Лятото дойде - ОКТОМВРИйче на морето да се заведе

• 28 930
  • 477
  •   1
Отговори
# 60
Хайде за последно влизам.
Peace Така и трябва да бъде !

# 61
Слийпи, струва ми се, че достатъчно напрежение създаде ненужно. Абсурдно и смешно звучи Хера да разчита на твоите 50лв. И освен това нали се сещаш, че с нищо не ти е длъжна, та да зарязва и работа, и ангажименти, за да ти връща парите. Все пак не говорим за крупна сума, от която животът да ти зависи  Confused Намерил се един луд да прави организация, после дай да го убием с камъни, не може така да му се не види  Confused
Всичко дотук го написах в подкрепа на изречението по-долу на Iliana_  Peace Ма нали съм филолог и ми трябват повече думи  Mr. Green
За Марти пак не ми се пише в този пост! Но пък Ася да се включи със снимков материал от онзи ден  Peace!

# 62
Хай и от мен  Hug

Рушнахме стените, сега ще ги градим  ooooh! от двустаен с килер, го правя тристаен с отделни помещения- баня и тоалетна, щот бяха заедно. С мъжо още не сме се спрели на цветове за стаите и въобще за всичко, меним си мненията  на две минути  Crazy освен че дивана ще е оранжев, друго не знам  Wink та покрай него и другите неща ще наместваме  Tired Вчера посрещнахме кака и батко от САЩ с бебето, Пламена много се радва на братовчеда си  Grinning  той малко объркан от много хора, които искат да го вземат  Mr. Green

По възникналият спор, мога да кажа, че познавам Хера и си я обичам  Heart Eyes и ми е неприятно, че такъв широко скроен човек, го изкарват лъжец и т.н. ooooh!

спирам  Hug

# 63
Винаги ще има недоволни... Слийпи, съжалявам, но не ти прави чест... Не те познавам, но познавам Хера лично и такива обвинения хвърлени ТУК, в темата са меко казано груби.

# 64
  55 и от нас ..

Зеле, ай да ти е честито цело лето у ремонти Simple Smile А наесен в топличко гнезденце да заживеете с много любов и поне още едно дете  Heart Eyes
Зеле, що не им казахте, че не искате да ги градят тез стени.. едни познати така им го издадоха само на колони.. Те казали, че го искат едностаен 90 кв  Crazy

ВерчитУ, кажи как е Йо

За тез пусти пари ли се хванахте.., И аз се почувствах обидена, че някой с когото си споделял 3г проблеми и радости може да си мисли, че ще седнеш да го лъжеш и завличаш с пари.. ooooh!

Да се пофаля мойто диване е прието и в двете градини, за които кандидатствахме ... вчера избрахме тази с по-лошата материална база, но с по-малки групи..и тази, която няма да излиза в 4м ремонт незнайно кога.
 Избора е направен, ще разберем след 4-ри год дали е правилния  newsm78

# 65
Здравейте момичета!Записах се в темата много по късно от някои от вас,но вси4ки вие ми станахте много близки!В4ера влизайки в темата ми стана много обидно(без да познавам ли4но Хера),затова 4е едно приятелство крепено от по4ти три години сега с един замах някой се опитва да го разруши.Много е лесно да се посипят камъни върхy един 4естен 4овек,но явно е много трудно да се каже извинявай и прости.A,мисля 4е след като недоразумението е разрешено и Слиипи е редно да се извиниш!Това е моето становище по възникналата  ситуация.
Леля Зеля,успех с" новопострояването" на новият ви дом!Дано стане така,както на вас си се харесва! Hug
Сега да ви похваля нашите добрички октомврийчета в снимков материал:
http://www.foto.bg/data/500/medium/Picture_06334.jpg
Коте,4естит ви прием в детската градина! Hug
Нре сме в о4акване ще ни приемат ли,в края на седмицата ще излязат списъците с приетите дечица.Стискайте ни палци!

# 66

Да се пофаля мойто диване е прието и в двете градини, за които кандидатствахме ... вчера избрахме тази с по-лошата материална база, но с по-малки групи..и тази, която няма да излиза в 4м ремонт незнайно кога.
 Избора е направен, ще разберем след 4-ри год дали е правилния  newsm78

Ей хвърли ме в оркестъра направо  Crazy викам си на моето чаве, що излиза статус неприет  ooooh!  докато не влязох в темата за градините не разбрах, че било само за подалите в две градини. Инфаркт щях да получа  Laughing По въпроса за апартамента, не знаех че може и така да издадат акт 16 Embarassed пък и аз местя входна врата правя прозорец и т.н. Whistling

Ася- що ми се струва, че са със сменени тротинетки  Crazy Laughing Mr. Green пък може и да греша ..... по повода се сетих, че Плама все я вземат за момче  Crazy цялата е облечена от горе до долу в розово и дай на момченцето еди какво си Crossing Arms и то за един ден цели два пъти   hahaha Верно, че коса кои знае колко няма/щото майка я подстрига преди време и не расте кои знае колко/ ама е в розово да му се не види  Naughty

# 67
Зеле,нали знаеш че на детската площадка всички играчки са общи и обикновено става така,че всяко дете играе с играчката на дрyгото вместо със своята.Така,че да не се подвеждаш по цвета,важното е да се забавляват и да няма сърдити! newsm03

# 68
Добър вечер и от мен Hug
Много отдавна не съм влизала тук,ей ни  и нас.
САШКО днес го записахме в градината на ЕЛЕНА,така че на есен с песен с кака му.
Аз съм сега в платен отпуск до 11.09 и от 14.09 бегом марш някой на градина други на работа.
ХЕРА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА!МНОГО ЗДРАВЕ И ВСИЧКО НАЙ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!

Ние за съжеление на сбирката септември няма да можем да дойдем,понеже тогава верятно ще ходим или на ВИДИН или някъде другаде на планина,семейно му.

# 69
3 пъти се каня да пиша и се отказвам !
никой не е давал хонорар на хера , да ни върши "мръсната работа" с парите и цялата тая сложна организация по срещата и с нищо не ни е длъжна . но ние на нея сме, че се е нагърбила сама и доброволно с такава трудна и неблагодарна  задача заради нас ,  в допълнение на всички останали , които има една работеща жена и майка !
слийпи , отношението ти е сякаш хера е служител , който по презумция дължи обяснения за неспазени срокове и объркани планове , а това категорично не е така !

но много ви моля ,   ако някой е стгрешил , не е нужно всички останали да повтаряме същата грашка и да бъдем прекалено крайни !
илиана , надявям се имаш предвид , че слийпи за последно трябва да влиза с неприятни коментари по темата ! подкрепям , но не и да гоним някого !
всеки допуска грешки и като майки това трябва да ни е по-ясно , отколкото на другите !

моля никой да не напуска ! имахме вече един такъв скандал и е предостатъчен !
 обещахме си , наярно помните , че личните симпатии и предпочитания ще изразяваме лично , затова няма да изброявам всички , които ми липсват тук . само си позволявам да спомена флорес  но откак писа за премазаното пръстче на Ачко все си мисля за тях и се притеснявам как се развиха нещата !

тетка , честита ДГ ! ти даде добро начало - да сменим темата !

аз вместо да се хваля , ще се оплача от себе си . вчера 2 огромни кучета бясно се затичаха към Васето , който беше десетина метра пред мен в една градинка . а аз просто се вцепених и нищо не направих ! добре , че с мен беше една приятелка и хукна напред да ги прогони . тъпите собственички даже не се и опитаха , тяхната кожа ! но съм възмутена и страшно разочарована от собствената си реакция , дори не отидох да вдигна скандал на двете фръцли ! седях там като попарена ,незнам какво ми стана , а после си тръгнах все едно насън !
ужасена съм - трябва да се взема в ръце Rolling Eyes!

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 00:34 от oska

# 70
oska вцепенила си се ,нормално е и на мен ми се е случвало да не мога да реагирам .
Предните скандали не си ги спомням ,но определено бяха детински докато тук наистина обидата е голяма. Слийпи в последния си пост потвърждава мнението си и едвали ще го промени .Не може така лесно да хвърляш сериозни обвинения едва ли не Хера е направила цяла конспирация да организира среща отказала се е и е прибрала капорото .
Както и да е .
Я кажете как заспиват децата ?Сашко си продължава да спи при нас ,заспивайки с един пръст в уста и ровичкайки ръката ми.

# 71

Я кажете как заспиват децата ?Сашко си продължава да спи при нас ,заспивайки с един пръст в уста и ровичкайки ръката ми.

Уф, нямам еднозначен отговор на този въпрос, по принцип сама, като е с едната си баба задължително я приспива/в стаята е,но не  са на едно легло/, щото стават истерии Tired Някои път и мен ме пробва да я приспивам и то не точно, а да съм в стаята докато заспи, но обяснявам, че мама е гладна и къркори стомахчето и като се нахрани ще дойде  Crazy за сега минава номера  Laughing При нас не спи, някои път иска да си легне  в нашето легло и като  и се приспи ме вика да я преместя в нейното  Twisted Evil
 Аз пък друго да питам в колко часа ги  слагате да спят ? И само моето не иска да му мият главата  hahaha влиза в банята с уговорка, косата- не, нали мамо  Laughing

# 72

Уф, нямам еднозначен отговор на този въпрос, по принцип сама, като е с едната си баба задължително я приспива/в стаята е,но не  са на едно легло/, щото стават истерии Tired Някои път и мен ме пробва да я приспивам и то не точно, а да съм в стаята докато заспи, но обяснявам, че мама е гладна и къркори стомахчето и като се нахрани ще дойде  Crazy за сега минава номера  Laughing При нас не спи, някои път иска да си легне  в нашето легло и като  и се приспи ме вика да я преместя в нейното  Twisted Evil
 Аз пък друго да питам в колко часа ги  слагате да спят ? И само моето не иска да му мият главата  hahaha влиза в банята с уговорка, косата- не, нали мамо  Laughing
Laughing Зеле, все едно чета за моя.Сочи дупето вика ако-да,сочи бубата и вика буба-да,сочи главата и вика туа(не може да каже думичката)-не.
за заспиването-започна да заспива по-често на нашето легло,но като заспи винаги го местя.Слагам го да заспива и аз на компа Mr. Green така се преспиваме.
Я кажете вие как се храните.При нас положението е отчайващо просто не иска да се храни сам.Даже и вафла да яде иска аз да му я
държа за да не се оцапа ooooh!Притеснявам се заради градината,нали трябва сами да се хранят Rolling Eyes.За обличането и събличането да не говорим.

# 73
Ехх за заспиването заспива сам, обаче категорично не спи в неговото легло, а на спалнята с баща си ..
Писна ми да се буткаме тримата, защото ръбчето матрака по едно време ми се струваше широко и сега спя в хола  tooth
Новото при нас е, че отказахме АМ, сега по малко айрян в шишето, но не го харесва и така си остава

За часа не питай, защото най-рано в 22 почваме да се мием

Вече говори много и почти разбираемо..само дето тази нощ се събуди и търси "нещо друго"- явно в просъница се сети за гребена си и не му идваше думичката на ум .. 10 мин предлагахме какво ли не, а накрая като го видях в кой шкаф рови се усетих  Crazy

Таси, за обличането и храненето наистина е добре вече да е самостоятелен.. дано в Русе са повече персонал на по-налко деца и да имат възможност да ги обгрижват. Тук са категорични в ДГ - да се храни само, без памперс и да се облича само

# 74
Незнам колко ще са,но се надявам тук да не са толкова катечорични.
Е,добре как така категорични ами ако не може да се съблича ще спи с дрехите ли?!?Или пък гладно ли ще седи?

Общи условия

Активация на акаунт