Май 2005- Тема 126

• 14 081
  • 235
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Августейша, да ти е жив и здрав малкия палавник! Да е все така чаровен!

Мойта катерачка днес се контузи много лошо на катерушките в градината. Посрещнала е желязото с хрущяла на носа, слава Богу, нищо счипено, зачервено е и много леко подуто. Тва дете се катери като козичка навсякъде и няма никакъв страх. Какво да я правя?!

Аз днес се счупих от ходене, задачки по апартамента, срещи, накрая в парка с Ема и краката сега ужасно много ме болят. Пет пъти изкачвах до 5-тия етаж, тъй като още не са ни пуснали асансьора  Crazy
След месец и половина чакане най-накрая дойде прословутият плат за римските щори...е много му се кефя  Blush
Майсторът, който ни сглобява кухнята обеща тази седмица да приключи вече...така ми се иска да е вярно, ама като си го знам, не вярвам да стане. Така или иначе ние лека-полека местим някои неща. Моят гардероб например вече на 99% е пренесен, оставила съм си 2 парцала да имам да нося тези дни. Трябва да дам малко зор на съпружето да ускорим процеса.  

# 106
Августа  да е много здраво и щастливо порасналото ти момче  bouquet

# 107
  • София
Абре, Мартеа, що не каза, че ще ходите при Тодоров  Laughing Ще ти спестя някой лев- "всичко идва от алергията"  Mr. Green Младичкитя нещо не ми вдъхна доверие и не сме повтаряли и затретвали
Но факт- колкото повече мнения чуете, толкова по-добре  Peace

Феъри, попитесни ме с черният дроб...тези противоалергични...утре пак ще звъня

Августа, чакаме снимкиии  Grinning

# 108
  • Варна
Честито на порасналия Никола.
Августа да ти е жив и здрав.
Мартеа, дано да не е нищо сериозно и да се оправи Теа.
Дианка, дано да е от храната. Иво като мине на млечна диета, т.е. яде само попара със сирене и филия намазана със сирене през дена и му стават светли акитата.
Гуш, добре че е бил малкият дявол. Да се оправя по-скоро Ема.
И Иво е такова диво човече. От нищо и от никого не го е страх. Качи се, скача, премята се, няма спиране.
Ох кажете акъли как да го вдигам и нагласям по-бързо сутрин. Повече от половин час ми отнемя да го накарам да стане и да разреши да го облека. То не би глезотии, че ляга пак, че ходи да подскача на нашето легло, извърта се, пищи, реве. Пълен цирк. Заради него непрекъснато закъсняваме сутрин.

# 109
Как да влезна в албумчето?

# 110
Мартеа, да за стария говоря... Дано всичко е наред  Praynig

Дианка, мисля че е от храната. Акото трябва да е много бяло , за да се притесняваш  Peace

Гуш, съжалявам за инцидента, бързо да заздравее раничката

Мойто дете е достойно за похвала - вчера сам слезе от люлката , за да се полюлее друго дете , сутринта стана без тръшкане и рев, макар че снощи заспа в 23ч. Добричък ми е той  Heart Eyes
Пу,пу дано продължи така  Crazy

# 111
  • София
Августа, да ти е жив и здрав порасналия Никола!

Мартеа, Дианка, дано да се оправят децата и да не се оправдават страховете ви!

Гуш, и моята Ели е като козичка-гимнастичка - така се развиват децата. Като деца колко сме падали... Аз и сега си падам като се заблея.

Деспина, и ние сме така. Моето дете не може да свикне да ходи на градина и това си е. Всяка сутрин се събужда с рев, докато се облича и закусва се успокоява малко, и после като влиза в градината пак рев. И този процес отнема около час. И аз всяка сутрин закъснявам. Колегите ми нямат деца и не ме разбират и някои беснеят, но пък и аз спрях да им се оправдавам.

# 112
Дианка, убедена съм, че става въпрос за нещо съвсем невинно, не го мисли и не се притеснявай излишно Hug

Деспина, моят опит показва, че децата е по-хубаво да се събуждат малко по-рано и да се оставят известно време да поправят каквото искат. Аз имах подобен проблем с Миша. Тя не скачаше по леглото, обаче искаше да седне, да си догледа филмчето и не знам още какво. А ние я събуждаме в 7.50 и искаме в 8.15 да е на вратата готова. Аз нарочно я оставях да поспи колкото може по-дълго.
От няколко дни Косето се събужда към 7.30 за ядене и съответно я събужда и нея. И изведнъж ходенето на градина става песен Laughing Докато той яде, тя се поразмотава, разсънва, идва й доброто настроение и след това за отрицателно време се облича и приготвя. Днес аз докато си измия зъбите тя се беше облякла, сресала и ме чакаше в готовност Laughing

# 113
  • Варна
advise, при Иво проблема не е градината. Той ходи там с удоволствие и иска да ходи. Проблема е май както казва Феъри, че е труден на разсънване. А аз все го оставям да си доспи. Сигурно там ми е грешката. Първо вдигам Детелина, която се облича сама, но е много бавна и затова я вдигам да се мота, пардон облича. И чак след това вдигам Иво, тъй като него го обличам още аз. Embarassed Ако го оставя да се облича сам към 11 може и да сме стигнали в градината.

# 114
Привет,
вчера ходихме при Тодоров.
Значи - Теа влезе супер спокойна и излезе разревана. По-откачено държание на лекар към дете не съм виждала.
За прегледа - обяснихме си опасенията, прегледа я, погледна й ушите ииии... извади оттам ужасни неща. Явно покрай болестите се е натрупал някакъв секрет, а аз не смея да бъркам навътре... и аз да имах такива неща в ушите, нямаше да чувам добре. После... тук вече не ми се говори - Теа явно малко я заболя при прегледа и чистенето - и се вкисна. Точно когато стигнахме до частта, в която трябваше да провери чува ли, беше готова да ревне. Той й каза нещо тихичко на ушенце, каза й да повтори... и тя отказа. Не разбрахме защото не е чула или вече искаше да тръгваме колкото се може по-бързо, но при репликата - Повтори! тя каза - Няма! и се разрева. Оттук той просто се вбеси, започна да й се кара, хвана я за раменете и я разтърси, на което щях направо да му вкарам една - Теа изпадна в истерия, рев със захласване, захлипна и т.н. красоти. Как да е, успя накрая да я накара да повтори, разбра се, че чува. Каза, че всичко й било перфектно, само имал подозрения към тези сополи, че са алергични и ни предписа някакви капки.
Няма да стъпя повече при него, а при първа възможност - най-вече финансова, защото месец май ми дойде малко в повече като разходи, ще я заведа и при Френгов.

Та вкратце - от целия ми объркан разказ - Слава Богу, чува детето, явно ушите й са били за почистване. Но за тая непрекъсната хрема ще я заведа и при Френгов. Естествено, според мъжа ми съм параноичка, може и така да е, не знам вече Confused

# 115
Августа, зло да ви забрави!

Честито на голямото момче Никола! Да е здрав, палав и щастлив! И... позитивен - като майка си!
Само хубави неща ви пожелавам!

# 116
  • Bristol
Оле, мартеа, настръхнах от разказа ти! И това е отношение на лекар Sad А тук пък са точно обратното: "Отвори устата, не искаш, ок, добро момиче. Сигурно има възпалено гърло"  ooooh! Crazy Така ни преглеждат  Laughing
И Ели все хремава се влачи, от как е на градина. Аз затова и на плуване отдавна не я бях водила. Тъкмо мина една 4 седмична кашлица, заради която за малко да й изпишат антибиотик. За 1 седмица беше ок и я заведох на плуване, тази седмица пак шмърка и кашля, а днес и гърло я болеше много  Rolling Eyes Ще го израстат, някои по-рано, други по-късно  Crazy
Аз се включвам късно вечерта, за да ви почерпя, както и да поздравя всички празнували Константиновци и Елени  Grinning   bouquet

# 117
 newsm59на Анди и Мартин!  party023 nbirthday newsm67
Неразбрах за албумчето?
Мартеа важното е,че Теа е ок.

# 118
  • София
Merry, на патерица - да ти е жива и здрава вчерашната именница!

Kamij, влизам без проблем с нашите си username&password.

# 119
Днес в 12:30 раждам Велко! Вълнувам се все така силно по туй време - от изтичането на водите, до раждането!

Айде весело на всички, и ЧРД на всички накоито не съм честитила!!!

Общи условия

Активация на акаунт