НОЕМВРИЙЧЕ весело лудува за забрани не ще и да чува

• 17 585
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
Толкова ми е преляло, че тая вечер спонтанно реших утре да отида и да избуфкам 1500 лв. за новия модел на Никон, малко да отпуша напрежението  Whistling Пък после може и да си го бия у главата. Все пак се надявам да е успешна покупка, бях я планирала за малко по-нататък, ама ма***та му пък  Crossing Arms
Е това е приказка!!! Кой модел ще купуваш?? чеее и аз съм заделила ама по-малко бе....да не съм назад с моделите..уж и от Италия ми помагат (сещаш се кой)....
И Боян беше с адски червено дупе-това да не е мода...никога не е бил така....нищо не помогна и накрая купих некъв крем ЛАВАНДА.....и....за половин ден се оправи...Така и не разбрах от какво е....
Катеее прибра ли се-организират ни тиймбилдинг в Долни Лозен...в събота....

# 31
  • София
Мими, Nikon D5000  Peace

Опитах се да ви доизчета, но ще наваксам утре. Всички болни да оздравяват, дупетата да се оправят! Hug

Лека нощ!

# 32
Здравейте милички !
 Hug Hug Hug Hug HugБлагодаря ви!
Днес ще монтират секцията newsm44, съпружеското тяло има проверка и не знам дали ще си дойде навреме  Thinkingмай ми мирише , че аз ще се оправям с майсторите Crossing Arms
 Вчера ми беше хем хубаво ,хем тъжно. Сетих се за телеграмите,които получавах като студентка. Но... живота продължава , трябва да се гледа напред.  После ще ви разказвам  Simple Smileсега по домовата книга
 Просто азизобщо не се сърдя  Laughing Hugне се впрягай  HugНямам никакво време, за това не пиша .Аз алпинеума разгледай тук http://www.zadoma.com/index.php?APP_ACTION=ARTICLE_READ&ARTICLE_ID=540 , ама за повече инфо се надявам наКатето Hug
Ктюшке стигнеш ли в нашата мерия свиркай!
отивам да нахраня наследниците и пак шЪ дОда

# 33
  • София
Добро утро,

Минавам на бързо да честитя на патерици на Лучи и Тяна   bouquet  bouquet  bouquet
Приятен ден.

# 34
Продължавам
Цеце , надявам се , че сте по-добре. Не знам дали си пробвала , но натъркай венците с вит.Ц , ако не помогне ,няма и да навреди  Hug
Гледах и декорациите с розите,  smile3501 мисля,че добре се е получило.
Честита придобивка, много хубави моменти да уловиш с него .
Благодаря за маргаритките Hug
Сладурче,мина ли ви разтройството?Преди време бе питала за разни манджи , тези дни правих тази  http://zadecata.com/vkuhniata/Recepti/RB1g/Supi/MDS.htmне е идеално лоша
Мимоза Hugкак сте ? Малкият синеок красавец,  Hug
Роси,на теб ще ти пожелая спорна работа Hug

сядам да допълня поста си ,забравих  Embarassed 

Галакси как сте?   Hug
Разкажи как е малкият шетач HugДругото ще е по-кротко Laughing

Ванилия, как върви ремонта?

Биси ,как са адашите? Hug

АААААААААи още нещо

Арабела днес варя боб Laughing

Хайде ,че трябва да подготвям детската .Чао:hug:

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 10:06 от Маджурката

# 35
Добро утро мили дами,
детето е приспано в друга стая, за да мога да почета и пиша на спокойствие днес Simple Smile

Тиана - с малко закъснение се включвам към поздравленията по повод  newsm59 ,
Бъдете здрави!

То се чудя от къде да я подхвана, ./// доооооста съм изпуснала нишката във форума и все пак, добре че не е писано много -много.

Кризата със зъбите е и при нас,вчера се хванах за главата, тръшкане, нервни изблици, неспокоен и само на вратата стои,а времето по едно време не позволяваше да излзиаме. Стои на хладилника и да отварям да си взима нещо.....  Shocked Отворих му го, дръпна една щафета шпеков салам и не я пусна, ръфа с кеф, а аз гледам в ужас. Sick #Crazy newsm78, оставих го, айде мир да имааа, само мир и спокойствие. После пак за кашкавал, маслини и сухари, само пипа зъбите и като го питам:" Къде боли зъбчето? - и той показва горе кучешкия".... офффф няма ли д аизлзиат вече беее/////

Вчера открих един детски кът/ площадка до нас, т.е Зита ми я подсказа, че е ходила и аз вчера заведох младежа да дивее там, че както споделих по-горе - следобеда ни бе кошмарен,  tooth box
.....та, за детския кът - накефих се максимално, оградена с висока ограда, игрище, пясъчници, люлки, пързалки и пейки за мамите, прекрасно, настаних се аз и тупнах всички джиджавки за пясъчните истории на Ники и го зарязах в мръсотията. Оглеждам се, спокойно си играе детето, ама доста се напълни и дойдоха по-големи деца, започнаха да играят опасно с топки, да мятат всякакви предмети и те"малките" все се врат където не трябва....  Sick
Гледам родителите супер незаинтеерсовани кво става и децата им кво правят, седнали 1-2-3 майки с бащи, лафят си, а онези ми ти деца"големите" рушат къта за игра и беснеят.
Е, добре аз разбирам, че всеки идва да се отърве от детето си и да си изхаби хлапака малко енергия, ама хвърляйте едно око  Shocked на децата си бе, да ви се ****** невиди и на приказките. И сега продължавам.....
едни разлигавени момиченца грабнаха една ЧУЖДА имитационна детска количка за бебе /от 10 лв/ и седнаха да се возят в нея- СЧУПИХА Я, НАПРАВО Я РАЗПЪРДЯХА, а собственичката се хвана за главата/защото детето й се разплака, че не може да си я вземе от тях,защото беше бебе/  Rolling Eyes Crossing Arms , майките не въпросните деца изобщо не го видяха това, аз побеснях, идеше ми да ида и да им завъртя по 1 шамар на фльорците с очилата , ама... се съсредоточих върху моето си дете, което започна и там да нервничи и мрънка в парка.
Вртътвам погледа си настрани и кво да видя, едно момченце сипе с лопатка върху главата на едно момиченце пясък, ама с кофата директно после....., а бабата на момченцето/с пясъка/ седнала кротко в съвсем другия край на градинката и чете вестник, не го гледа кво върши, не че е важно, разбира се "за нея може би , не"!!!!!  #Cussing out

Седнахме да се люляме на едни люлки с Ники, глезлите /2-те момиченца/ дойдоха и си грабеха от ръцете на Ники Зрънчо и го бутаха силно на люлката. Обясних им, че аз ще го бутам, защото е малък и ако засилят по-силно той ще падне, абе... на дървото все едно говоря, ама то майките им трябва да им кажат, не аз////?  Confused Но, нали е по-важна"онази тема", за която си говорят, че никой пак не разбра какви ги правят калпазаниките.
Шапка свалям на един татко, който беше със сина си и не го оставяше за секунда да направи някоя беля, а много му се отдаваше на това дете. Браво!
И така прибързно изпаднах в радост от този парк до нас, зачудих се дали да го водя там или да гледам като няма много деца>>>>?
Странно ми е как родителите не осъзнаваме на моменти, слагам и себе си в това число, какво бихме могли да направим с децата си, ако не сме до тях в подобни моменти/ да ги научим-без да искаме на подобни опасни неща за други деца, да оставим да се самовъзпитават с другите деца, то е хубаво, но до някаква степен, водещо трябва да е родителското тяло, то трябва да контролира и съблюдава/ в първите 1-2г/,да напътства, а не да го оставиш да си прави каквото иска!
Просто съм разстроена и разочарована. Направо се чудя къде да го водя да си игаре, изтръпвам вече при подобни сбирки с много деца на какви деца ще се натъкнем. Онзи ден в Борисвата едно дете биеше друго на неговата възраст,битото дете се оказа много културно и кротко и се върна при майка си, а майката отиде и са разправи с гаднярчето...... после му с еизвинява, ще го смачкам, беее, а майка му незнам!
Какво е това чудо бе, къде са тези хора, деца ли възпитават или какво, това да не са им домашните любимци,да ги пуснеш и да си клатиш краката на някоя пейка????  #2gunfire

Всички съм прочела  Hug Hug Hug
Бързо оздравяване на всички деца и майки  Praynig Peace
Честити придобивки на похвалилите се  bowuu Hug
Много   Hug за Катюша  и Маруся ! Съжалявам, дано вече сте добре всички!   bouquet

Прегръщам ви!
Пазете се.

Лек ден.

# 36
Гале, така се получава, като са събрани повече деца на едно място. Не се притеснявай, ще свикнеш, Ники също ще свикне да се пази (по моите впечатления от него - хич няма да им се дава  Mr. Green ). На нашата площадка пък е обратното, все някой дава указания от някъде как точно се сипва пясък в кофичка.

Аз от зъбите на Дани нямам оплаквания денем. Той ги вади непрекъснато, преди два дни открих, че покрай горния кучешки, който следях, е изкарал и едн долен кучешки, ей така между другото. Сега чакаме последния кучешки и дано вече си отпусне малко почивка до последните кътници. Определено нощем спи много по-добре, като не му растат зъби, откакто изкара кучешките, спи непорбудно от вечерта до сутринта.
Освен това е станал голям веселяк, говори си много (крие се зад кухненска ръкавица и си вика "куку" сам на себе си, ръкопляска на фигурките от аватарите и им вика "бравооо"  Mr. Green, непрекъснато нещо си пее и се хили на глас самичък), може би ще трябва да го запиша и на балет, защото днес ми демонстрираше как се надига и танцува на пръсти  Joy Освен това чупи страшни стойки, направо ме скъсва от смях понякога. Любимо ми е като почна да обяснявам колко е станал красив (направих му къса прическа  Party ), той накланя главичка настрани и почва да примига и да се усмихва срамежливо, после ме поглежда какъв ефект е предизвикал  Joy И въобще има много изразително лице, веднага можеш да познаеш кога си му разбил сърцето, като си му отказал да си вземе от зрънчото на детето на площадката примерно  Joy Оня ден така изплашихме една съседка, тя му подаде зрънчо, аз казах - не може, а той направи една физиономия "тая мойта майка пак нищо не ми дава ,горкият аз, умрях от глад"  и пищя, докато не му показах кутията от бира на баща му. След това изведнъж забрави, че е нещастен.

# 37
  • София
Момичета-кокичета  Hug

Вашите пожелания стигнаха докъдето трябва  Heart Eyes Снощи Кари спа непробудно, цяла нощ, от 9 до 8.30 тази сутрин. Е такова блаженство даже не смеех да си пожелая... Имам си 2 кътника нови, остават ни само 2 и сме готови засега  newsm18

Гале, Гале, така е по площадките, ама така е и в живота. Ежедневно ми се случа да срещна невъзпитани възрастни, на които не им пука за много неща, които пък на мен ми правят сериозно впечатление. Дали те са непукисти или аз съм прекалено чувствителна е въпрос със спорен отговор. Кой живее по-щастливо също не е ясно  ooooh! Същите тези хора възпитават децата си по своите разбирания, така че не очаквам да има различия. Аз няма да успея да променя другите, но трябва да науча Кари да ги приема и да се справя с тях, когато е необходимом. Така че, миличка, фокусирай се върху Ники и го учи как той да реагира, другите са това, което са  Mr. Green

Моята гледачка вчера е спасила едно дете на възрастта на Кари... Щял е да го блъсне джип, защото рязко е тръгнало от площадката към улицата. През това време майка му сладко си е бъбрила и пушила с други мами в другия край на площадката... Хванала го е в последния момент преди да стъпи пред гумата. Майката е припаднала после и са викали бърза помощ, че получила нервна криза...
Затова никога, ама никога не трябва да си оставяме децата сами, дори за 5 мин., защото дори по-малко са необходими за голяма беля. Време за сладки приказки и цигарки винаги  ще се намери...

Цеце, браво за решението за покупката  Peace Значи следващия път ще ни щракаш, за да имаме много хубави общи снимки  Mr. Green Аз също много искам хубав професионален апарат и почти бях навила мъжо, но той се отказа в последния момент, че тези апарати са много големи и често няма да го взимаме, заради неудобството да го носим. Вероятно е прав от практична гледна точка, ама на мен още ми се ще  Crazy

Толкова зесага, целувки и прегръдки   bouquet

# 38
Привет!
Мога да пиша само докато Рони спи и затова така зачезнах.
Ремонтът върви макар и по-бавно, отколкото трябва. Но така е като не мога да съм на място и да ръководя обекта. Joy Плочки за кухнята така и не избрахме - ами то много сложна работа. Умувахме сто часа в един магазин, брат ми се хвана за главата, продавачката сигурно още повече. След дълго няколкодневно мислене решихме да поръчаме плочките за стената, но ... оказа се, че ги няма в наличност и трябва да чакаме 1 месец. #Crazy Сигурно за да ги произведат. Намерихме и ние какво да харесаме. Иначе всички вериги строителни хипермаркети сме ги овършали, а те са 6 и като добавим, че проверяваме по няколко магазина от верига, защото асортиментът не е еднакъв - просто ужас голям. Joy Този уикенд ще продължаваме. Вече сме подкарали малките магазинчета. Joy
ПростоАз, и ние за банята се въртяхме от бяло до тъмна охра, но като добавим и различните форми, степен на гланц, ръбове, нюансираност, имитирана материя, споразумяването със съпружеското тяло става много сложно. А от няколко дни ме осени гениалната мисъл, че средиземноморски тип баня не върви без прозорец ooooh!, а новия апартамент няма. Сегашната ни баня е подходяща за целта, защото е с 2-метров панорамен прозорец, но уви...
Гале, плашиш ме с тия детски площадки. То и от по-рано съм наплашена, четейки форума. Как ще го опазвам Рони не знам?! ooooh! Тук санаториумските деца са много кротки, не съм виждала да се бият, не ядат по площадките, родителите не четат вестници, не пият кафе, а си играят с тях. Веднъж извадих едно списание докато Рони си играеше в пясъчника кротко и събрах един куп упрекващи погледи, затова веднага го прибрах. Направо не знам как ще възпитавам Рони по-нататък - че тук не може да се бие, а в България може и даже трябва?! Confused

# 39
Здравейте!
Гале и аз имам мноооого да пиша за агресията на децата по детските площадки Twisted Evil Twisted Evil Колко пъти ми е идело да оскубя такива екземпляри #2gunfire Седят си както казваш ти,лафят си,пушат си и кой кого набил и тн.т хич не ги е еня,и децата им едни агресивни,блъскат Ивчето,бутат я,не я искат,че била малка и никаква реакция!!! Тя се опитва поне засега да се защитава и не се дава много,но все пак това са по-големи деца Shocked После що имало убийства и детска престъпност..не знам как да я възпитвам Ива,няма да я спирам,нека и тя се научи да се бие!! 
Канела да,за съжаление си права,при вас може и д ане е така,но ако ще живеете в БГ определено Рони трябва да знае да се бие Twisted Evil Е,сигурно не всички деца са такива,но ние все на такива попадаме! Ама и вие много сте детайлно сте задълбали в избирането,то ако всичко ще избирате така,май до две-три години ще се пренесете Crazy Mr. Green Шегувам се Peace
Тианче   мерси за предоставената рецепта! Наистина се чудя какво да и готвя на Ива,защото каквото и да и сготвя пък го сгъстявам със сухари,че тя сама си се храни,но ако е течно(супа) няма да стигне до устата и..Сега се сещам,че грах отдавна не съм и давала,все картофи или ориз и пилешка или супа топчета Embarassed яде Embarassed
Креми Confused направо изтръпнах!!!!!!!!! Браво на твоята гледачка,значи ти поне може да си спокойна с нея Praynig Боже какви работи се случват,ама как няма да си гледаш детето бе???? Аз не сядам никога,то и Ива не ми дава де,защото постоянно търчи нанякъде и ме е страх да не се препъне и падне,те другите ми викат "седни,тя ще се оправи",ама се и катери по пързалки и уж се справя вече сама,ама бебешка му работа още,о,не-не смея Naughty
Цеце  тъкмо се чудих къде зачезна Rolling Eyes Милото Васе,дано с еоправи,това от зъбите ли да е Shocked Аз мажа в такива случаи с Пиоктанин,това си зная,а и помага Peace Какъв е тоя фотоапарат за толкова пари Crazy Леле,аз такава сума накуп не съм виждала Crazy,сигурно ще е страшен Wink Подари си го,много работиш и го заслужаваш,да се похвалиш със снимка на продукта после Wink
Мимоза и аз си мислех за ангина Confused,но защо по това време вървят още ангините?
Дано се оправите бързо Praynig

# 40
Ехо!

Гале, все едно описваш нашата детска площадка следобед. Crazy Сутрин са предимно набори на Моната, между тях вече цари мир и любов, делят играчките някак си  Laughing, днес така смешно се прегръщаха Симона и една кака на 2 години... Heart Eyes абе приятно е. Привечер, обаче, идват по-големи деца и става страшно. #Crazy Лудница. Майките си седят в беседката, от време на време подвикват и толкоз. Close  А ония мачкат и газят наред. Crazy За това от известно време се чудя къде да ходим и редуваме бабите, една близка ясла и в краен случай на нашата площадка. Tired

Цеци, честито апаратче! Дано зъбките бързо избият и Васето се успокои. Hug Креми, и моя мъж изтъкна тази причина - голям бил, тежък бил, нямало да го носим, аз се опитвам да го убедя, че аз ще го нося, ама не се връзва. Mr. Green

юле, мъжка суета,какво да кажа повече.... Grinning А онзи ден облякох на Симона една разкошна лятна рокля да я пробвам. И нашата като се лепна за огледалото, че се въртя, че си слага фустата по главата, че си се хили, показва се 100 пъти на баща си.... Flutter Flutter Flutter

При нас новото е, че моята лакома щерка не ще да яде... Confused и не знам дали не е екстра на ваксината. Thinking Или пък е зъб? Дано да прояде пак скоро, че зор.

Цунки! Hug

# 41
Ами аз ако имам сблъсък с някое дете, гледам да го привлека така да се каже на моя страна. То, ако му се скараш, я се впечатли, я не, по-вероятно е даже да започне да прави напук, а може и родителя да дойде после да си говорите на високо равнище. Затова обикновено ако някой - примерно - настъпва Иво на пързалката, че не се катери достатъчно бързо, освен че обяснявам на Иво да се дръпне, почвам да си говоря с другото дете - как се казва, колко е голямо и т.н., т.е. приобщавам го. На тях пък им става интересно, те децата много обичат да говорят, стига да има кой да ги слуша, може с часове да ти обясняват нещо си, само от време на време трябва да кимаш с разбиране и да задаваш насочващи въпроси. Много са мили  Heart Eyes  Освен това забравят да се пързалят и любимият наследник през това време яко се възползва  Mr. Green Това е социално общуване, хем за собственото дете, защото вижда как се води светски разговор и усвоява как да не се бие, а да се разбира с хората по човечки начин, хем и за другите деца, на които явно също им липсват някои социални умения (няма как да придобиеш умение за разговор и да помолиш някого да се дръпне, ако някой не ти покаже как). Има една африканска поговорка, "за да се отгледа дете е необходимо цяло село", аз я разбирам точно по този начин - не можеш да разчиташ само на себе си да си възпиташ детето, другите хора също трябва да носят отговорност за постъпките си и по този начин да дават пример на твоето дете. Децата не са лоши, те просто не знаят как и точно това е задачата на големите - да ги научат. Иво например постоянно повтаря реплики, които дочува на улицата от други хора - гради речник и поведение, много е интересно да го следя как се развива (и понякога ми става малко неудобно, като изпапагалства нещо на висок глас, при това със същия тон и гримаса, като дадения човек  Laughing ). Тук говоря, разбира се, за деца на 5-6 години, по-големите обикновено или разбират достатъчно, или са толкова големи и зареяни в облаците, че и да им кресна на ухото няма да чуят.

# 42
  • София
Привет! Ми не върви да не се похваля сега, взех го пустия му апарат и това е. Направих и първата тестова необработена снимка, разбира се, на автоматичен режим, в неосветена стая, но все пак да я покажа - http://www.picvalley.net/u/2426/14936077521407224703.JPG. Тъй като Васето вече спи, естествено, първо снимах цветята  Laughing Тепърва ще му разучавам настройките, така че е много рано да казвам дали съм случила на модел или не  Rolling Eyes Айде да почерпя, пък дано да му върви, много декорации да наснимам с него и нови клиенти да привлечем за бизнеса  Wink

Сладурче, да не мислиш, че за мен това са малко пари  Naughty Разчитам на това, че все пак, да чукам на дърво, имам някакви сигурни постъпления през следващите месеци. То и при мен е като при Роси, зимата може и да се озъбя, но точно затова реших да го взема сега, поне да си върша работа през усилния сезон. Иначе парите си отлитат за какви ли не нужди и кой знае дали наесен ще имам възможност. Пък сега, ща не ща, ще трябва да си го "изплащам" Wink Между другото, Креми, Дита, , апаратът е супер лек и удобен, събира се в компактна чантичка, не знам вашите мъже какво са се наплашили толкова. Е, ако мъкнеш и още обективи, стативи и пр. си се събира багаж, но чак пък толкоз не е проблем  Peace

На Васенце дупето е по-добре тази сутрин  Praynig Пъпчиците са станали едни такива тъмночервени, като със завяхващи връхчета и около тях няма възпалено Praynig Praynig Обнадеждена съм. Ммного  Hug Hug Hug на Бояна, обади ми се тази сутрин и ми предложи от техните хомеопатични ампулки за зъбките. Вече й дадох първата и много се надявам, че ще се успокои детето. Ама то чудо ви казвам, като бебе не е била така, едни лиги текат  Shocked, дъвче и гризе де що види, ще трябва да вадя бебешките гризалки отпреди 1 година  ooooh!

