Асен-Александър на Гвендолин е МАЙски сладурко неотразим!

• 27 521
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден на Ави на Ива!Да е здрава и игрива и ученолюбива като майка си!
Шуши,а през Пловдив няма ли да минете?
Люси,честито ви дипломиране на главата на семейството!А ти сега ме вкара в размисъл с това,че сеньор Чемширов е
........най-гордия татко на 3 красавици ..........
Thinking....аз ли нещо съм изтървала или ти не си се изказала  точно.....,те че са три,три са красавиците,ама едната май не му е щерка newsm78
Пепсън,то това е само началото...да видиш после колко е весело/макар,че като знам Хриси каква е кротка-не го вярвам това с полагането/
Аз да се похваля от вчера имам най-кроткото дИване-понеже  като стои отворен прозореца в кухнята и през мрежата са плъзнали едни ситни мравчици...а Иво като  ги види и бяга с писъци презглава......та днес няма помощник в миенето на чиниите,в подреждането на шкафовете и хладилника,в пускането на чешмата.....и направо  съм фрии от постоянното дебнене което се налага иначе.Та се чудя да пръскам ли с нещо против мравките ... или да си трая Mr. Green
Духи,грехота е да не идеш на срещата-така ще  имаме после пряко предаване/в случай,че няма снимки/

# 151
  • София
Духи,щом утре ще си в София,направо идвай от тази вечер.Даже и да не дойдеш в началния час,ние ще те изчакаме търпеливо.Относно нашата торта,синковеца заяви,че искал да е с Мечо пух и приятели.Вечер заспива с магарето Йори(в малък и голям размер).Само магарета нямахме в спалнята,сега и те се мотаят.
 И какво ако е розова тортата?Важното е да е вкусна,а в това предполагам няма да се изложиш.

# 152
Аз само набързо да кажа,че Алекс искаше за рождения си ден само"багер и момичешка торта"-демек розова.Беше видял розова торта на някакво филмче и не искаше да чуе за друга.Подозирам,че точно за Ягодов сладкиш става дума.Ама и аз като Духи,не можах да се примиря и той склони на Спайдерменска за градината и с героите на Дисни за в къщи. Mr. Green
Тук сигурно е момента и да ви пусна снимките най-сетне.
http://snimka.bg/album.php?album_id=376925
http://snimka.bg/album.php?album_id=377017
http://snimka.bg/album.php?album_id=376915
Приятно изкарване на срещата Heart Eyes

# 153
Духи,щом утре ще си в София,направо идвай от тази вечер.Даже и да не дойдеш в началния час,ние ще те изчакаме търпеливо.
Не могаааааааа .. Ако дойда таз вечер трябва да мъкна лапето..
Няма такъв филм да спи без мен нощем  ooooh! .. и то не без мен.. ми без някои конкретни части  Mr. Green
А и утре с него ако се помъкна никаква няма да я свърша Sad
Ех..

# 154
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=249980&pid=12416062Ето обещаните снимки от абитуриентската  Laughing и след това от купона в двора на яслата.
Бубе, не ги изписват просто сега фиктивно се сбогуват с тях, а в градината ще отидат чак есента.

# 155
Люси, разведри ме малко с трите красавици на Чемшира. Той да не е осиновил и Сиската?  Laughing

Мимоз, според мен афтите са решен конфликт на "не мога да преглътна". Това че е трябвало да ходи на градина за нея е било конфликтна ситуация, но явно вече я е прела.  Wink

Бубилинка питаше за "абитуриентския бал". В нашата ясла навършилите 3г ги изписват в края на месеца и затова им правят тържество. Аз уредих Иван да остане там и лятото, че не ми се мисли как ще се оправя в градината, защото там са си самостоятелни деца, а той все още не е.  Confused

Духи, може може розова торта, стига Тони да иска такава. На Иван нищо женско не му е забранено. Последното беше розов делфин. Дидо се запъна за син, но добре че Ивко се е уредил с либерална майка и все пак получи розов.

Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания тук и на лични за нашата годишнина. Подаръка ми беше поздрав от Шоуто на Блондинките по радио фреш. Добре се майтапят момичетата.  Mr. Green

# 156
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=249980&pid=12416062Ето обещаните снимки от абитуриентската  Laughing и след това от купона в двора на яслата.
Бубе, не ги изписват просто сега фиктивно се сбогуват с тях, а в градината ще отидат чак есента.
Нашата "абитуриенска" съвпада с тържеството на 1 юни. Госпожите ми казаха, че Евка знае всички стихчета и песни, но отказва да ги казва пред децата, така че ще участва само в танците (какво да го правиш-теле). Ще ни изпишат края на юли, което ме устройва, защото и без това август си бях решила да съм в отпуска.
Неде, много сте хубави със Стоянчо!

# 157
  • София
Анни, да не ти казвам, че Стоян пееше и танцуваше с децата докато не ме видя и после подви долната устна и ....................Мамооооо искам тебееее!
Уф ама се опитвам и да работя.....

# 158
Неде, много ви е хубава градината, а абитуриента - сладурче! Hug
Мимоз, за афтите - миналото лято Никол го изкара този вирус. И аз не бях чувала за такова нещо дотогава. При нас нямаше Т, но отказваше да се храни и почти не пиеше нищо. Педката ни беше в отпуск и ходихме на дежурен - гледа й гърлото - нищо, а те още не бяха избили явно афтите. След два дена я заведох на частен доктор, защото положението с неяденето и непиенето много ме тревожеше. По небцето беше афта до афта, нещо страшно! После и по езика, а бе изобщо цялата уста. Като знам колко е неприятно като имаш само една афта, а си представи цялата уста. Предписа ни "Тантум верде" за пръскане в гърлото, тя го хареса  защото явно я облекчаваше и само плачаше и викаше "Мами, пръсни ми".
Духи, можеш да я направиш тортата с Ягодов сладкиш и нейните приятели, не е задължително да  е розова, може и бяла (а пък сме и в сезона на ягодите). Чакаме с нетърпение творението! И ние сме фенове на Ягодов сладкиш!
Танче, честита заплата! По-малко работа и повечко парички!
Гале, ще кача и снимки, но може би ще е след нашето парти, че времето хич, ама хич не ми стига.
Приятно изкарване на срещата. Ние продължаваме с организационните проблеми по светското събитие този уикенд - "Рождения ден на принцеса Ники"  Laughing
 Hug на всички!

# 159
Привет на всички,

Влизам само да ви се похваля, че днес завършихме първи клас с отличен успех!!!   Heart Eyes  Blush Laughing
Присъствах на страхотен мултимедиен открит урок, направо нещата вече нямат нищо общо с преди. С лаптопа и на екрана всичко се прожектира - въпроси, задачи, гатанки, а децата отговарят с такъв ентусиазъм и кеф... Но всичко си зависи от учителката - просто случихме, тя дори им направи и сайт на класа.
Пускам снимки :

http://picasaweb.google.com/lh/photo/19dv4c1PHU_Jo6IwNejdRw?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo/0Ioa6vSqr7c2I2IyRfizoA?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo/mJAekNiXoEfSdY4EE2JLow?feat=directlink

Това е засега.

Тези дни пак ще пиша, че сега трябва да тичам за малката.

Целувки  Hug

# 160
  • София
Момичета, за съжаление няма да мога да дойда на срещата - мъжо още не може да се прибере, заради задръстванията с коли на абитуриенти, а ако после тръгна аз пък от Младост, много ще закъснея. Пожелавам ви приятна разпивка! Simple Smile

# 161
Добър вечер момичета как сте моят криско току що  заспа.Много палво дете е.Ние се гледаме вкъщи няма места в детските градини.Много е палав и общителен HugОбича да играе .Всеки ден ходим в борисовата градина Simple SmileОнзи ден умрях да се смея в парка има една от тези колички дето се въртят с стотинки,и моят син отишъл там и казва на някой айде слизай да се кача  Laughing.

# 162
Хелоууу!
Аз минавам за дзак само.
Направо съвсем ви изтървах вече...
Тези дни влизам в сесия, рд на Ави ще празнуваме в неделя....искам да записвам второ висше...и започнах и работа...Малката не ходи на ясла, баба й я гледа. Записах я на градина-надявам се всичко да е наред....
Толкова засега от мен.
Поздрави на всички за всички поводи   bouquet

# 163
Добро утро,

Аз лежах, лежах известно време забола поглед в тавана на спалнята, обмислях дилемата "Да полежа, да пазя тишина или да ставам? Да полежа в името на чуждото благо, т.е. да поспят съквартирантите или пък..ох, ами не ме свърта.." и в този момент реших, че непременно в най-кратък срок трябва да разбера Марто ще ходи ли на детска на есен или не. Защото днес е ДЕНЯТ. Но нямало за къде да бързам. Тя системата в събота отваря по-късно. Точно колко по-късно - незнам.

За това си пия кафето и рано в събота сутрин се чудя къде да се дяна из вирд вайд веб-а (както казват братята германци)...

Вчера срещата мина добре. Бяхме обичайните заподозрени - Таня, Имар, Анна, Недка и аз. Снимки, естествено, няма. Поговорихме, посмяхме се, дори и за деца говорихме, ти да видиш...
В края на вечерта заключихме, че сме били пияни абитуретки, което в никакъв случай не отговаря на истината. Въпросът е, че мъжът ми присъстваше на най-колоритната част, просто щото му я "изиграхме" в колата и ако бяхме в Епохата на Патриархата аз повече среща нямаше да видя. На благодарение на десетилетията емаципация, дет се вика, жените са ми свършили работата и пак ще се сберем. Много сте ми мили, да знаете.

Така. Тук се отбелязах, сега отивам да видя кво става във фейсбука, после съм записана и в един авто-форум, та и там може да се отбележа, въпреки че хич, хич не мога да съм полезна..
.

# 164
Добро утро и от мен!

г-жо Иванова, имаме една и съща утрин с вас, само с разликата, че моят син ме събуди с думите: "мамо, ставай да си подхвърляме балона!" (Недкиния)
Неде, благодари ти специално за балона! Той за балони и мило и драго дава.

Но за съжаление нищо повече не мога да ви напиша сега, че ме вика да го снимам как си подхвърляме балона. Подозирам, че днес цял ден ще ни е такава програмата!

До скоро!

ПС - Иванова, ако имате желание можем да изведем децата до Заимовата, а?

Общи условия

Активация на акаунт