НОЕМВРИЙЧЕ весело лудува за забрани не ще и да чува

• 17 586
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро момичета!

Приятен,усмихнат и успешен ден на всички!  bouquet

# 226
Добро утро,

успешна, усмихната, ползотворна и неземетръсна седмица  Mr. Green

Арабела, за моята ли лентичка става въпрос?  #Crazy Ще те намеря аз теб лятото да се разберем по мъжки  Mr. Green  Joy

Мерги, в кое ОДЗ ви приеха?
Хайде още някой да се похвали, че е приет  Grinning Влизам чат-пат в темата за ОДЗ-тата и градините и ми става много хубаво, като прочета колко се радват майките на дечица, които не са очаквали да ги приемат, а е станало - толкова са въодушевени и искрено щастливи, това използвам за момента като терапия срещу лошо настроение  Wink
Дано и ние догодина имаме повод да се зарадваме  Peace

# 227
  • София
Добро утро  Simple Smile

Много се радвам за приетите деца  Hug
Аз нещо от вчера така съм яхнала метлата и като гледам не се очертава да сляза от нея  Whistling луда работа.

Стефан в събота се спъна и падна и си удари челото в ръба на една дъска и сега е с огромна джонга и рана. И за да е сигурно, че няма да мине бързо, вчера докато се чекнеше с единия крак на масата, а с другия на дивана се изсипа с главата надолу точно от същата страна и се доожули по-нагоре  ooooh! ooooh! ooooh!
Кака му пък се спъня на двора и си обърна нокътя на палеца  ooooh!

Иначе двамата се сдобиха с нови сандали и нови джапнаки. Само дето джапанките ги купих вчера и на Стефан като тръгнах да му ги обувам следобед и установих, че са ми дали 2 различни номера, та сега ще ходя да ги сменя. Всъщност на Стефан са гумени сандалки де, че надали ще носи джапанки точно - имат формата на кола с гуми отстрани  Simple Smile

И ние усетихме земетресенията, но мен незнам защо не ме е страх. Даже една комшийка ми звънна да пита дали ще излизаме ама аз и казах, че сме се опънали на диванчето и гледаме ТВ и въобще не ми се мърда.

Бях ви казала, че водих Таня на невролог и ... не смея да се похваля, но 5 ден е суха с този пирамем  Praynig Praynig Praynig дано се оправят нещата.

Гледам пишете се по-агресивните деца и как да се справите със ситуацията - ами аз ги оставям да се оправят сами. Е, естествено ако загрубеят нещата се намесвам, но в общия случай ще се пощипят, посдърпат, разивкат и после пак продължават играта. Стефан ако тръгне да пищи и да иска нещо от някой, който не му го давам директно го отнасям на друго место и давам друга играчка - той още докато го нося като самолет е забравил какво е искал. Засега не се опитвам да му обяснявам, защото няма да разбере.

А за боя между двамата в нас...ами един път Стефан оскуба Таня и тя го ощипа да му върне и вече той си знае - не я закача. Simple Smile

А ваште деца реват ли солидарно с другите? Стефан само да чуе някой, че плаче и край - такъв рев му дърпа със сълзи, че все едно той се е ударил, или са му се скарали  Simple Smile

Весе, прави ти забележка на въпросното дете, между другото съм забелязала, че ако чужд човек направи забележка на мойте повече слушат. Мен нещо не ме отразяват много много. Обясни на детето, че твоето е по-малко и да внимава повече с нея. Ако и това не помогне кажи направо на бабите, може пък да вземат и да реагират някак си.

Арабела, радвам се, че вече сте здрави.

Да питам - в Бургас става ли вече за плаж, че Таня е твърдо решена да плува в морето  Laughing
Теди, какво стана с работата?

Какво ще правите за 1 Юни? Малко кофти, че се пада в понеделник, но...Имате ли идеи за подаръци?

О, забравих да се похваля - зълва ми роди на 23 май момиченце  Simple Smile

Приятен ден   bouquet

# 228
Мале, бомба е паднала тука!

Ха, добър ден.  bouquet Къде сте, втори сектор не ви чууувам... Laughing

Честито на печелившите от томболата наречена детска градина. Grinning

Моята Симона яко я пере пубертета, ту е кротка и миличка, ту е живо тазманийско дяволче. Даже и на ръмжене го докарва. Grinning И днес при поредната тръшканица се чудех - какво ги правят в такива случаи в яслата? Thinking Според мен вариантите са - 1. оставят ги да реват до посиняване 2. шамаросват ги 3. обаждат се на майката 4. успокояват ги. Четвъртия ми е най- малко вероятен. Grinning Моят първи ясен спомен е от яслата - взех една пластмасова лейка от едно дете и го хлопнах с все сила по главата. Mr. Green После ме спряха от ясла.  Whistling Mr. Green

Жу, целувки на пострадалия младеж. Heart Eyes Мона не реве с другите деца, седи и ги гледа умно. Grinning Обаче от 2 дни не дава никой да я доближи, започва да ръмжи и да се сърди. Grinning И ако обекта все пак успее да се доближи до нея започва да го налага. Тази тотална промяна в поведението й ме учудва - до пред няколко дни ходеше и галеше децата по главите по ред, гушкаше ги....пубертет, нали ви казах. Grinning

1 юни за нас ще си е ден най-обикновен. Много й отбира главата на Симона 1ви ли е 8 ли е. Grinning Но за по-големите дечица, препдолагам, ще трябва нещо да се организира и подари.

Хайде, пишете! Hug

# 229
  • София

Какво ще правите за 1 Юни? Малко кофти, че се пада в понеделник, но...Имате ли идеи за подаръци?

Ние ще протестираме отново Simple Smile Така, че с децата ще сме на протест.

Подаръци ще видим...нещо символично, но пък ще се разходим и забабвляваме добре. Ще отидем и на сладкарница Simple Smile
Вече се окопахме в какви ли не играчки. Ще "инвестираме" във въртележки, батути, люлки, близалки, балони и разни подобни Simple Smile

Роси, махнах паролата, но във фейсбук качих малко снимки Simple Smile

# 230
  • от Луната
Момичета, да ви почерпя, днес моята дъщеричка става на година и половина

# 231
Еххоо, аз май съм голяма патица, казах че ще се видим и не влезнах да видя кой кво е писал, ама имах много динамични дни.

Разходки, гости, приятели,лиготии, Не сме приети, то не че очаквах, ама да кажа, РАДВАМ се за всички приети и изненадани, ИСКАМ И АЗ!!!!
 Целувам ви, Ники също.
Стискайте ни палци на 2-3 то класиране да стане невъзможното, че да ни приемат бе м*** му с..... Simple Smile
Ще ви черпя лично с квото кажете  Mr. Green Hug Без мръсотии, ама може и да размисля, само да го приемат!!!  hahaha hahaha hahaha
хахахха
Отиваме да спим сега, че днес много бързо мина деня, а трябва и мама да почива, а това става като дечкото спи.... уха, айде казвам ви чао.
Дес -  Heart Eyes Hug
Дита - браво за НЕНЕ!
Мерги -  Peace
Юле - супер!  Hug
амиии това е,,,

# 232
  • София
Каталясах  Tired. Докато дойде ред да ви пиша и съвсем угаснах.
Днес видях Цветето (пред Мола на Хемус), но бях на светофара и нито вървеше да и викна, нито да спра. Така, че Цвете  Hug. , другият път повече  Laughing.
Вики, честита ви полугодишнинка  Laughing Heart Eyes
Галенце, ко става около вас. Съвсем се затрихте. В събота видях Катето ( Зита ) и Андреа. Така ми стана мъчничко за отминалите зимни ( тук излъгах  Mr. Green - не обичам сняг и студ ) дни. Редно е поне една събота да оставате в София - не мислиш ли. Как иначе ще се видим с вас с Никича?
Роси, много работа, много нещо  Hug. Едно голямо гуш.
По въпроса за детските градини - цялата система е един голям ШИТ! Егаси, за толкова деца няма места. ОТ всичките ми познати матсимум две три деца да са приети. А другите? А техните родители как ще ги издържат? Какво ще ядат теци деца? Може ли с една заплата ( средно статистическа разбира се ) да се издържа семейство? Ядосах се  Crossing Arms. Изв.
привикаха ме в леглото...
бременните да те четат!
 Blush Понеже съм много послушна днес ми купиха диня- еййй страхотна. Чак не очаквах - и аромат и вкус. Утре пак ще слушам  Laughing
 Hug

# 233
eй момичета , здравейте на всички , за съжаление чааааак сега ви откривам , искам и аз да се присъединя към темата , моето съкровище е родено на 29.11. и много много ми се иска да го впиша в хубавия списък,който сте направили, но как да стане това?

# 234
  • някъде там
Кате кате лиги ми потекоха да знаИш ще се пробвам и аз тези дни да видим на какво ще попадна  newsm10

добре дошла на новата мама и детенце  Hug

лека и спокойна от мен  Hug Hug Hug

# 235
  • София
Привет! Честито на всички деца, приети на ясла! Дано на всички от темичката да им се усмихне късметът! В ОДЗ-то, в което кандидатствах като първо желание, Василия е 3-та резерва, но то там имаше 5 свободни места за 2-ра яслена, така че шансът беше минимален. Но пак сме напред, де. Аз тия дни ще й деактивирам кандидатурата, защото така или иначе няма да я записвам, само исках да изпробвам системата. Но като гледам имаме шанс още за първо желание, а и нататък със сигурност ще се отвори. Ноооо....за догодина не ми се мисли, кръв ще се лее за тая нашта ЦДГ. Признавам си и аз, че ако се наложи, ще спонсорирам градината, просто за мен друг вариант НЯМА!!! Дано до догодина да отворят още много нови места, че не е работа това  Confused

Ние се върнахме снощи, гъз път видя, дето се вика, имах 2-те най-изтощителни денонощия за последните няколко години може би.....В петък станахме по тъмно, пристигнахме по обяд, починахме си 2-3 часа и като се почна, 24 часа бачкане без спиране, сядане, ядене и спане. Приключихме в събота по обяд със всичко и после, след като никой не очакваше да оживеем, изкарахме една сватба, леле малееееее, голям купон! По-нататък ще ви разправям и ще ви показвам снимки. Като изключим големия гърч, изкарахме си страхотно, домакините ни бяха осигурили страхотни условия за работа и пребиваване, в неделя след сватбата целия екип ни водиха на обяд в едно частно имение на язовир Ястребино - със сигурност парче от рая. В неделя се прибрахме късно, видях си детенцето будно, де. И тая сутрин пак в 5  Tired Преди малко пък се прибрах то РД на сестра ми. Въобще, включила съм на автопилот и хич не се замислям вече за физическите си нужди и издръжливост, явно човек може да понесе много повече, отколкото си мисли, а и всички тук вече сме го преживели и разбрали покрай отглеждането на децата.

Иначе мога да се похваля, че сътворих най-страхотната си декорация досега, и най-вече цветята  bowuu Сватбата беше с голям бюджет и имах възможност да се развихря както си искам. ТУК имам качени малко снимки, още не съм свалила и обработила всички.

За повече нямам сили да пиша, че ей го след малко ще звънне алармата  Tired Кога ще се видим на пица? Хайде в неделя? Или с децата да се видим по-добре?...

Лека нощ!

# 236
  • София
Добро утро  Hug, бонбони.
Ейй, това свекитата не са като хората да знаете  Naughty. Няма момент в който да се видим и да не ми вдигне кръвното. Ако погледнем от добрата страна и без това моето ниско, та ми икономисва сутрешното кафе  Mr. Green . Днешната среща беше - да не я уча как да гледала детето - тя си знаела. Представяте ли си . Знаела. Е да ама пък детето си е мое  Crossing Arms.
Съжалявам, ама много ми накипя  Tired.

Утре си вкарвам джипа в сервиз да го оправят от миналата "пица за Елица "   Laughing та ще видим ще идваме ли на следващата. Да неговорим, че нашите мъже ( с Драго на Маруся ) май пак са се разбрали за неделя. Сега като слушам прогнозата е преваляваща, та може и да ги прецакаме да си седят по къщите  Mr. Green

Цеце, страхотна е декорацията  Peace. Както винаги си се справила блещящо. Снимките сиг са от новия фотоапарат  Wink . Екстра са .

Хубав ден на всички.

# 237
Цеце, гледахме снимките с моята свекърва и сме единодушни  - страхотни сте!

Аз в неделя не мога на пица, защото съм на зелено училище с децата. В Сандански  Party

Днес трябва да ходя до социалните да си взема еднократнта помощ за раждане на Данката, то детето забрави кога се роди и беше бебе, ама майка му нали все се мотка...  Blush

Катюшче, айде слушкай, слушкай, че те чака диня довечера. Ми знае жената, все пак е отгледала мъжа ти здрав и прав нали  Mr. Green Пак ли я държи на слънце без шапка?  Confused

БУболина, здравей  Hug За списъка - трябва да пишеш на Дес лично съобщение и тя ще го включи. Знаеш ли как да пуснеш лично?

Гале, прати ми на лични телефона ти. МИналата седмица закъсахме без ключ и звънях на някакъв телефон, който предположих, че е твоя, поне като сме без ключ, да се разходим в Борисовата с децата. Никой не ми вдигна обаче  Thinking

# 238
Без шапка, с анцунг ( с дълги ръкави и дълги гащи !!!!).
Днес и казах, е цялото гръбче е в малки пъпчици червени, НО детето ще настине.

# 239
Катюш, времето лъже .... ей сега ще падне до 5-6 градуса и ще изстине детето  Naughty Мали, мали, дано ви класират за градина догодина, да не я гледа свеки  Peace

Добре дошла, Буболина   bouquet От къде си, детенце - момиченце ли е или момченце? Как минават дните ви? Ако не ти се пише сега, по-нататък  Peace

От утре до събота включително съм командировка, в неделя ако излизате с дечица, ще се присъединя с удоволствие, защото Алекс е на палатки от фирмата и не знам кога ще си дойде  Crazy

Цецееее, добре, че ми се обади за мечоците #2gunfire Накрая щА та утепя  Naughty Много  Hug и дано си починеш поне мъничко тези дни. Вкъщи ще разгледам снимките  Rolling Eyes

Юлче, толкова си позитивна винаги Heart Eyes ... да не се друсаш нещо  Thinking Шегичка  hahaha Сега сте в Борисовата градина за нула време, а скоро и до "пицата" ще долитате за 10 мин.  Mr. Green

избЕгах ......

Общи условия

Активация на акаунт