ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ПАТЕРИЦА НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЧИЦА !ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Ние вчера цял ден със САШИ обикаляхме градинки и мама слуша САШКО БОМБАШКО каквото каже изпълнява нали му беше празник

Вечерта като взехме ЕЛЕНА от градина ходих тук до нас в един клуб"ЛЮБОПИТКО" имаше купон по случай 1-ви ЮНИ,та го откарахме до 8.30ч.
KOTE наш САШКО също е запознат с неговата анатомия вика един ден:"МАМО АЗ ИМАМ ПИШКА",после вика :А ТАТИ ИМА ЛИ?,после сам си отговаря:ИМА,АМА МУ Е МАЛКА НА САШКО МНОГО ГОЛЯМА направо ме разби и така заспа,на мъжо му викам вечерта той ми вика че аз съм го учила как ще съм учила като той сам си ги ръси напоследък та ме направо забива в земята дето не ходи на ясла,ама развити тия деца бе,де го е чул незнам...........
Ние за градината сме готови за есента,вече се храним сами отдавна,обува се сам,даже напоследък си слага сам слиповете,обува се,без памперс "без пасен" сме отдавна,само дето вика ще ходи на градина или с мама или с тати сам не.......
Иначе приказва много и ги нарежда едни иметираме какво казвам направо можеш да си умреш от смях особено като се карам размахва показалец,абе...........
Кога порастнаха толкова бързо,кога ходехме с големите томбаци,сега вече големи дечица станаха,времето си минава

За колелото се опитваме да го караме на кака то е с помощни колела,ама много не му обръща все още внимание има една кола,която бута с крачета това му е страста като се засили,и аз след него бягам голяма глетка сме в градинката,фитнес безплатен

Много се привързал вече към тати само за него пита,и като го види ми вика" не те обичам " и бяга при мъжо,ама така са момчетата,все по-малко ми дава да го гушкам........
ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ

Ако сега не дивеят кога - като тръгнат да се женят ли

!