90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №52

• 17 180
  • 369
  •   1
Отговори
# 345
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Mартинче , Жани , ха честити минусчета.  Hug
Браво девойки , само така с тез гадни кила.  Mr. Green

Мартинче , забравих да спомена , че има пици без кашкавал ,
само със домати и зеленчуци , аз редовно от Виктория си взимам такава ,
много е вкусна.  Crazy

Верабел , не ми се ядеше повече , явно и жегата си казва думата.  Peace
Ще видим днес къФ ми е апетита.  Laughing

Лю , хубава разходка и да хапваш , а не да трепериш по улиците.  Hug
Честито ина теб за минуса.  Simple Smile

Жани и аз до края на месеца ще изтърпя и после ще раздвижа килата с
една зелева супа. Тъй съм го замислила , пък да видим.  Peace

# 346
  Добро утро банда!!!!!!
      Сноуччева честит рожден ден!!! Бъди жива и здрава!!!!
 Честити минусчета на Жабка,Мартинче и Жани!!! Браво на вас Hug
 Мартинче за РД съм на мнения да си поръчаш пица специално-казваш че искаш само със зеленчуци и си готова Peace
  Иринка чакаме и от теб снимки на покупките CrazyХапни си днес сладичко Hug
Виржиния сигурна ли си че са зъбки,пробвай да не е гладна,жадна,нещо друго newsm78дано скоро отмине този период Hug
 Ели HugКак си?
Петко успех на класните PeaceПреписването няма да го коментирам Confused
  И накрая и аз да с епохваля,че си имам малък минус кантара помръдна някъде между 61 и 60кг Mr. Greenама мали е механичен незнам точно колко са.дано успея да ги задържа.И накрая днес съм на белтъчинки за обяд мисля салатка със варени яйца.Сега на връщане от яслата минах през пазара и такива хубави тиквички Crazy-купих и ще изпържа за довечера-та много тъпия въпрос ми е дали може и аз да си хапна тиквички с мляко newsm78 те нали тиквичките са зеленчук(ама пържени де) а млякото си ми е режимно Rolling EyesМного обичам пържени тиквички Laughingкажете ми че може Mr. Green Mr. Green

# 347
Нати , естито минусче.  Hug
Да ти кажа честно , аз бих си хапнала.  Blush
Изцеди си тиквичките от мазнината и бон апетит.   chef

# 348
Сноуче, честит рожден ден! Бъди жива и здрава и много щастлива!

памси , мерси за закуската и кафенцето, липсваше ни  Hug
Ели стискам палци всичко да е ОК  Praynig
Жани браво за минуса  Hug
Иринка, може и някоя закуска - геврек или кифла (аз вчера такова ядох)
Мартинче, може да има спагети или паста с гъби или нещо подобно  Peace
Лю, приятна разходка, и ние изчезваме след малко  Hug
Петко, успех на класното (ако ти трябва помощ по математика свиркай, и без това съм такава вълна сега)
Нати мисля че може  Peace

Аз пък имам плюс Sad ама май вчера се поулях с въглехидратите, исках и аз да хапна качествено но както е известно количествените натрупвания водят до качествени изменения, така че ще си трая днес на ябълки, пък утре ще видим  Whistling

