Клуб "Парфюмен Ценител" 13 - Любими аромати Thierry Mugler

• 36 951
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
Много е хубав Gloria! Много го харесвах някога. И това ме подсеща, че трябва да има забутано някъде остатъче от 4-5 мл. Как е хубаво да откриваш съкровища, трябва да се разровя. Бях забравила за него. Мерси, че ме подсети, densi. Много любим аромат ми беше. Heart Eyes

# 256
А на мен пък ми подариха днес изненадващо, всъ6ност току 6то...(от любимият) Daisy Bloom 2009 by M.J.
......мисля 4е го о4аква вълнува6та ве4ер  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 02:26 от emily_ska

# 257
А на мен пък ми подариха днес изненадващо, всъ6ност току 6то...(от любимият) Daisy Bloom 2009 by M.J.
......мисля 4е го о4аква вълнува6та ве4ер  Heart Eyes
FlutterКак беше? Wink
Честито!Да си го ползваш  с кеф,ето кой ще да де пресни впечатления Thinking

# 258
Eau des Merveilles в лимитирана бутилка:

http://www.fragrantica.com/news/Hermes-Eau-des-Merveilles-Limite … ion-2009-827.html

днес - Леденият Зелен чай е моят парфюм - разкош и свежест!

Момичета, дали някой има отзиви за тези двата:

http://www.fragrantica.com/perfume/Jaguar/Jaguar-Fresh-Woman-4902.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Diesel/Diesel-Fuel-For-Life-C … r-Women-3610.html

благодаря предварително за всяко ароматно мнение!   bouquet

# 259
  • Истанбул
Денси,много добре си описала Глорията,със здраве да си я носиш  bouquetДа знаеш ,че си голяма щастливка ,че притежаваш подобно бижу.За мен най=изисканият ,най=женственият,най=сладкият,но в същото време и най=елегантният и интелигентен аромат,всичко за този парфюм започва с думата най=.Enjoy it Hug Hug

# 260
  • Sofia
Aз се 'запознах' с Глория, но не можах да я харесам.
Дойде ми твърде сладникав, без грам свежест или горчивинка, които да балансират.
Обичам амарето, но не го усетих в Глория.
Напомня ми на Метресата на ВУ, също досадно сладникав.

# 261

на АП по-скоро?

пп Глория не успя и мен да плени  Rolling Eyes

момичета, имате ли впечатления от Готие 2 - този, който е унисекс? Денси май го харесваше - би ли споделила малко за него? купува ми се нещо тези дни, но не знам какво  Laughing - предполагам, че е от многото механична и досадна работа, която имам да върша последните дни, просто нямам с какво да си занимавам главата Simple Smile

# 262

на АП по-скоро?

момичета, имате ли впечатления от Готие 2 - този, който е унисекс? Денси май го харесваше - би ли споделила малко за него? купува ми се нещо тези дни, но не знам какво  Laughing - предполагам, че е от многото механична и досадна работа, която имам да върша последните дни, просто нямам с какво да си занимавам главата Simple Smile

тежичък е ,усещсм някаква карамелена нотка,която ме дразни,липсва му елегантност като че ли,мисля че го има по парфюмериите,пробвай го задължително Peace

# 263
  • София
За почитателите на Alien давам един линк с доста изгодна според мен цена /за тестер/:
http://cgi.ebay.co.uk/ALIEN-60ml-EDP-Spray-NEW_W0QQitemZ25042826 … rkparms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50

# 264
Момичета, отбивам се само за минутки да ви кажа Хeлоу, не съм ви забравила..Просто имам ужасно много работа напоследък, само ядове и грижи и не мога да се насладя истински на получените пробички, за които искам специално да благодаря на милата Densi,   bouquet Heart Eyes  bouquet Ще имам много да споделям, само да се върна в Бургас за да си гушна спринцовките  Mr. Green (Колегите ми вече като видят плик и извадя от него спринцовка, ме гледат подозрително. Сигурно си мислят, че се боцкам  hahaha )

Днес съм с Макс Мара, напоследък ми ухае на кафе и някакви цветя  Rolling Eyes

Бижу, много красив и стилен аватар. As always...  Hug

# 265

на АП по-скоро?

Да аз страшно харесвам този аромат на Готие и това ще е следващата ми покупка. Много сладък го усещам, но и с доста мъжки нотки на моята кожа. Влюбих се в него от случайно пръсване на блотер, после го пробвах и на кожа, а така също пробвах и масажното олио, което е много хубаво и е абсолютно същия наситен аромат както и парфюма. Този парфюм е многолик и на всяка кожа стой по много различен начин. На съпруга ми, му стой превъзходно също, но там е още по-сладък и траен. Това чудо няма измирисване, нито пране. Ще вземам голямо количество,от слепените шишета, че да го носим двамата. Въобще не се познава, че носим един и същ парфюм. За първи път усещам такова нещо. И се чудя как точно се случва това.

# 266
Благодаря ти, Денси, винаги си много изчерпателна    bouquet

не съм видяла, че Калоянис също ми е отговорила - благодаря и на теб!   bouquet

явно ще трябва да се пробва  Sunglasses

# 267
Благодаря ти, Денси, винаги си много изчерпателна    bouquet

не съм видяла, че Калоянис също ми е отговорила - благодаря и на теб!   bouquet

явно ще трябва да се пробва  Sunglasses
Благодаря ти. Hug  bouquet
Пробвай го, да ти кажа тестера в Прити шоп в средата на ул. Витошка е перфектен, в ЦУМ също. Че нали знаеш на много места тестерите на Готие са стари и развалени. За мен този парфюм Готие 2 е най-животинския и сексуален от всички които познавам. Така го чувствам точно животински. Обичам го и само за него мисля. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 268
По-животински  и от Бандит?!

# 269
По-животински  и от Бандит?!
Да , ама аз Бандита не го усещам животински, не. Това е най-специалния парфюм който имам и много го пазя. Бандит бих сложила само на супер специално и тежко място. Истинско съкровище ми е той. Обожавам го. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт