Асен-Александър на Гвендолин е МАЙски сладурко неотразим!

• 27 519
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Ооооооооо,днес има много поводи за честитене.... Grinning
Да са  живи издрави рожденниците Тери и Велизар-да са умни и послушни и много да радват мама Люси и мама мими!
Честит рожден ден на любимата ми форумска баба-Шпунц!да все така младолика,свежа и много да я слушат и радват щерката и внуците!
Честит имен ден на Косето и на всички останали  именници-да са живи и здрави и много късмет да имат ви живота си!
Честита годишнина и на Ани и Дидо-нека още много по 4години да се обичат и уважават и да се замислят вече,че Ивко е готово за батко!
Добре дошли при нас на мама Иренка и Криси!Надявам се,че ще са по-редовни и многословни в  отчитането си! welcome
Мимозка,дано Жули да е вече в крайната си фаза на адаптация и Т да е следствие на това.....оттук нататък Ви пожелавам да ходи с песен на уста и да не се разболява!
Имарче,радвам се,че сте се разминали с шарката Peace
Шуши,да питам и аз за пясъка/че гледам има и с динозаври формички/-не се ли умесват цветовете?/нали са различни на картинката Thinking/
Катето и Даниелка,са не се спотайват ,ама да напишат по някой ред,че всичко при тях е ОК.
За утрешната среща,нали знаете,че благородно Ви завиждам....и да напомня за снимки/т.е. първо да се снимате,после да се заприказвате и запивате...,че да можем и ние после да се поядосваме,че сме надалеч и в криза Mr. Green/

# 136
Здравейте,

Люси, да ти е жива и здрава Тери, много щастлива и да пътувате по страхотни места.

Честит Рожден Ден на Велизар и Мамата на Олчето!

Честит Имен ден на именниците.

Честито на семейство Чемширови новото попълнение.. Аз пак три минути след купона.. късно разбирам. Здраве, късмет, много щастие. Браво!

За утре вечер има запазена маса в градината на Ресторант "Бижу", ул. "Оборище" 9А, тел. 943 37 68.
Масата е запазена на името на Деница (Госпожа) Иванова.

Любаа, ти с какво право, ми кажи, искаш снимков материал? Като че ли публикува последния път.... АААмаха!  Mr. Green

# 137
Любаа, ти с какво право, ми кажи, искаш снимков материал? Като че ли публикува последния път.... АААмаха!  Mr. Green

Дени и ти си в кюпа! Тъкмо ще се поправиш утре вечер.  Grinning

# 138
Ани честита ви годишнина,и сребърна и златна всички да отпразнувате  Peace
Олче да ти е живо и здраво майчето  Peace
Да ви се оплача Жули е с афти и оттам температурата,афтите може и от това,че от известно време си гризе ноктите да са  Tired
пфуууу аман от болести.

# 139
Много има за поздравления - Честито на всички рожденици днес и деца и бабата видна форумка!
Да сте здрави и много щастливи!
Ани честита годишнина - много да се обичате и слушате още дъъългиии години!  bouquet
Нямам време и се включвам само за да ви пусна една снимка

Добре дошла и на новата мама и на сладкия й разбойник.
Дано Жули като оздравее да ходи вече с радост и да не боледува повече!  Praynig
Завидях за абитуриентското парти по случай преминаването в градина, дано и ние да имаме такова - чакам снимки и разкази с нетърпение!

До утре от мене!

# 140
Първо мерси на всичкси за почерпките!  
happy bd на  Тери и Велизар! Много здраве, щъкстие, късмет, весели игри и много подаръци!
Честито и на многоуважаваната баба Шпунц - да е здрава и във форма да се радва на прекрасните си внучета!
Честит имен ден на Косьо на мама Руми!
Честита малка принцеска на Сиска! Да е много здрава, да папка и пълни пампите! На мама - бързо възстановяване!
Честита годишнина на Ани и Дидо - много семейно щастие, любов и разбирателство!
Добре дошла на новата мама!
Много поводи, супер!
И ние сега сме влезнали в една страхотна серия от партита всеки ден  Grinning. Даже си взех отпуска, за да може принцеса Никол да не се изморява от детската градина, а да е отпочинала и да се представи във най-добрата си форма. Ефектът от всичко това не е този, който очаквах, а точно обратния - нарушихме режима тотално, и този за спане и този с храненето. Днес заспа в 15 часа и още спи, а сме на парти ........
За срещата утре - много съм под въпрос, защото в събота е нашето парти за РД и не мога да гарантирам.
Много хубави снимки от рождения ден на Стефчо - всички дечица са страхотни, а с перуките - много оригинално! Тортата е страхотна! Страхотни кулинарки сте!
На малката Жули - бързо оздравяване и скоро с усмивка и радост да ходи при децата сутрин!
Неде, прекрасни снимчици! Стоянчо много е пораснал, много сте елегантни на сватбатах и малкия шафер е прекрасен! Искам и аз на моретооооооооооооооооооооооооо! Прекрасно е това с абитурлиенския бал (само не разбрах вече няма ли да ходите newsm78 че ви изпращат)! При нас за сега - няма такова нещо  #2gunfire. Доколто ги подрабрах пак се гласят да почиват 2 месеца лятото.
Весело изкарване на празнуващите! Ще чакаме документирани със снимки разкази.
 Hug на всички!

# 141

Дени и ти си в кюпа! Тъкмо ще се поправиш утре вечер.  Grinning
Ани, правилно си надушила как стояха нещата предния път -аз фото си имах...ама г-жа Иванова като не дава думата без бой-използвах паузите да приказвам,не да снимам Wink
Галче,много са сладки момите.....ама ти взимай пример от мен и пиши/повечко-ако може и с картинки/,че  да се вместим в рамките на 2009та. Wink

# 142
Честито на всички празнуващи рожденици, баби и семейни двойки !!! От здраве и щастие да не се отървете!!!

Мимозке, това не е от гризане на нокти ами си се казва херпангина - вирусно е и не се лекува с антибиотик. Има гелове, с които се мажат афтите, пият се витамини и се взимат противотемпературни средства. Може да спре да яде от афтите - давай по-меки и течни храни -супички, пюренца и т.н. Дано да оздравеете по-бързо, но си идете и на лекар за по-сигурно  Praynig

Аз съм се побъркала да издирвам съучениците си отпреди 15 години  Embarassed /остаряваме бавно, неусетно почтиии  Mr. Green/ Никой не се наемаше да организира среща и аз най-накрая се престраших. Буквално станах Шерлок Холмс - обаче успях и ще ги събера почти всички, но доста са по чужбина, а някои са направо безследно изчезнали като координати. Все пак и това не е малко, а и ме е обзела такава предпразнична еуфория  Blush, направо се връщам в 11-ти клас.

Целувки на всички  Hug

# 143
Добър вечер, дами!

Днес май са се вдигнали всенародни тържества Simple Smile.

Честит рожден ден на сладката Тери! Да е много, много здрава, весела, щастлива, усмихната и щура!
Честит имен ден и на всички именници - малки, големи и още по-големи момичета и момчета!
Олче, да е жива и здрава майка ти, все така да ти помага!
Ани, честита ви годишнина! Дъъъълги години да се слушате и обичате!

Да ви почерпя, че днес взех първа заплата след майчинство (малко, но от сърце): НАЗДРАВЕ!

.... и хубава вечер!

# 144
А,шмърци.....за твое здраве и благополучие/в смисъл да ти я дават редовно и в прилични размери заплатата/,веднага казвам "Наздраве"

# 145
  • Плевен
Мили майчета, много, много ви благодарим за хубавите пожелания. Да ви се връщат хилядократно на вас и целите ви семейства. Много си ви обичам  Heart Eyes Hug Heart Eyes !

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИЗАР! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ , ЩАСТЛИВ И ЛЕКО ПАКОСТЛИВ Simple Smile ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК !

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КОНСТАНТИН! ДА Е ЗДРАВ И ПОСЛУШЕН БАТКО, МНОГО ДА ПОМАГА НА ЖЕНИТЕ В КЪЩИ И ВСЕ ТАКА ДА СЕ ГРИЖИ ДА ХАПВА ТОРТИТЕ НА МАМА, ЧЕ ТЯ ДА ПРАВИ НОВИ И НОВИ ВКУСНИ КРАСОТИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА БАБА ШПУНЦ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ВСЕОТДАЙНА И МНООООООГО ДА Я ГЛЕЗЯТ ДЕЦА И ВНУЦИ!

АНИ ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! ЖЕЛАЯ ДА СЕ ОБИЧАТЕ МНОООООГО ДЪЛГИ ГОДИНИ И ДА СЪХРАНИТЕ ЛЮБОВНИТЕ ТРЕПЕТИ ОТ ПЪРВИТЕ ЛЮБОВНИ СРЕЩИ!

Ние преди час се върнахме от партито, но снимки ще ви пусна следващата седмица, защото утре ЖЗ пътуваме за Бургас / на мъжо ще връчват дипломата от Магистратурата, Ники очаквай включване вероятно Simple Smile /. Много весело си изкарахме, а най-хубаво ми беше като гледах усмихнатото личице на Траяна  Heart Eyes.

Днес видях Сиска, имате поздрави, а също и сеньор Чемширов, най-гордия татко на 3 красавици / видях и Мина - засега само на снимка, но много ми прилича на Сиска, красавица ще е несъмнено  Heart Eyes/

Стискам палци Жули да оздравява бързо и да се адаптира вече в детската градина  Hug!

Танче да ти е честита заплатката  Wink.

Отивам да лягам, че едвам гледам вече. Желая ви честити рожби и весели празници!

# 146
  • Пловдив
Добър ден и от мен,
като гледам доста съм изпуснала да честитя, но се надявам да не ми се сърдите  Embarassed
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МИНАЛИ РОЖДЕНИЦИ! ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ИМЕНИЦИТЕ ОТ ВЧЕРА!
СЕГА ИСКАМ И ДА ЧЕСТИТЯ РАЖДАНЕТО НА МИНА! МНОГО РАДОСТ ДА НОСЯТ ДВЕТЕ ПРИНЦЕСИ НА МАМА И ТАТЕ!ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА АНИ И ПЪРВА ЗАПЛАТА НА ШМЪРЦИПЛЯНКУ!

При нас лудницата продължава с пълна сила, каката и малката се опитват да се налагат, но и мама не се предава, та е едно малко бойно поле при нас.
Приятни разходки и лека работа на работещите от нас.

# 147

Кафетто!

Любче, да ти отговоря за пясъка - действително цветовете се умесват, но пак стават фигурки, което е по-важно.

Бързо оздравяване на Жули  Praynig!

ЧРД на баба Шпунц на патерица!   bouquet

Танче, честита първа заплата! Да растеш нагоре в йерархията и все по-голяма заплата да получаваш!  Money

Днес няма да мога да дойда на срещата, защото отиваме при моя дядо, в едно село до Пловдив.

Приятна събота и неделя и дано да не вали по 24-ти!

# 148
Ейц, Танче честита заплата! Все повече да става, а пък работата да намалява!  Mr. Green
Люба, нали виждаш че през пост слагам снимки само и само да върви изписването... Laughing
Завиждам ви за срещата, но няма да се включа ние сме с 30лв. до другия четвъртък  #Cussing out Спориме в коя кола да сипиме бензин в неговата или мойта  Mr. Green, но той е по голям и ще надделее сигурно  Sad

Леле пепсън наистина ли се бият много децата. Помня ние с брат ми много се биехме но имаме 7 год разлика и все бяхме на въпреки за всичко - много е неприятно сигурно от другата страна като арбитър.
Люсил - честито на мъжлето ти - пожелавам му много успешна реализация. И си чакаме снимките.
Чакам снимки и от купонджийката Никол  bowuu
Весело и довечера на софийските мами! чакаме пълен отчет в разкази и картинки (ако може де)  Twisted Evil

Слънчев уикенд на всички!

# 149
Леле пепсън наистина ли се бият много децата.
Как да се бият  Shocked Та малката няма месец още  Crazy

И аз искам среща.. ама ако беше утре бих дошла с удоволствие.. и без това съм в София..
Ама все се разминавам с всички срещииии .. пфу..

Моето диване още не може да реши каква торта иска за РД.. и накрая ще му направя Ягодов сладкиш.. че мнооооооого ме кефи  Mr. Green (хм.. и него също.. ама бива ли розова торта да му спретна  newsm78)

Общи условия

Активация на акаунт