Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето!

• 75 408
  • 858
  •   1
Отговори
# 390
"След една година кърмата не я считаме за храна.",реплика на педиатърка "Ще кърмите само сутрин и вечер!"-"Да,ама аз кърмя и през деня." -"Аааа,това е някаква екстра!" Rolling Eyes
"Нали не кърмите постоянно?" Интересно,има ли майка ,която кърми постоянно? Joy Joy Joy

# 391
  • Paris
Моята свекърва каза да не кърмя повече, защото кърмата била вредна след шестия месец.

# 392
Моята свекърва каза да не кърмя повече, защото кърмата била вредна след шестия месец.

Ми ти не знаеш ли - след 6тия месец съдържа арсеник, а след 12тия вече и циян калий се намира вътре чат-пат  Joy Joy Joy

# 393
  • Ку-куландия
Докато кърмех бебето ми постоянно имаше запек, щом дадох адапте всичко се оправи.

# 394
Докато кърмех бебето ми постоянно имаше запек, щом дадох адапте всичко се оправи.

във форума имаше и вариант: щом дадох кисело мляко на 6 месеца и всичко се оправи

# 395
"Абе вие майките в градинките сте много странна институция!" newsm48
Ама е вярно, че майките от форума сме си създали направо институция  Hug и то много странна  Wink

# 396
и аз да кажа какво ме изуми..

Една приятелка има бебок на 4 месеца.. От 2рия месец му дават сокове и пюрета, а вече и картофи с масло и сирене  #Crazy ..

Преди няколко дни бяхме у тях и казва: "Ох, вече влизаме в 5тия месец, а той още не иска да се откаже от кърменето" .. И аз  Shocked

# 397
За водата една приятелка ми каза:
Как няма да се дава вода? Това са глупости! Бабата на мъжа ми, ми каза:"Защо съм си мъчила децата без вода? Август, жега, пот тече от тях и съм ги държала без вода..." И аз затова моето дете си го захраних със сокче от 20-ия ден, пиеше много вода, беше на строГ режим на 3ч. Така трябва!
А ако знаете тя самата колко е алергична към всичкО. До 6-ти кл. се обривала цялата отгоре до долу. Има белези около устата. Ама тя си знае. Догодина се канят да имат второ. Дано да склони преди това да прочете туй- онуй.

Реплика на сестра в родилно към мен след като отказах да дам Адапте:
"М! Отсега ще го учи на здравословно хранене! Confused"

Последна редакция: пт, 10 фев 2006, 15:55 от mimi_kir

# 398
  • Ку-куландия
Като захраних, бебока започна да пропуска ходенията по голама нужда и се опасявах от запек. Споделих притесненията си с мед.сестра а тя "Колко сок/вода пие?" а аз "Не пие" а тя "Е за това има запек от липса на течности, обезводнило се е"

# 399
  • София
Presi, това е любимо обяснение!

# 400
На една позната педито и казала Почвай да дохранваш,че ако не му достига ще почне да си изсмуква веществата от органите Shocked

# 401
Мен пък една позната ме пита имам ли сега кърма, че да не я е изпил баткото  Crazy, при нея така се получило - Първото си го кърмила до годинка и така изцокало кърмата, че за второто не останало много и го кърмила само до към 4 месец  Joy

# 402
  • Стара Загора
На една позната педито и казала Почвай да дохранваш,че ако не му достига ще почне да си изсмуква веществата от органите Shocked
Браво smile3501
Евала, машаала и други подобни. Много поздрави да прати познатата ти на педито си Twisted Evil

# 403
Мен пък една позната ме пита имам ли сега кърма, че да не я е изпил баткото Crazy, при нея така се получило - Първото си го кърмила до годинка и така изцокало кърмата, че за второто не останало много и го кърмила само до към 4 месец Joy

това обяснява защо имам мляко сега, нали каката малко сука Simple Smile

# 404
Оня ден се разхождаме с Калина и срещаме свекито с една нейна приятелка педиатърка, ама вече пенсионерка. Въпросната се беше пенила как ще си уморя детето с това късно захранване и недаване на вода и разправяше как повече от 3-4 месеца няма да мога да кърмя с моя малък бюст. Та срещаме ги, започва да кудкудяка покрай детето и свекито, която между другото, въпреки всичките и кусури е върл защитник на дългото кърмене, казва гордо:"Още се кърмят!" При което на въпросната бабетка очите и се качват на тила и се изцепва:"Напук на природните закони още кърмиш!?". Аз просто не намерих думи, само се изсмях.  Twisted Evil Все съм си мислила, че кърмя, заради природните закони, а то било напук на тях... Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт