесеш три пъти върху мен.  Embarassed И вече започвам да си мисля,че никога няма да ги стопя тези сланини. Cry
Бъди все така прекрасна   bouquet newsm74 lovekiss

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 11:33 от Botten Mary

# 388
Вийй пак сте писали пък аз днес на работа и уфи възможност нъцки,леле какви сладурани има в нащите редици,ако само можех и аз да изглеждам така добре.....,но това не е невъзможно нали

# 389
Здравейте и от мен, сланинките се топят бавно но славно , но имам един проблем - от няколко дни съвсем отпаднах и се движа като леко пияна , стъпвам като в тикви, някой има ли такъв проблем  newsm12

Общи условия

Активация на акаунт