Асен-Александър на Гвендолин е МАЙски сладурко неотразим!

• 27 515
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Айде и от мен честито на Сиската!!!! Да е жива и здрава малката Мина! Честито и на новоизлюпената кака

Честито и на днешните рожденици!!!

Купонът вчера беше много хубав, мойта щерка изяде всичко, до което успя да се докопа  Mr. Green
Като се прибрахме завари баща си да яде от една "копанка" (разбирай салатена грамадна купа) тортелини. Погледа го няколко секунди и тъй като реши, че не й дава достатъчно начесто, отиде и си взе лъжица и му нападна купата  Joy

Пастичка, Ема е страхотна  Hug А показването на броя на годините трява да го изучим непременно  Mr. Green

# 106
  • София
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ НА СИСКА! ПОЖЕЛАВАМ И МАЛКАТА МИНА ДА Я СЛУША, ТАКА КАКТО СЛУША И КАКА И БОЖА!    bouquet  bouquet  bouquet За мама!

# 107
  • Бургас
ЦЕЛУВКИ ЗА МАМА СИСКА!!!

ДА Е МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ПРЕКРАСНА МИНА!!!

# 108
Честито още едно женско попълнение в семейството ви Сиска (ако таткото реши да изравнява резултата  #Crazy), поздравления и за хубавия избор на име - пожелавам и да е много здрава и послушна, а на теб бързо възстановяване и спокойни нощи, каката да помага много, че да може мама да си пие бирата на спокойствие!   bouquet

# 109
Сисе, честита  радост!
Нека вашето слънчице Мина расте умно, щастливо и усмихнато дете! Много да ви радва и стопля душите ви!
Бързо възстановяване на мама и с нетърпение чакаме снимки!

# 110
Честито на мама Сиска!Честито и на мосю Чемширов-да му мисли как ще ги гледа и пази тези хубави жени!
Честито на малките ни рожденици!Да са палави и щастливи!
Да радват мама и тате!

# 111
  • София
Честита дъщеря на Сиската!  bouquet  bouquet  bouquet

Честит рожден ден на Ема и Лео! Много усмихнато и слънчево детство им желая!!!

Пастичка, Ема е прелестна (както винаги) Heart Eyes!!!

# 112
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА СИСКА !!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ГИ РАДВА ВКЪЩИ !!!

Пастичке, големи красивици сте  Flutter

ЧРД и на всички рожденици, които не съм поздравила !!!

Целувки  Heart Eyes

# 113
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА, МАМО СИСЕ - БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИШ!
ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА МИНА И МНОГО ДА Е ПОСЛУШНА КАТО КАКА!!!

# 114
Момичета здравейте и аз съм майка на едно майско слан4ице родено на 20.05.06 Winkказва се кристин,днес моят син става на 3 години Simple Smile Heart Eyes.Бих искала да ме приемете при вас и да си споделяме тук в темата аз см иренка пр ми е Simple Smile Hug

# 115
  • София
Честита малка рожба Сисе!Да расте здрава,щастлива и заобиколена от много любов!Честито и на мосю Чемширов!Много щастие и любов желая и на цялото ви порастнало семейство!
 Добре дошла мама Иренка Hug!При майските мами е весело,дано и на теб да ти хареса!
Момичета имам спешно питане,нямам никакъв спомен ,а в момента съм шаш.Как започва шарката,в смисъл пъпките големи ли са или малки?Иван в момента е с обрив по слабините и една пъпчица на вратлето.Много са мънички,като червен обрив са,но имат и нещо като малко връхче.Чудя се дали се е запарил от жегата днес,че беше с дълък панталон или имаме шарка?Ей ще откача ако се е накачил преди рожденния си ден  #Cussing out.

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 22:55 от imar

# 116
Честита щерка на Сиска! Да и е жива и здрава малката Мина и много да я слушка! Сиска, бързо да се възстанови  Hug !

Добре дошла на мама Иренка  Hug Дай повече инфо за теб и Кристин Heart Eyes Може и някоя снимчица  Wink

# 117
Сиска, честита ти дъщеричка. Да сте живи и здрави всички, много да се слушате и грижите един за друг.  Hug lovekiss

Иренка, добре дошла. Дано да ти хареса в нашата темичка.
Имарче, виждам, че никой не ти отговорил, но и аз не мога да ти бъда много от полза, тъй като до сега не сме карали шарка. Дано да е обрив от жегата и бързо да изчезне.  Praynig
Спокойна нощ на всички и хубави сънища.  smile3524

# 118
  • София
Добре дошла на малката Мина, пожелаваме и много щастие! Ох, много се развълнувах, присетих се за моето последно раждане... Сиска, дано си в приятна компания в реанимацията, а после бързо да се възстановиш  Hug

Честито на днешните рожденици и именици, да са ни здрави и усмихнати!!!

Специални поздрави и за мамите-именички:

Нашият именник не дочака празника - първо си намери подаръка - как го видя на най-вичокото на шкафа - не знам, мислех си, че от негова преспектива не се вижда изобщо  #Crazy после подкара и тортата  - обра и с пръсти де що имаше крем отгоре Laughing но за вас все още неопитана:

# 119
Честит рожден ден на Траяна и Велизар! Да са живи, здрави и много щастливи!

Хайде и на кафенцето  Hug Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт