Лятото дойде - ОКТОМВРИйче на морето да се заведе

• 28 929
  • 477
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Честито на всички празнували!( ние се позапиляхме тук и там , та сега сядам на компа  Embarassed)
mia_ata честита малка принцеса! Да расте здрава , умна и послушна!Аз да си кажа - като и видях името в подписа и се сетих откъде ми е познато Симончето  BlushРаботя при ваше педи , дето са записани децата и добре , че скоро си говорих с другата докторка там за новите ни  бебета и тя ми каза за бебе Калиника  Heart Eyes Ама сега нали съм си вкъщи с бебока.
Митко е за 1 седмица при моите родители в Ямбол .  аз избягвам  да говоря с него по тел , че се натъжава. Днес сам си го поиска , докато говорех с баба му и то само да ми каже "Искам вкъща Варна.Тати кога дойде ?"Уффф , така се вкиснах. Стана ми едно мъчничко . Купих му поредните простотии с Маккуин светкаеицата .  Cry
И приятен плаж на всички по морето!

# 256
Любопитка, къде при педи работиш?  newsm78 Стана ми любопитно  Wink Че не знам някоя от нашите докторки или сестри да е с бебе..искам да кажа - виждали ли сме се? То света е малък, де, няма да се учудя  Grinning А това с разговорите по телефона е кофти...аз като Симона е при баба си и говорим по телефона винаги се вкисвам...рев... ooooh! и последния път спрях да се обаждам просто...
Коте, не се оплаквай....лесна е твойта Wink...с 1 дете, 2-те баби го гледат, че и сестра ти помага...твойта функция каква е в крайна сметка  newsm78

# 257
  • София
Момичетааа, страхотни сте, благодаря ви за поздравите за ЧРД! Чак сега се върнах от обиколките из страната и си приех поздравленията Wink
Оска, да, с АИР сме на една дата.
АИР, честито и на теб на патерица, приятно прекарване в Дойчланд! Възхищавам ти се искрено за отношенията, които успяваш да поддържаш - явно си много широко скроен човек.
Оска, ами хайде, обаждай се и ти - сега съм свободен електрон и очаквам включване за женско излизане вечер на бира  или друго Simple Smile
МиаАта, честито за бебчето, много се зарадвах за теб!
ВДаниела, дано да мине леко раждането!
Да ви се похваля, прекарахме страхотно на Слънчев бряг. Много ни хареса на всички, и най-важното мина безпроблемно. Димитър се престраши и накрая почна да си плува с пояса сам (т.е. да си стои сам във водата). Сприятели се с едно английско момиченце, пред което се правеше на мачо Wink
После ходихме малко на селски туризъм при баба ми, където той бра домати и храни кокошки и беше във възторг. Много му харесват контактите с растенията и животните.
На всичкото отгоре сестра ми имаше сватба миналата сряда и доста се повеселихме.
Изобщо много се заредих.
Сега Димитър остана при нашите. Малко ми е мъчно, но този път съм решила да не се дера като магарица, а да приемам това от положителната страна - на него му харесва много там, аз съм свободна да си пооправя къщата и да похайманосвам с дружките си, а пък и с мъжо сме младоженци  Heart Eyes
Очаквайте скоро снимки  bowuu

# 258
Здравейтеее,и от нас!Нямахме три дни нет след пороя,който ни заля.Беше някакъв ужас,добре че си бяхме в къщи с децата.Иначе и ние сме добре.Наши семейни приятели се завърнаха за отпуска от чужбинско и сега сме по цял ден на разходки.Не можем да наваксваме да се наприказваме,а такa бързо летят дните и след няколко дни ще трябва да си тръгват наобратно...Другата седмица и ние ще се отдадем на почивка,ще бъдем на планина.На море сме във уикендите и сега ще подишаме и планински въздух.
didita4u,браво на Димитър че се е престрашил да стои в морето. PeaceВяра миналата година влизаше и стоеше с пояса,но това лято така и не се престрашава да влиза във водата,рев и това е...Решението беше да и пълним басейнчето и почти през цялото време се плиска там,но поне кротува за разлика от кака си ,която почти не излиза от водата.Иначе все философства и все иска да е на нейната.Пита ме:"мамо може ли",аз казвам" не,не може",a тя на нейната"може,може" Mr. GreenКомандори кака си както си иска и нали е по малка кака и гледа да отстъпва,че иначе все тя обира парсата като по голяма.
В нашата област имаше бум на морбили и от ХЕИ и педиатрите масово започнаха да правят извънредна реимунизация на ваксината,а иначе трябва да се бие чак на 12г.Не сме я били,много за и против чух и прочетох и все още не съм решила,но много ме притеснява това,дано скоро отмине,че предимно засяга децата. Praynig
Радвам се,че всички сте добре и всеки има възможност да разпусне през лятото!Затова наслаждавайте се на лятото,че малко остана! Hug

# 259
  • Варна
Хера снимките на Слави са един път! Наш'то диване и то мило и драго дава за баща  си . Той нали се завръща вкъщи само да нощува веднъж на 3 дни и милото се залепя за него като ваденка . Ядат заедно , къпят се заедно , четат приказки и разбира се , заспиват заедно . Похвалих ли се , че Митко си спи сам в стаята  FlutterМай не съм . Един ден рече "Мити спи малката стая" (дето си е негова ама само колите му спяха там)И си спи . А една вечер , като се приспивали с баща си , му обяснил:"Мити вече голям.Мити спи сам малката стая"
Ха сега - кое октомврийче е най-голям разбирко , а!А!А! Joy Joy Joy

# 260
  • Някъде в Европа...
Привет, моми4ета, от Алпите!  Hug

Пьрво да се извиня за правописа, но съм на немска клавиатура и не знам някои букви кьде са  Embarassed

4естито на вси4ки , които са имали повод за празник   bouquet Благодаря за поздравите Hug

Мами, не се натъжавайте, когато децата не са при вас. Те си прекарват добре при вси4ки положения... използвайте времето за вас... И аз не можех да си представя да не 4уя Ради цяла седмица, но се справих. Уверих се, 4е на него му е било мн добре. Въоб6те не съжалявам, 4е го оставих сам със свекърите. Науил е много работи, нови приказки - май напразно се притеснявах толкова как 6те го дам на свекървата....

относно това как подържам отно6ения с татито и роднините му - ами мисля, 4е всяка на мое място би реагирала така. Хората за ни6то не са виновни, а много оби4ат Ради, не виждам смисъл да ограни4авам контактите им... Това може и да ми изиграе ло6а 6ега след време, но сега ми е добре така...
Относно таткото - ние не сме се карали реално, има друга при4ина да го напусна, която не е нова негова лубов...отно6енията ни са съвсем приятелски, просто не сме ве4е заедно....

Така сега да ви поразкажа малко за тук - много е красиво, 4исто, зелено и спокойно. Все едно сме в реклама на Милка - зеленина, крави и вели4ествени планини отзад, само дето кравите са кафеви  Simple Smile. Ходихме на разходка из Алпите, ка4вахме се до  един връх с лифт, ходихме на 2 замъка..... В4ера оба4е бе6е моя ден - ходихме до близкия град по магазините ´молове, намаления  Laughing
По4иваме си мАКСИМАЛНО - Ради тук спи сутрин до 10, из4езна му хремата и ка6лицата , с които дойдохме, о6те на първия ден...планинана си е планина....

Ето ви и малко снимки:....... (снимка.бг не6то не работи, 6те пусна 6том се оправи) или напи6ете на търсене airradi
http://airradi.snimka.bg/family/germaniq-lqto-2009.409312.14092564

Това е засега!
Много, много алпийски целувки от нас!

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 12:51 от AIR

# 261
  • Откъм Варната
Здравейте и от нас, аз на работа, Митака на ясла, няма време за плаж и почивка, та който стигне до морето да се напече и заради нас.

В събота водихме Митака на Цирк Балкански, много му хареса, седя кротко и и изгледа с интерес цялото представление, язди пони, снима се с тюлена от който малко се поуплаши, че беше 5 пъти по голям от него Simple Smile

Вчера с КОТЕ се видяхме с Румена на един детски кът, децата не можаха много да пообщуват че имаше много интересни люлки, пързалки и места кадето да избягаш от мама, голямо лудуване падна.

в Четвъртък Миша и Яни ще са във Варна и палнираме среща с разходка, който иска да дойде с нас да се видим да ми звънка Wink

# 262
  • Варна
Кали , аз ще дойда , но само с  бебока.Надявам се нямата нищо против , поне ние да се видим , а наборите друг път.Пиши тук час и място.В четвъртък Смин ще раздава кърмачески блузки и арткули , бай дъ уей

# 263
  • Откъм Варната
Любопитка утре вечер ще знам каде ще се видим с Миша и ще пиша, и за вчерашната среща с Румена трябваше да пиша, ама късно се усетих  Embarassed, бяхме на Детския кът в Младост сутринта и може би щеше да можеш да дойдеш да се видим

# 264
Добро утро Simple Smile

Кали и всички варненски мами, ние от 16.08. до 26.08. ще сме в Албена (живот и здраве). Ще ми се да си направим срещичка, но предвид това, че вие сте си с ежедневните си ангажименти е по-редно  да кажете кога и къде и ние ще сме на линия. Пък ако има мами от други градове пак там някъде още по-добре Simple Smile

# 265
dbs ние тръгваме утре за там до вторник ще бъдем ще ти дам тел. на лични.
AIR страхотно си изкарвате ,браво.Голяма красота ,ех искам и аз .

# 266
в Четвъртък Миша и Яни ще са във Варна и палнираме среща с разходка, който иска да дойде с нас да се видим да ми звънка Wink
Аз искам  Peace

# 267
  • Варна
Аир , супер снимки ! И на мен ми се прииска такава почивка . Гледам и Ради обича да го носят май май , а  WinkМоята майка все мърмори , че съм глезела Митко - ми аз си го нося и си го гушкам , като се разсърди бебето и го взимам в слинга , а Митко се намества в количката и казва - Мити се умори . И тя му вика - Бебе , пък той и отвръща Лоша баба . Като 2 малки деца са , ужасТ Joy
Супер , значи много октомврийчета ще видим това лято . Обаждайте се кой къде може . Аз тази седмица съм сама с бебето , имам си и кола , има място за майки с деца , така че казвайте кой къде кога да видим  Mr. Green
Кали , утре в 18 в Морската ще ходим да си вземем кърмаческите неща , така че може в Морската да се видим . Ако пък искате някъде да играят дребосъците - както кажете . И детския кът в Младост става .

# 268
  • Откъм Варната
Утре сутринта Миша ще дойдат към 10 във Варна, още незнам на каде ще ходим, но мисля за начало да пием кафенце някаде около ХЕИ и да решим на каде ще ходим, който иска да се присъедини към нас да звънка

# 269
  • София
 newsm67 ДБС, не се спотайвай! Честит рожден ден!

Общи условия

Активация на акаунт