НОЕМВРИЙЧЕ весело лудува за забрани не ще и да чува

• 17 589
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
Привет момичета!!!
Ние сме в София от неделя, но никак не сме добре Cry Стела е с някакъв стомашен вирус, повръща от както сме тук. И днес е особено отпаднала. Водихме я на лекар, уж всичко е наред, дано не се е обезводнила....
Нямам време да излизам никъде, а с такъв мерак и ентусиазъм за срещички тръгнах Cry. Надявам се следващия път като сме тук, всичко да е наред и да успеем да ьсе видим. Утре си заминаваме по обяд
Целувки на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 256
Здравейте!

Цеци, супер звучи обедното кафенце на 14ти! Дано не ни мине котка път, много съм навита. Hug Сватбата е - уау. Heart Eyes Страхотно красиво. А младоженците изглеждат много весели и симпатични хора. Simple Smile

Веси, дано се оправи бързо Стелито. Hug

Буболина, здрасти и от мен. А паролата за нашето албумче имаш ли я? Ще ти я пусна на лични за всеки случай.  Wink

арабелче, аууу, не искам да си помислям какво точно е имало в тия черва. Sick Иначе и аз съм ходила в Истанбул, но почти нищо не видяхме, защото заложихме на шопинга. Embarassed Направихме разходка по Босфора с корабче, беше готино. Това за Жу, де. Wink

# 257
  • София
Днес най-после взех сандалки на Василия.
  Не ми е удобно да ви кажа за какви пари Tired, но направо немах нерви най-накрая - навсякъде, където ходих, изборът е минимален, ако нещо ми хареса като модел, няма подходящ цвят, ако ми хареса цвета - няма от нашия номер  Close Тия са малко по-спортно моделче, с дебела подметка, но са супер удобни, с две регулируеми ленти, затворена петичка, анатомична стелка, естествена кожа, много лесно се обуват и свалят. Направо й заспаха на крачетата.  Щеше ми се нещо беличко, да върви на всякакви тоалети, и по-официални, но то и без това лятото ще го караме май само на къси гащи и минижупи с блузки, отказах се от копринени роклички и други подобни изстъпления като миналото лято....В краен случай ще вземем едни евтини по-светли сандалетки, ако се наложи. Иначе за тая марка  Umi все хубави неща съм чела, ама много скъпи бе  Shocked Но, в крайна сметка, да му е удобно на детенцето да тича, пък аз ще си взема нещо по-евтинко и така Embarassed Докъде го докарахме....Сори за дългото обяснение, но много се радвам, че се оттървах и от тая грижа, че все с обувчиците ходеше досега  Confused Всеки с дертовете си.

Дита, смятам, че сме си стиснали ръцете вече и сме се разбрали  Hug Разбира се, ще се радвам да се видим и с Ренката, че то всеки ден път към Търново няма да имам.

Веси, аз не разбрах по какъв повод сте в София, но по-важно е да се оправи Стела, пък другият път ще се видим непременно. Много жалко наистина, че престоят ти тук е преминал все в грижи и притеснения за детето   Sad

Да се оплача от кучката си - явно я е ударила склерозата и я е хванала някаква старческа лакомия. Яде всевъзможни неща, навън обира и хруска охлюви с черупките  Sick, ако види нещо на масата за ядене и няма никой в стаята се качва и го изяжда, пък одеве изяде две восъчни свещи и им останаха само фитилите  ooooh! Направо не знам какво да я правя вече  Tired Уж на 10 години, не е толкоз дърто, пък го удари нещо в мозъка  Rolling Eyes

# 258
пък одеве изяде две восъчни свещи и им останаха само фитилите  ooooh! Направо не знам какво да я правя вече  Tired Уж на 10 години, не е толкоз дърто, пък го удари нещо в мозъка  Rolling Eyes

Joy Joy Разби ме с тия свещи! Joy

Страхотни са сандалките! Със здраве да си тичка с тях Васето. Heart Eyes

# 259
Привет майчета!  bouquet
Аз се позагубих... Embarassed, но няма да се оправдавам  Peace
Готвя Цвети за ясла от 1-ви...в деня на детето, тя ще е за първи ден на ясла  Thinking
аз също ще съм за първи ден на работа, така че това са новините при мен...

относно гърнето - ползва го за шапка, хич не ще да свърши нещо...знам, че
на яслата ги свикват, дано  Praynig

Цеци - супер сандалки! Браво! Със здраве да ги носи малката кукличка!   bouquet

Желая на всички ви СЛЪНЧЕВ ден и Весела вечер   bouquet  bouquet

# 260
Здрасти!

Тъй като официално току-що се отказах от безумната идея, която ми хрумна преди седмица, а именно да се подготвя за държавен изпит през Юни, вече мога да споделя  Laughing Разчетох си график и седнха да пиша теми, които по-късно смятах да начуа за норматив. Всяка сутрин ставах в 5 сутринта, за да пиша колкото пиша докато Лилия се събуди. През цялото това време изтощителната работа в оранжерията не е спирала, с изключение на обедните часове, в които Лилия спи, а аз пиша като луда теми. В крайна сметка постигнах това , от което най-много се опасявах - Лилия се промени. На моменти става доста кисела , та чак ме шамаросва. Най-големият ми кошмар спрямо нея се превърна в реалност. Дадох си сметка, че така, както днес спа само един час на обяд, така може да се получава и когато седна да уча темите, които разработвам в момента. Ко прайм тогава??? Цената ми е твърде висока. Отказвам се!!! Майната му на учението - децата ми не са по-маловажни. Ако имам възможност , догодина ще опитам пак. Може пък да запиша Лили на ясла и да имам повечко време  Rolling Eyes

Едва ли това ви вълнува, но ми дойде в повечко и исках да споделя  Tired

Целувки! Аз отивам да се разтоваря с малко работа в оранжерията  Laughing

# 261
Роси, не така. Ако с нас не споделеш, с кого тогава? Нещата ще се подредят, не се притеснявай  Hug.
После ще пиша пак, че имам работа.

# 262
Роска, убедена съм, че си взела най-правилното решение.  Hug  Всички правим някакви жертви, когато става въпрос за децата ни, но най-важното е да се питаме винаги и да си даваме ясна сметка кое си заслужава, кое може да почака и кое не търпи отлагане. Щом има вариант за догодина - така да бъде. Wink Хайде разтури се в оранжерията и си наглези хубавото Лили! Hug

# 263
  • някъде там
Цеце и аз с удоволствие съм ЗА обедно кафенце Wink

# 264
Здравейте отново!
След повръщането последва разстройство-от следобяд сме с тази екстра Crazy Омръзна ми вече от болести, лекарства и лекари...
Цеце, страхотни са сандалките! Heart Eyes Да си ги носи със здраве и по-дълго Wink Васето Hug
Поводът да сме тук (в София) е среща с една лекрака Mr. Green Ще лекуваме бактериите на Стела  Crazy, консултация с офталмолог правихме (заради ечемиците-имаме два варианта 1.чакаме да се резорбират от самосебе си поне още една година и 2. оперираме след 6-7 месеца).
Теди честито на малкото Цвете! Със здраве и желание да посещава винаги яслата Heart Eyes
На теб успешен първи работен ден! Само удоволствие и добри доходи да ти носи работата Heart Eyes
За гърнето и бибата имахме лек напредък с първото докато дойдем тук и започнаха проблемите Crazy Преди не искаше да сяда на гърнето по голо дупе, пищеше и викаше "Боиии" (боли), след около не повече от 3 дни започна да й харесва и вече знае какво се прави в гърнето и си го искаше сама, и естерствено  без памперс сядаше. Сега като се приберем май ще се наложи да започваме упражнението отначало Tired За бибата няма да казвам почти нищо: реве за нея постоянно! Shocked Tired Outta Joint
Ами май ще ви пожелавам лека нощ и приятни сънища Heart Eyes

# 265
  • София
Как сте сладки мамчета и бебчета  Hug

Аз се позагубих, защото попътувахме напоследък, а и нещо работата пак ме затрупа  Rolling Eyes

Цеце, за хубостите, които създаваш, нямам подходящ и достатъчно силен комплимент bouquet  Сандалките на Васето изглеждат супер, не съм я чувала обаче тази марка. Моля те дай линк към някой магазин, където ги има, да ходя да разгледам моделите. Единственото нещо, за което съм готова да дам повече пари, това са обувките. Аз самата много съм си патила от кофти обувки, затова сега компромиси не правя  Simple Smile

Роси, правилното решение е това, което те прави да се чувстваш в комфорт със себе си. Щом сега си щастлива, значи това е вярното за теб Hug  bouquet

Теди, честита ясла и честита работа! Успех и на двете ви на новите места  Peace

Дита, страхотен жест за Нене  Hug Я кажи коя е фирмата, да си купуваме и ние играчки от там. Свестните хора трябва да се стимулират  Peace

Памперса може и да го махнем до есента-зимата, само Кари трябва да се усети, че и пиш трябва да се прави в гърнето, защото "малката работа" въобще не я отчита. Сега я оставяме по голо дупе през деня вкъщи, напишква се и въобще не обръща внимание на това събитие... Слагам й гащички уж да се намокри и да усети, ама тя е толкова заплесната в игрите, че и това не усеща  Crazy

Бибата я ползва само за сън и то само в кошарата. Знае, че тя е там и си я търси като легне. Също така знае, че условие да излезе от кошарата като се събуди, е да остави бибата и го прави без никакви проблеми. Засега не ми пречи, но вероятно и този вреден навик ще се опитам да го изкореня тази календарна година. Просто колкото повече отлагам, тя все по-голяма става и все по-трудно мога да я излъжа (без да имаме гранде скандали Crazy)

Весе, бързо да ви минават всички неразположения и също да изтребите тия гадинки Wink

Толкоз засега, до по-късно  Hug

# 266
Здравейте!
Малко ми е притеснено тази вечер.
Елица за първи път има леко разстройство. Леко, в смисъл, че само два пъти се е изходила по-рядко /дано остане само с това/. Малко нелепо звучи да казвам "за първи път", като се има предвид, че месеци наред се борихме с подобен проблем  Crazy
И понеже имам вече изкривяване на тази тема, не се сдържах да ке огледам подробно единия памперс  Blush И за мой ужас, пак забелязах кървава слуз.
Имате ли представа, дали е нормално да са такива изхожданията при обикновено хранително или вирусно разтройство?
Роси, значи затова съвсем изчезна от хоризонта  Laughing Не се ядосвай, разработените въпроси ще ти послужат за по-нататък. Сега наистина ти е натоварено - работа, деца... Зимата ще имаш повече време и ще се подготвиш. То, от края на май до юни е трудно да успее дори човек без никакви ангажименти, пък какво остава за такива като нас. /аз не че съм от работните, в момента, но само гледането на деца ми стига  Mr. Green/
Хайде, вече ще си пиеш кафенцето тук, докато спи Лили, а няма да пишеш теми като луда  Laughing
Цеце, разсмя ме и мен с това куче!  Joy
Много са хубави сандалките! Да си ги износи със здраве детето! От какво ти е неудобно, да не похарчи един билет за AC/DC за тях  Mr. Green Ей, не отиде в Атина, ами сандалчици, фотоапаратчета... Whistling /шегувам се, нали ти е ясно/
Аз направих добро попадение с нашите сандалки - бели, естествена кожа, много са й удобни, за 26 лв. Някакви Chippo, не съм ги чувала. Дано излязат и здрави, въпреки че като знам моето цигане как се рови в пясъка и прахоляка, след най-много месец, сигурно ще са за боклука, дори и да не се скъсат дотогава. Май ще търся и някакви, които да издържат на всекидневен душ с гъба и сапун, иначе не виждам как ще се оправим лятото.
Младоженците действително изглеждат много симпатични, жизнени, весели и щастливи.  На мен, честно казано, не ми изглеждат и странна двойка /е, личи си, че младожененецът не е първа младост. Но какво от това... човек и добре да живее, рано или късно се жени  Joy и по-добре да е късно  Mr. Green /, но разликата във възрастта, за мен, никога не е било нещо, което може да ме шокира.  Убедила съм се, че за сходство или разлика в мисленето и характерите, това не е определящо.
Ама иначе, да не мислиш, че съм много широко скроена личност  Mr. Green Често страдам от други предрасъдъци, въпреки че и аз знам, че не бива да се подхожда по този начин.
Булката има прекрасно име, не мога да не го отбележа  Laughing
Дитта, то понякога само да се разходиш из улиците, да седнеш да пиеш кафе и да наблюдаваш хората, да опиташ от местната кухня, да се бутнеш из тълпата, е достатъчно, за да усетиш атмосферата на дадено място. И не рядко, по-приятно от това да обикаляш като кон по забележителности  Laughing Аз обичам да обикалям де, ама мъжа ми...мъка, мъкаааа.  Пък като взема и да щракам с фотото около него или още по-лошото да щракам самия него...  Joy
Теди, значи продължаваш на тази работа, това е чудесно! Дано да си доволна и да е по-лека адаптацията на Цвети в яслата!
Весе, бързо оздравяване на Стела!
Лека вечер на всички, въпреки че може да ви нагледам и по-късно.

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 22:35 от арабела

# 267
  • някъде там
за гърнето - днес мога публично да похваля Ема деня изкарахме с 1 памперс, честичко я питах дали ще пишка и тя като каже "да" я слагам, дори излизахме в парка за 2-3 часа и си беше със сух пампи, като се прибрахме я сложих на гърне, а по-късно ми каза 'акиии" и отново имаше резултат. От няколко дни я оставям за известно време без памперс да усеща, че е мокро. Ще видим докъде ще доведе моята мисия за намаляване на пампитата  Mr. Green

целувки на всички дечица с неразположения  Hug Heart Eyes

# 268
  • София
Креми, ето сайта - http://www.umishoes.com/inventory/girls/0/. Американски са, а в България ги продават засега май само в Unique. Аз ги взех от магазина на "Несторов", срещу Бейби планет. Тая година ги внасят за пръв път, само пробно, но понеже им вървят, догодина се отказват от Бенетон и вече ще зареждат с пълната гама, така ми каза управителката  Peace Все още има 2-3 момичешки моделчета с нашите номера. Ох, пък какви дрешки има там   Crazy  Аз днес взех една поличка и едно костюмче с дънкови гащи, клинче и потниче. Ето тука са по средата - http://www.uniquebg.com/?go=_common&p=photo&productId=516&type=big. А пък розовото сукманче вдясно й го бях купила за Лазарица.  И ми останаха очите в една зелена рокля, но със тия шоколадово-розови сандалки няма да върви и се отказах да я взема Confused

Арабела, тия сандалки Чипо и аз ги гледах на едно място и много ми харесаха, но нямаше 21-ви номер  Confused Ако видя такива белички, със сигурност ще взема. Абе някой ако ги види някъде и има пари, да купува - плащам веднага, пък и почерпка ще има  Whistling

Роси, Арабела много мъдро е заключила твоята ситуация. Наистина, усилията ти няма да отидат на вятъра и поне ще си поотхвърлила от въпросите. Важното е, че си опитала.

# 269
Нашите са 21 номер  Mr. Green
Номерацията идва малко уголемена, обаче. Елица носи 22 номер, а тези й бяха прекалено големи.
Цеце, няма проблем да проверя и да ти взема, ако има вашия номер, само да знам и модела, който си харесала.
На Елица взехме тези - http://www.kids.bg/product_info.php?cPath=7_69_130&products_ … 09b2775402dff9ee6.
Абе, по-недодяланки са от по-скъпите сандалки, но пък и не са лоши, особено за нашето всекидневие из градинки и пясъчници  Laughing
Ох, много хубави дрешки си показала  Crazy
Буболина, ти да не се опитваш да качиш снимки в темата, директно от твоя компютър  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт