Приятен,усмихнат и успешен ден на всички!
Ще те намеря аз теб лятото да се разберем по мъжки
Влизам чат-пат в темата за ОДЗ-тата и градините и ми става много хубаво, като прочета колко се радват майките на дечица, които не са очаквали да ги приемат, а е станало - толкова са въодушевени и искрено щастливи, това използвам за момента като терапия срещу лошо настроение 

луда работа.

дано се оправят нещата.

Къде сте, втори сектор не ви чууувам...
И днес при поредната тръшканица се чудех - какво ги правят в такива случаи в яслата?
Според мен вариантите са - 1. оставят ги да реват до посиняване 2. шамаросват ги 3. обаждат се на майката 4. успокояват ги. Четвъртия ми е най- малко вероятен.
Моят първи ясен спомен е от яслата - взех една пластмасова лейка от едно дете и го хлопнах с все сила по главата.
Мона не реве с другите деца, седи и ги гледа умно.
Обаче от 2 дни не дава никой да я доближи, започва да ръмжи и да се сърди.
И ако обекта все пак успее да се доближи до нея започва да го налага. Тази тотална промяна в поведението й ме учудва - до пред няколко дни ходеше и галеше децата по главите по ред, гушкаше ги....пубертет, нали ви казах. 
Но за по-големите дечица, препдолагам, ще трябва нещо да се организира и подари.
Така, че с децата ще сме на протест.

Без мръсотии, ама може и да размисля, само да го приемат!!!

. Докато дойде ред да ви пиша и съвсем угаснах.
. , другият път повече 
. Едно голямо гуш.
. Изв.
Понеже съм много послушна днес ми купиха диня- еййй страхотна. Чак не очаквах - и аромат и вкус. Утре пак ще слушам 
Преди малко пък се прибрах то РД на сестра ми. Въобще, включила съм на автопилот и хич не се замислям вече за физическите си нужди и издръжливост, явно човек може да понесе много повече, отколкото си мисли, а и всички тук вече сме го преживели и разбрали покрай отглеждането на децата.
Сватбата беше с голям бюджет и имах възможност да се развихря както си искам. ТУК имам качени малко снимки, още не съм свалила и обработила всички.
Кога ще се видим на пица? Хайде в неделя? Или с децата да се видим по-добре?...
, бонбони.
. Няма момент в който да се видим и да не ми вдигне кръвното. Ако погледнем от добрата страна и без това моето ниско, та ми икономисва сутрешното кафе
.
.
. Както винаги си се справила блещящо. Снимките сиг са от новия фотоапарат
. Екстра са .

За списъка - трябва да пишеш на Дес лично съобщение и тя ще го включи. Знаеш ли как да пуснеш лично?
Мали, мали, дано ви класират за градина догодина, да не я гледа свеки 
От къде си, детенце - момиченце ли е или момченце? Как минават дните ви? Ако не ти се пише сега, по-нататък 

Накрая щА та утепя
Много
и дано си починеш поне мъничко тези дни. Вкъщи ще разгледам снимките
... да не се друсаш нещо
Шегичка
Сега сте в Борисовата градина за нула време, а скоро и до "пицата" ще долитате за 10 мин.