Всички НОЕМВРИйки да изпъчим гърди,скоро,че сме мами и на външен вид ще проличи

• 14 032
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Момичета имам един проблем,който искам да споделя с вас и дано не ви се стори глупаво,но за мен е сериозно!Та така....никога не съм имала проблем с потенето,но сега е някакъв ужас...Онзи ден дори се отказах да ходя на разходка,защото така се бях изпотила под мишниците,че ми се струваше,че се личи от километри и се прибрах в къщи бързо,бързо. #Cussing out Не знам какво да правя-опитах много неща против изпотяване,но нищо не помага.Като си помисля,че тепърва предстоят топлите дни...сигурно ще си седя затворена в къщи! Cry

# 166
Здравейте майчета! Hug
Аз също се потя доста,но си мисля че е от времето на вън!Има ли нещо общо бременноста ни на тоя етап с това??? newsm78
Ето ви нещо забавно!http://www.vbox7.com/play:96f04f5c  Joy

# 167
  • Пловдив Белащица
Светла, аз така бях миналата бременност, особено последните месеци. Много се потях, а пък не понасях тогава никакви миризми до края и така и не си намерих подходящ дезодорант или стик за подмишници без миризма. За това си бях купила бебешка пудра и с нея се пудрих. Тя доста подсушава, ама прави и всичко бяло. Също не е подходяща за потници, че на гънките на подмишницата се събираха бели ивички от пудрата.

# 168
аз за потене използвам odorex. С него се пръскаш 3 вечери и после на 10 дни веднъж и спира напълно потенето, решав3а проблема като запушва порите, но според мен в най-топлите дни лично на мен ще ми е зле с него, все пак неможеш да се охлаждаш. Можеш да пробваш Simple Smile

# 169
Стелету, Гиздов  ли ти каза пола?

# 170
Здравейте всички!
Добре дошли на новите мами   bouquet
Dimna за отичането най-добре говори с лекаря ти.
bela в периода 11 - 14 г.с. се измерва нухалната транслуценция. Нухална гънка се мери на по-късен етап. Гледа се на обикновен ехограф. Аз си мислех, че всеки гинеколог може да я измери. Може би за целта е необходим добър апарат  newsm78
bilyana44 ФМ мисля, че се прави с коремен ехограф.
Стели, честити сини гащи!
С тези ФМ много се обърках. Втората небеше ли между 18 и 23 г.с.  newsm78

Аз вчера бях на ЖК, бебетата са пораснали и си отговарят на седмиците. Неможах да ги видя, понеже монитора е с гръб към мен, но важното е че всичко е наред. Лекарката и сестрата много им се смяха какви движения и челни стойки правели.

# 171
здравейте момичета,аз също чета редовно ,но рядко смогвам да се включа.
Искам да питам има ли някой , който държи температура 37,2?аз от началото на бременността съм така и хем знам ,че е нормално ,хем се притеснявам...

# 172
Здравейте майчета! Hug
Аз също се потя доста,но си мисля че е от времето на вън!Има ли нещо общо бременноста ни на тоя етап с това??? newsm78
Ето ви нещо забавно!http://www.vbox7.com/play:96f04f5c  Joy
Миличкото бебенце  Heart Eyes, толкова е сладичко!
mamagi, спокойно! Напълно нормално е!

# 173
И така понеже Petya28, цитира изцяло мен , длъжна съм да се изкажа и аз.
Радвам се , че си сигурна че ходиш на правилното за теб място на ЖК.
Радвам се също и че повечето мами са на мнение , че всяка от нас има право да сподели какво е преживяла и изказва мнение , а не за да плюят или да хвалят определено болнично заведение , защото никой няма печалба от това.
Та в правото си на още едно мнение ще кажа още едно последно нещо , което е доста показателно за това дали е от класа или не даденото болнично заведение. Знам , че никъде не е идеялно , но как ще приемете факта , че една родилка лежи в обсъжданата болница , докато бебето и се намира в АГ болницата , а не в същата болница, където би трябвало да е , ако имаше дадените условия.
Отново казвам , че не оплювам МД , казвам го с едниствената цел да помогна единствено с мнение на всички бременни жени , все пак ни предстои живот и здраве раждане и за да не попадаме в  ситуации, в които съжеляваме и незнаем за какво сме плащали. Ние сме пациенти , а не някакви си чучула , които само и само за да знаят състоянието на бебчетата са длъжни  да се правят на шутове- вярвам също че и никоя от нас не е влязла с викове и крясъци в кабинета на лекаря си- всички сме интелигентни същества и сме били достатъчно тактични.
Това е последното ми мнение- съжелявам ако съм обременила някои момичета от темата.

# 174
Ами аз лично незнам дали е нормално,никога не съм имала такава или каквато и да е температура от както съм бременна! newsm78
По добре се обади и попитай някой лекар за професионално мнение,е поне така мисля аз!И все пак може и някоя от мамите тук да ти помогне! Peace
Момичета,аз пък имам някакво бяло течение,за което док ми каза че било нормално ако не е прекалено силно и все пак се притеснявам! Sad Има ли някоя от вас с подобен проблем и как го решавате??? newsm78

# 175
  • Пловдив Белащица
mamagi, няма от какво да се притесняваш. Попринцип би трябвало след 12-та седмица да ти спадне (не съм много сигурна за седмицата обаче). Температурата е от жълтото тяло, което поддържа плода до към тази седмица някъде. После бебето започва да се поддържа от плацентата и жълтото тяло изчезва, от там и температурата. Но пак не съм много сигурна за седмиците. (Някаква такава информация ми е останала от преди, дано да не пиша някакви големи глупости  Confused)

# 176
Привет... Simple Smile
Аз отдавна не съм писала, но си ви чета. При мен нещата вървят добре, започнах с витаминките, предстоят ми генетични изследвания и т.н. При първите изследвания кръв, урина и вагинален секрет всичко беше добре, само дето при вагиналния се показа някаква бактерия, която сега ще лекуваме със свещички, за да се махне гадината... Аз си знаех, че нещо ще има, защото от известно време наблюдавам бяло-жълтеникаво течение, очаквах да се появи нещо на резултата от секрета, но ще се оправим. Все още понякога ми се гади, но поне не съм повръщала... Иначе се чувствам перфектно, то и с първата бременност бях така, подобна е за сега.. Wink
А, като казвам на дъщеричката си Даная, че мама ще има бебе и тя ме пита: "Мамо от къде ще си вземем бебе" и аз и обясних, че бебе не се взима, а мама и тати като се обичат и става бебе в корема на мама, а тя отговори "Даная като обича много мама и тя ще има бебе в корема"  Joy При което паднах...  А, тя иначе казва, че искала братче, но да видим какава ще е изненадата...

bela в периода 11 - 14 г.с. се измерва нухалната транслуценция. Нухална гънка се мери на по-късен етап. Гледа се на обикновен ехограф. Аз си мислех, че всеки гинеколог може да я измери. Може би за целта е необходим добър апарат  newsm78
Каква е тази нухална гънка  newsm78 за първи път чувам...?

svetla_nka8305 , защо не се посъветваш с дерматолог... Незнам какъв друг съвет бих ти дала, просто незнам, но наистина ти съчувствам, неприятно е. Hug

miracle82 , тук в Ст.Загора няма избор на здравно заведение в което да раждаш, едно родилно имаме и една частна клиника в която също има родилно отделение, обаче според мен си зависи от лекаря, защото обстановката не е лоша толкова в нашето АГ и като имаш на кого да разчиташ, няма проблем. А и най-важното наистина е детето да се роди живо и здраво и майката да е добре.

Steletu , честито, как го видяхте тоз мъж толкова раничко... Party

mamagi , моята не съм си я мерила, но за успокоение твое ще я видя и аз как се движи, моята... Peace

Това е мамчета, пак ще се включвам чао!!!

# 177
И аз не мога да кажа нищо по въпроса с температурата, защото нямам навик да си я меря. Но ако не те втриса и не ти създава дискомфорт няма какво да се тревожиш - кръвните изседвания без друго ще покажат има ли някаква инфекция или не.

# 178
  • София
Neya, Мариета, клипчетата, които сте пуснали са страхотни  Joy Joy Joy

Мариета, и аз имам леко бяло течение и след микробиология бяха изолирани единични кандида. Доки каза, че може да ги полекуваме, но след 14-та седмица. Другата седмица съм при него и ще ти пиша пак какво ми е изписал. Една микробиология няма да ти навреди  Peace

Кузманка, много сладка твоята щерка, какви ги говори  Heart Eyes Ще ми се и моята да беше в такава възраст, ама по-малка ще стане кака  Wink

Мамаги, температурата скоро би трябва да спадне, какво ти е казала Василена. Ама ти наистина как се усети, че имаш температура..? Аз никога не я меря, освен ако не съм болна  newsm78

Steletu, честит  stork-boy

На всички  Hug

# 179
Хрисси Гиздов ми го каза да, той още предния път имаше съмнения, но сега вече каза, че си вижда мъжки генитали и така... Незнам как го е видял, ама щом до сега на всички, които са ходили при него име  познал, поне на тези, които аз познавам, значи е добър в определянето  baby_neutral

Аз мисля, че 15-16-та седмица вече е нормално да може да се види какво е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт