Радостта ни е голяма - Муцуната отново стана мама!

• 12 892
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Мини,моите съболезнования и от мен! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Специални поздрави за Ник!И много сила,за да превъзмогне момента! Heart Eyes
Извинявай,може би не е подходящо,това ли е дядото,на когото Стефи е кръстена или бъркам.Спомням си,че беше разказвала преди време!
Аз също съм чувствала родителите на първата ми любов много близки,и дори още тогава наричах т.нар. ми свекърва "мамо Данче"(до днес е така,когато сме се чували).Представям си,колко голяма е загубата ви!  Sad

Десем,мъж ми каза,че може с паспорта си да докаже,къде е бил,и на коя дата! Laughing
Приспособлението за прозорците в момента,е именно това,за което пишеш! Mr. Green С ластик на дръжките,и едно старо дистанционно,което подпира прозореца отворен! Joy
А за детската градина,освен да открия една наистина,на конкурентни цени,та да не се чудите къде да изпращате мъниците! Mr. Green Ама 40лв. Crazy
Вили,добре е,че Наско продължава да ходи с желание! Peace Дано нямате повече такива проблеми! Hug
Норче,аз седях в колата на Сливница и чаках мъж ми да отиде до едни магазин,та зяпах минувачите!И го разпознах твоя любим! Laughing
Ама страшно ЦРУ сме тук! Laughing Не могат да се покрият лесно мъжете ни! Grinning

# 91
Мини, Наталче, искрените ми съболезнования! Дано по-леко да приемете загубата!  Прегръдки  Hug

Васе, направо се разчувствах като прочетох какво сте изживели! И на мен ми е един от най-големите страхове това и се радвам безкрайно, че тук няма високи къщи с балкони. Безхаберието и простащината на лекарите са безкрайни, просто... Не си позволявай да се обвиняваш нито за секунда за случилото се. Бог да пази дечицата ни от инциденти и си гледай спокойно бременността  Wink  Hug

Танча, прелестни сте! Сега погледнах в подписа ти и видях, че остават само 2 седмици до сватбата! Пожелавам ти да изкарате страхотно и да е едно приказно, незабравимо изживяване!  Със сигурност ще имаш най-сладката шаферка Grinning

Светли, бързо възстановяване на половинката  Hug

Мила, браво на твоята сладка отличничка  Hug

При нас всичко е нормално. Кари дивее из къщи и прави бели. Днес си прещипа пръстите на вратата  Rolling Eyes но бързо и мина, нямаше лоши последствия. С гърнето сме на никъде. Карина абсолютно отказва да сяда на него. Заявява ми ААА НЕ и иска пампи  #Crazy Иначе много бързо и успешно се научи и вече се къпем на душа като големите деца  Peace

Мамите, които скоро са постигнали успех с гърнето може да споделят някоя хиртинка  Wink

Лека и мека!

# 92
Мини, съболезнования!  Flowers Rose Flowers Rose Винаги в такива моменти се чувствам адски глупаво, каквото и да кажа ...

Winnie, и ние сме до никъде с гърнето. А пък смятам, че това лято е крайно време да го махаме памперса. Калина понякога реве докато не й сложа памперс.

Ето и по едно кафенце:

Ние днес следобед, може би ще бъдем в Южния парк. Ако някой друг смята да ходи там, да свирка да се видим поне  Simple Smile

Желая ви много хубав ден  Hug

# 93
Мини, съболезнования!  Flowers Rose Flowers Rose Винаги в такива моменти се чувствам адски глупаво, каквото и да кажа ...

И аз така. Confused

# 94
Мини, миличка, прегръдки от мен за теб и Ник Hug Винаги е тежко да загубиш някой, когото обичаш Sad , а на Ник само мога да си представям какво му е.

Лили, малко е вероятно, но ако следобед ходим в Южния парк, ще се обадя непременно! Колкото до новата шевка, дано не ви тормози много Peace

И чакаме много шестици, както от ученичките, така и от Норчето Hug

А на вас, Дени, лек път наобратно и приятно изкарване на последните ви дни в Германия!

# 95
Мини, искрени съболезнования
Уини, Мартина ака на детска седалка на тоалетната чиния. Не иска и да види гърнето.
Хубав ден на всички!

# 96
Мини, съболезнования и от мен! Дано Ник и цялото семейство превъзмогнат бързо загубата.
В такъв момент едва ли ще празнувате, но Ви честитя годишнината от сватбата! Дано бъдете винаги толкова прекрасно семейство, голяма любов и разбирателство да царят в семейството Ви!!!
ВилиClose, ако това се случи на моето дете, лелята ще разбере какво е люта македонка. Нямам думи, браво на Наско, че ходи отново с желание на ясла!
С махането на памперса и ние сме до никъде Confused. Сяда на гърне, понякога пишка там, понякога не.
Васе, няколко дни преди да навърша 3 г, навръх Георгьовден, майка ми чистила цял ден и следобяд почнала да простира, аз до нея на терасата, която не е била заградена, а имала само едно желязо като парапет, на което тупала килими, та съм се облегнала на килима и съм полетяла надолу. Добре, че при падането съм скъсала просторите на долните етажи, те са омекотили удара, иначе едва ли щях да се отърва само с напукан череп, без нищо счупено.

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 16:10 от tan4a

# 97
  • Пловдив Белащица
Танча, късмет си извадила голям. А и като знам аз как минах тези стълби, незнам майка ти докато слезне тези три етажа как ги е минала и какво е чувствала. Аз поне за толкова нямах време изобщо да ми минат каквито и да е мисли.

# 98
Мини, прегръдки и от нас! Не знам какво да кажа и знам, че каквото и да е то, болката ви няма да намалее!  Flowers Rose

# 99
Васе, това е голям ужас. Добре, че всичко е наред. То понякога каквото има да се случи ще се случи, не винаги можем всичко да предотвратим. Важното е да свършва добре. Дано по-бързо се оправи буболечката  Hug
Мини, съжалявам за татко ви.  Sad Сигурна съм, че ще се справите двамата с взаима подкрепа  bouquet

# 100
Мини, Flowers Rose Flowers Rose
Васе, нацелувай си детенцето, прегърни я, порадвай и се и се успокой Hug Hug Hug
Мила, браво на ученичката.Петьо се движи м/у 5 и 6, но с английския много го закъса.Там виждаме голям зор.Думите ги знае, но писането го мъчи.
Норче, бързо дай отчет,че още стискаме палци Grinning
Дени, чакаме те вече на наша земя  Hug
Вили, това е ужасно.Аз също съм на мнение,че децата за тези неща не си измислят.
Аз чак накрая на детската градина разбрах, че една от госпожите на Петьо им дърпала ушите и то от други майки.Като го питах и той каза, че е вярно, но не ми е казал.Сигурно ги е предупредила да мълчат.
В унисон със сватбения дух,който цари в темата реших да ви споделя,че с Краси сме решили тази години да сключим църковен брак.На 25.09 стават 10 години семеен живот и смятаме да заявим и пред Господ ,че се обичаме и да благодарим за двете ни прекрасни деца Flutter

# 101
  • София
Mini, моите съболезнования.

Да ви кажа, че критерият за детските градини, който ни даваше що-годе нормални шансове за прием - 1 т. за посещаване на самостоятелна детска ясла, важал само за деца, родени 2006 г. Което значи почти 100%, че няма да ни огрее. Поне имаме още една година в тази ясла, а за догодина вече няма накъде.

dakra, чудесна идея! Ще го правите ли като сватба или само в най-близък кръг?

# 102
  • Пловдив Белащица
Дакра, поздрави за решението.

# 103
Мини, приеми и моите съболезнования.
Нора, много жалко това за точките, но пък за първа група ще ги има.
Дакра, браво за църковната сватба. Ние също имаме само граждански брак, но мъж ми не е кръщаван / и не иска да се кръщава на стари години/, та така ще си караме.
Василена, как е Андрея? Дано всичко е отминало, има ли уплах детенце? Представям си каква мъка е и храненето, ако я боли.
Последните горещи дни Ния беше без памперс навън и вкъщи, без инциденти. Но за сън задължително със, защото иначе ще подгизнем.
Добре беше тръгнала да спира да реве по много в яслата и от събота като текнаха едни сополи, Т, пак е болна и вкъщи.  ooooh!
Мила, браво на каката - отличничка.
Уини, да нацелуваш малката принцеса. За притиснатото пръстче сложи и студено. И ние имахме такъв проблем зимата, но мина.

# 104
Норче, няма да бъде като сватба, а по-скоро в тесен приятелски кръг- кумовете, родителите и две приятелски семейства.Нашата кръстница има вила в Тетевенския балкан и там после ще се съберем с приятелите ни за почерпка Laughing, че без това не може.Спрели сме се на Гложенския манастир, че е най-близо там.
Мира, той и Краси на дърти години се кръщава Joy през 2001 ,когато правихме кръщене на Петьо.

Общи условия

Активация на акаунт