ЮЛЧЕТА се смеят и навън дивеят (тема 100)

• 11 699
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
Little_Angel, честит рожден ден!

Дещо
чудих се и още как  Mr. Green направо съжалявах нероден Петко че кой знае дали ще го обичам толкова колкото сестра му  Mr. Green а сега... не знам кой е по- по най от двете  Mr. Green

Аз пък се чудих милото дете как ли ще оцелее с такава сестра като Ясмин  Mr. Green Ама тя рано-рано сама стигна до извода, че единствения шанс е да стане същата дивачка Mr. Green

Белинда, страхотни снимки (забравих да кажа). Тия розовите дървета при нас прецъфтяха още началото на април Confused А сега е дъжд и стуууд Cry Мечтая си някога да посетя Япония и да ги видя в оригинал дето се вика Wink

# 46
  • Варна
 Една снимка от Павел и Диана на Тони  newsm76

# 47
Влизам да ви нагледам - и пак супер снимки - Дуци, Рапунцел, тия сладки деца напоследък само по снимки ги гледам. Все не можем да се видим  Confused
И Емата на Ели голяма сладурка. Иве, изглеждаш супер, а и бебка много миличка. И Павката и Диана много готини  Heart Eyes
Много съм заблеяна, одеве забравих да честитя на Литъл Ейнджъл  Blush

Ангелче, честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана! newsm59 newsm67 newsm38

Деска, как е Димо? По-добре ли му е крака?

# 48
Да се зпиша и аз в новата тема Peace

Днес ходихме в Борисовата с метрото. Много гот, за 10 мин и си в центъра Mr. Green Случайно засякохме Ивончето с двете принцеси Heart Eyes

Нещо напоследък немога да се организирам да се включа в темите, но ви чета редовно Peace

# 49
  • София
Хоп в стотната тема  Sunglasses
Днес бяхме на консултация. Пак нищо не е качила малката бандитка. Но е пораснала с 4 см.

Белинда, много хубави снимки Hug Много обичам такива снимки с цветя, цъфнали дръвчета.  Whistling Не успяхме да се засечем в неделя в НСА, ама то беше такава лудница. След като постояхме 3 часа и се изпекохме на това слънце, срещнахме случайно едни приятели и отидохме в Романса да похапнем  Flutter

А за Катинчето, аз знаех, но реших да не клюкаря, нейно право си е да каже. После видях, че си е сложила лентичка и щях да ви подшушна да погледнете в януарките Wink

Честит рожден ден на Ангелчето! Много късмет и любов ти желая!  bouquet

Забравих нещо. За тези, които ще ходят другият понеделник на концерт - ето ви сетлиста, да се готвите с песничките  Grinning http://www.setlist.fm/setlist/depeche-mode/2009/rockhal-luxembou … urg-43d62787.html  Аз цял ден си ги пея. Нямам търпение вече Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 21:02 от Pumichka

# 50
  • София
Белинда, страхотни снимки (забравих да кажа). Тия розовите дървета при нас прецъфтяха още началото на април Confused

Еее, това, казано от майсторка като тебе, си е жив комплимент bowuu Аз съм най-фен на серията с патките, много яки тези патки Mr. Green А розовите дървета какви са всъщност, имаш ли идея newsm78

Честит рожден ден, Ангелче Hug

Аууу, Уми, немА си работа с тоя романс, сега ми го вкара в главата и няма как - утре ще се ходи Mr. Green

# 51
Много хубави снимки разглеждах отново Simple Smile. Анна и Пепи, Ива на Рапунцел, Ели и Нина, Ива и снахичката Heart Eyes, както и Павката и Ди. Всички са страхотни Heart Eyes.

Илия ми вдигна 39 градуса температура Sad. Ей така от нищото. Сутринта му нямаше нищо, днес спа няколко пъти през деня, което е необичайно за него. Преди малко като се събуди ми запари и като му измерих температурата, щях да падна направо Shocked. След Панадола стигна до 38.7. Иначе няма вид на болен, яде като за световно, играе си, бърбори. Дали може да е от зъби Rolling Eyes? Винаги съм твърдяла, че от зъби не може да се вдигне такава температура, но ето че сега и аз се замислих. Вчера му проряза дългоочакваното осмо зъбче, а днес забелязах че предкътника прозира от венеца. Просто колкото и да се чудя, не мога да измисля какво друго може да му има Confused. Не мисля, че съм го простудила, с хора почти никакви не се срещаме, така че и вирус изключвам. Ох, сори, че ви напълних главите с глупави въпроси и догадки, но като и на лекар не мога сега да го заведа, се чудя какво да правя Crazy.

# 52
Астарта, дано е зъби и да мине бързо.

Честит РД на Ангелчето!

Честито и на Катинчето! Много смело

Понеже я похвалих днес Симона и сега пак голям зор със зъбите. Следобеда едвам я приспах а бяхме навън. Досега не ми се беше случвало. Притесних се.

Забелязвали ли сте как едно нещо да ти тръгне на зле, задължително го следват още и ти се струва, че няма измъкване. Да ви се "похваля" американците ми клъцнаха крилцата. Спряха ми кредитната карта, и сега и от там спря да капе. Нали и без работа си останах. Като направи Симонка годинка и ще си ходим най-вероятно в Търговище да си живеем бедно, но щастливо. То се е видяло Tired

# 53
  • София
Астарта, аз лично грам не вярвам в температурата от зъби, но вярвам, че при зъбоникненето им пада имунитета и лепват всяка срещната гадност, за щастие повечето наистина минават невинно, с температура за една вечер и на тази температура й викат "от зъби". Ники ми е вдигал така висока Т, буквално само за няколко часа вечерта, никакви други симптоми и на другата сутрин нищо му нямаше...

Оле, какви американци бе newsm78 И не се ядосвай - че к'во му е на Търговище Grinning

# 54
  • Варна
Нас пък са ни нападнали хлебарки  Sick. Направо  #2gunfire. Полудявам само дебна и се оглеждам. Тази вечер една изскочи измежду играчките на Боби, които са в кутия  #Crazy. Сега пера едни, други мия,  Confused. В банята една тупна до мен, от вентилатора  ooooh!.

Астарта, дано не вдига повече температура Илия.
Оле,  Hug.

# 55
Оле, пожелавам ти скоро да се оправят нещата при вас, баси гадното. Всяко зло за добро, по-хубава работа ще си намериш.

Моето дете не си ли легне в 8, едвам заспива после, ега ти. Сега крещи от спалнята, но не мога по никакъв начин да й помогна. Нито люлеене, нито гушкане помага. Кърмих я след кашата, понякога ми минава номера. Днес не. Дано поне спим тази нощ.
Пепи пък е със спазъм на белия дроб пак. Аман вече. Хем пи АБ. Не мога да разбера каква е тая работа #Cussing out

Романс мразя, от както няколко пъти си тръгвам със зверски болки в корема и вече като съм си пред нас едва стигам до талетната Laughing

Моят мъж замина днес, много ми е тъпо. Обаче като се сетя за Дони, Инка, Веси и си викам, че съм много нагла Confused

Ели, много готини снимки. А пък с тази мелодия за крокодила Шнапи ми звънеше телефона миналата година Mr. Green

# 56
Белинда, не че давам точен отговор, но явно е декоративно дърво. Комшийката има такова, но е още малко. И всичката му красота е в най-добрия случай за една седмица. Много бързо прецъфтява.

# 57
..... хлебарки  Sick. Направо  #2gunfire.
Мажи и пръскай, вечер затваряй плътно каналите, на отдушниците - добре уплътнена мрежа, вечер нищо ядивно извън хладилника, основно претърсване и почистване на всички кухненски шкафове. Последната ми схватка с кафявите гадове практически ми остави следните изводи - кафявите не са по пода, идат отвисоко, от шкафове, ипр., и докато не се намери и унижщожи гнездото, няма отърваване.  Като тичат да се крият, са много целенасочени, но намери ли им се гнездото, се щурат наоколо като без глави, хаотично и по това се познава че е "развъдника". Пръскане и в мазето ще е от полза. Бях в твоето положение през есента, може би през октомври, най-късно да е било началото на ноември и тогава бях писала в текущата тема обобщение на препаратите. Вече съм забравила подробности Embarassed. Съчувствам ти и дано се отървеш по-скоро.

# 58
  • София
Толкова, седмица. Снимахме Бобо миналата, виждате го какво е красиво. Вчера за снимките на Ники, вече имаше зелени листа и не беше нищо особено...
Дуцка, тъпо ми е малко за Пепи, ама хомеопатката ви защо ви беше казала да давате антибиотика, аз още тогава като го написа малко се почудих newsm78 А какъв е тоя спазъм на дроба, същото ли е като бронхиален, или? Аз вече нали съм спец по бронхиоли и бронхи, остава само алвеолите да обследвам и мога да стана пулмолог ooooh! Sad

# 59
Оле, какви американци бе newsm78 И не се ядосвай - че к'во му е на Търговище Grinning

Харесва ми Тг, след 5 години в Ню Йорка се нагодих да живея в Тг и не съм се оплаквала, та сега преминаването то Варна ли ще ме уплаши. Даже за Симона ще е супер. Зеленко, спокойно. Ще ходя до Шумен често да се виждам с Дени Laughing
Просто няма реализация там. Няма да мога да си намеря свястна работа, това ми е. Иначе като се върнахме от Щатите си запазихме кредитните карти за точно такива случаи (бели карти за черни дни), ама сега и тях ги няма.

Дуци, горкия Пепи. Измъчи се. дано бързо се оправя.

Инка, много гадно. Сега с малкия може ли нещо да се пръска?

Общи условия

Активация на акаунт