Асен-Александър на Гвендолин е МАЙски сладурко неотразим!

• 27 072
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • София
mcheuz   bouquet
А сега обещаните снимки от събота
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=249980&pid=12372658
а тук няколко от преди това http://www.snimka.bg/album.php?album_id=249980&pid=12372858

# 91
Честит рожден ден на днешните рожденници Виктор и Стефко!

Неде, много сте хубави! Ти си особено елегантна, а Стоянчо е голям чаровник с този костюм - млад господин! А плажните снимки защо не ми се виждат много слънчеви?

Уф, да ви се оплача, че Марти е пощурял по един лунен пясък. Естествено го е видял по телевизията - има реклама по JETIX. Два дена ме прави луда и само мрънка - Купи ли ми лунен пяяясъък... Утре ще ходя до Хиполенд да видя дали го има. Той бил някакъв специален - вечно мокър, цветен и ми се вижда компактен, не се разпилява. До някъде ще се радвам да си играе с него, а не с този навън, където пикаят кучетата. 

# 92
Уф, да ви се оплача, че Марти е пощурял по един лунен пясък. Естествено го е видял по телевизията - има реклама по JETIX. Два дена ме прави луда и само мрънка - Купи ли ми лунен пяяясъък... Утре ще ходя до Хиполенд да видя дали го има. Той бил някакъв специален - вечно мокър, цветен и ми се вижда компактен, не се разпилява. До някъде ще се радвам да си играе с него, а не с този навън, където пикаят кучетата. 
Точно днеска разпрявах на змейката за него Simple Smile
Я виж дали ще го намериш и дай впечетления после  Hug Макар че почти съм се навила да му купя на Тони Simple Smile

Ето го http://felyx-toys.com/store/index.php?main_page=index&cPath=175_194

# 93
Здравейте и от мен !

Благодаря ви за милите пожелания за рождения ни ден !  bouquet За съжаление няма много за разказване , с изключение на това , че Марк получи не много , но много желани подаръци ! Нямахме гости , ходихме само до " другите " баба и дядо - да ги почерпим с торта . Там духнахме свещички и си получихме част от подаръците , а после упражнението го повторихме с още една торта и в къщи . Сложно ми е да обяснявам защо сме в това положение , но само ще добавя , че съвсеееем скоро / пу- пу / всичко ще се промени и ще се вихрят яки купони в къщи - за всякакви възрасти !!!

Стискам палци на Сиска - всичко да е бързо , неусетно и леко !

Мимозке , сигурно не ти е лесно с Жули ! Много травмиращи спомени имам от този период с баткото и наистина ви съчувствам ! Дано детенце се адаптира по-бързо !

Шуши - точно днес са ме сюрпризирали в пощенската кутия с брошура за този пясък . И аз му хвърлих око . Цената е 25 лв. Има 4-ри различни вида формички  - Бъги , Сладолед , Динозаври и ... още нещо , забравих .

Това е засега от мен ! Поздрави на всички !

P.S. Момичета , какво става с другите ни " бремелинки " ? Катето , Даниеле ... ?

# 94

Сипвам по едно кафе и ви желая приятен ден на всички!
Аз от днес съм пръв работник, но сега нямам време, та по-подробно довечера  Mr. Green
Честит рожден ден на всички дечица които пропуснах и на всички празнуващи от днес!

# 95
Честит рожден ден на Ема и Лео! Пожелавам ви много здраве, късмет и щастие!
Бъдете щастливи!

mcheuz благодарим ти за страхотния жест! Пожелавам на цялото ви семейство здраве и щастие!

П.П. Сега разгледах снимките на Стоян. Като гледам какви чупки е правил, не се съмнявам че е бил обект на фотографско внимание и любимец на гостите.

Днес ли да стискаме палци на Сиска?!

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 09:13 от А н и

# 96
  • Пловдив
 Честит рожден ден на Ема и Лео!
Благодаря много за пожеланията   bouquet. Сега само влизам за кратко да почерпя с тортата ,която беше невероятно вкусна и вече отдавна е история  Wink. Снимки от партито може би довечера ще кача , а сега разчитам на някоя от другите мами да ме изпревари  Hug.

