НОЕМВРИйската бодра смяна побърка напълно и татко, и мама!

• 13 520
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
Добър ден!
Минавам да хапна и да пийна и отивам да се намотам за разходката.  Heart Eyes
За потенето - Дани се поти, но това ще да е от наченките на рахита вероятно... Thinking
Диде, да го вържеш твоя човек...майтапа на страна - дано да е забравило детенцето и да не го боли ръчичката.
Със снимки се отчетохме.
Аз се поокопитих от вчерашния шок...ще ми се оправи маймунката. Praynig

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 10:40 от mamaAnna

# 46
  • София
Добро утро и от мен!
само да допълня още едно изискване за колажа. Понеже е летен и специално за половин годинката на бебетата ако може да слагате скорошни снимки, мисълта ми е да не са бебетата със зимни дрешки и шапки, че е фона е море  Hug.

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 11:16 от valya_76_08

# 47
Добро утро  Hug
Минавам само на бързо че ние сме все така кисели-много ревем и двамата  Cry-направо имам чувството че ще се побъркам, сега пък и крачето го боли, а цяла нощ не съм спала, само се въртеше и мрънкаше в креватчето, накрая към 3 се събуди и до 4 сме се носили на ръце, абе  ooooh! осакатих си детето и това си е. Тая докторка как казва че му няма нищо като той или мрънка или плаче  Rolling Eyes
Качих снимка за колажа и филма, на тази заколажа сме с лятна щапка-по-лятна няма за ссега, ако си набавя ще я сменя. Айде изчезвам да го гушкам  Hug

# 48
Добро утро, ние току-що се излюпваме с Косето Mr. Green
Честити половин годинки на всички наборчета Grinning

Диданка, успокоих се, защото медът върху биберона е много опасен. Ама и в чая не е за препоръчване, знае си детето, че не трябва да го пие Laughing Косето също не иска да погледне шише, съответно вече не мога и да го оставя на никого за повече от два-три часа. Каката пропи от шише на 9м ooooh!

Валя, ще го снимам специално днес, та да е наистина актуален Wink

# 49
mimeto_mssHug Hug Hug Дано му се размине този път, защото съм сигурна, че ти няма да допуснеш скоро пак такова падане  Praynig А освен, че го боли, нещо поддутичко има ли? Ако да, то мисля, че е по-добре да направите снимка  Praynig Ако ли не само много гушкане и игри ще позабрави. Мисля, че можеш да му направиш успокоително чайче от маточина и  newsm78 нещо си на Хип. Може пък да подейства  Hug
Е добре, да взема да почерпя за голямото ми момче, че става на половин годинка. Да Ни е жив, здрав и все така засмяно и сияещо детенцето
И също така честити месечинки на всички други сладурковци и сладуранки. Да са Ви все така усмихнати и здравички слънчицата   bouquet   love001

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 11:31 от temi4ka

# 50
Момичета, да ви почерпя за здравето на нашия тати, днес става на 34год. Simple Smile

Честито на всички бебоци с повод за празнуване.  bouquet

# 51
Здравейте и от нас!!!!! Не сме писали отдавна, но с това хубаво временце гледам да сме на двора, че поне сме кротки, че вътре е #Crazy А иначе сме екстра- Мартин има вече 1 зъб и второто всеки момент ще избие, опитва се да пълзи из стаята(щом стига от една точка до друга знчачи има успех Peace).... а Антонио пък ми е малко по-мързелив поседява по корем и като му стане скучно се почват едни писъцииии ooooh!. Та това е от нас да знаете че сме добре....

П.П. Вале, щом искаш децата по- лятно ти качих снимки направо по памперси Joy, ако не е добре казвай да я сменям.

Hug  bouquet Hug

# 52
  • София
П.П. Вале, щом искаш децата по- лятно ти качих снимки направо по памперси Joy, ако не е добре казвай да я сменям.

Hug  bouquet Hug

Страхотни са ама качи една снимка и за колажа, че нали се разбрахме да са различни за филмчето и за колажа да не гледаме едни и същи снимки. Събличай пак децата и щракай.

И мамата на Ирен, която се е отчела само за филма да даде още една снимчица на чаровницата.

Аз пък да се оплача ние нито пълзим нито имаме зъбчета, обръщаме се по корем, но все още не можем обратното и затова като се уморим лягаме и заспиваме докато някой се смили да я обърне. Голяма мързеливка ще излезе моята Калинка.

И аз каквато съм патка забравих да честитя на Малките рожденници половин годинката и на Вита Честит рожденник, да ти е жив и здрав!

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 12:18 от valya_76_08

# 53
Честит празник на малките мини рожденници! Здрави и засмени да растат!
Честит рожден ден и на другарчето в живота на Вита! Да е здрава и солидна опора, нежен пристан, добър приятел!
малеййййййййй, отде ми идват. ама го мисля де Grinning

# 54
  • София
Честит празник на всички които имат повод за празнуване   bouquet

# 55
mimeto_mssHug Hug Hug Дано му се размине този път, защото съм сигурна, че ти няма да допуснеш скоро пак такова падане  Praynig А освен, че го боли, нещо поддутичко има ли? Ако да, то мисля, че е по-добре да направите снимка  Praynig Ако ли не само много гушкане и игри ще позабрави. Мисля, че можеш да му направиш успокоително чайче от маточина и  newsm78 нещо си на Хип. Може пък да подейства  Hug
Ами подуто няма, а за чая сега ще видя да купя  Hug
Честито на днешните месечинки Party, както и на таткото на Вита- да те слуша Naughty Hug
Вале споко  Hug и ние нямаме зъбче и не пълзим, но пък се въртим като пумпали и падамееееееееееее ooooh! Hug

# 56
  • София
Ами подуто няма, а за чая сега ще видя да купя  Hug
Честито на днешните месечинки Party, както и на таткото на Вита- да те слуша Naughty Hug
Вале споко  Hug и ние нямаме зъбче и не пълзим, но пък се въртим като пумпали и падамееееееееееее ooooh! Hug

хахахаа мойта освен че е одрала кожата на баща си му е взела и нрава, най-обича да лежи по гръб и да гледа телевизия. Пустата Калина може да се дере от рев щом пусна телевизора и забравя всичко. Пробвай и ти с ранения може да му минат бързо бързо болежките.  Joy

# 57
  • София
Добър ден!!!
направихме си много хубава разходка с Мая в парка. А сега Крис седи по голо дупе, оставила съм го малко да му подиша кожата. Е метнала съм му е една пеленка и съм сложила една пикливка под него, но кефа е голям. Тресе дупето в кошарата.  Joy Чакам го да седне стабилно и вадя гърнето. hahaha
Миме искрено ти съчувствам Hug, защо не заведеш Мони при още един лекар. Hug
Честито на всички празнуващи днес!!!!
За колажа и филмчето - ще направя специални снимки и ще ги кача.

# 58
Честито на днешните пораснали месечинки! Да са живи и здрави и много послушни!
Вита, да ти е жив и здрав рожденника!

# 59

Миме искрено ти съчувствам Hug, защо не заведеш Мони при още един лекар. Hug
[

И аз мисля същото

Общи условия

Активация на акаунт