НОЕМВРИЙЧЕ весело лудува за забрани не ще и да чува

• 17 578
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
Бакси, преди време писах, че майка ми е с такъв проблем от тинейджърските си години  Confused По същия начин лекарите вдигаха ръце и не можеха да установят каква е причината, та тя се постара и следеше как и от какво и се появяват афтите. Знам само, че когато яде ядки, пие повечко безалкохолно и най-вече от обезболяващи медикаменти и излизат, та се старае да ги ограничава тези неща, иначе си е жива мъка  ooooh! Имаше едно мазило с антибиотик, което много и помагаше, но са го спрели от производсто гадовете  #Cussing out Ще я питам как се казваше, ако все още е останала в мрежата някоя бройка, ако искаш да го потърсиш  Peace А, да - и болен зъб ако има, също и излизат  Rolling Eyes

# 16
ТИАНКА, ЧРД! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЩАСТИЕ, УСМИВКИ И ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО!   bouquet

Мимоз, да е жив и здрав племенника и да стане красавец като братовчед си  Peace Нека мамите с повече опит кажат за температурата, но на мен ми звучи притеснително. Аз докато стана на 17 години всяка зима  Shocked карах пневмония - къде двустранна, къде едностранна и само една единствена лекарка успяваше да чуе, че има проблем, пращаше ме на снимка и хоп - бонус. Другите кифли и кифладжии си мислеха, че си измислям за бележка за училище (хем ходех с майка ми), защото освен Т вечер други симптоми нямах абсолютно никакви  ooooh! След един такъв случай мама почти наби една лекарка, тогава си умрях от срам  Embarassed, но сега оценявам какво й е било на нея  Twisted Evil

Боянче, как издържаш тези кризи  Tired Хем ми е мъчно, че Константинчо се мъчи, хем си представям какво ти е  ooooh! Дано изникнат пущините и да не тормозят повече детенце  Hug

Теди, ако детето тръгне на държавна ясла, а ти си в платен ГОДИШЕН отпуск си получаваш 110 лв. на месец, ако се върнеш на работа също. А ако не работиш ти ги спират. (но ти трябва да декларираш, че не работиш, иначе може да ти ги изплащат. Риска е, че ако се усетят ще те карат да ги върнеш). За неплатения отпуск не съм сигурна, но би трябвало да получаваш 110 лв., защото независимо дали работодателя ти ти дава заплата, той си ти внася осигуровки, данъци и т.н.

Просто Аз, предвид цената за която сте купили количката, 600 лв. е изгодна оферта. Но предвид факта, че има и доста сносни варианти за нова количка (450 лв - 2 коша + 60 лв. за кошче за кола) ще е по-трудно да намериш купувач. Пусни във всички сайтове за бебешки неща и все ще изскочи желаещ  Peace

Катюш, големи машини, да не подкараш някоя  Naughty  hahaha

Бакси,  ooooh!

Роси, всички си отразила, а за себе си нищо не си писала  Thinking Все пак ето една  Heart Eyes

# 17
Ели, що не съм писала, значи съм добре  Joy
Прегръщам те  Hug

# 18
  • София
Хелоууууу   bouquet

Ние за поредна вечер не спахме, такова чудо не е било от поне 6 месеца. Явно ни избиват последните кътници (само 3 зъба ни останаха) и Кари е супер нервна, буди се постоянно и приплаква. Пие мляко като новородено по 2 пъти през ноща  #Crazy Не дава да й мия зъбите, защото явно много я боли венеца... Абе въобще в чудо сме се видели  ooooh!

Мимоз, честито ти племенниче  Hug Живо и здраво да е малкото юначе  Hug Дано бързо да се оправите и повече никакви температури и болести  Peace За жалост съм съгласна с Еличка, че е добре да отидеш и на друг доктор, хубаво да ви преслушат и ако трябва и рентген да минете...

Теди, ако не работиш, а пуснеш детето на ясла, ти спират парите (както Ели е казала вече)   bouquet

Просто Аз, за количката бих заложила на офертна цена от 570-80 лева, като според мен на около 500 лв можете да постигнете сделка  Mr. Green Вероятно ще трябва да помислиш и за куриерски разходи, освен ако не намериш купувач в същия град. Както са ти казали момичетата, Продавалника е много добър ориентир, така че виж там (има доста колички като твоята, виждала съм ги на цени от 400 до 600 лева в зависимост от периода на експлоатация и състоянието).

