Тръпне майчино сърце, през ДЕКЕМВРИ ще съм с бебче в ръце!

• 26 930
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро и от мен!
Май тези, които се будим в 5 ставаме все повече  Simple Smile
Катрин, Митето ще е Ок, недей да се тревожиш Hug
Ета, напълно те разбирам - и аз обикалям насам - натам непрекъснато, но ефекта е нулев. Само дето с всеки изминал ден съм все по-изнервена и по-изнервена и подлудявам всички около себе си.
Будя се по 5 пъти през нощта Sad и в 5 вече ставам, че не се търпи. През малкото проспани часове тази нощ се повтаряше един и същи сън - че вече съм родила и всичко е наред.
Дано госпожичката реши да се покаже на бял  свят до утре, че откачам вече.

# 541
To и аз спах на пресекулки и се кукнах в 5ч
Оска, от страни изгежда тъй, ама хормоните и нервите дето ни тресат няма как да ги усетят! Като кажат "сега спи, че после..."
Много знаят какво е да превърташ сценарии, да мислиш варианти или да броиш движения  Tired

По ехо моят термин естествено варираше, още повече си беше голяма загадка - преди или след падането на спиралата съм заченала.
Но тъй като имах доста рано бременни симптоми, пък диетувах активно, още в денят на ПРМ нещо ме осъмни, направих тест и той отчете. Няма начин да е била късна овулация, изглежда си е на ред датата.

Хайде успех желая на всички!  Hug

п.п. Готина лентичка имам днес, а?  Mr. Green

# 542
  • София
Добро утро и от мен  bouquet

оска, веднага си взимам забележка и обещавам да се поправя Simple Smile

Честит празник на всички именяци, да им е живо и здраво името  bouquet А ако някоя мацка си е заплюла днешния ден, за да стане мама, й пожелавам да й се случи Hug

Ласи, честито ти лелинство  bouquet Аз още не съм нито леля, нито вуйна, не щат да се женят младите и това е (макар че зълвата е по-голяма от мен, ама карай) Mr. Green А много би ми се искало да стана...

tamarisk
, блузката е много нежна, вие от сайта директно ли поръчвате?

Колибри, днес ли ще влизаш в ТК или утре? Стискам палци при всяко едно положение Praynig

Толкова засега, изпратих каката на училище и лягам да му дремна още малко, успешен ден на всички Hug

# 543
  • Варна
Добро утро мили ми бремита.
Да ви сложа да хапнете, че не се знае какво ви чака днес  Wink

oska айде да мине по вода и леко , стискам палци.
/имаше едно поверие, като знаеш, че някой отива да ражда си откопчаваш
дюкяна на панталона, та да мине леко раждането, незнам дали важи и за жени Crazy
така, че гащи долу за оска/

Честит празник на именниците , да им е честито името!
На ет-ка специални, за нейния мъник скрит на топличко при мама  Hug

# 544
  • Варна
Добро утро, аз съм станала в 7 и тъкмо си мислех, как ли реагират съседите ми, които  милите пият кафе и сънливи заминават на работа, а аз в къщи кукуряк съм станала раничко. Ами така е, бременни мозъци. Аз по принцип тази си бременност си спя и то доста добре, но през уикенда майка ми гледаше дребната и май прекалих с почивчицата Laughing Аз мисля да проверя дали има някаква зависимост между спяща бременност и спящо бебе и обратно, щото с каката хич не спях, бодувах от 3 сутринта  нататък и сега и тя е скарана със съня Peace
Оска, (мила Осака:mrgreen:), стискам палци всичко да мине и отмине и да си най-щастливата и горда майка Hug
Етке, скоро ще е  Hug
Стискам палци и за Митето.
Ласи, супер, ей това нещо супер рядко се случва, не мога и да си представя как реагират близките ви Hug
Дамите в депресия- цяла вечер ви мисля и вас, това нещо много ме притеснява, наскоро и една позната ми разказва как трудно я е понесла. При мен нямаше такова нещо и се страхувам, честно казано от депресията Confused Моля ви момичета, не сте сами, имате толкова близки наоколо, имате нас, най-малкото, защо не споделяте повечко тук с нас, ей така да се отърсвате, моля ви, не се предавайте, заради малките съкровища поне Hug Hug Hug

# 545
  • София
Стискам палчета и аз за оска всичко да мине по възможно най-лесния начин Praynig

# 546
добро утро

евил благодарим за закуската Hug

оска  с теб сме мила всичко да мине като по вода на този празник днес  Praynig

ласи честито ,това че си станала леля е страхотно

етке хаиде стискаме палци и за теб днес че наистина лентичката ти е много интересна,дано се смели доки над теб Praynig

това с спането незнам какво да кажа,просто завиждам благородно на тези които го могат,аз като се сетя преди как спях по цяла нощ непробудно сега чак усещам какво е било,а от както съм бременна го забравих а и скоро няма да е  Mr. Green

днес е  наистина много хубав празник,честито на празниващите и на всички  ви пожелавам приатен ден Hug

# 547
Добро утро, мерси за закуската на Evil!
Айде и аз в отбора на кукналите в 5  kyllmg
И аз почвам да си мисля, че някои неща не зависят от нас и каквото е писано - това ще е. Такова слизане и качване на стълби направих вчера, че не е истина! И степера вкъщи ми е най-използваната вещ, а в метрото само дето не тръгнах по обратните ескалатори да тичам с токчетата и НИЩО  Outta Joint. Прибрах се с подути крака и най-много да се оплача от мускулна треска, но беба не е особено впечатлена  Tired.
Ета, и аз като го чуя това: 'Спи сега, че после ще го търсиш тоя сън' - ми иде да счупя нечий врат  fight Много знаят те колко и как спя! А в киното онзи ден направо откачих, щото не усещах бебето и половината филм си ръчках корема, докато се събуди  Crazy И това ако е почивка и спокойствие...
Ласи, това е то семейно щастие   bouquet
Катрин,  fingerscrossed
Стиснати палчета на всички, които имат нужда - раждащи, чакащи, болни, депресирани и т.н.  Hug

# 548
Добро утро , ЕТА , ОСКА стискам ви палци и ще ви мислим цял ден тъй че пишете по едно sms-че на вестителките, плииз Praynig
По нощите и аз четох ,благодаря за съвета Ета , ще се възползвам от опита ти   bouquet
Мислех че съм се разминах  с киселините ама не Sick,после сънувах какви ли не модели колички ,направо ми омръзна вече .
Колибри как си ,какво става с теб?
Мако остана, утре влизаме в нашия си декември ,кой дочакал ,дочакал ,кой родил , родил.....

# 549
тежка ми се струва да е била нощта за повечето..
и аз да не остана по назад, тази нощ направо издивях, че чак се събудих по едно време с мега тежки киселини, направо щях да си повърна както си спя, ужас!, станах навреме,.. в този миг се сетих за Амбър, която много се оплакваше по сходен начин..

спането зле, събуждане начесто и сега резултата watermellon  Tired криво та криво..
а днеска Андреевден  Grinning ..  трябвало да се ядат набъбващи храни - боб, леща и подобни.. аз с този стомах дето го имам напоследък, може би ще проспусна..

оска стискам палци всичко да е мед и масло..  Heart Eyes поздрав на маленката!  и на него да му е ден, че си зависи и доктора как е..
Ласи и други наскоро завърнали се - welcome!

# 550
ОСКА СИ ИМА ЕМИЛ - 3.5 кг, 50 см!
родила е малко преди 8. мама и бебе са добре, а татенцето е развълнуван и трудно спастря сложно съставно, което, ако го познавате, ще ви изненада   Laughing
да е здрав и спокоен новият мъж, да гледа мама в очите и да я носи на ръце, да я уважава и обича, докато намери най-разкошната принцеса на света Simple Smile

bouquet
поправям - тони каза, че бебето е 3.5 кг - голяма изненада предвд факта, че чакаха 2700! да са здрави!

