. Кеф им е да се ръчкат. За храненето - отдавна се храни сам, все още доста се цапа и в началото също много се притесняваше. Не обича аз да го храня и дори той се опитва да храни Маги.
За обличането - Маги вече се опитва сама да се облича и то донякъде с успех, но Блажко едвам се е научил да си сваля гащите, за да пишка и после пак аз трябва да ги вдигна. Много е назад от момента, когато ще се облича и съблича сам.
За косата - трагедия... Зелче, всяка вечер като дойде време за къпане и се започват едни уговорки "Къпа НЯМА!" "Без коса!" и т.н. Някой път номерът му минава и му обливам само телцето, ама в повечето случаи е толкова мърляв, че няма как да си спестя "удоволствието" да го изкъпя. Къпането минава с рев и понякога с бой. Какво ли не пробвах - нова гъба, канчета, играчки за баня... По-лесно е като го къпя със сестра му, но и това не винаги има успех. Излизаме и двамата мокри, той се дере като за световно, а аз мога да убия с поглед
За говоренето - вече доста се отпуска, започва да прави и изречения. Говори доста смешно, бърка ударения, някой път и нищо не му се разбира.

Инатът му е страшен, като си науми нещо и не мога да излезна наглава с него. А като го питам иска ли бой, дежурният отговор е "Да! Нака!" Върхът беше един ден като го ступах, защото наби сестра си (заради някаква количка
) и тази запетайка си извади сака от гардероба и тръгна да си събира багажа. И най-нагло ми казва "Мама марш! Бате събила багаж, ходи баба Уси! Мама зла! "
Спукала съм се от смях, баба Уси е майка ми, която все го глези, та човекът там ще се спасява.

Пламена яде сама, съблича се сама и що годе се облича, ама немам нерви да я изчакам
много бързо се научават, когато гледат едно от друго
Ще видиш, че за месец- два ще има корена промяна на Краси в градината

...само спането ни е дерт, че спи при нас и не знам бебето като дойде дали всички ще се търкаляме на спалнята
...иначе с другите неща проблеми нямаме