Радостта ни е голяма - Муцуната отново стана мама!

• 12 886
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!

Нора, имаш всички налични палци от нас  Hug

Вава, стискам палци на Влади, въпреки, че не се съмнявам в нея. Мила вчера ме зарадва с 4 шестици от изходни тестове  Simple Smile

Гери, как е Митко?

Болните бързо да се оправят! На всички пожелавам хубав и спокоен ден!  Hug

# 76
Добро утро и от мен!
Васе, ужас мила! Hug Наявам се всичко да се оправи бързо и без последствия.
Дакра, ще се радвам да се видим като дойдете по хубав повод. Не планирайте да е след много време, че през лятото в зоологическата градина става много горещо и не е много приятно за разходка в най-големите жеги.
Лили, браво на твоята отличничка. Ние още нямаме резултати.
Танча, бързо оздравяване и успешна подготовка!
Гери, как е ученичката?
 Hug

# 77
  • София
Така започвам дълъг пост ... но трябва да наваксам с 6 страници  Mr. Green

Дрешките: Ели има мнооого, чак Мити се впечатли и мен ме хвана срам, освен новите неща има и от Мити, които аз съм нарочила за игра в пясъка. Почти всичко е Редутско и Фокс-ско  Mr. Green (само 5 блузки са от майка ми - ишлемета от една фабрика)... че и за догодина има неща, които направо остават.
Мити нали е много ящен Sad му стават нещата от миналата година и малко нови неща има
Мери, това добре с частната градина ама аз сега плащам 40 лв., за толкова навита ли си?   hahaha .. една приятелка не се нави, снощи се бъзикахме с нея на площадката да ни вземе децата за лятото ... пак ще почиват 2 месеца градините - юли и август Twisted Evil Мила, "Радост" ще са на линия ... как я мислят тая работа  newsm78и в 3те градини предстоят ремонти ... като в дежурната  план бил за тръби, дограма и покрив  #Crazy
Мила, дано не се окаже някой дзев шефката
...и моя план за лятото е сложен:
- на 26.06 ще закараме Ели на майка ми, Мити ще ходи с мен(може и някой ден с тати) на работа 2 седмици.
- на 13.07 минаваме взимаме Ели и отиваме на море за 2 седмици
- след тях оставаме Мити там, а Ели пътьом на майка ми.
- след 2 седмици пак до морето за 1 седмица и да приберем Мити.
- за последната седмица на Август ще се спасяваме като дойде  newsm78....може и при майка ми да останат двамата, може и само единия, а другия пак с мен на работа.

Наталче,  моите съболезнования за свекървата ти ... (извинявай за закъснението)
Mira_p, не се притеснявай някой деца по бавно свикват и плачат дълго.
ДАН, стискам палци ще се получи карай бавно и спокойно  Hug
wassilena, стискам ти палци да се по чустваш по добре с бременността ... а за падането няма думи една голяма прегръдка на теб и на малката ранена кукла  Hug И аз като Нора има голям страх от прозорци и тераси и стълби на вилата имаме едни много стръмни и трябва да ги преграждаме, за да не се ползват. Васе, как сте днес? Снимаха ли я? Гледаха ли я на ехограф?
Когато мити падна от стола за хранене на 7-8 м. снимаха= главата ходихме на травматолог и е невролог
Дакра, радвам се че ви се е разминал ножа. И да дойдете пак, на разходка.... обещала си.
honey_81, поздравление за двете хубави новини...
tan4a, страхотни неща си показала, но я разкажи и за роклята нещо  Mr. GreenИ Дано куклата те слуша и е здрава за да организирате мероприятието. А за нейния тоалет какво си решила ?
Нора, надявам се всичко да мине добре при теб днес стискам палци.... ох и стискай със зъби със свеки аз след толкова скандали за дреболии (ама наистина в повечето случай)... сякаш претръпнах до там, че като ходихме сега по празниците Ели се изгори за ради нея на ютия аз не гъкнах ... най ме дразни че не мисли за опасностите ако не си я предупредил не се сеща.
Гале, стискам палци и на "снахата". Пробвала ли си я с Дуфалак? Сок от сливи/круши ще пие ли? може да и вземеш от бебешките
за "устатостта" как да ти кажа и и аз си отглеждам "тинейджър"
Светли, бързо да се възстановява мъжа ти
Вили, а Насето как е освен че мама е много натоварена със изпити?
Мери, преди да сменим дограмата, имах едни връзки, на дръжките на прозорците, които ограничавах отварянето на прозореца, а отвътре подпъхвах едни твърд и гъби който пък да го държат отворен.
Когато заговори, че твоя мъж ще ходи сам да работи аз пък бях нарочила един мъж за той мъж  Mr. Green, но го видях и на други я ден след като каза че е заминал, та разбрах дали е твой и без да попитам Simple Smile
Гери, ех тези татковзи с тези дъщери  Mr. Green

Свърших  Laughing
... ето личи си колко работя днес  Sad мразя да нямам работа в работата

# 78
Васе, Hugсвекърва ми е падала от първия етаж.Не само,че е оцеляла,но и е висшистка и се е пенсионирала като гл.лаборант-химик на един завод ,който вече не съществува де.Така,че споко Peace Hug

# 79
tan4a, страхотни неща си показала, но я разкажи и за роклята нещо  Mr. GreenИ Дано куклата те слуша и е здрава за да организирате мероприятието. А за нейния тоалет какво си решила ?
Деси, снимки и на моята рокля и на нейната съм пускала  Mr. Green
Васе, Hugсвекърва ми е падала от първия етаж.Не само,че е оцеляла,но и е висшистка
И аз така, само че от третия етаж на цимент Wink

# 80
  • София
ааа забравила съм, не успях да я намеря твоята да я видя пак (ще потърсвя), но Криси е страхотна ... а къдриците, ох...

намерих ... страхотни сте на тази (напълнихте ми очите със сълзи)
http://www.tan4a.snimka.bg/album.php?album_id=237555&pid=9489960

# 81
  • Пловдив Белащица
Благодаря на всички за думите. Андрея още от вчера след следобедния сън е изключително добре. Лудува й се, бяга, тича, катери се, при което аз само викам и изтръпвам, защото много трябва да пазим брадата. Ако нещо леко се чукне тогава примрънква, ако полежи повече после й е малко трудно ставането, че изглежда всичко й е натъртено. Малко фъфли, че и езика си е била прехапала малко, а и може би от раната, вътре между двете долни зъбчета се е увеличило разстоянието и като че ли са малко навътре, има и раничка точно там от вътрешната страна. Сигурно от счупването се е получило и раздаличаване. Вчера се престраших по едно време да ида да видя, където беше паднала, ами те са повече от 3 метра сигурно. Колкото повече време минава, толкова повече осъзнавам, че живее втори живот. Гледам я и рева.
Десем, снимаха я в болницата заради челюстта, та се видя и цялата глава. Освен лицево-челюстия, минахме и през ортопед, детски хирург и неврохирург. Това ме вбеси в боницата, че не стига че няма кой да питаш нищо освен троснатите лекари, ами и в такава ситуация идея си нямам през какви лекари трябва да се мине. Хубаво, че докторът от лицево-челюсти беше млад и свястен. Той ни каза от къде да минем и какво да направим, иначе не 4, ами 14 часа нямаше да ми стигнат. Детския хирург ми обясни, че на тази възраст част ребрата още са хрущялни и това я е спасило от счупване. Счупвания на ребрата можело да се получат само от жестоко скачане върху детето, каквито не редки случаи имали от цигански семейства  #2gunfire

tan4a, как от трети етаж?! Ох дано господ ги пази децата. Че с въженце да я вържа за мен пак няма 100% сигурност.

# 82
Васе, по-добре не мисли повече и не се тормози, защото трябва да мислиш и за бебето. Hug

# 83
Васе, по-добре не мисли повече и не се тормози, защото трябва да мислиш и за бебето. Hug
Да,най-добре станалото станало!

# 84
  • София
Хелоу от мен!

Мина днес изпитът, беше малко по-трудно, отколкото очаквахме, макар че сме правили пробни на курса. Каквото и да е, мина, сега ще чакаме два месеца резулатите  Wink

Ние нямаме още планове за лятото, но яслата беше в ремонт зимата за два месеца и тогава директорката ми беше казала, че няма да затварят лятото. Дано.

Мери, сигурно е бил той - точно вчера. Аз мразя да ходя на Женския пазар, а на него му е и по път. Хе-хе, много си наблюдателна  Party

Васе,  Hug от мен. Мисли си за бебчето повече и по-малко за тази случка. Heart Eyes

Лека вечер от нас (оставих ги моите хора да се приспиват уж, чувам кикот и трополене  Crazy)

# 85
  • София
Мини, силна прегръдка от мен много съжалявам за споходилото те нещастие .... просто не повярвах акто видях подписа ти и снимката ...съболезнованя и мир на прах на баща ти  Praynig

# 86
  • Пловдив Белащица
Мини, моито съболезнования. Мир на праха му. Бъди силна   Praynig

# 87
Момичета, благодаря ви  Hug
Днес загубихме свекър ми, не баща ми, но ако можех да избирам родителите си, този човек щях да искам да ми е баща ...
съжалявам за тъжната нотка в темата ни

# 88
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Мила Мини, аз също видях подписа ти, моите съболезвания. Моят баща почина преди 4 години и е истинска загуба!
Дакра, радвам се ,че при вас нещата се разминаха. За Васи- добре че Господ е бил с вас! Дано Андрея бързо се оправи!

Танча, хайде чакаме снимки!

Сега за нашите планове- очертава се в понеделник да ми е последния работен ден в Германия. Имам да напиша няколко отчета за Фондация и мисля вторник и сряда да не фодя. В четвъртък тук е Петдесятница и не се работи. В петък също няма смисъл. От 25.05. до 29.05- сме цялата група и новата група на заключителен семинар за програмата. Новите ще ги въвеждаме  Joy
НА 30 май в към 21 часа ще сем на летище София. После към Габрово. Юни  няма да работя- искам да си почина малко, а и Гого да тръгне на ясла. Към края на месец юни плануваме море, организатор е мъжът ми Joyмай Албена ще е. И после само работа и това е.

НЕ ни не прибира много, но и в България има многооооооооооо положителни неща!
Ще гледам вече да съм по-редовна и с по-обширни постинги!

# 89
Мини, искрени съболезнования  Flowers Rose.

Деси, Наско е добре, говори много, не спира да щурее. Тази седмица имаше инцидент в яслата...лелката го беше ударила по бузата. Стана по мълчалив, изплашен и не искаше да ходи на "дината".Но когато той ми  ми каза , след едно нощно мислене, реших да говоря със сестрата и моля ви се ... лелката си признала ooooh!. Засега си мисля, че повече няма да си позволи, но все пак ще следя нещата. Едната от сестрите се опита да ми каже, че децата си измислят, но аз си познавам детето и знам кога е изплашено. Хубавото е, че бързо го преодоля и сега пак с желание ходи там.

Общи условия

Активация на акаунт