Редуктил - тема 6

• 30 460
  • 457
  •   1
Отговори
# 390
и аз днес бях цял ден като пияна и ме обливаха топли вълни пия 15мг а преди това пиех 10мг незнам мисля като сварша блистера да си взема пак от 10мг има ли с някои с подобни проблеми а и като стана ряско ми се вие свят Sad

# 391
Хоп- Троп и аз съм пак тук!
Днес ми е 1 ви ден на Линдакса 15,оплаквания нямам(за сега) апетит също нямам,за 30 дни на линдакса 10 освен сухота в устата друг станичен ефект не е имало,свалих 4 килограма (само ако можеше и д ....о да се стегне още малко)

# 392
  • Plovdiv
Мама Меци не се притеснявай,отпадналостта е нормална при мен започна на 2 месец и продължи доста някъде около месец.Пий витамини,на мен ми помогнаха.

# 393
Най- после и аз се престраших, и аз съм от тези с доста килограми за сваляне, да видим какво ще стане...Най- много ме притеснява да няма йо-йо ефект и да си върна доста от килограмите или по- зле после
Аз по принцип не ям тестени неща, картофи, ориз,но много обичам сладко, направо умирам за шоколад
След седмица- две ще пиша за развитието Simple Smile

# 394
Добро утро, момичета

Дано днешния петък, освен спокоен и усмихнат, бъде и много разтоварващ и отслабващ за всички нас

# 395
Пак прекрасно кафенце, eldi  Heart Eyes

Момичета - прави сте, моето са наистина бели кахъри. Направо се чувствам виновна че се тръшкам за три кила, особено след като снощи гледах оперирани от затлъстяване хора по Дискавъри (Travel&Living), просто ми се доплака.
Мисля, че моето е страха на всяка жена да излезе извън собствените си килограми (било то 50, 60, 70...), затова е тая пара... а и неомъжена, без хлапета... чувствам се още "на витрината", а мъжете са безпощадни...

Кураж на всички които се борят с килцата! Голямото отслабване за мен беше миналата година - от 65 на 57, но преди това в офиса чувах неща като "ти си едра", "наистина ли си била по-слаба!?! Кога!" - ей такива... Разбира се, че самочувствието ни не се гради на такива работи (така се съветваме една друга, нали! "моля те...толкова си добре!!!"), но в личен план, адресирани към нас винаги си ги преживяваме отвътре. Затова си мисля, че решението да отслабваме си го взимаме ние, близките си ни обичат и без това, но собствения ни комфорт и самочувствие си зависят от нас...

За протокола: още едно килце свалено. Смятам след редуктила да опитам да запазя всичко с малко разделно хранене... дано помага

# 396
Брей, какви колеги имаш  Shocked, ами аз едва ли някога ще стана 65 кила, но затова пък не смятам че това е най- важното, ако човек е здрав

# 397
Браво, MamaMeci , нормално е, ако не ядеш нормално, кръвното ти пада и в тая жега..... Аз миналата седмица припаднах от комбинацията- взимаха кръв на кучето ми, глад и жега.
Щях да ти предложа да хапваш малко, ама и самата аз пак спрях храната... така че давай смело. Нали знаеш- черен гологан не се губи Simple Smile smile3502

# 398
  • Plovdiv
Брей, какви колеги имаш  Shocked, ами аз едва ли някога ще стана 65 кила, но затова пък не смятам че това е най- важното, ако човек е здрав
Не се притеснявай,няма невъзможни неща,трябва само да си упорита и да не губиш надежда.Аз през месец октомври 2008 тежах 89кг,после някак си от само себе си смъкнах до 82 и тогава си казах хайде започвам за пореден път диета и си казах,че ще бъда слаба понеже никога не съм била.И така от февруари до сега 20 свалени килца и не се отказвам,упорито продължавам.   

# 399
Благодаря ви момичета за подкрепата, добре че ви има , иначе ще се откажа както ми е слабо и ми се вие свят.Може да е и от жегите , хубаво е да не си сам в борбата - още веднъж ви благодаря от сърце!

# 400
здравейте,малко да отдъхна край вас ,че съм много уморена и бясна smile3514 smile3512 newsm61,браво на постигащите резултати а на другите не се отчайвайте,всяко хубаво нещо става по най трудният начин!

# 401
Здравейте, милички! От днес съм на Линдакса 15 имам 15-20 кила за сваляне Sad Ще комбинирам със спорт и диета и така... Нямам засега странични ефекти освен сърцебиене, но да видим...

# 402
привет каде се изгубихте всичкиднес няма позитивни момичета тук,надявам се че привас всичко е ОК

# 403
Момичета има ли разлика м/у Редуктил и Линдакса?

# 404
  • София
Според упътването и двете съдържат сибутрамин в едакви количества.  Линдакса е на чехска фирма, Редуктил - на американска. И цената на Р. е почти двойна. При мене и двата действаха еднакво, за 6 месеца от спирането не съм качила кг. - без диета и ограничения съм.

Общи условия

Активация на акаунт