Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето!

• 74 361
  • 858
  •   1
Отговори
# 75
  • Сливен
Хайде и от нас малко, въпреки, че не претендирам за най-.
Според мен хитовете са "сексуалното извращение" и "фантата лимон".
Лафовете са на майка ми, (която по принцип е отворен към новостите човек, но този път се изложи от престараване). Когато Дени беше на около месец ме изкара, че "мъча" детето, защото не съм искала да му давам водичка. Наскоро ми заяви, че според нея насилствено съм спирала развитието на детето, защото не съм започнала да му предлагам всичките вреднотийки, които другите майки предлагат. И защото когато Дени отказваше да яде пюрета и каши до 11 месеца аз не я насилвах да ги яде, а се примирявах с факта.
Класиката обаче не е свързана с кърменето, а с кенгуруто. Майка ми и вуйна ми, мислисли, мислисли по темата и накрая ми заявиха, че така като си нося детето на кенгуру ще й повредя дететродните органи. И изобщо с това кенгуру много забележки отнесох от познати и непознати. Още ме е яд, че нямах слинг и не знаех как да си направя. Въпреки, че кой знае със слинга какво бих смачкала на детето...

# 76
Още ме е яд, че нямах слинг и не знаех как да си направя. Въпреки, че кой знае със слинга какво бих смачкала на детето...

той е нещо съвсем ново тук и не ми се мисли за коментарите ...

# 77
  • Варна
Не знам дали е най-абсурдна, но  ме подразни репликата: "Не го изживявай толкова, де! Просто има жени, които нямат кърма и това си е!" (new mama)

Иначе това за малките гърди вече повече от година ме забавлява - физиономиите са много красноречиви, с поглед, преценяващ размера, когато кажа, че го кърмя (особено, когато беше по-малък и се очакваше да расте само на кърмата от тези топчета за тенис)  Laughing

# 78
Иначе това за малките гърди вече повече от година ме забавлява - физиономиите са много красноречиви, с поглед, преценяващ размера, когато кажа, че го кърмя (особено, когато беше по-малък и се очакваше да расте само на кърмата от тези топчета за тенис)  Laughing
Има и друго. Максимата, че малките гърди "пускат" мляко, а големите - не. Мене много съжалително една риятелка ме огледа преди да се роди Ивайло и ми предрече тотален провал, щото аз съм си цицореста по принцип.

# 79
С две думи- с малки гърди- никакъв шанс, с големи- съвсем, с хубавите нормално развити бюстове- не щат да си развалят бюста...И кой кърми тогава?!  newsm78

# 80
будалите Sunglasses

# 81
оФФ, това за малките гърди ме убива-всички си мислят че 3 кила цици, дават 3 литра мляко, а топчета за тенис, както каза една мама, едва ли не нищо не дават.
Като чуя да питам някоя майка - Е как кърмиш с тия гърди и падам.

# 82
  • Сливен
Забравих и още една случка. Моя колежка разправяше колко й е било трудно с кърменето на първото дете (с второто беше рахат, защото лекарите предварително й забраниха да кърми) Как ли не го въртяла. Стигнало се до там, че като дойдело време за хранене мъжът й бягал от работа, за да държи краката на детето, щото в друга поза не щяло да яде.

Много ме доядя, че не е имало кой да й покаже различни пози за кърмене. Ако не беше интернетът и нашия татко щеше да държи крака. Или по вероятно изобщо нямаше да се стигне до кърмене...

# 83
  • Варна
Една много често срещана реплика:
Толкова много исках да кърмя, но от нерви ми спря кърмата  Cry

# 84
Една много често срещана реплика:
Толкова много исках да кърмя, но от нерви ми спря кърмата  Cry
Малък офф-Синът ми беше на 35 дни,когато преживяхме катастрофа.Няма да ви описвам,какви нерви бяха цели два дни,и....не ми спря кърмата.

# 85
Ей, днес, освен простакела и безмозъчна и будала излязох... Mr. Green
Ще кажа едно "Наздраве!" на малкото БУДАЛЕ от вас!!!  Mr. Green Hug

# 86
  • София
Репликата на една баба педиатърка, която е била Завеждащ деско отделение, тоест уж си е разбирала от работата... : Трябва да кърмиш под стриктен режим защото иначе стомаха на бебето не може да разграни млякото  и то си излизало неусвоено (аз не съм забелязала Дани като яде мляко да ака мляко, ама карай Mr. Green) А и освен това гастрит ще му докарам на детето с това кърмене на поискване... И когато бебето плаче преди часа за ядене, значи плаче за водичка.
Заради тези "мъдри съмети" внучката на тази педиатърка си отби детето още на четиредесетия ден :щото не й достига кърмата"

# 87
# 88
аз не съм забелязала Дани като яде мляко да ака мляко, ама карай  Mr. Green
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 89
  • София
Аз ще допълня фолклора, с нещо, което бабата на мъжът ми каза - "Трябва да се дава вода, защото кърмата загаря!" Как става тоя номер не разбрах точно...
hedra, тази лекарка, дето разправя, че стомахът се свива, ако яде мъничко и начесто, е моята.
Иначе докато лежах в Шейново една от "колежките" ми разказа как със сестра й са кърмени до 3 годинки (бравос на жената) и майката като се опитала да я отбие проблава номера с четката. Мацката обаче направо си й казала - "Кво ми ги пробутваш тия четки, дай да си цокна!"
Но гласувам с две ръце за сексуалното извращение!

Общи условия

Активация на акаунт