Кога и как се захранват бебетата?

• 47 051
  • 116
  •   1
Отговори
# 60
Безмлечната каша не съдържа АМ и е предназначена захранване по принцип особено когато бебето е на кърма за да може кашата да се направи с кърма докато млечните си съдържат АМ. Аз започнах с млечна на Милупа тъй като бебето ми ядеше АМ Аптамил а то също е на Милупа. А някои майки приготвят безмлечната с АМ което бебето яде.
Ние също сме на  AM Aptamil и също мисля да взема каша на Милупа.
А тази млечната,готова за консумация ли е в такъв случай?
И още нещо- захранването преди или след АМ?кОЕ СЕ ДАВА ПЪРВО?

# 61
  • В полите на Пирин планина
Безмлечната каша не съдържа АМ и е предназначена захранване по принцип особено когато бебето е на кърма за да може кашата да се направи с кърма докато млечните си съдържат АМ. Аз започнах с млечна на Милупа тъй като бебето ми ядеше АМ Аптамил а то също е на Милупа. А някои майки приготвят безмлечната с АМ което бебето яде.
Ние също сме на  AM Aptamil и също мисля да взема каша на Милупа.
А тази млечната,готова за консумация ли е в такъв случай?
И още нещо- захранването преди или след АМ?кОЕ СЕ ДАВА ПЪРВО?

Даваш пирво 1-2 лъжички от твърдата храна, с която си решила да захраниш, а после - АМ.

# 62
  • Монтана
Да готова е за консумация единствено трябва да добавиш вода специално на Милупа кашите стават идеални за консумация ако се спазва указанието на приготвяне на кутията.

Първо се дава каша и след това се дохранва с АМ.

# 63
Да готова е за консумация единствено трябва да добавиш вода специално на Милупа кашите стават идеални за консумация ако се спазва указанието на приготвяне на кутията.

Първо се дава каша и след това се дохранва с АМ.
Благодаря ти много tanq_mt    bouquet ,вече ми стана по-ясно!
Имам и 9 годишна кака,но ...... не помня кое как..... Simple Smile

# 64
На 6 месеца със няколко лъжички зеленчуково пюре.

# 65
  • София
ние сме на 5м и след 1м ни предстои захранване, ще следя темата и ще поизчета из форума примерни схеми за захранване, за да не ви питам пак едно и също нещо, но си запавам правото за консултации с вас ако има нещо неясно  Peace

# 66
ne sam saglasna s tova 4e trqbva da davat sok4eta 4ak kam 6 mesec az zapo4nax na 3 mesaca i polovina da mu davam sok ot qbalka sok ot morkov,i sega zapo4vam i plodovi piureta newsm44 newsm44

# 67
Запис да ви следя. Сега сме на два месеца. Мисля да захранв На 6 месеца, но не съм сигурна дали със зеленчуково пюре или с каша без глутен.

# 68
Моето дете е на 4 месеца и според Педиатъра е добре да я захраня с картофено пюре, но смятам да изчакам до 6ти месец и тогава да захранвам.
Сокчета също не съм започнала да давам Embarassed

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 21:22 от 30god

# 69
Моето дете е на 4 месеца и според Педиатъра е добре да я захраня с картофено пюре, но смятам да изчакам до 6ти месец и тогава да захранвам.
Сокчета също не съм започнала да давам Embarassed
Правилно смяташ! Peace
Не бързай и със сокчетата, бебето няма да загуби нищо от това. baby_neutral

# 70
  • София
Не съм на това мнение,особено след като педиатъра съветва друго.
Децата,които се  развиват нормално може спокойно да си се захранват след 4-тия месец,А сокчетата са витамини!
Ако детето е на кърма пак добре,но ако е на АМ според мен е по-полезно да се захрани и да яде нормални неща,а не химия.

# 71
И аз мисля като hetera Peace

# 72
Здравейте, и аз се записвам, за да следя темата. на 2,5 мес. сме и имаме голям проблем с изхождането като сме на изключително кърмене, но 7 и повече дена не се изхожда. Бабите около мен ме побъркаха, искаха да му давам сок от ябълка, че да се изходил, но категорично отказах. Четох много из форума за сока от ябълка и въвеждането му първо като друга храна и си изградих твърдо мнението, че ще го дам чак след 7-ми мес. И аз мисля към 5-6 мес., ако продължавам все така да имам кърма, да го захраня със зеленчуково пюре и то с тиква, че да започне нормално да се изхожда. ОК е така нали?

# 73
А сокчетата са витамини!
Ако детето е на кърма пак добре,но ако е на АМ според мен е по-полезно да се захрани и да яде нормални неща,а не химия.
Кои сокчета са с витамини? АМ прелива от витамини:))
А кърмата newsm78 зависи мамата с какво се храни! Ако е минала на марулена диета, за да сваля кг, които са и останали  от раждането....аман ти и кърма! Sick

# 74
30god не си права - най-естествената храна за детето си е кърмата и не може да се сравни нито с АМ нито със сокчета или каквото и да е друго. Нямаше толкова да се насърчава кърменето и да се препоръчва бебето да е до 6 мес. само на кърма ако не беше така. Това си е доказано!

Общи условия

Активация на акаунт