Twilight/Здрач- сагата- тема 12

• 19 165
  • 414
  •   1
Отговори
# 150
Баста!!!! А беше такава хубава тема! Тъкмо днес си мислех колко ли други филми/сериали могат да се похвалят с такъв интерес......

П:С: Абе във филма да няма 25-ти кадър или както там се наричаше???? (простете отново за невежеството ми)

# 151
Звездичка, то към момента няма какво да се обсъжда особено по него, освен това, което ни отпускат оттук-оттам Grinning

Емма, и аз съм се чудила по въпроса... Thinking Wink прекалено много симпатия създава Whistling

Бтв, 25 кадър е забранен в доста страни,защото ти действа на психиката. Ползвал се е в реклами и затова са го забранили дори в Щатите. Има го в Боен клуб въпреки забраната! Wink

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 21:40 от Sensoria

# 152
След кратка, но кървава схватка на лични може да се каже че сме изяснили позициите си  Peace

Извинявам се на четящите тук за липсата на бон тон от моя страна  Laughing

Айде да се връщаме към извора  Blush

Радвам се да го чуя... и аз искам да забравя за последните 2,5 страници и последните няколко часа, и да си продължа от където ми беше весело... от Туайлайт вдовеца, дето обяви Джейкъб Блек за първия Туай-вдовец... и Туайтардед- мацките, които анализираха привлекателността на Роб за всички ни, като се вземе предвид рожденната му дата и астрологическия знак... някой чете ли ги Sunglasses

# 153

П:С: Абе във филма да няма 25-ти кадър или както там се наричаше???? (простете отново за невежеството ми)

Емма, и аз съм се чудила по въпроса... Thinking Wink прекалено много симпатия създава Whistling

Какво е това (макар че се сещам за един стар епизод на Коломбо, дето имаше някакъв скрит микро-кадър между нормалните кадри...героя, дето го убиха, беше станал като сомнамбул от кино залата по средата на филма и беше отишъл да пие вода във фойаето и там го убили... Коломбо установи, че във филма, който се бил прожектирал, имало микро-кадри или скрити кадри, които му засилили жаждата и го накарали да иде да пие вода...  да не е това?  Но си спомням, че  са забранени, защото така рекламирали какви ли не неща, докато народа гледал филм- и съзнателно не ги виждаш, но окото ти ги вижда)

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 21:48 от staro-novo

# 154
Точно това е Peace
Може и да не е реклама, а нецензурни кадри.
Или просто такива с внушения някакви.

# 155
Тина, обяснила съм в горния си пост. Ще се самоцитирам   Joy

Бтв, 25 кадър е забранен в доста страни,защото ти действа на психиката. Ползвал се е в реклами и затова са го забранили дори в Щатите. Има го в Боен клуб въпреки забраната! Wink

Общо-взето в Боен клуб като 25 кадър има сексуални сцени, бойни сцени и мъжки полов член... Като са разположени така че да увеличат въздействието на агресията и насилието. Сексуалните работи са докато се бият, а бойни сцени има докато правят секс Wink

# 156
  • София, България
Да, като в Боен клуб  Laughing

... колко си играх докато спра плеъра точно на кадъра  Laughing

( обаче ако е направено с цел да не го видиш, няма как, прекалено бързо минава )

# 157
сега чета из нета за Боен клуб, ама наистина на места казват, че не е баш скрит, защото стои няколко секунди.. но говорят, че имало значение за шизофренията на главния герой.. може би наистина е част от креативния замисъл

чета още, че май се използват такива скрити кадри на интернет страници или онлайн реклами.. хм, не съм се замисляла досега...

продължавам да се образовам..

# 158
на една странична тема, ако някой е свалил от торент този шведски филм за вампир(ката?) - Let the right one come in, може ли да ми го прати по скайп.... Simple Smile   Peace

# 159
Относно по-ранното питане на Тина за Здрач вдовеца той има нова статия - ама изведнъж блогът му се е превърнал в кулинарен  Joy  Ето и статията - Mushroom ravioli от Twilight Widower hahaha . Честно-казано обаче смятам само първият му пост и този за подаръците за забавни, останалите нещо не са толкова свежи... Rolling Eyes

В Боен клуб 25-тите кадри са абсолютно нарочно поставени, самият екип го признава. Филмът беше доста скандален и 25-тите кадри в него бяха само част от шума около него Peace

# 160
 Добре де, аз в крайна сметка нищо не разбрах-какво става от тук нататък с темата? Аз като примерна гражданка си махнах снимката на детето и линийката с годините му да не се набиват на очи, защото тука споменаха, че сме обърнали темата на поздравителен концерт или нещо от сорта, не рекламирам чужди или собствени форуми, гледам да се ограничавам с писанките си, защото почти винаги не съм подготвена, не знам английски като втори роден език и не мога да си преведа доста от нещата, но си мълча-което мога-мога, другото здраве да е, винаги съм била благодарна за всяка инфомация-без значение дали е или не е посочен източника й, радвам се и на снимките, защото и това спрях да публикувам, тъй като или се оказваха монтаж или че тука сме ах-кали и ох-кали като тийнейджъри, ами то какво остана в крайна сметка???? Да водим дълбокомислена философска дискусия???? Ами той живота е толкова сложен и кратък, че и ако за Здрач сагата почнем да създаваме някакви хипер сложни схеми и правила, къде отива удоволствието питам аз????

П:С:Това си е лично моето мнение и търпя критики, но това не значи, че ще го променя.

# 161
  • София, България
Обсъждаме филма Здрач, книгите Здрач и Новолуние и снимките на филма Новолуние и т.н?
Споровете ни преди малко нямат общо с правилата на темата  Simple Smile

# 162
Добре де, аз в крайна сметка нищо не разбрах-какво става от тук нататък с темата? Аз като примерна гражданка си махнах снимката на детето и линийката с годините му...]

Емма, споко, сложи си ги пак

Какво да става с темата? Караме по старому, разтоварва ме се, научаваме нещо ново (ето, за скритите кадри), ще охкаме и ахкаме по снимки (леле, чакам от Италия...на площада!!  Mr. Green ) и от време на време ще дъвчем книгите, докато някой не направи отделна тема

Просто забравяме, че сме спорили последните няколко часа (то само 3-4 спорехме, де, останалите гледахте сеир  Crazy )...
Ако искаш, де... ако не, да продължим със спора?  шегувам се

# 163
Относно по-ранното питане на Тина за Здрач вдовеца той има нова статия - ама изведнъж блогът му се е превърнал в кулинарен  Joy  Ето и статията - Mushroom ravioli от Twilight Widower hahaha . Честно-казано обаче смятам само първият му пост и този за подаръците за забавни, останалите нещо не са толкова свежи... Rolling Eyes

Що бе- поста за Джейкъб беше свеж
 Both Jacob and Twilight-Widowers have problems with excessive hair growth and odours. ..
 Once we've imprinted on you, there is no getting rid of us...
And like Jacob Black, we'll violate our promises, oaths, and sacred traditions at the drop of a hat if we think it will impress you. Sure, Jacob might have broken an ancient pact with a coven of vampires that has kept the peace with his people for generations, but a pretty girl asked him to. Can you blame him?

But, at the end of the day, how can a guy who rebuilds engines and eats hot dogs compete with someone who can buy an island? He can’t.
 Laughing  Laughing

# 164
  • Сливен
Шшш, алоооо. Да не ви е хванал ПМС, а?
Един хубав бой ще ви дойде на място  Mr. Green

Разделянето на темата на две е тъпа идея btw

Общи условия

Активация на акаунт