Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето!

• 74 390
  • 858
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Разговор с мед-сестра 4 дена след раждането:
-Аууу с тез запушените канали детето нищо не яде Shocked, гладно го държиш!
-Ама как така нали му виждам устата пълна?! Shocked Shocked
Стиска ме отново за кой ли път, та 4ак свитки ми излизат пред о4ите и следва коментар:
-А не, тя кърма няма как да излезе, тва дет те4е е вода!!!

Само дет не ми стана ясно таз вода как и откъде е минала,4е да поте4е! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
rotfImbo rotfImao rotfImbo

Това наистина ме разсмя Laughing

# 106
  • София
Кърмачката да не ходи на плаж че се сварява млякото! Joy Joy Joy

Joy Joy Joy
Е това ме разби направо, номинирам го 
Ми то може и каймак да избие и масълце да си направиш - направо далавера  hahaha

# 107
Ми то може и каймак да избие и масълце да си направиш - направо далавера  hahaha
Какво ли става като кърмачка прави секс newsm78 newsm78 newsm78
Не мога да кажа за това с нервите, че е абсурдно. Аз когато качих на колата и отидох да си взема майчинството на 2-я месец след раждането, един тип не спря на стоп и ме блъсна. Е, кърмата ми намаля в продължение на няколко дни, макар, че бях подготвена и кърменх по-често. Sad Преборих се, но за някои майки може да е истина.
Имам една пирятелка, която бързала да се прибира, за да кърми и се блъснала с колата. Кърмата й намаляла. Тя разправяше на всички как от стрес кърмата й спряла. Добре, че прабаба  й я връзумила и й обяснила, че със стимулиране и спокойствие всичко ще се оправи.
Имам чувството, че жение, които не искат да кърмят се оправдават със стрес, за да не им опяват близките. Може и да греша, но такова впечетление са уставили у мен няколко случая с познати

Последна редакция: ср, 24 авг 2005, 14:17 от Evjeni

# 108
Ми влиза и тестостерон в кръвта от спермата и може да смени пола на бебето или да го направи хермафродит  ooooh! #Crazy

# 109

Стига бе, какъв ти секс, ще избиете маслото, после има да тече "само вода"!  Joy

# 110
Какъв секс, бе!
Кърмачката не може да прави секс!
Нейната работа е да млекопроизвежда.

# 111
  • Германия
Какъв секс, бе!
хахахахахахах
а защо ли пък при мен след секс се увеличава млекодобива Mr. Green

# 112
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

Виждам , че изказването на моята педиатърка вече е номонирано........ще й изпринтя тази тема и ще и я занеса......И понеже не е етично да номинирам себе си( не че  е моя заслугата )....гласувам за това-
"Недостигът ти на кърма може да е генетично, щом ти не си кърмена"  #Crazy

В квартала има две майки дето ми обясняват същото....спрели да кърмят, защото нямали достатъчно кърма, нали и те не били кърмени, та било генетично......Ужас....как не ги е срам да измислят такива глупости...направо да си кажат, че не им се кърми, никой няма да им каже нищо, а те    #Crazy

# 113
  • Варна
Съгласна!
На два пъти почти пресъхнах от голям стрес. .....

newsm10
Абсолютно съм съгласна за стреса, но над 50% от майките, които са спрели да кърмят по-рано, или не са кърмили изобщо се оправдават с нервите.

# 114
  • Стара Загора
... но над 50% от майките, които са спрели да кърмят по-рано, или не са кърмили изобщо се оправдават с нервите.
Ами да, звучи правдоподобно, а има и логично обяснение. Какво по-изгодно от това Wink

# 115
  • вляво от асансьора
Какъв секс, бе!
хахахахахахах
а защо ли пък при мен след секс се увеличава млекодобива Mr. Green
Ендорфинаааа,ендорфина чедо Mr. Green

# 116
  • Стара Загора
И окситоцина и окситоцина, нали някои пръскат  hahaha

# 117
И окситоцина и окситоцина, нали някои пръскат  hahaha
А стига се смя де Blush
Няма лошо, пръска им се пръскат, само дето по-често перат чаршафи Mr. Green Joy Mr. Green

# 118
Голям смях ме посреща след няколкодневната ми липса Simple Smile

Аз съм фен на лафа за "нефизиологичната кърма"  Laughing

Иначе и баба ми отбивала баща ми на 2 години и половина с четка, но телена - за по сигурно  Grinning

Сещам се за още един абсурден съвет по отношение на кърменето, който и на мен ми е пробутван безуспешно: "Изцеждане ДО КАПКА след всяко кърмене, иначе - мастит".

Изкушена съм вън от номинацията за абсурдни реплики да споделя и един любим семеен лаф, плод на съпруга ми. Понеже бързо отслабнах след раждането, което отдавам изцяло на кърменето при поискване, момчето заяви, че от толкова кърмене съм останала само "кожа, кости и цици"  Sunglasses

# 119
Докато малката беше само на кърма веднъж една позната ми казва:"Ама то детето си е добре,защо му е таз диета?" newsm78

Общи условия

Активация на акаунт