НОЕМВРИЙЧЕ весело лудува за забрани не ще и да чува

• 17 583
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
П.С. Ако някой се разсърди от мнението ми ще го намеря и ще му плесна два шамара  Joy
Ей сега стана боя... Mr. Green Mr. Green и то женски-якооооооо. Айде в 6 на въртележката да си удряме шамари.
Аз по темата няма да се изказвам, че много ме мързи-така ме е напекло, снощи си легнах много късно и в моментаааа ми е все тая за детските площадки....макар, че аз май съм от онези дето Елица им се подиграва и ще яде бой. Или по скоро тогава ще спра да се държа като тях, когато съм с нея и да види кон боб яде ли и колко търкалета ще изяде по главата я Лена, я некое друго детенце (Таш знае какво се случи с Алекс). като си го знам, че е хулиган как да го оставя сам...ще спрете да ме викате на срещите...това ще стане.. Laughing Laughing

# 46
Сладур, и аз вървя след мойта. Mr. Green Най - малкото, защото площадката ни не е обезопасена и лесно може да стигне на улицата и то търкаляйки се, защото има лек наклон. Laughing Но, ако се заиграе в пясъчника не й вися нон стоп на главата, острани съм и следя да не хвърля пясък по другите деца (много  Whistling

Медхен, съгласна съм с повечето от нещата, които казваш, може един шамар да ми удариш. Laughing НО това, което Галето описва и на което аз съм била свидетел далеч надхвърля обичайните детски игри и веселби. Да уточня, че говоря за по-големи деца от нашите - на 4-5 години. Те понякога буквално полудяват и никой не е длъжен да им търпи лигните. Naughty Всичко си има граници. За съжаление детските площадки са кът тук и както аз отдръпвам Симона да не пречи на батковците и каките да се пързалят, така и другите майки мога да следят по-големите да не дърпат играчките, да не се гонят из пясъка, и други подобни. Simple SmileАма пък аз напоследък ги строявам в 2 редици. Naughty ми яяяяяя,аз даскалка ли съм или кво? Mr. Green

# 47
  • София
Здравейте, побойници мои! Laughing

Медхен Ти се смееш, но вчера на една нова площадка до нас дойде едно две годишно момиченце с детегледачка и двама телохранители- с вратове, ланци, радиостанция и всичко.  Joy Едно детенце му взе играчката в пясъчника и гледачката каза "Върни му я веднага". Всичко върнаха и не съм виждала по- тихи игри на пясъчник преди. Та зависи от случая. Ако искаш да се бием ще ти пратя Константинчо, че той се размахва по- силно и спонтанно, но не отговарям за последствията. Laughing

Ще ви пиша пак по- късно, че сега ми се ще да релаксирам с темите за децата- убийци и секцио без показания. Joy

# 48
Боянка, попаднах на страхотно твое мнение в темата за секциото и направо ми се искаше да напиша - Пък Бояна е от нашите ноемврийки! Sunglasses Laughing Hug

# 49
  • София
 Joy Joy Joy

Бояна, разказа ти ме разби  hahaha Какви телохранители на детската площадка, ужас... Темата за секциото и аз я следя, ама коя е тази за децата-убийци?  newsm78

Медхен, това за храненето е голяма истина, и ние я практитуваме. Но за жалост 2 дни при баба и деди водят до влошаване на апетита и покачване на претенциозността и лигавенето Laughing При нас и при гледачката обаче принципа работи безотказно  Peace

Относно площадките, за жалост досега не съм намерила достатъчно обезопасена, на която да мога да се отдалеча от Кари на повече от 3 метра  Rolling Eyes Ако намеря такава, и аз с удоволствие ще се отдалеча, ще се разговоря, а като родя и цигарка сигурно ще припаля  Blush Кари си дава играчките, но определено я уча да пита дали може да си играе с чуждите. Добре е, че е спокойна и дори да й изтръгнат нещо от ръцете, тя се обръща и си намира друго с което да си играе  Crazy На Лена ще й мине този период, споко  Hug Я кажи сега, един или два шамара заслужавам и какви, обикновени или "с обратното"  Mr. Green

Много ми хареса подхода на Юлето, не бях се сетила, но твърдо смятам да го практикувам  Peace Благодарности  Hug

# 50
На мен пък ми е интересно какво правите повечето във форума "Бъдещи и настоящи майки" Laughing,аз от месеци не съм влизала там Rolling Eyes
Бояна и аз прочетох поста ти newsm10

# 51
  • София
Тая Елица с една закана как размърда темичката  Joy Joy Joy
Предполагам, че като говори за лудите майки, дето си ходят след децата, мисли за мен, ама ще се направя, че не съм забелязала  Mr. Green
Иначе с Мими и нея ония ден в парка си изкарахме страхотно, толкова смях падна, а Слави е очарован от тях  Wink

Александър вчера ни го върнаха от яслата със съмнения за конюктивит, та сега са у дома с баща си, само ги проверявам през половин час  Embarassed.Вечерта ходихме до болница Лозенец /нашата педка нали е само на смени, а това дете не се научи в кои часове да се разболява  #Cussing out/, попаднахме на страхотна лекарка, Али и той само я гледаше и пърхаше с мигли.Та да знаете, ако му се наложи на някой-там има денонощно дежурен педиатър  Peace

Креми, аз настръхвам като разказваш случката, представям си на майката какво и е било  ooooh! #Crazy.Поне може да си спокойна с тая гледачка, дано винаги реагира така адекватно и бързо  Hug

Ванилия, вие направо сте от най-ужасните купувачи  Joy Joy.Имам една приятелка, която ми къса нервите по магазините, ама така избира и намира кусури на всичко, че накрая се скарваме и се чакаме в някое кафене след шопинга  Laughing.Я тропни по масата, че жената отговаря за къщата и взимай бързо всичко намислено  Heart Eyes

Цеце, честито апаратче, мила моя   bouquet Hug-да снимаш все хубави хора и срещи и после да ни ги показваш  Laughing.Тъкмо ще ме светнеш сега за снимане на едни цветя.Искам да снимам едно цвете от различни ъгли и само части от него и да го дам в една печатница да ми направят 3 пана за над дивана.Не мога да го обясня, но в главата ми е супер.Непрекъснато ми омръзват украсите по стените, картините, които харесвам, са невъзможно скъпи, а нещата по магазините са ми супер стандартни.Аз се отплеснах в ненужни обяснения, де, просто искам помощ в снимането и по-добра резолюция  Rolling Eyes

Подмазваческият подход на Юлчето с някои деца и аз съм го пробвала, ама за да не се скарам с майките им  Joy Joy.Юлче, кога ще ги съберем малките да видим кой е по-суетен, Али изкарва такава сваляческата физиономия като му направиш комплимент, че ще се предадеш  Joy

Сутринта Александър гледа Мързел град и там главният герой си изми зъбите и после си хвърли четката за зъби с премятане назад, за да уцели мястото и в стената.И Алекс да не остане по-назад, поиска да се мие и той /по принцип много обича  Laughing/ и накрая се обръща с гръб към стената и я мята назад Joy Joy Joy, попивателни, трябва съвсем да внимаваме какво правим пред тях  Mr. Green

# 52
 Hug Hug Hug Ето ме пак, докато Ники се разбужда, овързан с коланите на количката/не може да мръдне/, аз да допиша.
Днес отидохме пак на онази площадка, бяхме си само ние и още 2-3 майки  смалки деца-к-е-фффф!
извод: Ходим там преди обед!!!
Ели в никакъв случай не си мисли, че някой ще замахне с камък, аз съм много толерантна и търпелива към всичко и всички, говоря тук за деца и действията им...., но понякога прекаляват хората и децата! Никога не ходя след Ники, седя си кротко и го наблюдавам само, ако видя, че ще се удари или падне скачам, спасявам го и пак сядам, затова днес го оставих да си ходи и да си се оправя сам, реши,че иска да си ходим и отиде към вратата на площадката, която не е била затворена добре и той като се облегна на нея и тя зайна, а от нея започва улица с коли, той мигом беше почти пред една кола,  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy бях със ЗИТА, сърцето ми скочи в гащите и петите, умрях си, едва го спрях! Лошото бе,че там след вратата има склон надолу и той пое инерцията. УЖАСССС! Настръхнах и от разказа на Креми, защото мен ме сполетя днес, почти. На косъм не смея да се замислям повече, какво би могло..... не... спирам. Няколко дни няма да ходим, че ме е страх малко. Ама как се отвори тази врата бе. да му се.....
А за шамарите, една от майките там днес ми каза, че едно 4г дете вчера след акто тя му казала, да не удря и засипва с пясък детето й то отвърнало, "А искаш ли да ти ударя 2 шамара"???  hahaha Тя се почудила и в същия тон, питала майката, той ли иска да ме удря... майката не била много очудена, поне видимо!
Ужас, незнам как бих реагирала, затова се страхувам и наистина се чудя къде на скришно място да идем и да си играем с Ники само 2-та, на вилата си беше супер, но вече сме в действителноста!?!
ЖивоТ!

Обичам ви.

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 16:35 от Galaxy_26

# 53
Темата за децата - убийци е в клюкарника. А в Нашите деца стоим ,щото там е темата за детските градини  Mr. Green

.Юлче, кога ще ги съберем малките да видим кой е по-суетен, Али изкарва такава сваляческата физиономия като му направиш комплимент, че ще се предадеш  Joy

О, аз съм лесна  Blush Ама да те видим теб, като накарам Иво да те напърха с мигли!

# 54
Привееееет  Hug бонбони. Много ми домъчня за вас. Вече съм си в София и дори ви изчетох току що  Laughing.
Прибирам се да си видя детенцето и довечера ще драсна някой ред.
Обичкаси ви нали знаете  Heart Eyes

# 55
Ако искаш да се бием ще ти пратя Константинчо, че той се размахва по- силно и спонтанно, но не отговарям за последствията. Laughing

Боянче,  Naughty я не изкарвай сега име на детето. По-спокойни родители от вас не съм виждала, така че е лудост да твърдиш, че Константинчо е не знам какво си. Я нацелувай бързо човека и хич не му намирай кусури на детенцето  Heart Eyes

Мими, Таш, нямам предвид да не пазите децата (споменах как Боянчо щяха да го пребият с колелото), мисълта ми е след някой и друг месец като ходят по-стабилно без да падат назад като дъски ако изкачват баирче (за справки Лена), тогава няма да тичам след нея и да я придържам, да не си счупи немиратската главичка, нито пък ще се впечатлявам особенно ако някой й вземе за малко играчката. НО това, че уж не сте ме разбрали няма да ви спаси от шамарите  Mr. Green  hahaha Мими, а Боянски беше толкова миличък и такъв гушклив, че ако не бях там, когато запозна Алекс с буталката отблизо, нямаше да ти повярвам.

Цеце, честито  Hug

Аз ако знаех, че два шамара ще ви раздвижат, отдавна да съм ви обиколила по адреси  Mr. Green Само преди това да кажа, че "хора с очила не се бият"  Crossing Arms (Т.е. само аз ще ви бия  Peace)

# 56
Хъ, тъй ли било. Като ми позвъниш, преди да ти отворя, ще надяна моите цайси и да те видя тогава.

# 57
# 58
ЕХО, къде сте....  newsm78 newsm78 newsm78
 И квоооо, Цецето купи фотото и отиде да снима, ами другите краставици, къде са?
Ние се върнахме точно от Борисовата, заваля ни, скрихме се под чадърите на кафетата до слона и сега си идем по живо по здраво  Laughing
Аз съм гроги, едва гледам, оциклих се днес и от това ме понаболява корем и чудо.
ставям ви за днес.
Беше ми драго да си попиша,че се бяхме забравили с вас. Айде мацки.... цалуФки.

# 59
  • София

П.С. Ако някой се разсърди от мнението ми ще го намеря и ще му плесна два шамара  Joy

Ще ме умориш направо. Лелееее. Да те предупредя от мин седмица съм с цайси. Ако може ела те ни гасти , ама боя го пропунете  Laughing.

Каталясах. Търчахе цяла банда деца със се майките из нашата улица. Хората само спираха да ни се радват. Пък на гърне играхме ) играта дето се въртят в кръг и после клякат ). Пък на криеница. А Ннина барабар с другите деца тича, крещи гони се. Пък на пързалка  от една купчина пясък ( по дупе - голям кеф ). Лудницата беше яка. Само баща й я  изкъпа и отнесе плувката. Сега Ники ми прави едни крилца и салатка и аз отнасям плувката  Mr. Green. Резил одеве заспах докато я приспивах  Blush.

Креми, от разказа ти направо настръхнах. При нас доста ягресивно карат и като не е пред очите ми направо ........  Praynig Дано не се случва на никой.

Галенце, трябва да спретнем една площадка скоро време.
Пък и нещо като, че ли Роси ми избяга от хоризонта.
Цвете, страхотнен подарък си си спретнала . И аз искам пък  Crossing Arms

хапвам и заспивам
лека на всички

Общи условия

Активация на акаунт