# 97
Честит празник на Ема и Лео! Честит рожден ден и на всички рожденици от последните дни, които съм пропуснала. Много здраве, усмивки и безгрижни игри им пожелавам.
Шуши, аз го гледах този пясък точно в Хиполенда. Изглеждаше ми много интересен. В Бургас даже е в промоция. Ако не можеш да го откриеш при вас. Мога да ти го взема от тук.
Неде снимките са много готини. Настина изглеждате много елегантни и хубави.  Heart Eyes
На Румката още не съм ги разгледала, но довечера ще му се порадваме със Сиси.
Ани, много ни харесаха клипчетата от Делфинариума. Превъртяхме ги по няколко пъти. Сега малката госпожица иска да ходим при делфинчетата понеже много ги обичала.
Ние от вчера сме на градина след двумесечно стоене в къщи. Малко мрънка сутринта, но вечер е толкова доволна и щастлива. Надявам се да бъде здравичка и да не се разболява, а другия месец живот и здраве ще я заведем малко на планина. Иначе и ние сме на фаза "Аз сама", "Аз мога" и най-вече "Аз искам". Раздаваме големи фасони и много добре сме овладяли цупенето.
Май днес се очаква събитието при Сиската, но не съм много сигурна. Щях да й звъня вечра, но не успах. Стискам и палци и очаквам с нетърпение хубавите новини.
Хубав ден от мен.  bouquet

# 98
Честито и от мен на Ема и Лео!Да са живи и здрави и много обичани и обичащи!
Да разбирам ли,че трябва да стискаме палците за Сиската/то ние не сме ги пускали,де/ ?PraynigДано всичко да е по вода!Аз,понеже бързам,че да излизаме- съм кратка,ама снимките съм ги качила/от Стефчовото парти/ и пускам линк,ама нали знаете,че аз снимам за количество/не за качество/-та да не  ми търсите кусури на фотографските умения/и на възможностите на апарата/:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=370200&pid=12380633

# 99
Ха ха, тези снимки с перуките ме утрепаха направо! Голям купон!  Laughing

# 100
Благодаря за поздравите!  newsm51 Честито и на Лео! Желая му безоблачно детство!
Ще почерпя за моята мома със снимка - прясна, прясна. Вуйчо й я научи нов начин, как да показва на колко години става.  newsm10  superuu

Днес, я доведоха в офиса, да почерпи и донесе цвете на мама, http://www.snimka.bg/album.php?album_id=328119&pid=12387303
а по пътя набрала оше един букет  Wink http://www.snimka.bg/album.php?album_id=328119&pid=12387305
Айде и на тортата
и по коктейлче
дадох своя принос, за изписването на темата, а с утрешния репортаж от почерпването на баби и дядовци, може  Ивчо и Мариса, преди абитуриентската да ги огрее за тема  Wink

# 101
Привет, банда!

Влизам само на бързо да кажа, че Люси ми се обади с добрата новина:
Преди малко Сиска е родила малката Мина!
Да й е жива и здрава, много радост да й носи и всичко най-най!

Честито на днешните рожденници! Много усмивки и весел празник!

Хубав ден на всички!

# 102
Eeeeeeeeeeeeeee,да и жива и здрава и много кротка и красива/като кака си,пък ако може и повече/!
На мама Сиска-много бързо възстановяване и много да я слушат и пожелавам!  bouquet

# 103
Честита дъщеричка, Сиска. Да е жива и здрава и много да слушка, също като Божа.
Честит рожден ден на Ема и Лео.
Има доста снимки о отивам да гледам. Hug

# 104
Честито! Поздравления и за датата  Wink и за името. Мина, много е красиво!
Да е здрава и щастлива! Сиске, бързо възстановяване  newsm51

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 13:36 от pasti4ka

Общи условия

Активация на акаунт