Билба, здрасти  Hug Отдавна не си се включвала. Никола явно наистина е голям калпазан  Heart Eyes Аз пак исках да те питам за зимния кош на количката ти, защото ... виж ми втората лентичка  Crazy

ТИАНА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  Hug  bouquet

Отивам да поработя  Hug

# 19
Роси   Joy  Joy  Имам навика пръстите ми да избързват,а мозъка ми да си измисля заглавия и имена. Embarassed От сорта на кажи ми първата и зредната буква и аз ще ти кажа думата....а в състоянието ми май невнимателността ми се повишава. Извинявам се на носителките на иментата - това не променя отношението ми. Hug

# 20
Тиана, честит рожден ден!  bouquet

Мимоза, аз съм имала един-два сблъсъка с висока температура и това, което всеки педиатър ми е казвал е, че ако до три дни не се смъкне температурата, се предписва антибиотик. Но едва след тези три дни. Отделно трябва всичко друго да е чисто - уши, гърло, дробове, нос. Повечето вирусни заболявания протичат точно така - няколко дни температура, много висока, без други признаци. Ако след първите три дни няма подобрение, се смята, че организмът е отслабен и има и бактериална инфекция, тогава вече па кслед преглед и евентуално изследвания на  кръв и урина се изписва антибиотик.
Щом при вас трети ден няма подобрение, явно антибиотикът не лекува заболяването - или не е подходящ (т.е. бактериите са резистентни), или просто е вирусно заболяване (грип, шарките също почват с температура, варицелата доколкото знам - с висока).
Иво беше на 11 месеца, когато за пръв път ми причини това - 3 дни с 39 градуса, само сучеше и спеше по цял ден. Всичко му беше наред, само дето имаше температура. На третия ден вечерта спадна и повече не се появи и не разви никакво заболяване. Така и не разбрахме какво е било, може би - грип.

ПростоАз, ако знаеш английски можеш да търсиш в гугъл night terror и да видиш дали признаците съвпадат. Най-важното е да знаеш, че не е притеснително и нищо не се прави по време на пристъп - не будиш, не светваш лампа, не успокояваш, само пазиш да не се нарани, докато се мята. В един момент ще се отпусне и ще заспи, пристъпите са няколко минути само. Кошмари няма, затова и сутринта няма да има никакъв спомен от случката. Ако си спомниш какво се е случвало предните пъти, като е имала такива изпълнения, ще можеш да я предпазиш - обикновено става при преумора, някакви силни емоции през деня, ако не си е доспала. Това е - не се притеснявай, не е страшно, израства се.

Нямам време за повече  Rolling Eyes Днес не стачкувам и - ясно ви е.

# 21
Привет .Креми,нямаш никакъв проблем за зимния кош,но е в Трявна и ще трябва да ти го докарам от там юни като си ходим.

# 22
Здравейте!
Тука е някаква адска буря,егати и времето гадно Shocked Дано свекито да е прибрала Ивче навреме.
Мимоза добре,че Юлчето се е включила с обяснение,дано да се оправите Praynig
Теди честита ви ясла
Креми,Бояна дано да приключи скоро това зъбоникнене гадно Praynig Аз не искам да си представям пак Ивчето няма да ми спи по цяла нощ и ще плаче ooooh! Аз колко се оплаквах като се роди Ивче...ама тя спеше по два-три часа на денонощие,не на вечер ooooh!
Тианче честит рожден ден! Да си жива и здрава и все хубави неща да ти се случват!
Нещо днеска ми е много криво и депресирано,от времето ли,що ли Thinking Снощи сънувах много гаден сън с Ивче,може и от това да е..Искам днеска нещо хубаво д а ми се случи...

# 23
ТИАНКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА И УСМИХНАТА! Hug

Тук е едно лигаво време - ту пече, ту ръми... Crazy Ходихме само до магазина сутринта и това беше. Да ви разкажа за снощи. Нали сложихме Пентаксима сутринта. И следобед Симона си заспа спокойно, събуди се в чудесно настроение, игрива...обаче към 16 ч някъде се кротна...и не ще да върви, само на едно място седи...не искаше да слиза по стълбите (люююююбимото занимание), абе омърлуши се. Tired Към 19 вече мрънкаше, опитва се да клекне и не може и към 20 вече си ревеше. Sad Болеше я крачето. Т беше 37.1, заспа и до към 23 проплакваше...милинкото. Събуди се, обаче, веселичка и днес пак е на мама щурачето. Heart Eyes

Мимоза, офф като чуя Т и настръхвам. Дано днес сте по-добре. Praynig

Креми, Боянка, да излизат бързо зъбчетата и да се успокоят дечицата. Hug

Толкоз за сега. Ще ви наглеждам.  bouquet

# 24
Милички,
благодаря за прекрасните пожелания! Hug
Не мога да ви спретна виртуална  почерпка ,  Embarassed, за това ви поздравявам с една песен Hug Hug Hug Hug
http://www.vbox7.com/play:27b0fc80

# 25
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТИАНКА  Hug-
МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ,
ВЪЛНУВАЩИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ И НАЙ-МНОГО УСМИВКИ!

# 26
Мами, днес не можах по-рано да се включа по-рано, но слава богу младежът е по-добре май и днес цял ден кръжа край него Wink
Сутринта имахме висока Т пак. Ходихме на доктор. Диагнозата е ангина. Подложен е на диета, защото има зверски дрис  Confused Дано има подобрение, че иначе лошо. Доки искаше да ми дава направление за болница за всеки случай, но аз отказах  Naughty Утре сутрин ще правим изследвания за да видим какво е положението.

Тианка честит рожден ден, мила!   bouquet  bouquet  bouquet Бъди здрава и много обичана мама и съпруга!

Юле, мерси за изчерпатения отговор, както винаги  Hug и на всички останали за загрижеността  Heart Eyes Ще пиша пак за да ви кажа как вървим с оздравяването Wink Дано само към 19:30 не ни споходи пак високата Т  Praynig

Целувки и до скоро!

# 27
Цял ден не успях да намеря време да напиша поста,който исках и затова влизам набрзо

Тиана,Честит Рожден Ден! Желая ти много много късмет,здраве и сбъднати мечти!
Бъди все така страхотна... благодаря ти за подадената ръка!
Hug

П.П...надявам се си се посмяла днес и не се сърдиш на непокорните ми пърсти Rolling Eyes

# 28
Здравейте и от мен.

Честит рожден ден на Тиана.Желая и много здраве щастие и късмет.

Mimoz@ дано бързо се оправи детенцето.

Ние днес бяхме на консултация.Само я теглиха Ива  а ваксината остана за август месец.За три месеца е наддала само 100гр и е пораснала с 1см.  Сега тежи  9.700   и е дълга 78см.
Креми и Ива е в период на зъбоникнене.Само мрънка и проплаква по цяла нощ.Страшно я мъчат тези зъби.Ами те май само я мъчат а не изникват.Уж вече е голяма  а има само шест зъбчета.Милата има още много да се мъчи.

# 29
  • София
Нямам енергия дори да ви изчета подробно, у-ми-рам за сън! Разбрах само, че съм изпуснала 2 рожденнички. Е, за едната поне още не съм окъсняла съвсем.
Тиана, Лучи, да сте живи и здрави и всеки ден да имате повод за поне една усмивка на щастие! Изпращам ви много целувки и най-най-искрени пожелания!

Василия е в ужасна агония със зъбите, никога не е било това чудо. Снощи заспа в 1ч., дотогава рева със сълзи, сърцето ми скъса това дете. Дупето й се е изприщило до кръв! И от това става още по-тежко положението. Нищо не помага от нещата, които съм ползвала досега. Водих я днес при педито, изписа Тридерм и ако до 3-4 дни няма успокоение, ще ходим на кожен лекар. Според нея е инфекция, резултат от срив в имунната система, който пък е предизвикан от зъбоникненето. Оня ден й изби един кътник, но са се наредили кучешки, кътници и един резец има да избива още  ooooh!

На всичкото отгоре аз съм яко в джаза, фърча като финикиец, нямам време да отида едни обувки да си купя. Днес  на път за борсата хванах едно такси, помолих го да ме изчака 5 минути пред Коридата на Стамболийски, влязох, хванах първите 41-ви номер, които видях, и ги купих. Е те така пазарувам аз  Tired То и с дрехите е същата работа  ooooh!

Толкова ми е преляло, че тая вечер спонтанно реших утре да отида и да избуфкам 1500 лв. за новия модел на Никон, малко да отпуша напрежението  Whistling Пък после може и да си го бия у главата. Все пак се надявам да е успешна покупка, бях я планирала за малко по-нататък, ама ма***та му пък  Crossing Arms

Да не излезе сега, че много се оплаквам. Важното е, че има работа и все пак правя неща, които ми харесват. Лека-полека се надявам да вляза в ритъм.

Лека нощ ви пожелавам! Навярно ще пиша пак в неделя, че дотогава съм в матрицата  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт