Но там казаха, че много бъро се успокоява и вече си играе и общува с децата. Научили са много песнички и стихчета. А също и така цветущото "БЕ" почти след всяка дума. Слава Богу почти се отучи вече да го казва.Мария, добре че не е било в оченцето наистина. Но децата Господ ги пази.

Ей, Херка! Дай снимки да видим големия плувец! Сигурно са много сладки децата в басейна. В нашата градина имат басейн, но сме решили допълителните занимания да ги записваме от другата година. Те учителките ни посъветваха тази година децата да се адаптират към градината, а от догодина да ги записваме на разните му танци и плуване.
Аз пък снощи спах сама в детската. Ние от както Маги се е родила с мъжа ми спим в отделни стаи всеки с по едно дете. Но снощи Али поиска да спи с Маги в спалнята и така тримата с татито бяха там, а аз сама в детската. Много добре ми се отрази непробудния сън.
Иначе днес деня ми започна страхотно, Али отиде на градинка, а свекърите дойдоха да погледат Маги за 4 часа. Мъжът ми пък си взе свободен ден и обикаляхме из МОЛ-а, купих си подаръци и обядвахме. Ейййй, направо не мога да повярвам, че ми се случи.
Аааа, въщност днес съм рожденничка, та затова и по-специален ден го измислихме.

, ама за тортата влизам специално във форума
Да поклюкарствам малко - нали ни е хубавка тъщата, й направили много хубави подаръци
.
. Ти хубаво ни похвали за детските, ама работата е вече изтървана - гледат се и Бен тен-и и Спайдърмени/но между другото/, а нас с баща му вкъщи ни Настрелват всеки ден.
И ако толкова си се затъжила за нас - пътя за Филибето го знайш 
от няколко дни... Като прочетох, че Йо е със синузит и си казах "Да, бе как не сме направили и ние такава снимка ?!?
Направо не вярвях на ушите си - това е първия док УНГ, който не ни изписа АБ и даже каза да не давам на детето. Аз бях толкова възторжена, че срещам единомислие от един компетентен човек, че излязох нахилена до уши 
Та има какво да лекуваме още....Кънчева има и частен кабинет в кв."Х. Димитър". Имам координати, ако някой иска.