Радостта ни е голяма - Муцуната отново стана мама!

• 12 882
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Дакра, страхотно! Много се радвам! Hug Сега ви чакаме в София на разходка Simple Smile

Танча, Криската все по-сладка става! Поканата за кумовете също е страхотна! Много сте се постарали за всичко!

Лили, освен да потърсиш някакви летни лагери за ваканцията, за друго не се сещам. Лошото е, че те често хич не са евтини.

# 61
  • София
dakra, страхотна новина!  Hug

tan4a, Криси е невероятен бонбон  Heart Eyes Пак да кажа - много ми харесва всичко, което сте подготвили. И понеже ми са ми слабост - не мога да пропусна обувките - страхотни са  Peace (ама ако се издокараш и с този панталон, ще избиеш рибата  Mr. Green)

Моето дете е със сополи и дриска. Свеки ягледа в нас, малко (доста) ме дразни, ама няма да се оплаквам  Twisted Evil

Лек ден на вас! Стискайте ми палци утре - на изпит по юридически английски съм в Бритиш Каунсил. Започваме в 9 сутринта, а последната част (устната) започва в 5 следобед.  Crazy

# 62
Дакра, много се радвам!
Танча, пак да кажа че изглеждат страхотно, но най-хубавото е малката принцеса.
Гери, оправяйте се!
Мери, нацелувай Бетката!
Ние сме добре.
Чакаме резултатите от изходните нива на Владислава. Мартина също е добре,но става много "устатна". Чак не мога да й се скарам и да й направя забележка. Проблемът е, че не е акала вече 2-3 дни.

# 63
  • Пловдив Белащица
Да ви разкажа малко за нашите ужасни преживявания от вчера следобед. Андрея успя да се качи на едно като прозорче и да политне заедно с цялата предпазна дървена решетка. Съответно падна от близо 2,5 метра височина. Обикаляхме вчера спешно и болници 4 часа, като въртенето беше между няколко кабинета - отидете на другия, ама вие не сте за нас, качете се на 10 етаж, слезте на първи, пак на 10, ама от другото стълбище ... Оказа се че освен ожулваният има лека фрактура на долна челюст. Приеха ни с цел операция днес за поставяне на пластина. Цяла нощ съм стояла и мислила тази операция и общата анестезия. Сутринта друга докторка ме посреща с думите "Булка, защо не си гледаш детето", все едно съм някоя мръсна необразована циганка (нямам нищо против тях, ама те по принцип се наричат булки една друга). Оказва се че няма нужда от операция, но никой не ми казва мога ли да дам на детето да яде и пие най-сетне. После ни пращат на преглед при педиатър, който след като чакахме известно време се оказва, че е в чужбина и ще се върне след само 6 месеца. От там ни пращат в друга болница, в която пък педиатърката е извикана по спешност в първата. Чакаме педиатър, там разбирам че прегледът е с цел операция под обща анестезия. Значи си правя изводи операция все пак ще има. Връщаме се в болницата и се оказва, че лутането из града е било излишно и операция все пак няма да има. Сега сме вече на домашно лечение, с антибиотици и 20 дни меки храни и пазене на брадичката.
Ами това е с две думи последните ми 20 кошмарни часа.

Пожелавам никоя да не изпита това, което изпитах аз за последните часове. Ужасът докато октлюча и слеза по стълбите и видя, че е жива. Лутането по болниците, ужасното отношение, ревящото дете в ръцете ти и неизвестността от това, какво му има и какво ще му правят. Даже дори през всичките кабинети, които минахме никой не й проми раните. Само в единия ни казаха да си купих да я промия с кислородна вода и да я мажа с йодасепт и това е. Не ужас, не кошмар, просто нямам думи  Sad Twisted Evil

# 64
Honey, честито и тук! Лека и безпроблемна бременност до края!
Дакра, много се радвам за добрите новини за Мити! И обезателно да дойдете за среща и разходка!  Hug
Гери, Нора, дано бързо оздравяват  двете принцеси! Hug
Танча, страхотно е всичко, което сте приготвили за сватбата, а най-прекрасното е малката пораснала шаферка. Simple Smile Дано ми отмине бързо болестта.
Вава, дано резултатите за добри. А за Мартина пробвай със сок от круша, при нас винаги дава резултати.
Ние сме добре, последните два дни не е повръщала от рев в яслата, пу-пу, май свиква вече.
Леле, Василена, настръхнах от ужас докато четях.
Прегръдки за теб, дано най-лошото вече е зад гърба ви. Малката Андрея бързо да се възстанови. Hug

# 65
  • Лондон/Пловдив
Оле Васе ужас този 10 етаж го мразя ,дано скоро да забравите тази ужасна случка. Hug
Аз са се оплача само ви чета и нямам време да пиша ,на мъжо вчера му махнаха сливиците ,голям зор.Шили са го толкова са били сраснали и уголемени и много гноясали бая са рязали.

# 66
ВасеHug Hug Hug Hug Hug много, много прегръдки за теб и малката палавница, дано няма никакви последствия от падането и всичко зарасне както трябва! Направо настръхнах докато четях. И дано скоро успееш да забравиш ужаса, който сиизпитала, както и неприятните изживявания по болниците! Духом сме с теб, дано има и кой да те подкрепи реално! И не се връзвай на онази докторка!

Светли, бързо да се възстановява мъжа ти, а ти да намираш повече време за нас Simple Smile

# 67
  • София
Васе, добре, че всичко е наред с Андрея!  Hug Най-паническият ми страх за Ева е точно от падане от прозорец/балкон. Непрекъснато ходя да проверявам дали е затворено навсякъде. Направо буца ми заседна, докато четях Confused

# 68
Васе, голям ужас си преживяла!!! Много се радвам, че всичко с Андрея е наред. Бързо възстановяване и желаем и на теб спокойна бременност от тук нататък. Никакви такива неприятности повече!!!
Дакра, страхотна новина!!!
svetli_845, бързо оздравяване и на мъжа ти!
Нора, дано сладката Ева се оправя бързо. Успех на изпита !!!  /обувките са готини, ама не съм се качвала на ток от 3 г и ще кривя се кривя доста май Twisted Evil/.
Вава, да се похвалите с чудесни резултати!
Криси днес няма Т, утре ако е така ще я пратя на ясла.
Днес поръчах чашите, ще са с пеперуди и те, дано е здраво детето, че да свърша всичко навреме!

# 69
Васе, как мина деня? Силна прегръдка и от мен, децата много бързо се възстановяват и дано ти скоро се оттърсиш от ужаса Hug.
Дакра, страхотно и непременно доведи децата през ваканцията Peace.

# 70
Confused Васе, съжалявам да прочета, че и вие е трябвало да преживеете такива ужасии, да не дава Господ да се надяваш на нашите болници  Praynig
Свате, как сте вие  Hug

# 71
Васе, преживяното е ужасно, но мисли положително - все пак е малкия дявол. Знам какво ти е. А на тази докторица много й знае устата. И до крака ми е била Мила и пак се е размазвала жестоко. Не можем ги опазим. Дано с това се изчерпват негативните ви преживявания.  Hug

Дакра, страхотна новина  Hug

# 72
Васе,изтръпнах като прочетох какво се е случило.А ти как си?Дано бързо се оправи Андрея.За изказвания и действията на лекарите просто не ми се коментира #2gunfire
Мен също много ме е страх от високо.Преди 3 години имах едно изживяване с Петьо и още ми настръхва косата като се сетя.Една събота бях заспала на обяд/бях бременна тогава с Мити/, а Пепи си играеше в стаята.Беше лято и доста топло.По едно време се стряскам на сън от някакво тътрене и скачам.Виждам Петьо завлякал един стол на терасата и се качил да види дали има деца навън.И сега като се сета как се беше провесил и ми прилошава .
Дано господ да пази децата ни Praynig
Забравих да ви спомена преди,че в урологията в Пирогов наистина е голяма мизерия.Сега са почнали някакъв ремонт и дано пооправят нещата.
Танча , развълнувах се с теб покрай подготовката за сватбата.Аз винаги съм казвала,че май подготовката е по-вълнуваща от самата сватба защото със сигурност трае по-дълго LaughingПосле ще чакаме и снимки от събитието Hug
Мила ,дано намериш решение за лятната ваканция на Мила.Петьо сигурно ще е с нашите на село.
Светли, а как е малкия мъж след операцията?Дано всички са добре около теб Hug

# 73
Васе, все едно на мен се случи това... Дано няма никакви последствия за Андрея. От сега нататък само хубави емоции ти пожелаваме! То май всеки има страх от високото. Ох, Господ да ги пази тези малки дивотийки.  Heart Eyes
Танча, Криси е прекрасна малка шаферка. А и с тези къдрици...  Hug Много оригинална покана за кумовете - поздравления!
Нора, Гери, бързо оздравяване на принцесите! А на Вава да се похвали с отлични резултати!  Peace
Светле, и твоя мъж бързо да се оправя, а и малкия сладур.
Мира, браво на хубавицата, че вече свиква с яслата. Все така да продължава.  Simple Smile
Лили, дано намерите някакъв вариант. Аз няма на кой да я оставя дори за 5 мин. и знам какво е.  Peace
Дакраааааа, мнооооого се радавам, че се разминавате с тази операция. СтраХотна новина!  Hug

# 74
Васе,бързо оздравяване на палавничето! Praynig Случката е наистина ужасяваща!Не си представям дори как си се почувствала!Но наистина явно е било малък дявол! Sad И ние на 7-ми етаж,мъжа ми все ми повтаря да затварям прозореца,а като е жега го притварям с едни приспособления,дето кой знае кога ще им види сметката Бети! Tired Да пази Господ! Praynig Голяма прегръдка от мен и само хубави моменти от тук нататък! Hug
Светли,бързо възстановяне и за твоя мъж! Heart Eyes
Дакра,вие поне сте с хубавата новина за деня!Браво!!!  bouquet Ще ви чакаме за среща! Wink
Стискам палци и за Нора!Този юридически английски ми звучи адски сложно! Crazy А Еви да оздравява,и никакви сополки! Naughty
Норче,я кажи твоя мъж днес ходи ли на Женския пазар към 18ч. да пазарува !? Mr. Green С тъмен костюм и бяла риза! Laughing Разпознах го от снимките,които си пускала!Ама може и да бъркам! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт