Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето!

• 75 406
  • 858
  •   1
Отговори
# 765
"Кърмата натоварва черният дроб на бебето и zа това е опасно да се кърми_не се усвоява един вид добре от тялото"...автор: Свеки, раzбира се.
"Гърдите преди кърмене трябва да се деzинфекцират"...автор: Поzнайте кой?!?
"Бебето трябва да иzпива поне половин литър вода дневно, ако се кърми, zащото е жадно и плаче"...да питам ли пак zа автора Mr. Green.

# 766
surfline, май е най-добре да се оттеглиш и да оставиш бебето ти да се храни като нормален човек   Mr. Green
това бг свеки ли е?

# 767
тц...немско Laughing....ама доктора пред нея в прав текст рече, че чай и вода не трябват Party Peace...щях да го раzцелуФам hahaha.

# 768
  • София
"Бебето трябва да иzпива поне половин литър вода дневно, ако се кърми, zащото е жадно и плаче"...да питам ли пак zа автора Mr. Green.
#Crazy

Я, мислех, че само в БГ има подобни мъдрости. Thinking

# 769
Да, бе, да само в БГ...друго коронно е "Ами ти нямаш бЮст как ще кърмиш? Аz неуспях, zащото и на мен са ми малки"...смеееееех ooooh!...но най_ми е гот, че майка ми и баба ми(нейната свекърва) са кърмили на поискване и мноооого дълго и от тяхна страна имам супер подкрепа, че иначе с подобни доброжелатели #2gunfire...

# 770
Много съжалявам ,че трябва да пиша тук.Все се надявах ,че нбяма да чуя некоя велика мъдрост,ама...ена.
Онзи ден бях при моята гинеколожка,та тя и мъжа и са гинеколози от 35 години newsm78.първо тч се очуди ,че още кърмя ,а като разбраха и че сме само на кърма ми се скараха малко.И тук е мястото на най-голямата глупуст изречена от медицинско лице:ти да не мислиш ,че в кърмата има витамини и че ти каъто приемаш такива ги предаваш на бебето ,чрез нея?Кърмата е само белтък #Crazy.Давай сокче!Сега има толкова плодовекак да не им теглиш една майна.Добре ,че не казах и че вода давам рядко.Щяха да ме линчуват #Cussing out

# 771
Малко офф топик,но интересното в тоzи линк е,4е има жени,които кьрмят и до 7 годиШна вьzраст...т.е.докато паднат всичките "млечни zьби",което е логично,но дали е иzпьлнимо на практика,неzнам...Детето май Ще пие мляко и крьв(с теzи zьби,няма да му е лесно да не zахапе Grinning )

http://www.shazzie.com/raw/articles/extraordinarybreastfeeding.shtml

При такива кьрмачки може да има вече иzпопадала и онемяла публика... Mr. Green
Отделно има подобни реплики в линка,4е кьрмата е отровна и тн...

# 772
  Ами има над какво да се замисли човек - например защо млечните зъби се наричат именно "млечни" Laughing Доколкото ми е известно, доста бозайници кърмят до избиването на постоянните зъби, човекът е бозайник, макар и доста еволюирал Grinning
    Зъбите не са пречка за кърменето - това,че детето има зъби не означава, че ще пие мляко и кръв Wink От гледна точка на културновъзприетите нрави изглежда странно кърмене до 1ви клас, обществото ни не е привикнало на подобни картинки. Но обикновено дечицата се отбиват доста преди това самички (а в по-малко добрия случай - майката, съзнателно или не, отбива) Grinning

# 773
МамаЕли,много си прави.Може би подведох в постинга си.Аz сьм ЗА дьлгото кьрмене.Това с крьвта и млякото го zнам от жена ми.ДьЩеря ми е на 3 и оЩе пие,особено когато се роди малката и дойде "многото мляко" веднага след раждането,ела да видиШ бой и надпревара zа гьрдите...Това имах в предвид zа крьвта. Peace

# 774
Между другото е логично детето да суче, докато има нужда от мляко. От мляко въобще! Нито един животински вид не пие млякото на друг, така че щом детският организъм се нуждае от млечна захар и млечни белтъци, значи е предвидено да ги получава от майка си, а не от майките на телета, ярета и агнета...Т.е. чисто физиологично детето трябва да суче до към 7 годишна възраст.
Обаче сексуалните норми....Съзнание и подсъзнание... Laughing Хм..........
Факт е, че повечето деца се отбиват преди 3 годишна възраст. Все пак получават заместители на майчиното мляко. Заместителите винаги са по-лошият вариант, но всеки сам си решава  Mr. Green

# 775
малко офф, но много ми хареса статията в линка, който е дал кристиан Grinning
все повече ми харесва идеята да кърмя възможно най-дълго-докато детенце го иска.

# 776
Айде давайте ми приза и да си ходя  Wink

Днес бяхме на дерматолог за нежната кожа на моя милост. Дерматлога жена, доцент.
Помолих я мазилата които ми изписва да са съвместими с кърменето.
Последва въпрос "На колко е детето". Аз "На почти 11 месеца, но сме основно на кърма." Тогава дойде въпроса "Вие от ромски произход ли сте" и аз  Shocked и "защото това дълго кърмене..."  Shocked

No coment ли се казваше  newsm78

# 777
Джееес, получаваш приза! Joy

# 778
Джееес, получаваш приза! Joy
Хапсолютно, ша знайш tooth

# 779
Айде давайте ми приза и да си ходя  Wink

Днес бяхме на дерматолог за нежната кожа на моя милост. Дерматлога жена, доцент.
Помолих я мазилата които ми изписва да са съвместими с кърменето.
Последва въпрос "На колко е детето". Аз "На почти 11 месеца, но сме основно на кърма." Тогава дойде въпроса "Вие от ромски произход ли сте" и аз  Shocked и "защото това дълго кърмене..."  Shocked

No coment ли се казваше  newsm78

hahaha hahaha hahaha
ай-стига ,ве- тия доФтори съвсем изперкаха hahaha

Общи условия

Активация на акаунт