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 11:03 от маик

# 551
Добро утро и от мен.
evil - мерси за закуската
И аз съм си 2 в 1. Днес следобед съм при Доктора.
Да видим инатата госпожица, има ли намерения да излиза или ще си кара Коледа вътре.

eta - разбирам те напълно. Двете сме на един хал. Не искам вече да вдигам телефона, да пускам скайпа. Всеки пита едно и също. Изпокарах се с всички познати вече. Дано ми простят, ама нервите ми не издържат. Сега пиша и очите ми се пълнят със сълзи. Това чакане, и ежеминутно раждане наум е просто убийственно.
И като ти кажат не мисли за това!!! Е за какво да мисля.......
Оф, извинете натоварвам Ви и вас, но Вие ще ме разберете най-добре.
Лек ден от мен  Hug

# 552
ЧЕСТИТ ЕМИЛ НА ОСКА!!!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЛЕКО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!!

Ееей, ама Оска, каква потайна - чак от сутрешния й пост разбрах, че е за днес... Казваше, че за 1ви няма места, и мислех, че е за по-натам, а тя нашта вече кви ги свършила!! Много се радвам! Страхотна новина за сутринта!!!  Hug
Ха, сега още един палавник се появи - с нейния Васко ще са комбина  Peace

Ета, честит ти 10ти месец  Grinning Heart Eyes. Честит и Андреев ден на бъдещия Андрей!!! И леко идване за него на белия свят!!!  Hug Hug Hug Да знаеш, стискам палци и на краката, а гащите отдавна са долу по поръка на Евил  Mr. Green. Докара го до пълен термин - страхотна си!!! Имаш напълно узряло бебоче и да видим дали днес или кога ще реши то да се покаже  Grinning

Ласи, изключително се радвам, че вече си си тук! А ударът, който сте направили със сестра ти е за рекордите на Гинес - как ги правите вие тея зачевания така от раз!! Направо сте уникални!!!  Hug Flutter Родителите ви сигурно не знаят къде се намират от щастие хехехе .

Аз още съм тук. Изкарах много спокойна нощ. Явно лежането и кротуването ми укротиха и розовото слузесто. Та го няма.. или е изтекло, или си седи още в мен някаква доза, но аз нали спазвам благоприличие и не мърдучкам много много, та не му давам шанс да излезе докрай. За щастие още нямам контракции и такива неща, та ме е налегнала надежда, че ще изкарам до утре!

Алуин, викаш бобови храни - имам страхотна леща сготвена, и обожавам... обаче пусто му стискане на краци, страх ме е да ям днес раздразващи храни, че да не предизвикам някакви тоалетни преживелици и да не тръгне Дамянски... Та май ще карам на по-лекичка храница днес.

Ла Фе, привет! Добре си се завърнала - споко малко ни остава!  Hug

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 09:26 от Collibri

# 553
ОСКА СИ ИМА ЕМИЛ - 3 кг, 50 см!

ей аз докато пожелая раждане то вече Емката налице  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
  bouquet  bouquet  bouquet

# 554
Добро утро  Heart Eyes

Евил мерси за закусчицата, [color=redЕтка[/color] стискам палчета днес доки да ускори нещата при теб  newsm10

Също така и по едни стиснати палчета за Митето,вярвам че всичко ще е наред, и за Оска дано всичко мине като по вода и да се зарадваш на едно прекрасно бебче!!!

Ласи добре дошла отново сред нас и честита ти двойна радост,ще чакаме с нетърпение разказчето ти и снимчици  Hug

И  накрая честит имен ден на всички ,със здраве да си носят именцето   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт