КГБ = Клуб на Готините Баби - 74

• 22 048
  • 448
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добър вечер.
Снощи нещо много бързо заспах, не можах да догледам Забранена любов. Даже не съм разбрала Ани кога се е прибрала. И днес нещо все ми се спи, уж пия витамини....

# 151
Здравейте дружки!
Аз пък тук се ровя из нета и търся една песничка - Вълшебните думи, музика Хайгашод Агасян и не мога да я открия, а ми трябва за училище. Ако някой я има или може да ми помогне, мноооого ще съм му благодарна! Hug Hug Hug Hug

Гледам тортички бъркате. Аз хич не обичам нито да ги правя, нито да ги ям. Преди години се занимавах с това в собствена сладкарница и от тогава са ми втръснали. Като се сетя, че по празници съм правила по стотици на ден...Сега предпочитам да си купя всичко наготово. Laughing

Мастерче, браво на теб, имаш вече блестяща усмивка!Вицовете са супер! Peace

# 152
Здравейте, милички!
Днес в клуба бяхме много малко, защото доста отидоха на екскурзия Сандански-Петрич-Рупите-Мелник-Охрид. Четиридневна, от днес, блазе им!
Аз също исках да отида, но по съблазнителна ми се видя екскурзията до Гърция. Ако не беше произшествието с кръста ми......
Набелязахме да посетим Ботаническата градина в к-са Св.св."Константин и Елена", ще се поровя малко, да проверя работното време, какви намаления има за пенсионери, има ли почивни дни.....
Нали съм културно-масовик! Аз пък за срам и резил, не съм ходила!

# 153
  • Кубрат/ Пишурка
 Момичета,вижте моят мъж как ме е изтипосал!Снимките са три.Еееей ГОЛЯМ МАЙСТОР се извъди!

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12279375

Диде,нямаш ли дисковете за V клас? Там я има.

# 154
Янче, знам, че е в учебниците за пети клас, но точно там е проблема, че тая година не ни пратиха дисковете към учебника.

Супер си на снимките, страхотна мацка! Laughing

# 155
  • Кубрат/ Пишурка
 Диде,аз имам 4 диска за V клас и песента е много приятна.Влез във Вбокса и напиши детски песни,а като ти излезе - името  на композитора.Може и да улучиш.
Пишете нещо и за майстора - ще бъде поласкан!

# 156
Янче страхотна си на снимките.
Дядо Тошо явно си мечтае да те види в такъв вид. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 157
  • София
И аз това  си помислих - мечтата на  ДТ. Laughing
Ама ме беше страх първа да го кажа.http://www.vbox7.com/play:9a224179
Специално за Танита. Аз ще го гледам в неделя. Сега си чакам диването да го видя и заспивам.

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 21:28 от Aisha

# 158
  • Географският център на България-Габрово
Здравейте дружки!
Аз пък тук се ровя из нета и търся една песничка - Вълшебните думи, музика Хайгашод Агасян и не мога да я открия, а ми трябва за училище. Ако някой я има или може да ми помогне, мноооого ще съм му благодарна! Hug Hug Hug Hug

Гледам тортички бъркате. Аз хич не обичам нито да ги правя, нито да ги ям. Преди години се занимавах с това в собствена сладкарница и от тогава са ми втръснали. Като се сетя, че по празници съм правила по стотици на ден...Сега предпочитам да си купя всичко наготово. Laughing

Мастерче, браво на теб, имаш вече блестяща усмивка!Вицовете са супер! Peace

Диди исках да ти помогна,но като се разтърсих из нета има най различни песнички и чалга.А тези хубави детски песнички едва ли имат интерес да бъдат записвани на някой сайт та затова нищо не може да се намери и по специално от Хайгашот Агасян.

# 159
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Яне , подкрепям казаното от Мони.  Mr. Green
Търси май доброто старо време , га бЕхме Убави.  Joy

# 160
  • Пловдив
ЯНЕЕЕЕЕЕЕ този Тошко голям палавник  бреееееее Naughty Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Я иди си купи едно секс бельо и му се изтипосай да му потекат лигите  Joy Joy Joy  smile3533 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 

ДИДИ и аз търсих но нищо други песни има само но не и тази ,във форуми четох и там много хора я търсят но никой не я е дал
Ето ти линка на другите песни негови

http://www.vbox7.com/search/?offline=1&vbox_q=+%D0%A5%D0%B0% … D1%81%D1%8F%D0%BD+

# 161

Лека вечер мили дами.
Аз гушвам възглавничката.

# 162
Янче, достойна си за корицата на Плейбой, особено първата снимка!
Много си готина, но не баба, а маНдама! Екстра Яна си, да знаеш!
А Тошо има вкус и фантазия!
Айша, благодаря ти, много е хубав филма, дано да преведат още серии.

ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ, СЛАДКИ СЪНИЩА И МНОГО КЕКС!

# 163
  • Географският център на България-Габрово
Янче ти си като изкусителките от "Спасители на плажа" .Това Памела Андерсън ряпа да яде пред теб.Нема да им се даваме я

# 164
  • София
Добро утро!

Хайде на кафето за разсънване

Общи условия

Активация на акаунт