Лятото дойде - ОКТОМВРИйче на морето да се заведе

• 28 899
  • 477
  •   1
Отговори
# 450
Еййй, Верчиту, много неприятно е това със синузита... Дано бързо й олекне на Йо. А за градината, Али е същата. Още със отварянето на очите и започват договорките за градината. Тя още тръгва с плач от къщи. Sad Но там казаха, че много бъро се успокоява и вече си играе и общува с децата. Научили са много песнички и стихчета. А също и така цветущото "БЕ" почти след всяка дума. Слава Богу почти се отучи вече да го казва.

Мария, добре че не е било в оченцето наистина. Но децата Господ ги пази.  Hug

Ей, Херка! Дай снимки да видим големия плувец! Сигурно са много сладки децата в басейна. В нашата градина имат басейн, но сме решили допълителните занимания да ги записваме от другата година. Те учителките ни посъветваха тази година децата да се адаптират към градината, а от догодина да ги записваме на разните му танци и плуване.

Аз пък снощи спах сама в детската. Ние от както Маги се е родила с мъжа ми спим в отделни стаи всеки с по едно дете. Но снощи Али поиска да спи с Маги в спалнята и така тримата с татито бяха там, а аз сама в детската. Много добре ми се отрази непробудния сън. 

Иначе днес деня ми започна страхотно, Али отиде на градинка, а свекърите дойдоха да погледат Маги за 4 часа. Мъжът ми пък си взе свободен ден и обикаляхме из МОЛ-а, купих си подаръци и обядвахме. Ейййй, направо не мога да повярвам, че ми се случи. 

Аааа, въщност днес съм рожденничка, та затова и по-специален ден го измислихме.  Mr. Green

# 451
Саня, пожелавам ти много здраве !!! Да си все така позитивно настроена и да се радваш на живота и да гребеш от него с две ръце!!!
To верно съм на диета, ама можеше едно сокче да почерпиш, Embarassed Naughty

# 452
Са,Честит рожден ден!Желaя ти много здраве,топлината и уюта в семейството си ги имаш,запази ги и винаги бъди себе си!  bouquet

# 453
Са, честит рожден ден, мила!    bouquet  bouquet  bouquet

# 454
Благодаря ви на всички, които ми се обадиха, които ми писаха и които ме поздравиха във форума. Много, много сте мили!  Heart Eyes

Коте, ти ме засрами! И сега вместо да си оправям къщата след гостито, седнах да чета как да кача картинка във форума....

Да видим сега дали ще успея...

Ето ти тортата, а пък тук да ни видиш как пеем, а Али дори дирижира  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 23:38 от Sa

# 455
Добро утро ,мили мами!!! Simple Smile Flowers Sunflower  Nature Sun With Face
Sa ЧЕСТИТО /на патерица/  bouquet
oska ,благодаря,НО колкото ми е добра и хрисима Simple Smile,така бързо се сърди и се инати,че просто всичко трябва да бъде на нейното,ами то това си е СКорПионЧето на мама и тати.От както е тръгнала след грипната на детска все не иска да отива сутрин,да си стои в къщи ,не е хубаво там.Има там няколко деца където и казвали ,че нямала майка и няма да я вземат вечерта,а бе диваненца малки Simple Smileи аз после обеснявам ,че знае ,че има мама и тати и никога няма да я оставим там ,даже от вчера я вземам първа,и тя ДА,Да ,добе ,но на дето му става тъжно....
Вече имахме първия открит урок в групичката им,големи сладури бяха всички,много неща са научели миличките ни дечица... Simple Smile Simple Smile Simple Smile
хайде да оздравявате всички ,че то време като време ли е ,да почва зимата та всички тези вируси да измрът Laughing
слънчев и лек ден Hug

# 456
Цоп и аз тук Laughing

Взимам се най-отговорно в ръце, че да не ни стане темата годишна Mr. Green
Днес бях почерпена за РД на "лелю Саня" smile3534, ама за тортата влизам специално във форума JoyДа поклюкарствам малко - нали ни е хубавка тъщата, й направили много хубави подаръци Wink.

Оска, Преписвай си колкото щеш Heart EyesСигурна съм, че и ти ще си прекрасна Свекървещичка-незнам Хера кво направи с тренировките  newsm78. Ти хубаво ни похвали за детските, ама работата е вече изтървана - гледат се и Бен тен-и и Спайдърмени/но между другото/, а нас с баща му вкъщи ни Настрелват всеки ден.
В градината и на Кико му харесва, а и аз съм доволна от заниманията им. Всеки ден продължава да се връща с "картини" и в настроение, но сутрин си иска детето при мама и при бебето. Календарите ни са вече готови - чичкото ги Наснимал и естествено нашето гардже излязло като "ангелче" по думите на кумата..Вчера мина и първия куклен театър в ДГ за Кико и естествено е много доволен, даже се завърна с меч направен от балон и разни "рицарски" викове Laughing.
Хера, чакам и аз снимки на плувеца PeaceИ  ако толкова си се затъжила за нас - пътя за Филибето го знайш Wink
Ами кво да ви кажа - друго интересно покрай нас няма. С 2-то майчинство май взеха от рано да ми липсват социалните контакти и нещо изперквам напоследък, а според мойто либе-чичо Го съм станала цербер и не се търпя Twisted Evil
Чао и болните да оздравяват!

# 457
Са, нямах намерение да те срамя..
Детето отива при баба си за викенда, семейство мома и ерген май ще да сме .. Heart Eyes Толкова рядко ни се случва Blush
Отивам да стягам багажите на малкия

# 458
Sa, честит рожден ден /на патерици / и от нас с Габи! Желаем ти здраве, щастие, любов и хиляди щастливи мигове с най-близките ти хора!   bouquet  bouquet  bouquet
Страхотни са двете снимки, които си качила! И въпреки, че тортата за мен  Heart Eyes е нещо, което трудно може да се засенчи от каквото и да било, като ви видях четиримата на другата снимка толкова сте готини, че засенчихте тортата!!! Heart Eyes

Аз съм си вкъщи днес и се борим с Габи с едни сополи #2gunfire от няколко дни... Като прочетох, че Йо е със синузит и си казах "Да, бе  как не сме направили и ние такава снимка ?!? newsm78" ама при нас хремата или настинката винаги ни удря в ушите. Та вчера бяхме при една докторка в ИСУЛ и тя ни каза, че проблема е в това, че Габи не успява добре да се изсекне и сополите отиват навътре и съответно инфектират ушите ....!?! #Crazy Направо не вярвях на ушите си - това е първия док УНГ, който не ни изписа АБ и даже каза да не давам на детето. Аз бях толкова възторжена, че срещам единомислие от един компетентен човек, че излязох нахилена до уши Mr. Green А мъжа ми вика - "Чакай да видим дали е така и тогава се радвай...да не дойдем след няколко дни пак с болки в ушите Confused " Та сега правим едни лекции с упражнения вкъщи по издухване на носа Crazy
КОТЕ, благородно ви завиждам...  Hug Чакам разказ... Heart Eyes

# 459
  • София
Са, честито и от мен! Имам чувството, че с мъжа ти си приличате, а децата приличат на вас Wink

Да се похваля, мъж си дойде за викенда, много сме хепи с Димитър. Снощи той се направи на абсолютна маймуна преди и след като се появи баща му - голямо вълнение беше. Не яде особено, едва заспа. Вече явно доста беше свикнал само с мен, сутринта едва склони баща му да го закара на детска. Днес ще ги снимат. Какво ми трябваше да го казвам сутринта, уж да го подготвя, а то настана един рев... - не искал той да го снимат. А по принцип обича. Сега очаквам с нетърпение да разбера дали са успели да го прилъжат.

Мики, тази докторка да не се казва Кънчева? За нея съм чувала много добри неща. В ИСУЛ са много добри УНГ специалистите, вярвам, че не ви е излъгала, която и да е.

# 460
didita4u, да, Кънчева се казва. Възрастна е и много ме изкефи...не е привърженичка на антибиотиците. И против ваденето на трета сливица. Но да видим до къде ще я докараме с нейните препоръки, защото съвсем пък нищо да не ни изпише също е малко учудващо. Определено имаме напредък следвайки съветите й за издухване на нослето, но от това сополите няма да изчезнат, а само няма да ни се възпаляват ушите!?! Thinking Та има какво да лекуваме още....Кънчева има и частен кабинет в кв."Х. Димитър". Имам координати, ако някой иска.
Приятна събота и неделя! Kissing Heart

# 461
Ще се проявя като видна клюкарка, обаче повода си струва  Heart Eyes Mr. Green

ОСКА СИ ИМА ЕМИЛ - 3.5 кг, 50 см!
родила е малко преди 8. мама и бебе са добре, а татенцето е развълнуван и трудно спастря сложно съставно, което, ако го познавате, ще ви изненада   Laughing
да е здрав и спокоен новият мъж, да гледа мама в очите и да я носи на ръце, да я уважава и обича, докато намери най-разкошната принцеса на света Simple Smile

bouquet
поправям - тони каза, че бебето е 3.5 кг - голяма изненада предвд факта, че чакаха 2700! да са здрави!

Оска!!!  newsm51 newsm51 newsm51

# 462
  • Стара Загора
Осее да сте живи и здрави и тримата Hug Hug Hug Hug Здраве на младежа и стискаме палци за една мома Heart Eyes Mr. Green

# 463
Страхотна новина - Оска, честито и от мен, бъдете здрави на 1-во място!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 464
ЧЕСТИТО РОЖБА МИЛА ОСКА!!!да е щастливо и весело дете и....,че до мъж чак...,да е с късмет  bouquet Heart Eyes  ylinfant smile3541

Общи условия

Активация на акаунт