На всички много минусчета пожелавам днес и много слънчев ден

# 349
 Жабка,Мимка  Hug Hug много мерси, ще се ядат тиквички Crazy

# 350
Добро утро от мен!  Hug

Вчера не можах да се разпиша по-късно, а сега хем ви чета, хем пиша.  Peace Много сте изписали и малко е трудничко да се изчете, но смогвам общо взето.  Crazy
Аз да ви кажа, след диетата не знам защо, но нямам грам апетит. В смисъл, че нищо от това, което все си мислех, че ще хапна след диетата не ме блазни. Преди много обичах сладолед, а сега така и още не съм яла за тази година, а и не ме съблазнява.  ooooh! Какво ми стана не знам. Иначе вчера закусих с 1 банан, после обядвах с пиле на грил, но малко хапнах само с малко хляб и салата. Следобяд малък натурален сок, че не бях пила 3 мес.  Rolling Eyes За вечеря едва боднах малко от шопска салата, но беше късничко, защото бяхме на кръчма.  Party Аа и на кръчмата пих алкохол, но това се случва при мен доста рядко.  Wink Както и да е, тази сутрин нямам отклонения от теглото и дано така да продължава.  Praynig Аз не си карам стриктно точно по дни, а когато каквото ми се прияде, но горе-долу да е в режима. Днес например ще хапвам пилешка супа, че не помня от кога не съм яла.  Peace

pamsi
благодаря за апетитната закуска.  bouquet

Snow4eva Честит Рожден Ден! Жива и здрава и много успехи във всяко начинание!

janeta* и ♥ ЖаБкА ♥ браво за минусчетата!  Hug

..**НаТи**.. браво и за твоето минусче!   bouquet

elinor80, притесни ме и мен постът ти, но се моля всичко да е наред при вас. Praynig Дано скоро чуем добри новини!  Praynig Иначе сандалките са много готини. Hug

# 351
Добро утро на всички ранобуднички!
Памси, много благодаря за закуската и кафенцето!Изглеждаш много добре, не знам какво още искаш да сваляш.А дечицата са много сладки.
Петко, успех на класното!И внимавай с преписването да не те хванат!
Жани, Жабка, Мартинче, НаТи, браво на вас!Честити ви минусчета!
Лю, приятна ти разходка!И хапвай повече, да не припадаш по улиците.
Ели мацко, как си ти?Дано всичко при теб е наред и не се притесняваш повече.А сандалките са супер.Много са готини.Аз имам чехли с такава платформа и са много удобни.Пожелавам ти скоро да се похвалиш и с чанта към тях.
Сноучева, честит рожден ден!Много здраве и късмет ти пожелавам,всичките ти начинания да се увенчаят с успех!
А при мен нищо ново.Кантарев продължава да не ме обича и си стои на едно и също място.Днес съм на витамини ама имам ходене по доктори( само на очен да се прегледам преди да се върна на работа), а после имам час за фризьор и сигурно ще карам само сокчета и вода, защото ще съм в движение през деня.Ще ходя да си прибера малката от ясла и сигурно ще ви пиша  в късния след обяд.
Лек и отслабващ ден на всички!

# 352
  • София
Да ви се оплача нещо ме гони глад - пивам си чайче за залъгване, но нещо не помага.

# 353
Да ви се оплача нещо ме гони глад - пивам си чайче за залъгване, но нещо не помага.

Хапни плод или зеленук , ако имаш под ръка.  Peace
До обяд си има още повече от два часа.

# 354
Благодаря ви на всички за поздравленията и да ви се връщат тези минуси Hug
Да ви кажа сега след като изпразних мехурчето Embarassed още два пъти след сутрешното мерене кантара показа с още -200гр. Вчера сутрит бях 75.5кг а сега кантара показа 74.6кг. или общо -900гр. след любимия ми въглехидратен ден с обилно хапване Crazy
И да ви разкажа нещо от тази сутрин. Модя големия на градина и влизам в едно магазинче да му взема вода и разни сухи неща, че днес ще ги водят на зоопарк в София от градината. И продавачката изведнъж ме пита:"Ти вече с трима мъже ли си вкъщи?" А аз и казвам, че са трима. След което тя отговори:"Ето защо толкова много си отслабнала?" При което аз литнах от щастие. Казах и, че не е от много грижи отслабването (те грижите са си много) а съм отслабнала с диета. Не познавам лично тази жена но ми направи страхотен комплимент и на път към вкъщи вървях и се усмихвах доволно на този прекрасен комплимент.
Желая на всички вас сладуранки и сладур един прекрасен ден пълен с прекрасни комплименти. А сега потегляме с бебчо из улиците, че и с тази количка голям фитне справя Laughing

# 355
  • София
нямам, на работа съм, щи се карам на чай, направих си две чаши по 300ml

# 356
нямам, на работа съм, щи се карам на чай, направих си две чаши по 300ml

Кофти , но ще издържиш още малко.  Simple Smile
И на мен ми пристъргва , като турнах дрибетата по селски в йената ,
но ей сега ще се изтъркулнат тези два часа.  Laughing Аз кафенце си пийвам ,
че то ме засища или поне не усещам глад.  Peace

Браво Жани , ти днес счупи рекорда.  Heart Eyes

# 357
Snow4eva честит рожден ден да си жива и здрава и много обичана ти желая . newsm51
Жани, Жабка, Мартинче, НаТи честити минусчета момичета .
Днес след дълги размисли реших да направя диетката със зелевата супичка както си трябва и без това се оказа че близката седмица милото няма да се върне от командировка и спокойно мога да си я спазвам без да имам изкушения около мен .Децата и без това се прибират и вечерят по късните часове когато аз вече съм приключила с вечерята и ще им готвя каквото искат  .
Петко успех с класното .
Памси благодаря за кафенцето липсваше ни .
Лек ден на всички отивам на разходка с кучето   animal037и след това започвам да прибирам зимните дрехи и да оправям гардеробите ще clean prostor цял ден голямо шетане ми се очертава .

# 358
Минавам само да ви кажа благодаря за подкрепата, положението не е добре, започва да се влошава.
Режимна съм вчера белтъчен ден – на кафе, 1л. вода, една голяма ябълка и пилешко месо така в доста добро количество за обяд и вечеря, овкусено като за обяд бе без лука /пеках го с лук в кесията/ за да не създаваме дискомфорт, а за вечеря си го хапнах с всичкото луче.
Днес ден за варива – до момента кафе наполовина, то и не ми се пие, 0,500 л. вода и ядне голяма ябълка. Имам приготвен за работа Императорски ориз около 0,310 гр. но с кутийката, за довечера имам от ориза, но ако нямам апетит ще хапна салатка от краставички и лукче. Мисля днес да пия повечко вода, но да видим.
Имам днес минусче което е доста хубаво – 1,150 кг., но го отдавам на притеснението ми. Целта е все още далеко, но съм на 100% режимна.
Памси извини ме мила, благодаря за закуската и кафенцето, видях ти снимчиците и забравих да ти кажа че си страхотна, целта ти 55 ли беше? Децата са супер сладури.
Нати това с тия ремонти по детските градини е лошо, обикновенно правят сборни групи, но не е добре да се дават там.
Главната ми цел бе да вляза и да нагушкам Drunvi миличка много здраве, щастие и късмет ти пожелавам и в скоро време да пребориш излишните килца. Споко ти посрещни мъжо, ние ще те разберем без проблем. Това е за теб, скромно но от сърце  Hug

Жабче гадни са тия качени кг. и лично на мен като ги видя ми скапват настроението, но с това лунуване ще удържиш, вярвам в теб.
Жани браво страхотен минус.
Петко днес явно е бързал за училище, успех на класното, а това с преписването ще си затворя очите. Честито на всички с минусчета регистрирали днес, не изброявам защото ви четох на примависта.
Изкусителче, отдавна щях да ти кажа че освен изкусителка за мъжете си и едно много чаровно младо момиче, еххххххххх що не бех мъж
Благодаря ви за сандалките, аз имам на същата подметка черни и бели и затова сега още като ги видях и не се поколебах си ги купих, пък и обожавам червения цвят.
Главата ме зацепи, оставям ви че  и съм на работа, ма не ми спори.
Знам не споменах много момичета, които ме подкрепят за тях по една двойна Hug

# 359
  • из България
Здравейте и от мен.Аз не пиша,но ви чета редовно.Е изминаха 4 дни от диетата и съм прегрешавала всеки ден,но от днес вече ще съм сериозна,свършвам 2 смяна,която ме кара да прегрешавам,но да видим.Лек ден и честито на рождениците   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт