Twilight/Здрач- сагата- тема 12

• 19 165
  • 414
  •   1
Отговори
# 90
  • Разпиляна във въображението
Надя, аз "Колелото на времето" го изтеглих от интернет. За другата книга не знам нищо Peace

Аз си написах мнението, когато излезе БРАВО-то. Ако го бях видяла предварително не бих го купила.

staro-novo   bouquet

# 91
Добро утро, или ден, зависи кой кога става.

Аквариел, Бравото изобщо не го бива, като гледам какво четат тийновете се хващам за главата...Но нали съм фйенка, си го купих. Не казва нищо ново, единствено плакатите са готини, но не мисля, че ще има къде да си ги залепя...освен в на Аси стаята Simple Smile

# 92
Добавка към снощния пост за (не)интересните неща из нета по случай рождения ден на Роб

Мацките от Туайтардед са постнали готина статия http://twitarded.blogspot.com/2009/05/robert-pattinsons-cult-of-personality.html... Заповядайте, вашата дневна порция смях...
... особено ми хареса, дето пишат, че въпреки че са по-възрастни от Роб, той все пак попада в категорията мъже, с които биха излизали, ако се следва правилото "раздели собствената си възраст на две и прибави 7"   Joy  Joy

# 93
Nadia Малко ОФФ и се извинявам на другите Simple Smile
"Сага за войната на разлома" - автор Реймънд Фийст. Виж в гоогъл Simple Smile първия линк е уикепедия Simple Smile със заглавията на книгата по години.
"Пясъчна буря " - автор Джеймс Ролинс
"Колелото на времето " автор Робърт Джордан - починал Simple Smile състои се от 12 книги до една поразително интересни. Разказах малко в предна тема .

Пясъчна буря мога да я сравня малко със Индиана Джоунс ама без Индиана Джоунс  Mr. Green аз обичам такъв тип книги и ако си спомня за някоя друга ще споделям ако ви е интересно разбира се Simple Smile

Сега вече ON : Не се сдържах и си купих "Здрач" вчера Simple Smile Първото за книгата впечатление беше , че поне е с хубав шрифт  Mr. Green английски не разбирам и няма да страдам от превода Simple Smile но оформлението ми хареса .Мразя книги с дребен шрифт .
Тази е точно мой размер Simple Smile не много широки страници едър шрифт да не уморява очите Simple Smile и описан Едуард вътре . Снощи бях в рая  Mr. Green

# 94
  • Разпиляна във въображението
WomanitKa намерих книгите в нета и след Браун и Р.Джордан ще подхвана и Р.Фийст.

# 95
Ето нещо забавно от Twilight widowers, много ме радват тия хора как са си приели съдбата  Laughing

http://twilightwidower.blogspot.com/2009/05/jacob-black-honourary-widower.html

# 96
  • Благоевград
Като чета тези вдовци (ама че дума  Grinning), се сещам колко пъти съм си мислила как ли бихи били нещата, ако на наште мъже не им се налагаше да работят, не трябваше да се грижат за ежедневните рутинни задължения - дали биха били по-големи романтици, грижовни и всеотдайни, по-близки евентулално до иделизирания образ на Едуард или...
Пак започваме с хипотезите  Grinning

# 97
Е този вдовеца е много забавен тип. Току-що пратих първият закон на Туайлайт вдовеца на моята по-добра половинка /разбирай моя Туайлайт вдовец/, да го има предвид следващия път.

# 98
Дневен Бюлетин
Нивини:
Stephenie Meyer
спечели званието "Автор на годината" за  “Breaking Dawn”  на Children’s Choice Book Awards. Повече тук
Нов филм с Робърт Патинсон и Хю Джакман.Филмът се казва'Unbound Captives'   и  режи води актрисата/режисьорка Маделайн Стоун.Действието се развива 1865г. в Америка и разказва историята на една жена(Rachel Weisz),чийто мъж бива убит от Команчи,а двете й деца отвлечени(едното се играе от Роб).Тя самата бива спасена от главния герой Хю Peace Статията тук
Justin Guarini
от Америкън айдъл се надява да участва в саундрака на Новолуние,заштото както той сам казва е фен на книгите.Повече тук
Снимки
от New Moon Cast Party цък
Интересно:
Филмови плакати на New Moon
Клипче "I want all by Rob" от Leann

# 99
staro-novo, благодаря за инфото за корицата  bouquet аз си мислех, че има нещо общо със състоянието в което Едуард е оставя - красиво, но на път да се пречупи цвете.

# 100
  • София, България
Christabel,  Hug
много благодаря за бюлетина  Heart Eyes

Обаче клипа е просто страхотен! Невероятни снимки са подбрали.

Стефани я гледам на доста снимки, направо може да се каже, че е красива  Peace
Знае ли някой в какво точно се състои това мормонство? ( в наши дни)

# 101
  • Някъде в търсене ............
http://www.radaronline.com/exclusives/2009/05/photo-gallery-twil … tes-wrap-new-moon

When one man asked Pattinson to pose with him and the actor cheerfully agreed, he said: “Awesome! You just scored me bonus points with my wife!”
 Laughing Laughing Laughing

# 102
  • Mostly in my mind
Въй колко сте бързи

# 103
  • Сливен
Nadia79 докато се наканя да ти отговоря и тя WomanitKa я свършила тая работа.
Колелото е фентъзи сага  - класическо - добро с/у лошо, жени с/у мъже  и  други подобни,
но е много добре написана - има достатъчно екшън, лИбофф и доста мъдрост  Mr. Green
Всъщност, Стефани изглежда като първокласник пред сюжетната линия и изградените характери на героите в Колелото  Whistling

Офф
WomanitKa що те дразни Преродения дракон, да не е заради харема  Whistling Mr. Green

# 104
Офф
WomanitKa що те дразни Преродения дракон, да не е заради харема  Whistling Mr. Green

О не не мила Simple Smile Те са му наказанието жените трудно се оправя с тях. Ами прекалено е упорит на моменти ясно ми е защо няма доверие ама може ли сега като Едуард и той все си мисли , че той е най - голямата заплаха на света  #Cussing out
Спомням си във втората книга ли беше като разбра , че може да прелива и той като Едуард реши да напуска хората които обича за да ги предпази .. Тия мъже понякога са със страшно криви разбирания.

Общи условия

Активация на акаунт