Радостта ни е голяма - Муцуната отново стана мама!

• 12 881
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Мерси Дан. Ние имаме роднини във Варна с малко бебче, може при тях да останем 4-5 дена, затова искам там, пък и там в Морската градина има едно много привлекателно за децата местенце  Simple Smile Дени обичаше много да ходи там всяка вечер миналото лято, дори още го помни. Просто Варна си ми е стара любов Heart Eyes Не признавам друго място на морето. От малка съм ходила във Варна до голяма. Леля ми живееше там на времето и си ми е много близо до сърцето. Ходила съм на други места, но определено ....ц...не ми са по сърце  Embarassed
Затова силно се надявам да става за плаж  Praynig Дори може да мърдаме малко на юг за плаж, но незнам колко ще е разликата и там... Ами..ще каляваме децата  Simple Smile Нали ще стават германчета, а те още май са на морето- Тук само малко слънце като се покаже и вече са по къси ръкави и гащи  Shocked
Гери, ми ние сме на таванско и ...малко влиза между керемидите  Embarassed Като удари бурята и градушката и тапетите омекват а долу става гьол  Simple Smile Килима още не може да изсъхне, ама ще се оправим Stop

# 31
Дакра, и аз на това се надявах, че с Палмен няма да мрънка толкова, а то не само, че тя е плакала, ами и баща й й се е връзвал на номерата Simple Smile

Да кажа на мамите от София, че тази събота е нощта на музеите, ако някой проявява интерес. Аз се надявам да успея да се организирам и да посетим с Киката 1-2 музея.
Нали тази седмица е с 6 работни дни, та се чудя дали на Киара няма да й дойде малко в повече 6 дни без почивка на ясла, но от друга страна стига да е здрава, сигурно е по-добре да ходи и да свиква.

ДАН, дано като минат изпитите и намалее стреса да иамте успех Praynig Стискам много палци!

# 32
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Да си призная често веце взех да предпочитам море през юни. както вече писах миналта година бяхме в края на юни на Свети Влас и беше страхотно време. За Варна мисля че е пак подхояст района, дано наистена водата не е хладна. Но зайо е написла- тук из Германия децата са полуголи при най-малкото слънце. После ходихме на море през Август и Гого летна Ротха вирус и айде 5 дена в болницата. Юни е по-спокойно и още сравнително чисто.

Големи биесери казват децата, Гого сте не говори много Simple Smile

# 33
Айде да попиша и аз малко , че съм в отпуска!Надявам се не сте ме забравили!

Браво на малчуганите , които вече не плачат в яслата и на тези без памперс!Али много плачеше ама сега е добре!Опитайте да занесете играчка от вкъщи , понякога помага!За пампата ние сме от миналата година без и в яслата им е много лесно и са доволни.

Сега да се похваля , че Октомври Али ще става кака на един красавец!!!А Ноември аз ще стана леля!!!

Ами това засега!Ние в Петък заминаваме малко на Сандански за една седмица!

Целувки на всички!!!

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 14:55 от honey_81

# 34
Ей, Хъни, страхотна новина!!!!! Hug  bouquet Поздравления! Пък даже и още едно бебче във фамилията, супер!

# 35
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Ей, Хъни, страхотна новина!!!!! Hug  bouquet Поздравления! Пък даже и още едно бебче във фамилията, супер!

Hug Peace  bouquet

# 36
Чудесна новина, Хъни!
Поздравления и от мен  bouquet

# 37
Случайно попаднах днес в интернет на нещо, за което знам няколко месеца, та се сетих да го споделя с вас:
Може да бъде полезно за пушачите, нарича се електронна цигара: http://e-cigar.new.bg/index.html
Мои познати ползват и са доволни, много са удачни за помещения с деца, както и всякакви други места, където пушенето е забранено или не е препоръчително. Не са евтини, но пък може и да си струват Peace

Киара май е малко спополива, много се надявам да е от зъбите, ще виидм утре сутринта как ще е.

Много поздрави от Танча, при тях тече трескава подготовка за сватбата и не й остава много време за форума, за съжаление. Обаче обеща снимки Simple Smile
Тези дни проверих и Муцунка, тя вече е в 36-37 седмица и е много доволна, че този път изкара поне до тук Simple Smile
А Теди наистина не се вясвала отдавна, дано като се прибере Дени в БГ да се активизира малко и Теди Simple Smile

# 38
И Морги липсва отдавна  Sad

# 39
Момичета, привет!
Обещах на Гери да кача снимки с това, което е готово до момента . Имаме още много работа, а сватбата наближава.
Дано успея тези дни да прочета за какво си говорите. Поздрави на всички!!!
http://www.tan4a.snimka.bg/album.php?album_id=377095

# 40
  • София
Вечерна проверка и от нас!

Хъни, страхотна новина! Ама и ти как дълго си траеш!  Wink Каката как се отнася към коремчето ти?

tan4а, много ми хареса всичко дотук. Най-вече се впечатлявам, че има обща тема на сватбата ви - пеперудите Simple Smile Сигурна съм, че ще бъде страхотно! Еднакви ли са роклите ви с Криси?

Тони сега се опитва да приспи Ева, че напоследък с мен заспиването трае по един час, а с всеки руг заспива от раз. Дано успее, а аз отивам да изпуша една не-електронна цигара на терасата  Wink

Лека и мека!

п.с. morgause наистина не се е появявала наскоро
  Thinking

# 41
Хъни, страхотна новина  Heart Eyes  Ти как се чувстваш? Дано до края изкараш леко  Praynig

Ще ме извините, ама аз малко ще помрънкам:
Аз си имам нова директорка и сега съм затрупана с работа. Освен това си блъскам главата къде да дяна Мила поне през половината ваканция, чието начало стремглаво наближава. И се чувствам ужасно подтисната. Дъх не мога да си поема. Просто имам чувството, че нещата ми се изплъзват ... а не съм свикнала да е така.

Съжалявам, че не винаги мога да се включа по темите, но много ви се радвам и много ви обичам.

Радвам се, че Муцуна е добре. Стискам й палци всичко да е наред и да мине леко  Praynig

Танча, и на теб/вас много ти/ви се радвам  Hug Нещата, които си показала са страхотни  Simple Smile Ама няма да е лошо да ни поразкажеш и за сладката Криси, пък и да ни я покажеш  Simple Smile

# 42
И като сме се заговорили за отсъстващите, Иглика също много ми липсва.

# 43

Хъни, прекрасна новина, пожелавам лека да е до края и едно здраво бебе октомври, а каката да е най-послушното дете  Hug

# 44
Благодаря Ви момичета! Hug
Трая си защото съм малко суеверна ама вече много ми личе и няма как да скрия!
Али засега добре приема новината ама иска сестричка , а не братче!

Браво на Муци!Вижда му се края!
Стискам палци всичко да мине по вода за Танча!!!

Честитка за бременността на Васито !

Общи условия

Активация на акаунт