ЮЛЧЕТА се смеят и навън дивеят (тема 100)

• 11 702
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
Аелиа, радвам се, че Сами бързо се е подобрил Hug. Горкичкия, представям си как го е мъчила в жегата тая висока температура Confused.
За снимките и аз да кажа, всички са прекрасни Peace. Много се впечатлих от синеокото семейство на Кетито, синчетата на Белинда, голичката Ноеми Simple Smile. Нинчето си е хубава всякак Peace. Имаше още, но забравих Embarassed. Абе снощи Ели много добър разбор беше направила на снимките. Впечатленията ми съвпадат едно към едно с нейните Peace.

Ели,бързо оздравяване и на вас Hug

Връщам се да гледам Матейчо и снимките на Евридика Simple Smile

# 16
Намерих подобни модели на този, който харесвам, в други сватбени къщи и ще направя компромис.
Важното е, че ще си с рокля, мисията е изпълнена Mr. Green
Много са ви хубави снимките, виждам, че Никола си е маркирал Югозападна България Mr. Green

Дуци, мен също не ме притеснява жегата по принцип и едва ли ще успея да й обърна внимание, но като казах на майка ми, че ритуала е за 15 часа (на открито) тя скочи, че щяло да бъде много горещо, трябвало и за гостите да мисля. И е права от една страна, но аз пък искам за себе си да мисля, а не за останалите, поне в този ден. Та сега си мисля с половин час по-късно да го изместя само пък каквото е такова.

Честито на Катинчето, дано е лека и безпроблемна бременността й.

# 17
Сутрешния блок говорят за секциото вс "естественото" раждане

Нещо не защитиха добре каузата  Close

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 09:01 от Oleto

# 18
коя кауза не успяха да защитят, че не гледам?
след две секцио съм доста убедена, че успяват добре да ни изманипулират, че така е било по-добре.
не че ми е било зле де Simple Smile

# 19
Аелиа, дано днес няма помен от температура при Сами.

Брей тази тема е юбилярска. С бременните май не стигнахме до 100  newsm78

Евредика, в Ковачевица ли сте били?? Супер много ми се ходи там и ми се хапва в кръчмето домашна храна  Whistling И двете с Бухти сте такива стройни хубавици, че каквито и рокли да облечете все ще сте красиви булки. Моята рокля още не съм я почистила, тъй като отказват да ми я вземат в химическото заради мънистите, а долу е буквално черна.

Честито на Катинчето! Ама вярно много скоро след секцио. Дай Боже всичко да е наред  Heart Eyes

Ужасно ме боли ръката от вчера при определени движения над китката. Май ще се омотавам с бинт, но ме е страх да не изгоря на него  Laughing

амаринова, как е Алекс?

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 09:42 от Джоли

# 20
mer an за урочасването и аз си го помислих. Особено когато ортопеда каза че абсолютно нищо и няма на крачето. Тогава умувахме с мъжъ ми че най- вероятно се е изплашила и за това не иска да стъпва. Ако щете ми вярвайте обаче мъжът ми може да бае. На 6.05 й бая и вечерта й намокрихме лицето, пазвата, ръчичките и крачетата / дори крачето на което не искаше да стъпва го намазахме отгоре до долу/. Вода не сме я карали да пие защото тя и без това е скарана с тази течност. Незнам дали е от това но е факт, че на 7.05 сутринта Никол запона да стъпва и все едно нищо не е било.

тити незнам какво става ако не се махне урочасаното. Предполагам неразположенията се засилват или остават до известно време.

Честит рожден ден на LITTLE ANGEL   bouquet

Честито на Катинчето.

# 21
сисони, не е ли все едно дали ще я изкъпете или ще я мажете с вода Simple Smile
и моите деца така, като поспят, им минават много неща. мислиш ли, че ако не я бяхте мазали с вода, на сутринта щеше да й има нещо?

# 22
  • София
ЧЕСТИТА ДА НИ Е ЮБИЛЕЙНАТА ТЕМА !  Laughing

ЧЕСИТ РОЖДЕН ДЕН LITTLE ANGEL ! БЪДИ МНОГО ЗДРАВА И ОБИЧАНА !   bouquet

Аелия, дано Самуилчето вече е добре. То тея вируси с високата температура обикновенно отшумяват толкова бързо, колкото са се пояили.  Hug

Ели, дано и при вас нещата се нормализират много бързо  Hug

Мати също е много сладичкък  Heart Eyes

# 23
Честит рожден ден на литъл Ейнджъл, жива и здрава, с много щастие и обич.
Евридика, къде са тия хубави каменни къщи?
това за урочасването си го помислих, ама явно не само аз...Имаше някакво баене, не си спомням хубаво, но идеята беше да пратиш лошото обратно към източника му и после да си кажеш "отче наш". Това от една книга на руски бях го срещала. Книгата беше в ръцете ми за часове, та нямах време за по-подробно гледане. Другото, което преди съм правила, е да сложа в плитък съд светена вода под леглото на детето, не знам въобразявам ли си, или нещата биха се разминали и без това, но тогава свърши работа.
Оказа се, че личният състав НИЩО не е пуснала към НОИ! А ходих още в края на март да се разправяме - то била съм подписала преди такава декларация, тя била я имала готова и щяла да я пусне! Е, няма такова нещо! #Cussing out

# 24
  • Бургас
Здравейте, момичета!  Hug

Честит рожден ден на Литъл Ейнджъл!   bouquet

Десет дни бяхме в Берковица и не съм ви чела, връщам се назад и ще ви догонвам. Снимки ще покажа може би утре, днес няма да мога.  Crazy

Джоли, намерих магазинчето.

# 25
ЧЕСИТ РОЖДЕН ДЕН LITTLE ANGEL!!!
Бъди здрава,обичана и желана!

Евридика
супер са снимките!!! И ти май си с нова фризура  Flutter и аз да питам къде сте били, че много хубаво ми се вижда?

Нико и Матей са голяме сладури  Wink

# 26
  • София
Кетито
Ти откъде познаваш хандбалната зала в НСА  Mr. Green

Имам да взимам един държавен изпит от там  Mr. Green Whistling
Тъй ли колежке  Mr. Green... и какъв профил си значи...ей не знаех че има и други Вифаджиийки  Mr. Green

Аз учителски
Мъжа ми футбол Wink
А ти?

Нали това е нашето Катинче, да не дрънкам глупости newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=93195

# 27
  • София
Ангелче, честит рожден ден и от мен! Щастие, любов и здраве!

Ра, направо за бой са. Дръпни им скандал - така безсрамно да те лъготят!
Аз давам шанс на НОИ днес да преведат (нали е вторник), ако не последва нищо, звъня на нашето счетоводство да питам за входящ номер.

Честити зъбки, Купа и Дуци! Дуци, ако ще те успокоя - на Дари също на тази възраст проби първото, ние също сме назад с материала Simple Smile
Вчера проби връхчето на второто и вече си отдъхнах малко. То не стига, че спи само по 11 часа на денонощие общо, но и като е кисела, ми стопява лагерите  Laughing

Белинда, Николчо много старателен във футбола - като го гледам как внимателно прави разгрявката и слуша треньора - браво на младежа Simple Smile

Тити, отдъхни си от тези уроки, щом досега не си разбрала - не ви ловят Wink Хайде да те поразсея малко - тази сутрин те сънувах. Станах нещо като сурогатна майка явно, момченце ти родих. Розово, дебело, изплака веднага  hahaha Ама дивотия  ooooh!

Иве, как върви бременеенето Simple Smile Няма да ни оттегчиш, споделяй смело Simple Smile Сега, като е втора бременност, по-рано ли започва да ти личи? Още ли ти се гади?

Днес може би към Борисовата ще потегля. Ще звънкам на Саксофона, ако стане така Simple Smile
Отивам сега да гледам снимките на Евридика. АелияHug да оздравява Самчето!

Хм, и други неща са заразни тук. Чета и се чудя защо ви правят проблеми в магазините с покупки, аз редовно пазарувам във Фантастико и досега за нищо не се бяха заяждали - а съм носила бутилчици, дори пюрета в чантата си  Embarassed Вчера си изпих водичката и дадох на Дари да си играе с празната бутилка, докато пазарувам. На касата се заядоха. Все едно ще тръгна да пазарувам какво ли не за домакинството, ще им задигна и изпия половин литър водичка и ще се крия с детето  Crossing Arms Не ги ли е срам. Хубаво, вече редовно ще ги занимавам да ми лепят по 5 лепки из багажа на всяко влизане, че, разбира се, нося и мокри кърпи, и сухи кърпи, вода, пюре, всякакви неща за детето. Пфу!

# 28
Какво ще кажете за една срещичка в Центъра? По-точно някъде около ЦУМ. Аз щ ходя и ако има някой път на там да свирка.
Честит рожден ден, малко ангелче!   bouquet

# 29
  • София
http://picasaweb.google.bg/genova.milena/Nicola910Month?authkey= … 34804486644182322
 Heart Eyes Никола на всички снимки е много спокоен и щастлив Simple Smile Чудна екскурзия сте направили!

Мъжът ми си пусна отпуска за петък - ще мога да дойда на конференцията, кеф!

Общи условия

Активация на акаунт