Twilight/Здрач- сагата- тема 12

• 19 165
  • 414
  •   1
Отговори
# 330
Womanitka  newsm10
Добре дошла на Deskata  Hug
Ако се съберете на среща ,ще съм духом изцяло при вас Hug
Снощи сънувах за втори път нещо,свързано с филма...Сънувах,че Бела открива,че Едуард е вампир преди да се влюби в него,още преди той да я спаси от колата.И представата за него като вампир не й харесва,в един момент ги виждам как стоят един срещу друг и той й казва "Обичам те"...а тя го поглежда странно и отговаря"Пожелавам ти много късмет с чувствата ти" и тръгва нанякъде....
освен това в съня ми си говорят на немски Heart Eyes
Та този сън(май и аз се сдухвам вече) ме кара да се замислям,дали наистина Бела щете да се влюби в Едуард,ако от самото начало знаеше истината за него... newsm78

# 331
Здравейте, пристрастени  Wink
Преди два месеца случайно гледах филма и така се запалих, че изкупих и четирите книги в оригинал, изчетох ги, закупих и двете издадени на български и тях ги изчетох, а тази сутрин към 09.15ч куриер ми достави и третата книга, на която днес й е официалното излизане от печат на родният пазар.
Бройте ме в редиците на вампирите  Mr. Green

# 332
  • Благоевград
Пак хубава дискусия се е заформила  Hug
Че даже и писателстваме сега. Харесват ми и двата откъса - и на Ани и на Womanitka. Като се дообработят и доразвият, може и да стане конкуренция  със Стефчето Grinning

Ние пък снощи дадохме филма на едни приятели да го гледат и най-ми беше забавен мъж ми, дето убеждаваше другия мъж от двойката, защо и колко ще му хареса филма - "много е хубав, да знаеш, ще се изкефиш, ти си романтична душа - като мен"  Laughing Laughing
Не се налагаше аз нищо да казвам, все пак мъж ми си призна, че го е гледал 3 пъти, а и върха беше като се прибрахме, изяви желание да го гледаме пак  newsm26
А и друго, той по принцип си ми е романтичен и грижовен (моят Едуард), но пък снощи даже ми поднесе роза хей така без повод пред всички приятели и ме целуна под бурните им аплодисменти  newsm51 smile3501

# 333
Момичета, някой знае тези от Егмонткога ще доставят книгите?Вече тръпна в очакване....

И аз я чакам с нетърпение , но незнам кога точно ще я доставят , дано да е скоро !  Peace

violetblue Добре дошла !  smile3525

# 334
  • Варна
Стрева ми се, че някой беше казал, че в непреведеното издание на книгата  има снимки  newsm78
Та, въпросът ми е /към получилите вече Затъмнение/ в преведеното  има ли такива

# 335
Момичета, някой знае тези от Егмонткога ще доставят книгите?Вече тръпна в очакване....

И аз я чакам с нетърпение , но незнам кога точно ще я доставят , дано да е скоро !  Peace

Ами ако сте в София, днес трябва да си я получите! Аз вече я разлистих  Mr. Green И nnnnn няма кьорава снимка, освен на края на Стефани...

# 336
  • Варна
Жалко  Close
Тайничко се надявах

# 337
Кристабел,  Joy (за немския, разбирам те ) Мисля,ч е Бела си захапа въдицата (ако мога изобщо да използвам този израз) още щом го видя в закусвалнята първия път.

Добре дошли на новите между нас.

Някой спомена, че си е поръчал книгите в оригинал, може ли да пуснеш линче?  Praynig

# 338
  • Разпиляна във въображението
И аз току-що се разписах за книгата. Куриера беше от спиди. Peace

# 339
добре дошли на новите Laughing
поздравления за писателстващите  bouquet

и чакаме новини за новите зарибени приятели и роднини... това ми е най-любимата част (особено ако започнат със скептицизъм или отказват отначало- като жената на Туайлайт вдовеца, много ме кефи какво е казала отначало,като е отказала да погледне книгите и после как й се е обърнала представата, като видяла Робърт във филма ... Joy Joy Joy)

# 340
  • София, България
ДНЕВЕН БЮЛЕТИН

НОВИНИ

- Ashley Greene в Summer's Blood    

ето тук можете да видите официалния трейлър  цък

- продължаваме с Ashley Greene ,  която обиколи блог пространството с червената си рокля  (място на събитието L.A. , клуб Bardot , петък вечер)  Mr. Green
ето снимков материал

повече снимки и информация тук

- Интервю с Jackson Rathbone - Jackson  няма търпение да започне да снима Eclipse

повече на български twilightladies        интервюто на английски myparkmagazine

- Продължават слуховете за участието на Робърт в “The Unbound Captives”.  Информацията е, че щял да играе ролята на PHINEAS
много повече на английски тук

- Роб отново напуска Ванкувър - както вече беше съобщено последния ден на снимачната площадка на Роб беше миналия петък. В неделя следобяд той е бил забелязан да се качва на самолет за Ница и оттам продължава за КАн.

повече сннимки и информация на английски тук

- Снимки на Тейлър със  Селена Гомез и Селена Гомез със сестричката на Тейлър
Както пише Lainey - Тейлър и Селена излезли в събота на суши ресторант във Ванкувър. През същия уикенд Селена и малката сестичка на Тейлър се отдали на пазаруване.

повече снимки и информация  тук

ЗАБАВНО

- клипче за рождения ден на  Nikki Reed!     цък

- преводите на статии на туайлайт вдовеца и забавни клипчета тук  funnytwilight

- Does he dazzle us??? Yes, you can bet on it!  може да намерите в twilightladies

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 13:54 от мона лиза

# 341
  • София, България
както се забелязва аз съм повече по несериозните новини  Laughing

# 342
добре дошли на новите Laughing
поздравления за писателстващите  bouquet

и чакаме новини за новите зарибени приятели и роднини... това ми е най-любимата част (особено ако започнат със скептицизъм или отказват отначало- като жената на Туайлайт вдовеца, много ме кефи какво е казала отначало,като е отказала да погледне книгите и после как й се е обърнала представата, като видяла Робърт във филма ... Joy Joy Joy)

Събота и неделя бяхме на гости при моите родители. Бях си взела "Среднощното", наред със "Здрач" - сравнявам реакциите/мислите на Едуард и Бела в едни и същи ситуации ( откачих вече Mr. Green ), препрочитайки последната Blush По едно време през деня гледам "Здрач" изчезнала мистериозно, отивам в другата стая, маман чете Wink Първо повикване - твърдо "ние" Laughing Запленена, нечуваща, унесена, даже не мига Joy На втория път, дига поглед и казва обвинително "Ама, ти защо не си ми споделяла нищо за тази книга?" Crossing Arms Та, като се почна - филмът свалихме, другите части на поредицата от Замунда, саундтрака ooooh! По принуда Mr. Green трябваше да й оставя първата книга - аз в крайна сметка си останах само с надеждите за четене Crazy И за  hahaha капак, тази сутрин, ми се обажда в 6.30 да ме "тормози" да съм й купувала отделни копия на български на втората и третата част, защото й било неудобно да чете от компютъра - пък и с претенции Crossing Arms. А уж Laughing имаше някакъв проект да пише за по-другата седмица в службата....и проект заряза и всичко Whistling. А най-интересната част е, че "вината" за нейното зарибяване дори не е моя Mr. Green

# 343
  • Варна
Ей сега ми донесоха и моята книга! Grinning

# 344
  • София, България
Аз като най-хитра не си я поръчах  Rolling Eyes
сега след работа ще се блъскам по книжарниците  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт