Юнчета на 4 годинки много смях и врява вдигат по градинки!

• 20 414
  • 312
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Чак пък да спреш да пишеш, ако те изтрием.
Хубава работа.

Ами някоя ако реши да пише да вземе да напише - здравейте, върнах се при вас, смятам редовно да пиша, така че ме включете.
За какво трябва да пише някакви мами дето никой не ги помни?
Как може изобщо да се обиждат за нещо си в някакъв форум. Голям праз, нищо грубо не виждам.
Аз съм ЗА update на информацията.

Ако толкова има риск някой да се обиди може да напишем: мамите на юнчета, които редовно пишат тук са: .... и да ги изброим.
А по отдолу да пише:всички мами отдавна или никога не писали са добре дошли да се присъединят и да споделят с нас емоциите си по отглеждането на децата.

ЧРД на Ицко, желая му много здраве и щастие и в най-скоро време мама да събере смелост и да го направи батко. Вили, трудничко е в началото, но после лека полека ще се почувстваш по-добре. Стискам палци да си имате още едно детенце.

# 166
  • No Line On The Horizon
Вили, да ти е жив и здрав Ицко! Много да ви радва!
И да си смениш подписа, че Ицко вече е на 4  Joy

# 167
  • София, център
И аз съм за ъпдейтване на инфото!

Никой не е изгонен от темата, ако някой не пише, то е защото сам е решил да го направи!

Сайбър например, като я нямаше в списъка, да не би нещо да и попречи да се присъедини към нас?!

Ицко, Вили, честито!!!

# 168
А какво ще кажете да се сложи някакъв символ за Активен или Пасивен пред името на потребителките? Така няма да има нужда да се трие.

# 169
  • София
Не виждам смисъл от активен, пасивен. Списъкът си остава същия, какво значение има кой пише, кой не пише.
То и сега може да си остане същия, на мен лично ми е все тая, но малко безсмислено ми се вижда да има мами, дето отдавна са ни забравили.

# 170
  • някъде ... тук ...
Утре ще оправям каквото решите.
Макар, че има достатъчно докачливи, мисля като Сънчо.
Ако искате пък, да изчакаме новата тема и да я префасонираме на цяло. И някой друг да се заеме с пускането и оформлението.

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 17:39 от ЕлиТ

# 171
  • София
Да това е само един форум от виртуалното пространство,е някои и лично се познаваме,но това е друга тема.
Просто изразих мнението си,както и Вие вашето.Това че мисля по-различно,докачлива ли ме прави  Wink, не мисля.
В крайна сметка,решението е ваше.

# 172
  • някъде ... тук ...
Не съм имала предвид теб, Али. А и ти пишеш, нали Wink

# 173
Съкън,не ме трийте,ще пиша хахахахахах

# 174
Сладурки, как сте?Ние в петък заминаваме за плаж, море и още нещо...нямам търпение вече.
За списъкът на първа стр. мисля, че наистина не е нужно да съдържа имена на мами, които отдавна са ни забравили.Поддържам и мнението си, че е хубаво да заменим информацията за захранване на бебета Laughing с ...албум с творби на децата, например, изобщо по принцип съм за актуализация  Peace .
Чакам с нетърпение снимки от РД на четиригодишните юнчета.
Хубава вечер милички  Hug !

# 175
  • някъде ... тук ...
Сети, в момента едиствено мога да трия, затова писах, ако искате да изчакаме другата тема и някой с повече въображение и време да оформи темата.

Има в подписа ми един 4-годишен Георги пред тортата в градината  Simple Smile

# 176
Честит Рожден Ден на Нати,
да е здрава и усмихната, много щастлива и талантлива!

Пете, честит празник на цялото ви семейство, много да ви радва прекрасната рожденичка, гордейте се с нея, възхищавайте й се, обичайте я!Целувки от нас,желаем й весело парти с много подаръци и забавления!

# 177
Ели, много са хубави младежите в подписа ти  Hug!

# 178
Честит рожден ден на Натали Джоел на мама Jungle и от мен!

# 179
  • BG
Добро утро на всички,

Днес имам рожденичка-почерпете се за нейно здраве

Честито и на другата рожденичка на мама Дарена-да е жива и здрава и много щастлива.

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 06:56 от Vivi_an

Общи условия

Активация на акаунт