Редуктил - тема 6

• 30 458
  • 457
  •   1
Отговори
# 405
Aisha
Според упътването и двете съдържат сибутрамин в едакви количества.  Линдакса е на чехска фирма, Редуктил - на американска. И цената на Р. е почти двойна. При мене и двата действаха еднакво, за 6 месеца от спирането не съм качила кг. - без диета и ограничения съм.
      newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 колко време го пише, и колко килограма свали.От 10мг или от15мг.

# 406
Момичета, чудя се дали не сбърках като започнах направо с 15 мг? Вие как започнахте?

# 407
  • Plovdiv
Здравейте и аз започнах с 15mg

# 408
А как беше в началото, мила? Че мн ми тупка сърцето бееееей Confused

# 409
привет на всички отслабващи   bouquet  на мен лекарката ми каза ,че няма разлика между редуктил  и линдакса просто различно производство . в един сайт четох ,че когато спираш лекарствата трябва да е много бавно първо през ден , после през два и така докато стане по едно на седмица така се задържа резултата без да става йо-йо ефект, един вид организма ти свиква да е без лекарства и да поддържа постигнатото тегло.
не знам колко е вярно това но определено има логика . аз все още отслабвам бавно но славно и  се надявам за постоянно. не унивайте и успех на всички нас отслабващите. Hug Hug  bouquet

# 410
  • Plovdiv
А как беше в началото, мила? Че мн ми тупка сърцето бееееей Confused
Аз по принцип нямам сърцебиене,но много обичам кафе и след 3 усещам,че започва тупкане.

# 411
Милички, май ще мина на 10мг  Sad Много ми тупти сърцето направо... Някой да иска да размени 10мг за 15мг? Изпих две капсули от блистера и май няма да продължа ooooh! ooooh! ooooh!

# 412
 waveyаз започнах с линдакса 10,но понеже имам срок да гоня и затова сега си взех 15 нямам оплаквания

# 413
добро утро от мен   bouquet Hug още 1 кг. надолу  Joy Praynig успешен и отслабващ ден   bouquet  bouquet

# 414
Здравейте иот мен   bouquet, днес станах доста късно и не си изпих лекарството за да не будувам нощес, дали това ще е проблем да пропусна една таблетка ? Помогнете със съвет  Thinking newsm78

# 415
не мисля че е проблем аз  напоследък нарочно пропускам да си взимам таблетката даже понякога и по  2 дни , никакво отражение не ми е дало .
единствено може да си малко по-гладна от обикновено ,но  един ден не е проблем.  и честно казано дори да се чувстваш гладна и да хапнеш повече организма ти  ще ти се противопостави , поне при мен така действа като хапна повече от обикновено ме заболява стомаха и ми става тежко и некомфортно . при теб досега резултата е много добър като гледам табличката ти доста си свалила поздравления .

# 416
  • Plovdiv
Аз редовно си пропускам сега,2 пъти седмично не пия,но за 1 ден не усещам глад.

# 417
  • Стара Загора
Милички, май ще мина на 10мг  Sad Много ми тупти сърцето направо... Някой да иска да размени 10мг за 15мг? Изпих две капсули от блистера и май няма да продължа ooooh! ooooh! ooooh!
Не се притеснявай ще отмине сърцебиенето и при мен беше така , и на 10 да минеш пак ще имаш сърцебиене.Ако искаш си купи Валидол и си смучи аз така правех като ми писваше  това сърцебиене,но е временен ефекта и от Валидола. Има една приказка " Трай бабо за хубост" -като искаме да сме слаби ще търпим страничните ефекти. При мен отмина почти накрая на кутията ,незнам при теб как ще е ,но не се отказвай заради това сърцебиене не е опасно само е неприятно.

# 418
Привет момичета! Hug
Аз пак тръгнах надолу и свалих върнатия килограм. WhistlingНезнам какво ми ставаше,но за 3 дни изпитвах вълчи апетит,както преди да почна хапчетата. newsm78
Досега за 22 дни на линдакса10 съм свалила 4,6кг.
Успех момичета и в никъкъв случай не се отказвайте.Ще бъдем слаби.  bouquet

# 419
Добро утро и хубава седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт