Радостта ни е голяма - Муцуната отново стана мама!

• 12 888
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Ей, Мини, мацка си, вижда се по снимките!
Леле какви са тези цени- 30 лева череши- тук на пазара са 5 евро, но не сме вземали.

Значи към края на юни ще се търсим по морето.

Дакра, успех!

# 16
Зайо,незнам мерките на 4 годишните,но е факт,че й купувам все дрешки за толкова голямо дете,дори за 5. Confused А Чехия наистина беше много на бабуни,но мъж ми каза,че били 200км.Явно на мен са ми се сторили много повече. Sad Иначе навсякъде другаде беше спокойно и нямаше проблеми.Целия път от Норвегия до БГ го минавахме началото на януари тази година. Peace

ВАВА и Деси,ако направя частна градина,значи ще поръчвам по-малко храна и ще съм на печалба,ако ми пратите вашите сладури Mr. Green
За почивките,мога от това,което свеки плати за 1 седмица в Турция да споделя.За 3 звезден хотел,който е много добър,ол инклусив,включително и алкохол всякакъв-местно производство,23 долара на ден.Пътните не се включват,но лятото ще включат евтини чартъри.Става въпрос за малко градче,близо до Анталия.А почивката беше платена през Алма тур.Ще кача и снимките,които мъжа ми е правил,но са от телефона му. Peace

# 17
Ето снимките,за които написах преди малко:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12243474

Sun Club Side - 3 звезди  е хотела на свеки,където цената за пълен пакет е 23 долара.
А Amara Beach Resorts - 5 звезди е хотела,където мъжа ми посвири 1 седмица! Blush

# 18
  • Пловдив
Докато се усетя, че има нова тема и вече 2 страници сте изписали Simple Smile
dakra, успех в София  Hug
Браво на справящите се с гърне и свикналите с яслата  Peace Ние май сме далеч от такива постижения.
Усмихнат ден на всички  Hug

# 19
Мая, наистина тази тема добре я подкарахме. Изгледах и клипчетата от зоологическата градина и още повече ви завидях за срещата Simple Smile Стефито явно е чест посетител там, защото хранеше козичките малко по-уверено от Рали. Между другото, много ми харева прическата на Ра Peace

Мини, впечатлена съм от Стефи и аз newsm10 Чак се ентусиазирах някой почивен ден в близкото бъдеще да пробвам Киара по гащички Simple Smile

Гери, стискам палци времето да е хубаво! Миналата година бях в Бургас последната седмица на юни и беше мноого горещо, със сигурност и на север е било добре Embarassed Ама наистина, стига да не държите да се видите с роднините във Варна, помислете си пак за Гърция, там със сигурност ще е по-топло, а и няма да биете толкова път, че от Сандански до Варна си е доста.

Ех, Мери, доходи ми се на море като разгледах твоите снимки Simple Smile А телефонът на мъжа ти прави доста добри снимки!

ВАВА, ние спахме известно време на надуваем дюшек от Ла Редут, не успяхме да се събудим на твърдо Laughing

Дакра, ти си знаеш Hug

VJG, за съжаление точно този ден си бях забравила телефона, ианче щех да ти звънна да ти кажа, че съм видяла Жоро и щяхме да се видим. Малко ме е яд, но дано все пак скоро организираме среща и се видим.

Тази сутрин тати заведе Киара на ясла, след малко ще се обадя да разбера дали е плакала по-малко. Иначе тази нощ детето спа изключително неспокойно, сигурно 5-6 пъти съм ставала, отделно нещо зъбите ме тормозят, абе с две думи хич не можах да се наспя Tired

# 20
  • София
Записче Hug

# 21
Дакра, стискам палци всичко с Мити да мине възможно най-леко? Къде ще отседнете? Ако оставате до неделя и имате възможност, може да се уговорим за импровизирана среща.
Мини, браво на Стефи за гърнето. Двете с Рали и майките им са страхотни сладурани.  Hug
Василена, стискам палци адаптацията на Андрея да бъде все така успешна и да не те тревожи много сега.
Гери, дано бързо отмине неприятния период.
Наталче, моите съболезнования за свекървата ти. Hug
За море и аз съм се замислила за края на юни, че ми се струва, че няма да е претъпкано. Миналата година бяхме средата на август в Поморие, много хубаво време, но имаше толкова много народ, че не можеше човек да се обърне. Само се чудя дали юни водата ще е достатъчно топла, че моята рибка не можехме миналата година да я измъкнем от водата. newsm78
Галя, браво на Вики за яслата и за урока.   bouquet
И с голямо извинение за закъснението / по технически причини - проблеми с нета/
АМЕЛИ, честит рожден ден на патерица! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и късмет! Надявам се да се включиш и да разкажеш как е Ивка, свикна ли с яслата?
Моята госпожица явно толкова плаче, че вчера вечерта на площадката я разпозна едно момиченце от по-големичките от яслата и каза - я, малката Ния. Като я питах какво прави Ния в яслата, тя отговори: "плаче и повръща". Embarassed Ох, много ми е притеснено ще свикне ли някога това дете. Казват, че реве само в началото и повръща от напъване и инат, ама все пак е толкова тъжна и само се уговаря по цял ден да не ходи на градина. Sad

# 22
Мира, дано да свикне Ния, та да спреш да се притесняваш.

Нашият тати ми се обажда преди малко и ми казва "Киара се разплака, едвам влязохме в яслата, после не искаше да ме пусне да си ходя". И аз му викам "Ами то е така всяка сутрин". А той: "А ти как си тръгваш?" И аз: "Целувам я, казвам й чао и че я обичам и си тръгвам и я оставям да реве." Той не беше доволен от ситуацията Simple Smile Явно ще си е по-добре аз да я водя, защото татко й повече се поддава на провокации Simple Smile

# 23
Забравих да кажа за морето. Ни по принцип ходим началото на септември, защото мъжът ми се занимава с климатици и лятото е изключено да почива. В общи линии времето винаги е било доста прилично, а лудницата не е толкова голяма. Миналата година само двете с Кика бяхме и края на юни, на гости на една приятелка и пак улучихме добро време.

# 24
Мери, ами ние сме към южна Германия и Чехия ни е високо да я гоним..ще е или Унгария или Словения....

При нас 2 дни вали - буря и градушка привечер даже има. Дори ни потече покрива в детската стая...ужас направо  Sad

# 25
И понеже съм малко разсеяна,
ВАВА, да ти е живо и здраво майчето, още дълги години да помага и да си радва внучките!

надявам се парвилно съм разбрала, че днес има рожден ден

Уау, Гери, дано не са големи пораженията! Вече и тук започна да вали.

# 26
  Добро утро приятелки!
 Мини,нещо не ни се получава този път от веднъж както с Габи-може би имам психологически стрес с тези изпити newsm78Ами ще я караме така...пък каквото е писано Hug
 За сандалките-ние миналата година купихме бразилски на Габи-страхотно меки и удобни и бяха,тази ще купя пак,ако пуснат в булдозера.
 Зайко,хладна ще е водата през юни,но пък не се знае все пак вече има боси крачета да цопкат във водата,а е ранен май.Тук се стопли предните дни много,но не и днес-мрачно е и валя.
  Хайде прегръщам ви HugИ ви завиждам за срещата. Mr. Green

# 27
  • Пловдив Белащица
Мини, благодаря за пожеланията, ама определено тази бременност я карам по-тежко от към гадене и повръщане. Миналата ми се гадеше само след 17-18 часа и съм повръщала малко, ядях си както преди на корем. Сега ми се гадеше по цял ден, отделно, че започна и по-рано, по-често повръщам и най-вече след ядене. И макар, че вече не ми се гади, не мога да хапна повече от десетина хапки, защото иначе рискувам да си "върна поръчката". Аз затова и не съм качила още нито един кг, а миналата по това време бях + 6. А и като гледам повечето ми познати и сега в отчетната за ноември, определено всяка следваща бременност се кара с повече неразположения.

Mira_p, от вчера след яслата и ние сме така. През десет минути започва да си говори - "не искаш ли на градинка" (в превод не искам на градинка), няма време за градинка  Mr. Green, няма повече на градинка... Поне ме успокоиха днес, че вътре иначе не плачела, много слушала, спи, яде, колкото да не е без хич (не съм и очаквала да се разяде). Но тез уговорки вчера много ми тежаха, дано да не продължават много. Пожелавам на Ния и всички дечица много бързо да свикнат с яслата и да не им тежи толкова раздялата с мама.

# 28
Васе, Киара на моменти дори ми обяснява, че "не иска да си игре повече", защото аз й обяснявам, че в яслата е хубаво и ще ходи там да си играе с децата Simple Smile Иначе през повечето време като я питам вечер "Утре ще ходиш на ясла, нали?" и тя ми отговаря "Да".

# 29
Привет на всички и още веднъж едно голяяямо благодаря за загрижеността и подкрепата Hug
Ние сега отиваме само на преглед за един ден и като го прегледат лекарят ще насрочи дата за операция и тогава престоят ни ще бъде по-дълъг.Доколкото добих информация операцията може и да не е само една.При някои деца се стигало до 3.В по-леките форми на хипоспадия/като нашия случай/ може и една или две.Времето ще покаже.
Тази вечер ще пътуваме до Горна, а утре рано, рано за София.
На Мити тази сутри му тече кръв от носа.С Петьо имах този проблем и все още от време на време му се случва.Явно и Митачето ще е така.
Наталче, приеми и моите съболезнования  Hug
Гери, като разказа за Кика и яслата се сетих как Петьо тръгна на ясла.Първите няколко дни аз го водех и той все ревеше и една вечер викам на Краси той  да го заведе,че да види колко е тъжно да го оставяш.На другата сутрин го питам :"Видя ли как плаче?Сви ли ти се сърцето?", а той ми отговаря:"Ми той не е плакал въобще.Аз го разпитвах дали имат момиченца в групата и дали си харесва някое и той забрави да реве" JoyПовече не плака.
Сега ще разглеждам снимчици Grinning
ДАН, не се тревожи HugХубавите работи не става винаги от раз,може би сега ще трябва повечко да се потрудите за хубавата вест, а и както сама пишеш с тези изпити си под напрежение.Пък и може сега да не е момента за "синьо" Wink
Цитат
няма време за градинка  

Мира, това много ме развесели Joy Скакво я ангажираш твоята мома, че не и остава време за градина? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт