Twilight/Здрач- сагата- тема 12

• 19 165
  • 414
  •   1
Отговори
# 285
  • София, България
Aquariel  Hug как ме засмя! Ти си права  Laughing Твоята теория за евентуалното пребиваване на Роб по къщите ни е най-логична  Joy

staro-novo  Hug
не мога да ти отговоря, защото послушно не чета спойлерите  Flutter

# 286
staro-novo, Спойлер ЗАТЪМНЕНИЕ и ЗАЗОРЯВАНЕ предполагам имаш предвид Сам, а не Пол - Пол импринтва на сестрата на Джейк. Аз също смятам, че момичето има избор, но коя не би избрала и не би се влюбила в някой, който е направен сякаш специално за нея, един вид идеалния мъж за нея.

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 10:22 от Stitch Whitlock

# 287
А кога излиза на "големия екран" New Moon/Новолуние?  Embarassed

# 288
Sugababe- на първата страница сме писали кога Grinning- 20 ноември, но в Щатите...на други места предполагам за Коледа Confused

Стич- права си, Сам имах предвид,...ще се върна да поправя  Embarassed

# 289
Sugababe- на първата страница сме писали кога Grinning- 20 ноември, но в Щатите...на други места предполагам за Коледа Confused

Чак ноември???  cry Sob  Sob
Аз мислех, че ще е скоро лятото...

# 290
  • Разпиляна във въображението

Чак ноември???  cry Sob  Sob
Аз мислех, че ще е скоро лятото...

Споко. За "Затъмнение" ще чакаме само половин година обаче Peace

# 291
Ай,колко бързо пишете.... Shocked
Мерси за инфото   Heart Eyes
Много ми хареса руския New Moon Trailer и пародията на LOST  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

# 292
ДНЕВЕН БЮЛЕТИН

1.Каста на "Новолуние"
-Интервю с Джил Бирмингам, който играе ролята на Били Блек, можете да прочетете тук . Най-интересното, което казва е, че на снимачната площадка е имало много енергия, работните дни са били много дълги и времето е било ужасно.  Превод на български на интервюто има при Twilightladies

- Ники Рийд има рожден ден и навършва 21 години.

2.Подготовка за снимките в Италия
-Италианският дубльор на Роб получава внимание.
-Намерена е локация в подземията на Монтепулчано за  сцената с туристите, водени от Хайди.

3. Слухове и тривиа
- Хю Джакмън хвали Роб като човек и артист, както и косата му- тук
- Името на Роб се спряга като един от петима артисти/изпълнители, които биха могли да изиграят Франк Синатра в предстоящ биографичен филм. Повече тук
- Името на Джейми Кемпбъл се споменава във връзка с бъдещ Хари Потър филм, където евентуално ще играе Gellert Grindewald. 

4. Интересно/любопитно
- Една интересна статия, написана от фенка, в която се обсъжда дали отъждествяването на Здрач-поредицата с Робърт Патинсън не е взело застрашителни размери. Разсъжденията в нея повтарят споровете между феновете на книгите срещу феновете на филмите за това колко Едуард Кълън/Роб би трябвало да има в "Новолуние," но интересното в случая е, че фенката е тийм Едуард и въпреки това иска по-малко Едуард във филмовия вариант на Новолуние. 
- Седмичните награди на Twilightladies

# 293
staro-novo  Hug
Събудих се  Heart Eyes
И аз нямам търпение да гледам Новолуние....Дори реших да го гледам на кино,а това си е направо премиера за мен...от 10 години не съм била на кино Mr. Green

# 294
  • София, България
staro-novo благодаря за бюлетина  Hug Hug Hug

Лелее утре излиза третата книга  Heart Eyes представям си каква лудница ще е по книжарниците  Laughing Стискайте ми палци да се преборя за един екземпляр  Blush

Искам да ви кажа моите наблюдения относно манията.  Когато си купувах Здрач в книжарницата пред купчината с книги ( защото толкова много бяха сложили, че централно се сблъскваш с една планина от Здрач) стоеше едно момиче. Аз търпеливо я чаках да си избере един от томчетата, за да си взема и аз. Да ама не...  Joy В продължение на 20 мин това момиче като хипнотизирано опипваше книга след книга с треперещи ръце  Shocked ( а те всичките бяха еднакви разбира се ) Понеже още не бях чула много за манията около Здрач-сагата направо реших, че момичето не е добре  Rolling Eyes  

# 295
И аз нямам търпение да гледам Новолуние....Дори реших да го гледам на кино,а това си е направо премиера за мен...от 10 години не съм била на кино Mr. Green

сериозно? от 10 години?? ...е, аз ходя на два-три месеца - с мъжа ми, но все трябва да спорим кой филм да гледаме и караме по формулата "един път избираш ти, един път аз"... каним се да ходим скоро, и понеже този път е мой ред да избирам (последно гледахме един шведски трилър- "Мъже, които мразят жени"- голям феномен тук, макар че аз не разбрах защо ...) и сега  се колебая между "Стар Трек" и "Wolverine"... но ще бъде фантастика, де- мъжа ми ще умре от скука... Sunglasses

Днес отварям вестника и гледам реклама, че Здрач е излязло на ДВД тук и ми стана смешно как реагирах- като мернах опаковката на Здрач със Бела и Едуард на снимката в движение, се засмях, сякаш съм видяла снимка на познат във вестника... побъркали сме се с тази поредица, не е нормално да обръщаме внимание на такива подробности, като кога е излязло това или онова.... ooooh!

# 296
  • София, България
Ооо, и аз ще гледам Новолуние на кино  Party
може да се съберем от София да го гледаме заедно ако обещаете, че няма да има много пищене  Joy  ( сетих се за индонезийките)

# 297
Здравейте днес Hug

По повод бюлетина - искам да обърна внимание на този ужасен италианец, който са избрали за body double на Робърт Sick Ужасен е, от  3 дни насам изкача от всички сайтове и адски ме дразни. Надявам се да не заместват части от тялото на Роб с негови и само да го ползват за каскади... Rolling Eyes

# 298
  • София, България
Здравейте днес Hug

По повод бюлетина - искам да обърна внимание на този ужасен италианец, който са избрали за body double на Робърт Sick Ужасен е, от  3 дни насам изкача от всички сайтове и адски ме дразни. Надявам се да не заместват части от тялото на Роб с негови и само да го ползват за каскади... Rolling Eyes

да, направо е отвратителен  Confused как пък можаха да си помислят дори, че прилича на Роб  Sad
дано го снимат мнооого мноого отдалече  hahaha

# 299
да,бе- и аз се чудя защо толкова внимание получава този италианец (като знам, че за дубльора на Роб в Здрач - и сега, ако са използвали същия във Ванкувър- нищо не знаем)... но може би е комбинация от активен мениджър на този италианец, и липса на други новини покрай Новолуние, и затова и малкото, което се появява в нета, става новина

понякога тези неща са смешни- като например, преди време имаше статии за модела на ръцете за корицата на Здрач.... защо въобще е важно това?  наистина всичко свързано с франчайза явно си заслужава публикуване- дали от фенски страници, дали от други издания... също е много смешно, като почнат да питат други звезди или изпълнители нещо за Роб и въпреки, че казват две изречения, изведнъж това става новина... като Хю Джакмън, горкия- как сега са го питали какво мисли за косата на Роб... или пък преди време гледах едно интервю с Брук Шийлдс на червения килим някъде, и я питаха как и защо беше спасила Роб от напористите фенки ... 

Общи условия

Активация на акаунт