Асен-Александър на Гвендолин е МАЙски сладурко неотразим!

• 27 517
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Честит рожден ден на Траяна и Велизар.
Честит имен ден на всички Елени и Косита.
Бъдете живи и здрави.

Добре дошла на новата мама Hug
Руми майстор си, правиш чудесни торти ммм.
Гичо мерси за кафето Heart Eyes

# 121
Сисе, да ти е жива и здрава рожбата!!! Много щастие й пожелавам, винаги да е здрава и усмихната, а на теб бързо възстановяване!
Честито и на всички, които празнуват днес - рожденици и именици   bouquet

# 122
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА ТЕРИ! ДА Е ЗДРАВА И ВСЕ ТАКАВА ЧАРОВНИЦА, КАТО МАМА ЛЮСИ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВЕЛИЗАР!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И УМЕН!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НА ИМЕННИЦИТЕ!!!    bouquet

Гичо, мерси за кафенцето!

Имарче, какво става, ходихте ли на лекар? Ние също не сме карали шарка, но знам че по-принцип има различни видове и протичат различно... Дано да не е Praynig ... но до колкото знам Варицелата е със ситни пъпчици и Т.

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 09:02 от *ШУШИ*

# 123
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕРИ !ДА РАСТЕ ЗДРАВА,УСМИХНАТА И МНОГО ЩАСТЛИВА!
 Аз сутринта се бях приготвила да видя ошарено дете и да ходим при докторката,но като се събуди Иван нямаше пъпки и ни се размина.Явно жегата е виновна за вчерашния обрив.Няма  Т и затова съм малко по-спокойна.Дано днес  да го разсъблечат в яслата,сутринта ми се стори по-хладно и го облякох с дълъг панталон и блуза с дълъг ръкав,но му занесох и къси панталони и тениска.
 Момичета никой не се обади за срещата утре вечер,да приемам ли ,че никоя извън обичайно заподозряните, няма възможност или желание  Thinking

# 124
Честит рожден ден на Тери и Велизар!
Да растат здрави, умни, трудолюбиви и красиви!
Весел празник!

Честит рожден ден на именниците днес!   bouquet

И ние с Дидо имаме днес годишнина! Четвърта! Ето почерпете се за наше здраве!

# 125
Аз имам желание Имарче,ама нямам възможност,ама голямо желание имам..... Mr. Green
Честит рожден ден на Тери-да е радост на мама и тате,да забрави всички болести и весело,весело детство и желаем!Честито и на мама Люси-да намира повечко време за нас и да стигне до Видин някой ден!
Честит имен ден на Косето-да е все така чаровен !Честито и на други именяци,ако има!
Добре дошла на Иренка и Кристи,ама тук обичаме по-пространното отчитане-по права и всякаква линия Mr. Green!
Я кажете като купите мами този "извънземен " пясък,че само ме зарибихте с картинките.Не ,че в наше село го има де...
Радвам се на всички забравили ни мами-да се отчитат по-често.
Моето детенце е на градина,ама ако знаете как ми е криво да го оставям сутрин спящ,а вечер да нямам време да му обърна внимание.... Sad
Гичо,а ти какво работиш-още ли сте в Берковица?
Хаиде весел,усмихнат и успешен ден от мен!
Честита годишнина Ани-любов,любов и още деца ви желая!

# 126
  • София
Честита рожба на Сиска! Да расте здрава и щастлива и всички много да й се радват!!

Честито на всички рожденици и именници! Весело празнуване и много подаръци им желая!

Момичета, ще има ли среща утре, че като се замисля аз май ще мога да дойда Simple Smile ама да не казвам голяма дума.

Честита годишнина на Ани! Много любов и разбирателство ви желая!

# 127
Здравйте мами казвам се Иренка на 22 години съм  имам син Кристин който вчера стана на 3 години от София съм омъжена съм.http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2878/526121338180133141712428 … WKlaEnUOXWkXp.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2706/578157197205850329012428 … BATc5vgPxqlju.JPG ето и снимки на малкия  Simple Smile живеем близо до борисовата градина и тгам анй често се разхождаме Hug

# 128
Старост-нерадост забравих да ви кажа за пясъка... Купих го и цялата еуфория беше 15 мин. - поигра малко и му омръзна. Сега стои на терасата в един леген... Велиска, пясъка стои вечно мокър и фигурките винаги стават...

Да поздравя мама Иренка и Кристин с добре дошли в нашата темичка и честит рожден ден на патерици! bouquet

Честита годишнина на Ани и Дидо!!! Още дъъълги години любов и разбирателство ви желая!!!

# 129
  • София
Честит Рожден Ден на Тери и Велизар.
Честит имен ден на Косето.
Честит Рожден на баба Шнуц.
Честита годишнина на Ани.
Честита рожба на Сиска и г-н Чимширов - Добре дошла на малката Мина.
Добре дошла и на мама Иренка и Кристи.
Иве, много се радвам, че чаровният ти си се е разминал с шарката.
Стоян днес ще имат тържество в яслата - абитуриентска, за завършване и изпращане в градината. Надявам се всичко да мине добре и да няма сълзи и притеснения. Със снимков материал ще се отчета след тържеството.
Бабълче, не се чуди за събирането, а идвай - за подробности питай Ива, че и аз не ги знам.  Thinking И аз ще се радвам да видя повече хора  Hug

# 130
  • София
Честито на днешните рожднници, на принцеса Тери, да е все така чаровна и да е много, много здрава!
Честито и на именниците!
Добре дошла и на новата мама.
Имарче, тъкмо щях да ти пиша, че при варицела пъпките не са ситни, а са си пъпки, няма как да ги сбъркаш и видях, че проблема ви е решен.
Иначе за срещата аз съм налична, само кажете къде.

# 131
Честито на всички празнуващи!На ТРаяна специални поздрави с пожелание за мнооооооого здраве!   bouquet
На Сиска-честита радост,много да и е кротка и бебката и каката!   bouquet

Имарче щях да пиша за пъпките,че хич не са ситни ама нямате вече проблем слава богу...
Добре дошли-Иренка и КРис Hug

Ани-пастичка ти е описала за фермата-залива наистина е прекрасен,пътя дотам е кошмар,обстановката особено отвън супер мизерия ,обслужването също..Ние прекратихме ходенето там,не си струва усилията  Peace

Бабълче- криво е много като плаче Жули,но тя последните два дни сякаш взе да свиква..Все нещо се залъгва още като пристигнем и не плаче..Помрънква ама не плаче.Сега обаче пак е болна  ooooh!
3 дни ходи и с температура-аман..... Tired

# 132
  • София
Пропуснах,но не е нарочно,моля за извинение Embarassed
 Честит имен ден на Константин!Да е здрав,послушен и щастлив!

# 133
Честит Рожден ден на Тери! Пожелавам й да е много здрава, все такава хубавица и най-щастливото детство!

Честит Рожден ден и на Велизар! Пожелавам му да е здрав и да има много късмет!

Честит Рожден ден и на чаровната и младееща баба Щпунц! Да е здрава и все такава всеотдайна баба, вече на двама! Олче, да ти е жива и здрава!

Честит имен ден и на всичките ни именици! Нека със здраве и гордост да си носят името!

Ани, честита ви годишнина! Пожелавам ви все така в дома ви да има уют и разбирателство!

Добре дошли на Иренка и Криско! Аз като една по-късно включила се мама, да ти кажа, че тук е супер!   newsm10

Имарче, ако беше шарка, температурата е задължителна. Ема беше уж със скарлатина (аз не съм сигурна въобще в това) При скарлатината обрива е мнооого ситен.

Айде, ще пиша пак!

# 134
  • София
Честит рожден ден на сладунка Тери, да е все така умна, чаровна и обаятелна малката кукла! Много да радва прекрасните си родители, а те да не се маят много и да я зарадват с братче! Wink
Честит рожден ден и на адаша Велизар на мама мими!  bouquet

Честит имен ден на празнуващите и специални целувки на малкия Косьо на мама Руми! Да е най - щастливия и добър батко за малката си сестричка Ида! Heart Eyes

Ани, честита годишнина! Желая ти неугасваща любов, която да даде още плодове, умни и чаровни като синчето ви!

МНОГО благодаря за поздравите и честитките за нашата мила и многоуважавана баба Шпунц! Пожелавам си да ми е жива и здрава, и все така в помощ и разбирателство! Hug
Почерпката Mr. Green:

Общи условия

Активация на акаунт