Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето!

• 74 316
  • 858
  •   1
Отговори
# 210
Боже и аз се чудя защо качвам килограми толкова бързо и сечудя как да ги сваля пак то щото са ме кърмили едва двадесет дена тцтцтцтц Sad ей сега звъня на майчето да й поискам сметка за килограмите .

# 211
  • София
Ох, изгърбих се да ви чета и да се превивам.
Една реплика дето направо ме порази, ама ако някоя мама е чула по-добре от мен, да ме опровергае, за да не ме еяд за българската интелигенция:

Онзи ден, когато Ейвън правеха похода против ракана гърдата, включика от мястото на събитието по Нова или БиТиВи и там Стефания Колева, Марта Вачкова и други се изказваха поред въпроси. Ходите ли на преглед за гърдите, беше единия въпрос, към края на който Стефания Колева каза: Ходя на мамограф често, още повече, че съм кърмила и имам предпоставки за рак!

# 212
Стефания Колева каза: Ходя на мамограф често, още повече, че съм кърмила и имам предпоставки за рак!
  #Crazy Аз тая я имах за малко по....

# 213
Стефания Колева каза: Ходя на мамограф често, още повече, че съм кърмила и имам предпоставки за рак!
Ужас!Поне да беше про4ела тук-там да не се излага така! ooooh!

# 214
  • София, Младост 2
Аааа,не така с жената Naughty Знаела тя,че рак се хваща от кърмене hahaha,и въпреки това е  кърмила - ха бравос smile3501

# 215
  • София

ами, ами, гледахте ли я във Вот на доверие - изложи се кат кифладжийка на елементарни въпроси

# 216
без да посочвам автора и темата, цитирам:

Цитат
За захранването мисля да карам по стария метод. Една моя приятелка на която бебето е вече на 1годинка пробва по новия метод, но малкия като стана на 6 месеца й отказа мляко да пие, та се оказа, че организма му се пренаситил. И самото захранване стана много трудно.

# 217
  • София
Голям смях тука наистина!
Редовно хората като чуят, че кърмя и очите им стават като палачинки и питат :"Още кърмиш??!?!" Кои с недоумение, кои с възхищение...
Но хита беше с една позната отиваме на едно парти и всички се наливат естествено, само аз си сипвам 2 пръста бяло винце (което възнамерявам да ближа цяла вечер) и след няколко въпроса защо толкова малко и т.н. аз й казвам, че кърмя. Тя подскача удивена и ужасена " ОЩЕ КЪРМИШ?" Поглежда ме съжалително и казва: "Ама мила ти незнаеш ли, че то след 4-5ия месец вече е вредно!" (Мая тогава беше на 7 месеца)

# 218
Бяхме на гости сега на една възрастна леля и тя като разбра че на давам вода на Съни каза: "Ама как така, сега му се развива мозъка и водата е нужна за това, иначе няма да се развие! И ако не пие вода няма от къде да получи соли!"

# 219
  • София
Днес на гарата посрещаме майка ми и брат ми и докато чакаме да пристигне влака се заговаряме с едно младо семейство с бебе, което се оказа, че е 1 ден по-голямо от моя бебок. И майката ми се хвали колко вида вече пюрета яде детето й и на отговорът ми, че моя е само на кърма (дори без сок) тя казва: педиатърката ми каза, за да го предпазя от алергии да го захраня рано#Crazy (и тя го започнала както му е редът със сокчета втория месец и т.н.).

# 220

Aре стига бе, пак педиатрите ви виновни! Вие все повече от тях знаете!  hahaha

# 221
Сетих се още една реплика от една възрастна жена:"Няма да си  даваш от кърмата на никого, на нашата снаха така и откраднаха кърмата. Дойдоха да и искат кърма за болно дете, тя им даде в една чашка и оттогава спря!"    smile3532

# 222
Наскоро на едно парти една приятелка се удиви, че още кърмя, съжали мъжа ми и каза, че той горкия сигурно си представял две шишенца, вместо цици  hahaha  Crazy

# 223
  • някъде ... тук ...
Миналата седмица бяхме на кръщене на племенника и там баба му (майката на етърва ми) ме пита "Моцате ли или се храните?". Трябваше три пъти да го повтори, докато разбера какво ме пита #Crazy
А за въпросът "Още ли сте само на кърма?" няма да споменавам изобщо - той е ежедневие Twisted Evil

# 224
мале, колко са ми грозни такива думи като "моцате", "цоцате", "цицате" и прочие!

Общи условия

Активация на акаунт