Клуб "Парфюмен Ценител" 13 - Любими аромати Thierry Mugler

• 36 948
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Може ли някои да направи сравнение между А men и B Men .  А men го познавам и много го харесвам и аз и любимия го носи с удоволствие , но B Men никога не сме го мирисали и идея си нямам за него .Искам да му купя парфюм и се колебая дали да заложа на сигурно или да експериментирам

# 271
За мен този парфюм Готие 2 е най-животинския и сексуален от всички които познавам. Така го чувствам точно животински. Обичам го и само за него мисля. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

не мога да ти отрека умението да тласкаш хората към покупка  Mr. Green

Бандит не ми е животински, дори се отказах от покупка - не си струва да го притежвам само от колекционеска гледна точка /не че има от къде да го купя все пак  Joy/, не ме радва достатъчно Simple Smile

# 272

Бандит не ми е животински, дори се отказах от покупка - не си струва да го притежвам само от колекционеска гледна точка /не че има от къде да го купя все пак  Joy/, не ме радва достатъчно Simple Smile

Аз не го познавам, но ме е яд, че миналата година го имаше в ягода за без пари и не го купих, ей тъй за спорта  Whistling

# 273
Може ли някои да направи сравнение между А men и B Men .  А men го познавам и много го харесвам и аз и любимия го носи с удоволствие , но B Men никога не сме го мирисали и идея си нямам за него .Искам да му купя парфюм и се колебая дали да заложа на сигурно или да експериментирам
Двата аромата нямат нищо общо, освен наситеността си и плътността си. B Men не е толкова сладък, ванилов и има тамян доста силно изразен в него.Силно мъжествен аромат. Много е хубав, но е само за зима, защото е убийствено силен и траен.

# 274
За мен този парфюм Готие 2 е най-животинския и сексуален от всички които познавам. Така го чувствам точно животински. Обичам го и само за него мисля. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

не мога да ти отрека умението да тласкаш хората към покупка  Mr. Green

Старая се! Mr. Green Grinning

# 275

Аз не го познавам, но ме е яд, че миналата година го имаше в ягода за без пари и не го купих, ей тъй за спорта  Whistling

миналата година и аз щях да го купя за спорта  Crazy

# 276
включете ме и мен към спортистките, че ми остана малко от него  Peace

# 277
Моми4ета моля ви дайте някакво инфо за Secret Obsession CK,ako go poznawate.Мисля на сляпо да го поръ4ам и се 4удя newsm78..Ще съм ви много благодарна  bouquet

# 278
  • Sofia
Аз не го харесах, силно конячен, чак ретро го усетих.  Thinking

# 279
Карен е права ,за конячения аромат на Сикрет Обсешън..Имам парфюма и много си го харесвам.Точно аромата на скъп коняк го прави очарователен.Получавам много комплименти когато съм с него.
Алекса,мисля,че ще ти хареса..по гардероба ти съдя,че вкуса ни съвпада в повечето случаи.Но тъй,кото го имо по магазините-пробвай първо за по-сигурно.

# 280
На мен не ми допада също Secret Obsession CK. Усещам го като презряло грозде сорт Кардинал. Наистина не е добър за на сляпо.

# 281
Благодря ви ,много сте мили и готини Hug.Утре ще ида да го подуша,доколкото мога с тоя запушен нос Sick,но щом е коня4ен и малко ретро зна4и ще се взима Grinning(4е съм на такава вълна сега Wink)

# 282
Благодря ви ,много сте мили и готини Hug.Утре ще ида да го подуша,доколкото мога с тоя запушен нос Sick,но щом е коня4ен и малко ретро зна4и ще се взима Grinning(4е съм на такава вълна сега Wink)

О щом си на такава вълна, не бива да пропускаш Youth-Dew Amber Nude Estee Lauder. Конячен, силно подправков и много ретро.

# 283
Ооооооо добре ,задължително ще го проверя. PartyАдски много си падам по коня4ени Heart Eyes

# 284
Да се похваля с новата си придобивка - една голяма цветна бомба. Grinning
Много добро попадение, почти насляпо, защото първото душкане беше отдавна и спомените ми доста избледнели.
Дори и в тази жега стои невероятно.

Общи условия

Активация на акаунт