Радостта ни е голяма - Муцуната отново стана мама!

• 12 877
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив Белащица
Вчера гледайки външния ни термометър преди да облека Андрея за градина се сетих за разговора с Уини преди време относно температурите и обличането. Ами аз вече трети ден подред, при външна температура на откровена сянка от 16-17 градуса, обличам детето с къс ръкав без потник отдолу и тънко клинче. Така че наистина има разлика в градусите и разни други работи. Гледам у нас сега е 24 градуса и аз съм по къс ръкав, а миналата седмица на тази температуа си ми беше добре с дълъг.

Ей, Хъни, страхотна новина. Пожелавам ти лека бременност до края и едно прекрасно момченце. Защо се криеш толкова време? Моят термин за сега вече е 1 ноември, така че може октомври да ни се понапълни темичката с бебенца и нови каки  Hug

Аз Муцуна вчера я проверих и беше с контракции  Wink. Но днес все още пише из отчетната им тема, май няма да е тия дни. Наблюдавам я из късо. Дано не се разсърди, но е само от добри чувства  Heart Eyes

# 46
 ох оххх тука става пак весело Party
Хъни Честита новина ! Hug
Танча страхотни покани и халките ви са стилни,направо вълнението ви сигурно вече ескалира.
 Благодаря ви за хубавите думи както винаги! Hug

# 47
Лили, прегръдка от мен Hug
Аз пък напоследък съм на вълна "Какъв е смисъла на всичко?" Обзели са ме едни размисли и страсти... На моменти леко граничещи с депресия Embarassed

Танча, прекрасно е всичко, което си показала Hug Гледай да не се ядосваш покрай приготовленията и да се насладиш максимално на прекрасния ви ден!

И като се разговорихме за цигарите, да ви кажа, че от известно време ми се пуши, а не съм пушила почти 3 години! (изключвайки 2 или 3 пъти по няколко дръпвания в последната година) Дано не се изкуша да пропуша пак като тръгна на работа.

Дано мацките, които липсват, се появат скоро и дано липсата им се дължи само на липса на време.

# 48
  • Пловдив
Честито за чудесната новина на Хъни! Лека и безпроблемна бременност!

Гери, това с електронната цигара малко скъпичко излиза, защото и пълнителите не са никак евтини. Но пък наистина е добър вариант за места, на които не се пуши. А ти, ако можеш стискай и мисли за нещо друго, но не и за цигари. Едва си се оттървала от тези отрови. Аз скоро време пак мисля да ги отказвам, миналия път издържах 5 дни и се чувствах прекрасно физически, но пустия му навик и постоянните мисли за цигара ми изпиха мозъка Sad И не си задавай толкова екзистенциални въпроси, смисъла е в дребните неща, които ни правят щастливи, но ти това си го знаеш. Аз вече със сигурност установих, че най щастлива и позитивна се чувствам след цикъл, след овулация започвам да се отчайвам и изнервям и като ми дойде все едно се пръска цялото това напрежение. Явно от хормоните здраво изтрещяваме жените... Ама какво да се прави - природа.

Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 49
Хъни, много се радвам за вас. Просълзих се от умиление, лека бременност!  Hug
Танча, прекрасно е всичко. и аз веднага забелязах пеперудите и ми стана едно весело, приповдигнато...  Simple Smile
Лили, дано измислите някакъв вариант за Мила. А ти не се притеснявай, винаги накрая нещата се нареждат.  Hug
Гери, и аз от време на време си мисля подобни неща, но когато видя усмивката на Вики, когато най-сладкото съществона света ме гушка и казва "Бикам мама" (Обичам мама!), когато любимият е до мен и има на кого да дам любовта си... забравям за всичко! Понякога неата вървят все надолу и надолу и като че ли не виждам изход... и тогава всичко се нарежда дори по по-добър начин от колокото сме си мислили.  Peace Heart Eyes
И аз не винаги мога да се включвам, но наистина си мисля за вас!   bouquet

# 50
Хъни, Hug  Страхотна новина!
Лили, не се ядосвай!
Танча, много готини покани!
Гери, никакви цигари! То.. с една се почва. По 2-3 едновременно никой не пуши.
Васе, аз и с Владислава и с Мартина цяла зима ходех по къс ръкав.
Целувки!

# 51
Привет и от мен!
Хъни, наистина страхотна новина! Лека и безпроблемна бременност и от мен Hug.
Лили, и аз така се чувствам ... сякаш изпускам нещата от контрол Tired. В работата е "на педал" - външно оценяване на 4,5 и 6 клас, матури, седми клас. Наистина си побъркваме децата, а в същото време само измислят неучебни дни. Ние сме си на работа, даже тази седмица тъй като съм в тех. комисия за матурата по БЕЛ ще работя и в неделя ooooh!.
Танча, страхотни неща си показала Hug.
Гери, как е днес Кика?

# 52
Здравейте и от мен момичета,
Оххх аз се опитвам да ви изчета ама не ми остава време  Embarassed
Преди малко изпотъркалях децата по леглата и сега малко релакс
Ние вече да чукна на дърво свикнахме с яслата и отведнъж каза, аааа няма паче момичето повече и така. Сега само плака малко след по дългата почивка, ама беше само понеделника. Иначе пее песнички и като я питам какво са яли в градината ми казва торта, ама аз все забравям да питам дали е вярно. Иначе днес пееш happy birthday та си мисля, че са яли торта. Добре, че докарваше мелодията да разбера какво пее, защото иначе трудна работа. Още сме с памперс не си казва ама аз я слагам на гърнето и пикае даже понякога ака ама не иска да си казва и като я оставя без памперс и се напикава обикновенно, ама се надявам скоро да сввикне
Гери, вие някъде по квартала ли ходите на ясла  Embarassed
А по въпроса с цигарите немога да се включа, че никога не съм пушила
Сега отивам да ви дочета и ако има нещо пак ще пиша

bouquet

# 53
...
Лили, и аз така се чувствам ... сякаш изпускам нещата от контрол Tired. В работата е "на педал" - външно оценяване на 4,5 и 6 клас, матури, седми клас. Наистина си побъркваме децата, а в същото време само измислят неучебни дни. Ние сме си на работа, даже тази седмица тъй като съм в тех. комисия за матурата по БЕЛ ще работя и в неделя ooooh!.
...

Да, аз предния път поспестих, че на 16.05. (събота) няма да учат - спортен полуден от 10 ч. до 12 ч. (ама аз съм с цял работен ден), после на 18.05. и 19.05. (понеделник и вторник) - неучебни дни, на 22.05. (петък) неучебен ден - ще си правят хепънинг и трябва да са маскирани (сега и за костюми мъдрувам - приемам идеи всякакви) и на 25.05. (понеделник) пак е неучебен ден. А и Жоро няма да го има (иначе все някак се комбинираме двамата), заминава за Солун. Полудяла съм отвсякъде. Crazy

# 54
На Киара носът й тече (ама са бистри сополи засега) и киха, има лека Т - 37,2-37,5, ама иначе си бандитства, енергична е, хапва си. Аз си мисля, че е от зъби. Все пак и утре ще я оставя у дома, така и така все още съм вкъщи, да не киха на децата в устата.

Ниньо, дано намираш по-често време за нас Hug Киара я водя на ясла не в района, а близо до офиса - в Лозенец, в една частна ясла. На работа съм от 8 часа и ако сме някъде в района, трябва да я оставям в 7 часа, а тогава май все още няма работещи ясли Simple Smile Все пак кандидатстваме за три ОДЗ-та в района, ако ни приемат ще му мислим. Аз не знам ти дали разбра, но ние се преместихме в Разсадника вече, ама пак сме близо Wink

Хайде, аз си лягам, че утре Киката може да се събуди пак към 6 часа Simple Smile

Лили, дано изникнат варианти за ваканцията на Мила!

Лека и мека на всички!

# 55
Преди броени минути уредих съботата на Мила - "наех" свеки да я води и вземе от спортния полуден. Ура!  newsm44

Гери
, дано й мине бързо на Киката  Praynig Аз на Калина отдавна не съм надничала в устата. Утре ще погледна, пък може да ме изненада някой кътник.

# 56
Момичета, привет!
Щях днес да пиша повече, но Криси снощи вдигна температура и днес се гледахме в къщи. Едвам свалих температурата и - успях да премеря и беше 39. Голяма борба падна с даването на лекарства Confused.
Много се радвам, че ви харесват нещата, които сме направили за сватбата. И тук да изкажа специялни благодарности на Гертрудка  Hugза текста на поканите, който съвсем малко променихме. Забравих да ви покажа поканата за кумовете, тя е специална Heart Eyes.
http://www.tan4a.snimka.bg/album.php?album_id=377095&pid=12285302 - от тук нататък.
Ето и малко снимки на Криската, че отдавна не съм качвала в албумчетата - http://www.martenski.snimka.bg/album.php?album_id=342486&pid=12285550
Honey, честито и от мен!!! Прекрасно бебче ви желая!!!
Гледам обсъждате електронните цигари - един приятел ползва от известно време и каза, че е доволен.
Аз също се извинявам, че напоследък съм много нередовна в писането, дано след сватбата се поправя!
Целувки на всички!

# 57
Хъни,ЧЕСТИТООО и от мен!  bouquet
Нашарихте ги бебоците - момиче-момче!Страхотнооо!
Лека бременност до края и много леко раждане!
Минавай по-често!

Зайо,през Унгария магистралите са страхотни! Peace А надолу по-добре през Сърбия,че от Румъния всички се оплакват,че е нещо  страшно! Rolling Eyes
Танча,страхотни приготовления за сватбата!И Криската още повече се е разхубавила!Готина мацка,като мама! Heart Eyes
Гери,хич не си мисли глупости и за цигари! Naughty Ти направо ме уби с тези ел.цигари! Laughing Аз нали съм си от пристрастените,не мога да ги откажа,освен ако щъркела пак не ме навести някой ден! Mr. Green
Кика по-бързо да се оправя,че в това топло време,какви настинки! Tired Naughty
Да чукна на дърво Бетката хич не ми е боледувала от януари.Ни сополче,ни нищо! Praynig Горкото,след всички антибиотици докато ни нямаше,сега всичко е ок. Peace Дори и витамини не й давам отдавна,а май трябва все пак. Confused
Лека от мен! Heart Eyes

# 58
Привет момичетаааа newsm44
Включвам се с хубава новина.Снощи се върнахме късно от София.На Митачето ще му се размине ножа.
Сравнително бързо се ориентирахме от влизането в София до Пирогов.В 10.45 бяхме пред кабинета.Вече имаше хора да чакат и ние решихме да стоим там да си пазим реда.Влязохме на преглед в 14.30.Доста си повисяхме и Мити се поизнерви ама няма как.Важното е че като го прегледа думите на доктора бяха:"Я, каква готина пишка си имаш.Страшен мъж ще станеш " JoyПрегледа го много обстойно - тестиси, буба и т.н.Каза че при него хипоспадията била в рамките на нормалното и нямало да му създава никакви затруднения.Беше много внимателен и сговорчив.Все пак каза като навърши 4 години да го заведем още веднъж за контролна проверка.
На излизане от София се поомотахме малко ама се оправихме Joy
Благодаря ви още веднъж на всички за подкрепата и положителното ви мислене.И понеже веднъж казах, че до сега сме пътували до София само по неприятни поводи най-тържествено си обещахме като свърши Петьо училище да отидем там всички на разходка и тогава аз ще ви организирам една срещичка там за да се видим и запознаем лично Hug
Прегръщам ви силно и от сърце и ви желая успешен ден Hug

# 59
Браво за хубавата новина, Дакра- радваме се за вас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт