ЮЛЧЕТА се смеят и навън дивеят (тема 100)

• 11 701
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
  • Добрич
Матейчо и Нико са много сладки! Децата ни вече не прилечат на бебета, а на малки момченца и момиченца.
Тити, аз знам, че не е хубаво детето да преспи урочасано. Може да е внушение, но според мен е по добре да направиш нещата които знаеш за собствено успокоение. Аз имам повече опит с голямото дете. Знам, че децата урочасват от най-близките и от хората, които им се радват от сърце. Винаги мия лицето на Живко с опаковата страна на ръката си след като са идвали сестра ми и племенницата ми, мигличките му веднага се подвиват.
Вчера говорих със счетоводителката и тя каза, че на 30 май е подала декларацията.
Джоли, този входящ номер откъде каза, че се взима newsm78

# 31
Кетито
баскетбол и учителски съм завършила...през 1997  Crazy
Вие явно сте доста по млади и едва ли ще се познаваме  Blush

# 32

Тити, отдъхни си от тези уроки, щом досега не си разбрала - не ви ловят Wink Хайде да те поразсея малко - тази сутрин те сънувах. Станах нещо като сурогатна майка явно, момченце ти родих. Розово, дебело, изплака веднага  hahaha Ама дивотия  ooooh!

какво говориш, явно съм урочасана все момчета да имам  Mr. Green

мер-ан - не искам да засягам никого, нито сисони, все ми е чудно как мислят хората за тези неща и затова разпитвам, все не мога да го разбера. Случвали ми са се доста необясними "кризи" с хлапетата, но никога не съм се сещала на момента да са урочасани, та пак са се оправяли от самосебе си.  но знаеш ли, тук всички се радват на децата - не можеш да излезеш, без някой да ги погали, щипне, бонбон да им даде - все от сърце. А къде е логиката най-близките да урочасват, кой и защо го е измислил, съвсем обяснение нямам.

# 33
Много хубави снимки, Евридика. И Матейчо голям сладур  Heart Eyes
Сами е съвсем здрав днес (пу-пу). Температура още през нощта нямаше, а сега играе и вилнее все едно нищо не е било. Чакам с нетърпение да заспи, че все бели прави. Установих че много се дразни ако цял ден е в количката. Иска да пълзи и да играе. Лошото е че няма къде да го пускам навън да си пълзи Sad И е започнал да реве ако му се вземе нещо, дето иска. Ръмжи и реве, изобщо взе да си показва рогцата  Twisted Evil
Маякуб, ходя на френски  newsm53

# 34
Aelia френски? Браво а с някаква конкретна цел или просто така за спорта? Интересно ми е просто...
като си говорим за езици, моя ходи на курс по английски към завода, вече има няма 2 години, три пъти все първо ниво кара, е, не му се отдават езиците и тва е....колко му помагах...не вдява изобщо...даже му викам недей се мъчи изобщо ти си отчайващ случай....
за урочасването....хм...аз не вярвам в такива неща и мисля че Мати няма да го лови такова нещо, въпреки че страшно му се радват и непознати хора даже...тази сутрин един дядо се закача с Мати и вика Много хубаво бебе, ама то майката като е хубава....направо   Flutter иначе предполагам че има нещо като предаване на негативна енергия...

# 35
  • Добрич
Ами Тити, всики си го ооооооооооообеснява по различен начин. Ти казваш "кризи", аз уроки, според мен едно и също е. HugВсеки се оправя по различен начин. Нали гледаме да правим най-доброто за децата? Peace Не искам да изпадам в спор. Просто исказах мнение newsm78. И според мен е по-добре да не вярваш на такива работи и така няма да те хващат. Аз също не се вманиачвам много. Правя това което смятам за добре Wink
И аз искам да започна да уча английски, че никаде не мога да си намеря свястна работа. Като завърших на времето любовната академия, сега... #Cussing out
След малко отиваме на консултация и после ще дам отчет.

# 36
Аз да се запиша с две снимки може ли Mr. Green

Ивончето е в Борисовата, ако някой ходи натам да й звънне Simple Smile
Матей и Никола са много сладки дечица. А Никола на живо пък е още по-сладък Heart Eyes

# 37
Еех, Анна каква е кокона!  Laughing Heart Eyes
Дуци, Ками, НБМ, Люба, айде да се видим в квартала! Само дали следобед няма да завали...?

Радвам се и аз за Катинчето! Изобщо много се радвам на малки бебета, те нашите вече си пораснаха.
Снимките са от Добърско, Банско, Гоце Делчев, Ковачевица и Долен.

Аелия, браво! И за курса, и че Сами е здравичък Simple Smile

# 38
Евридика, ние ще ходим на лекар, да чуят гърдите на Пепи искам. Днес му свършва АБ.
Айде утре Hug

# 39
Евридика, ние ще ходим на лекар, да чуят гърдите на Пепи искам. Днес му свършва АБ.
Айде утре Hug
Дуци, дано всичко да е наред с Пепи Praynig! Много са готини на снимките Heart Eyes!
Ето малко и от мен http://media.snimka.bg/2987/012228951-big.jpg
http://media.snimka.bg/2987/012228952-big.jpg

http://media.snimka.bg/2987/012228953-big.jpg

# 40
Дуци, много хубави снимки   bouquet

Не съм ви чела, че не съм имала много време

Ели все така е със запек, вчера я изаках на клекалото, мнооого се изходи, но пък се уплаши, пробвах още един два пъти  и само като види накъде тръгваме и почва да пищи, та ЕБХ-то си остава с този единствен, макар и успеше опит

Също така вчера открихме сезона на голите кълки, босите крачета и късият ръкав, снимки ще ви покажа катокача, в Плевен както винаги суша и пек  ooooh! Мор за добитъка  Laughing

# 41
Little Angel честит рожден ден!   bouquet  Много щастие ти пожелавам и много много любов  Heart Eyes
julie.k, личи си вече, с корема напред съм по баирите с количката.  Laughing  Не е много лесно, но не се отказвам. По цял ден бутам Елито, дано поне има някакви резултати.
Снимки хубави виждам пак  Party
Една снимка от нас. И още една Май ще трябва да ми смените годинките на първа страничка  Simple Smile Не бях тук на 5-ти да ви почерпя.
Забравих да кажа, че аз категоричната противничка на проходилките купихме такава... преди малко пиша си аз тука, по едно време настава странно затишие. И познайте какво, това малкото ми ядеше листата на бодливата палма  Crazy

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 16:30 от Ивa

# 42
Я да ви питам майките на второ дето като бременеехме се чудехме как ще делим любов и ще можем ли да обичаме второто като първото. Можете ли да си представите сега живота си без тия бебоци? Аз имам чувството, че Ели винаги си е била с нас.  Laughing

# 43
  • София
Същото при нас. Животът преди Бобо ми е в мъгла, а пък преди да имаме Ники, хич не се и сещам за какво сме си говорили Joy Шегувка  Grinning

# 44
Дещо
чудих се и още как  Mr. Green направо съжалявах нероден Петко че кой знае дали ще го обичам толкова колкото сестра му  Mr. Green а сега... не знам кой е по- по най от двете  Mr. Green
Браво за ЕБХто

Иви
не знам дали не съм пропуснала да ти чиститя Христовата възраст   bouquet

Като гледам и аз накрая ще издам фронта - противника на проходилките...че не я знам нашата дунда кога ще се освести да стане сама  Crazy Grinning

Аелия
френския устно или говоримо го изучаваш  Mr. Green

Рапунзел
както винаги прелестни снимки  Heart Eyes

Аз да пусна няколко снимки от първото плуване на Нина, за тези който липсват във Фейсбука  Wink
http://picasaweb.google.com/golcheva/Basein?authkey=Gv1sRgCJiAuZCb7dLu0AE#
http://www.youtube.com/watch?v=c5GOQoXLM4M

Общи условия

Активация на акаунт