Ще легна малко да почина, че много емоции днес, а в 5 отиваме на борсата и ще се прибера с 1 тон цветя  Tired Виждам, че Галето е писала интересни неща, но ще гледам довечера на спокойствие да изчета и да пиша, ако остане време.

Хубав ден!

# 43
Щрак (това е звука от снимането с новия апарат на Цецето)  Mr. Green Цеци, взе ли го вече?

Юлче, много сладко си описала как се очовечва детенце  Heart Eyes

Гале, кофти ден  ooooh! Но може би истината е някъде по средата. Ние в неделя (по-късно) като бяхме в парка с Мими и Таш имаше много велосипедисти. Един мина на сантиметри от Боби, добре, че Мими го дръпна, иначе ...  Confused Затова се отделихме трите на едно по-закътано място. Не мога да кажа на децата да не карат в парка. Преди това юнака на Маруся отиде до една пързалка и едно момиченце въпреки, че го видя, че е долу се спусна и го блъсна. Маруся го взе и се махнахме от там. Просто тези места са за малко по-големи деца и докато нашите станат по-самостоятелни ще трябва да им търсим закътани местенца. Ако площадката е обезопасена (както твоята) с ограда и няма коли наблизо и аз бих пуснала Лена да се оправя и бих си полафила с някого. Е, контрол си трябва постоянно, но не бих стояла до нея да й давам подробни напътствия. В училищния двор до нас се събират майки с деца горе-долу колкото Лена. Еми тези майки според моите разбирания са абсолютни кукувици. Всяка си ходи след детето нон-стоп и дава напътствия  ooooh! Не пипай това, донеси онова, защо си измърси ръцете, не пипай детето, не му пипай играчките, не ритай толкова силно топката... а като отидехме с Лена като беше по-малка, никой не даваше на детето си да й взема играчките понеже тя била бебе и щяла да плаче. Същото правят и лелките в яслата карат се на децата да не взимат играчките с които се занимава Лена, защото тя е най-малка и ще плаче  ooooh!
 Питай сега мамите с които сме излизали какво прави Лена  #Crazy Събира играчките на всички деца и ги разнася, в най-добрия случай ми ги носи да ги прибера в количката, но следи постоянно дали няма да ги вземе някой. А ако това се случи става страшно  Rolling Eyes Това ме убеди, че ако не оставим децата да се оправят сами в повечето ситуации (без да се избиват), не им правим услуга. НО това си е мое виждане за нещата и е нормално всеки да си има различни разбирания за хранене, гърне, детски площадки и т.н.

И понеже вече почти виждам как летят камъни към мен  Mr. Green ще ви споделя и наблюдения относно храненето. След като нашите гледаха Лена, беше кошмар всяко хранене - лигави се, мотае се, не иска, после иска ...  Tired И минах на друга стратегия предлагам едно ядене, ако му се куми предлагам друго и ако пак се шашканосва, просто спирам да предлагам до следващото хранене. Еми като е гладна си яде, като не е не си късам нервите и сега всички сме щастливи и спокойни. Вярно, че вероятността да стане 13 кг. до първи клас значително намалява, но важното е, че взаймно не се изнервяме излишно.

Изказах се и бЕгам, че няма време  Crazy

П.С. Ако някой се разсърди от мнението ми ще го намеря и ще му плесна два шамара  Joy

# 44
П.С. Ако някой се разсърди от мнението ми ще го намеря и ще му плесна два шамара  Joy
Ама ме разсмя Laughing Laughing Laughing И ти си права разбира се,какви камъни говориш Laughing И аз не задължавам Ива да яде като не иска,няма да остане гладна я Wink Ноо си вървя след нея,защото тя не е от децата,които се оставят и секунда з акомтрол и малко приличам на тия майки,които описваш Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт